Jatketaan lähes OFF-linjalla

Varabloggaaja yrittää naputella muutaman sanan melko humalassa, joten ei kannata hirveitä odottaa tältä päivitykseltä.

Pitkästä aikaa ManUn kohtaamisessa on jopa hiukan sitä entisten aikojen tuntua. Nyt pelataan sarjan kärkipaikasta kuin vanhaan hyvään aikaan. Toki meininki kentällä ei todennäköisesti ole samaa luokkaa, koska samanlaisia taistelupareja tyyliin Vieira-Keane tai Keown-Horseface tuskin löytyy.

Joka tapauksessa tiedossa on yksi kauden odotetuimmista otteluista ja sarjatilanne nostaa ennestään ottelun arvoa. Harmi vain, että pessimisti tai realisti tai mikä nyt vain itsessäni ei anna juurikaan odottaa mitään hyvää pelistä. Tässä oli melko hyvä kirjoitus miksi omat odotukseni eivät todellakaan ole liian korkealla huomisen illan suhteen.

Yleensähän homma menee seuraavan kaavan mukaan pelattaessa Old Traffordilla. Me pelaamme hyvin ja hallitsemme peliä, mutta tuomarin, viimeistelyn heikkouden ja jonkun käsittämättömän virheen seurauksena häviämme. ManUn kotiareenallahan ei ole myöskään olemassa sellaista asiaa kuin vierasjoukkueen rangaistuspotku ja vastaavasti kotijoukkue taas saa pilkkuja enemmän kuin lapsi karkkeja jouluna.

Pelin tuomari tulee olemaan Howard “Manu fani” Webb. Voimme olla siis varmoja, että kaikki 50-50 tuomiot menevät perinteisesti kotijoukkueelle ja lähes yhtä varmasti kotijoukkue tulee saamaan vähintään sen yhden pakollisen rangaistuspotkun. Myös meille ei rangaistuspotkua tulla viheltämään vaikka meidän pelaaja ammutettaisiin boksissa vai mitä mieltä olette viime vuoden tilanteesta, jossa Fletcher kaatoi Arshavinin niin selvästi kuin mahdollista. Olisiko Manu pelaaja saanut rankkarin toisessa päässä vastaavasta tilanteesta? En löytänyt tässä tilassa linkkiä kyseiseen videoon, joten jos joku löytää niin laittakaa kommentteihin linkki.

Kuten jo aiemmin on tullut sanottua, ottaisin tasurin jos sitä tarjottaisiin tästä pelistä ennen peliä. Tasuri saattaisi ainakin hetkellisesti pitää meidät sarjan piikkipaikalla, riippuen tämän päivän Tottenham-Chelski tuloksesta. Myös tasuri olisi parannusta viime aikojen uskomattoman heikkoon saldoon Manua ja Chelseaa vastaan. Vaikka tasapeli ei missään nimessä ole hyvä tulos useimmissa otteluissa niin Manua ja Chelseaa vastaan se on ihan tyydyttävä. Se tarkoittaa samalla pistemenetystä pahimmille kilpailijoille.

Koska emme pelaa vielä tänään niin voidaan keskittyä katsomaan Spursin ja Chelsean välinen peli. Tämä on ehdottomasti peli missä ei kummallekaan soisi pistettäkään, mutta ehkä tasuri olisi paras mahdollinen tulos meidän kannalta. Ehkä Tottenhamin voitto olisi vielä parempi, mutta viime aikojen “menestys” on alkanut nousta naapurissa hattuun, joten ehkä pinna riittäisi tästä ottelusta ja se olisi samalla kaksi pinnaa pois Chelskiltä.

Tässä ei totisesti ole mitään punaista lankaa saatikka ajatusta, joten on ehdottomasti parempi lopettaa tähän. Jostain syystä sitä odottaa jo huomista, vaikka toisaalta on jo jollain tapaa taas valmistautunut karvaaseen pettymykseen. Ei mitenkään järkeen käypää, mutta näin se vain menee.

0 thoughts on “Jatketaan lähes OFF-linjalla

 1. Samaan aikaan kihelmöiden ja pelonsekaisesti kohti huomista…..
  Tosiasiahan on että ei viime pelit ole olleet voitoista huolimatta mitään vakuuttavaa pelaamista . Joukkueella tuntuu olevan vaikeuksia saada peli pysymään kasassa koko ottelun ajan , pelin aikana taso heittelee laidasta laitaan .
  Ilman aivan tulessa olevaa Nasria emme kyllä keikkuisi piikkipaikalla ?

  Huomiseksi on peli saatava kuosiin nimenomaan keskustan osalta , nyt ei kertakaikkiaan ole varaa antaa siinä tilaa ja aikaa tai jälki on tuhoisaa . Songilta vaaditaan nyt aivan huippupeli ja nimenomaan että keskittyy ankkurin työhönsä ja jättää pelinrakentelun muille .
  Saa sitten nähdä mikä on muu ryhmitys keskikentän osalta ?

  Djouroun ollessa pelikuntoinen suurin osa kannattajista näkisi hänet ennen Kosia avauksessa mut taitaa Wenkun papereissa olla arvojärjestys olla toisin päin?
  Jonkin aikaa sittenhän Eero oli ansiokkaasti tilastoinut toppariparien voittoprosentteja ja ranskalaisparilla ei kyllä parhaat tilastot ole jos en ihan väärin muista?

  Joka tapauksessa komminikaation on nyt pelattava , ei kahta sanaa . Nyt ei ole todellakaan varaa lahjamaaleihin , on tekemistä jo muutenkin .
  Hyvä paikka tukkia idioottievran sammakonsuu ; )

 2. Jep , alkaa tääläkin päin pikkuhiljaa jännittämään huominen. Pelissä on taas enemmän kuin 3pist. Josko olis jo aika että pääsis töihin tiistaina LEVEÄ HYMY naamalla kun töissä näitä man***** faneja riittää. Josko kerrankin…………

 3. olisinpa huomenna kentällä, niin voisin suorittaa evralle ”both legs broken”-taklauksen. toivottavasti joku meidän pelaaja antaa ”palautetta” tyypille noista kommenteista. evra on ärsyttävä ****pää ja **** off manure! joo ylikierroksilla käydään, mutta, I love You Arsenal I do ja For Those I Love, I Will Sacrifice!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s