Time to step out or we never will?

No niin ystävät Goonerit, no niin.. Hyvää(?) kannatti odottaa läpi pitkän viikonlopun, maanantain myöhäisottelut ovat typeriä. Tätä kirjoittaessani myöhään sunnuntai-iltana, olen juuri tullut konttorilta ja valehtelisin jos väittäisin etteikö tunteet olisi ottamassa tarpeettoman suurta roolia.

Tänään illalla ei ratkaista Valioliigan mestaruutta vaikka lähtökohdat huomioiden hype ottelun alla on ollut poikkeuksellisen suurta. Mutta vaikkei illalla Valioliigan mestaria vielä leivotakaan, on puheissa ladattu paljon panosta klassikkoon Old Tarffordilla. Naurettavista ylilyönneistä huolimatta näkisin joka tapauksessa että me itse olemme eniten vastuussa puheista ja tottakai siitä että puheille saataisiin katetta.

Kymmenen edellistä ottelua ManUa tai Chelsea vastaan, yksi tasapeli ja yhdeksän tappiota murheellisella maalierolla 5-22. Olkoon kuinka totuus, puolitotuus tai pelkkää selittelyä se että pelaamme tasoerojen kaventumisesta johtuen tasaisinta Valioliigakautta miesmuistiin, vain piste erottaa meidät, ManUn ja Chelsean liigan kärkikvartetissa. Sekä manageri että pelaajat ovat puhuneet mahdollisuudesta näyttää että olemme menneet eteenpäin, tänään illalla on aika alkaa lunastaa lupauksia, se miten paljon Bolton tai Stoke ovat eri tasolla tällä kaudella ei merkitse mitään illalla.

Viikonlopun epäilemättä keskustelluin, tai ainakin tunteita herättänein aihe kuultiin tutuksi tulleesta lähteestä, ManUn vasemman puolustajan tontilta. Kuten tekin olette kommenteissanne todenneet, tuskin olisin edes keksimällä keksinyt mitään osuvampaa sparrausta. Muttei asia olisi kuitenkaan liian yksinkertainen, meidän täytyy kyetä osoittamaan kypsyytemme ja saada Beatrice Evra näyttämään kentällä yhtä naurettavalta kuin Didier Drogba tasoitettuaan eilen Shite Hart Lanella. Meidän täytyy saada Beatrice tuntemaan olonsa yhtä typeräksi kuin Drogba mahtoi olonsa tuntea epäonnistuttuaan rangaistuspotkussa lisäajalla, meiltä täytyy löytyä illalla viileyttä tarjota sitä mitä kaveri tilaa.

”I would never allow myself to criticise another team. It shows a lack of respect. Patrice loves to wind people up and raise the temperature. That is his way of doing things, but it does not affect me in any way.”

Toivottavasti Bacary Sagnan tylyhkö toteamus peilaa koko joukkueen mentaliteettia, sikälikin että Arsene antoi perjantaisessa lehdistötilaisuudessaan ymmärtää että Beatricen kommentit eivät toden totta ole jääneet pelaajiltamme huomiotta. Wenger toki yritti painottaa miten meitä motivoi vain halu menestyä ja tapa pelata tänäänkin tyylillämme, ei provosoitua, mutta kyllä Arsenen kommenteista kävi selväksi että viesti on saavuttanut kohteensa. En ole naiivi, pidin Beatricen purkauksesta, suorastaan nautin siitä. Mutta olkoon kuinka epäkunnioittavaa tahansa, panosta kommentit korottivat ja tunnelmaa nostattivat ja elämättä liiaksi missään kuplassa, piilee Evran puheissa totuuttakin mikä meidän täytyy kypsästi kyetä hyväksymään.

Täysin liekeissä oleva Samir Nasri otti maanmiestään aavistuksen vähemmän provokatiivisemman linjan, mutta yhtä kaikki provosoivan. Tässä kohtaa itseäni kannustaa kuitenkin se miten Nasri uskaltaa rehellisesti tunnustaa olevansa elämänsä kunnossa ja samalla haastaa kolleegansa ottamaan niitä ratkaisevia askeleita. On täysin selvää että Samir haluaa haastaa myös itsensä ja hyvä niin, hän tuntuu aidosti nauttivan onnistumisistaan kuitenkaan unohtamatta että kentällä on hänen lisäkseen 10 muuta Gooneria.

H*lvetti miten Ranskalaista tämä touhu oikeasti on?!

Tässä ei ole nyt aasinsiltaa edelliseen mutta tekstiviesti minkä eilen.. itse asiassa lauantaina sain:

’The top teams know that the best way to play against Arsenal is to sit back and contain them before hitting them on the break. It is a tactic that has proved embarrassingly easy for teams like United and Chelsea to employ with success in the past.’

Kumarsin sille että Arsene myönsi psykologisen aspektin tähän iltaan, että vaikka sitten naiivisti epäonneen viitaten managerimme myönsi alussa mainitun saldon ManUa ja Chelsea vastaan olevan sanalla sanoen hävettävä. Ei Arsene huijannut ketään sillä että mainittu duo olisi ollut pelillisesti ylivertainen meihin nähden viimeisten vuosien aikana, päinvastoin jos rehellinen olen, syntyi kuva jollain tapaa pitkän tikun vetämisestä. We’ll see, judge me in May. Tuomioita on kuitenkin jaettu ja kärsitty liian pitkään, on aika, tänään.

Muutama vuosi takaperin matkasimme Old Traffordille odottaen paitsi suurta draamaa, myös voittoa, on aika palauttaa tämä marssijärjestys. Niin vahvasti kuin olemmekin offensiiviseen pelitapaan orientoitunut nippu, tänään meidän on pakko olla kurinalaisia. En jaksa uskoa tänään hurlumheihin Julian ’sukkupirriin’ peilaten.. Hyi! Kompakti paketti ja paketoimme Beatricen koirankakkapussiin, marssimme yli Stoken ja voitettuamme Chelsean Arsene saa kaikki pian kuusi vuotta anteeksi, eh.

Valtavan iso käsi taas enemmän tai vähemmän humalaiselle Villelle eilisestä, onneksemme tällä foorumilla ei ole journalistisia vastuukysymyksiä, tämä on foorumi kannattajilta kannattajille, eri mieltä tai ei. Optimisti, pessimisti, rutopisti tai mitä ikinä, valehtelisin jos sanoisin etten odotan voittoa tänään. Se kelpaisiko tasapeli ei ole olennaista.

So here’s to us, cheers!

COME ON ARSENAL!!!

0 thoughts on “Time to step out or we never will?

 1. Puolustajilla on joulumieli päällä. Luovutetaan jatkuvasti palloa boksin rajalla kunnes omissa kolisee?

 2. Joo meidän puolustuskolmanneksella on hirveesti tilaa ja noi saa pahan näköisiä vastaiskujakin. Nyt Cesc ja Robin sisään. Uhkarohkeaa, mutta pakko se on jos meinaa nyt pärjätä.

 3. Joo, Webb alkaa laskeutua normitasolle – samalle, jolla ManUren ns. kannattajat lauluineen ovat.

 4. Song on nykyään ihan pihalla. Syöttöprosentti omille varmaan 17. Ja tosiaan. KAIKKI NELJÄ VAROITUSTA TULLEET MEILLE JOTKA TÄHÄN ASTI ON ANNETTU!!!

 5. Vittu mitä paskaa!! Jäi taas se seuraava askel ottamatta!!! Wenkulle kavio perseeseen ja sczezzny ykköseks! PISTE!! Kiva herää taas koht duuniin!!

 6. no joo, oishan se ollutkin jo liian hyvää ollakseen totta! näin se menee…..ensviikonlopun jälkeen ollaan taas mukana 🙂

  ”Song on nykyään ihan pihalla”…..allekirjotan tän täysin, mikä vittu sitä vaivaa?

  tää puoliaika oli jo semmonen ku kärkijengien pelit on tai ainakin pitäis olla, nyt meillä oli jo vähän asennettakin mukana ja eka 20 min oli mun mielestä hyvää peliä.

  vituttaahan tää taas kerran, mut ei peli oo vielä menetetty!!!!!

 7. VITTUVITTUVITTU…………..

  Nyt olisi vaadittu sitä MAAGISUUTTA joltain pelaajalta , kävihän kentällä meiltä parhaat voimat.
  Ei vaan riitä tällä hetkellä ei…..

  Ja pelin ainoa maali sit tuollanen paskarunkkutsäkähäkki. Konsonantti ehdottomasti jatkakoon maalissa , teki kax loistavaa torjuntaa.
  Tää on vaan taas kestettävä ja kuunneltava huomenna manuwankkereiden kuittailua…

  Mikä ei tapa , se vahvistaa—hah

 8. Oliks Cesc kentällä…? Munan puolustus pääsi naurettavan helpolla. Vain yksi oikea maalintekopaikka: kun epävarma van der Sar rähmi eteensä, Chamakhin ois pitänyt pystyä parempaan. Muna oli paljon parempi, mutta tottakai ottaa pattiin, kun ainoa maali oli käsittämätön munkki.

  Kyl täs pitäis tehdä jotain radikaalimpaa kuin hankkia lisää ranskalaisia…

 9. Me ei saatana pärjätä ollenkaan muita kärkiporukoita vastaan. Jos katotaan nimet selästä eri joukkueilta niin me ei hävitä yhtään muille, mutta henkinen kynnys muiden isojen kaatamiseen on järkyttävän iso.

  Me oltiin tänään huonompia, ei kahta sanaa. Manure ei pelannut loistokasta peliä, mutta otti tilan meidän hyökkääjiltä tiiviillä puolustamisella kun samaan aikaan meidän puolustuspäässä on aina kauhea paniikki kun ne tulee ja systeemi puuttuu täysin. Nyt kun maalivahtiasia näyttäis olevan helvetin hyvässä kuosissa niin puolustuslinja ja uutena sen lisäks Alex Song on aivan kuutamolla vastustajasta riippumatta.

  Ja se että Cesc ja Robin ei tuoneet mitään positiivista peliin. Theo sentään yritti, mutta eihän kaveri osu koskaan maalipuiden väliin ja pallon kanssa juostessa on niin kiire että se pomppii milloin säärestä milloin polvesta yli rajojen tai suoraan vastustajalle.

  Arsene sais seuraavat kaks viikkoo treenauttaa pelkästään puolustuspeliä. Ja vittu niin se on semmonen homma että on turha siirtoikkunan lähestyä ensimmäisenä sanoa että ketään ei hankita. Eikö se perkeleen jäärä näe ettei puolustus ole tarpeeksi tasokas. Sen sijaan että ”ketään ei hankita” niin me tarvitaan jälleen yks toppari, vasen PUOLUSTAJA ja yks kunnon voimahyökkääjä tyyliin Drogba tekemään niitä perkeleen suoraviivaisia maaleja. Just sellasia kuin se teki eilen Spudseja vastaan. Laukoi väkisin ja voimalla ja vaikka veto meni Pelle-Gomesia kohti niin silti pallo oli maalissa. Sitä me tarvitaan eikä samaa nysväystä 16:n rajalla kuin taas tänään nähtiin.

  Mitähän jargonia taas huomenna saa lukea…

 10. Niinpä niin! Ollaan hiljaa ja mökötetään. Munaskut puolusti hyvin ja tarkasti eikä siinä kovin paljon saumaa ollut. Maali oli mikä oli, tollasille ei mahda mitään. Mulkeroitten ”ekstrapelaajasta” en sano mitään (siitä nahkatukasta) koska en halua penalttia tälle palstalle.
  Vaikka oma esitys ei kaksinen ollut, eikä rehellisesti sanottuna lopputulos ihan väärin mennyt, niin jotenkin tuntuu siltä että on liki mahdotonta…..VITTU SENTÄÄN!!!!
  Mutta, mukana ollaan vielä ja ihan hyvissä asemissa, voittokantaan on päästävä jo heti seuraavassa pelissä ja siitä eteenpäin.
  Päätä pystyyn vaan hyvät veljet, se päivä lähestyy kokoajan kun Twatfoordiltakin jää kännyyn muutakin kuin tappio!!

 11. No nyt näyttää siltä että meidän jätkät ei osaa tehdä maaleja muuta kuin 16 metrin säteellä maalista. Kaikki laukaukset boksin ulko puolelta olivat aivan täyttä paskaa. Ja miten ihmeessä Theon kasetti ei kestä näitä isoja pelejä. Kaverilla oli tyhjä maali edessä ja ratkaisu oli mitä lopussa näimme. tiedän että paikka oli hankala mutta olemmehan nähneet Theolta erittäin tarkkaakin viimeistelyä tällä kaudella. Konsonantti oli aivan huippu ja pelasti meidät monta kertaa jälleen kerran paskan puolustamisen jälkeen. RvP teki kaikkensa tullessaan kentälle, mutta Cesc oli jälleen melko kuutamolla. Arshavin oli aivan täys perse. Ei liikuttanut palloa tarpeeksi nopeasti, oli laiska ja viimeisteli surkeasti. Song on hukannut alkukauden loisto-otteet, hän oli tänään myös aivan paska. Toivottavasti Jacky ei loukkaantunut pahasti koska hänellä on selvästi munaa näissä isoissakin peleissä! Niin ja vielä se että ei chamckh ole näköjään mikään maalintekijä. Väittäisin, et Robin ois tehny siitä paikasta jossa oli tyhjä maali edessä.

 12. Samat laulut sieltä tulee: ”olimme epäonnekkaita”, ”ansaitsimme enemmän” ynnä muuta PASKAA! Fakta on se, että meillä ei ole voittajia. Cesc, Song, RvP ja Arsha aivan pihalla. Ukot, jotka ei ole voittaneet koskaan mitään. Luulisi saatana, että on halua näyttää muille. Kukaan ei huuda, ei töni, ei tsemppaa – ei vittu mitään.

  Mulla alkaa nyt tulemaan mitta täyteen tämän nykyisen jengin kanssa. Jos uusia miehiä ja uutta ilmettä ei tule, Wenger voi lähteä koutsaamaan vaikka Northamptonia. Nyt jos se alkaa puhumaan, että ensi vuonna ollaan vanhempia ja meillä on niin nuori joukkue niin mä vedän henkilökohtaisesti herneen nenään. AW on taktisesti TÄYSIN PASKA manageri.

  Huolestuttavaa on, että me kannattajat ei enää muisteta aikoja ja fiiliksiä kun me voitettiin näitä pelejä ja oltiin aina ennakkosuosikkeja. Monet meistä ei enää osaa vaatia sitä. Nyt vähän himoa siihen hommaan! Mikä tupla, mitä ne on?

 13. Sehän meni aika lailla ennakkokäsikirjoituksen mukaan. Meidän kokoonpano oli täysin odotettu Szczesnya lukuunottamatta. Ferguson taas jätti Berbatovin penkille, kun tiesi että kolmen puolustavan keskikentän sumppu on ase millä meidät kaadetaan kerta toisensa jälkeen. Me iskemme päätä seinään ja ManU iskee vastaiskuilla tai meidän (=Clichyn) virheistä tarvittavat maalit unohtamatta joka vuotista rankkaria. Tosin tällä kertaa Rooneylla oli varaa jopa hukata tuo joka vuotinen rankkari, kun meidän editys oli niin MUNATON.

  Tuliko tuo Fergusonin taktiikka jotenkin yllätyksenä Wengerille vai miten SAATANA se ei keksi mitään lääkettä tuohon. Oli varmaan vähintään viides vuosi putkeen, kun sama taktiikka toimii. Vitun säälittävää tekemistä Wengerin osalta ja saa todellakin ottaa paljon omaan piikkiinsä tästä tappiosta. Samoin jos asenne ja voitontahto on tätä luokkaa niin rehellisesti sanottuna ei ansaitse edes voittaa. Ainoastaan Szczesny oli hyvä ja Sagna saa yrittämisen suhteen puhtaat paperit.

  Ja kuinkahan kauan Clichy saa jatkaa tuota koomailua, ei vittu mitä purkuja ja menetyksiä taas tänään. Noin paskasti ei yksinkertaisesti voi puolustaa. Vasen pakki on ehdottomasti puolustavan keksikenttämiehen ja topparin kanssa ykköskohteet siirtomarkkinoilla. Niin mutta eihän me osteta ketään tammikuussa, KUN VAHVISTUKSILLE EI OLE TILAA EIKÄ NIITÄ TARVITA!

  Tämän tuloksen tiesi, mutta kyllä se silti v*tuttaa aivan suunnattomasti. Meillä on aika ”hieno” saldo Manua ja Chelskiä vastaan viimeisestä 11 liigaottelusta, 10 tappiota, yksi tasuri ja ruhtinaalliset viisi tehtyä maalia.

  Szczesnyn kuuluisi olla ykkösmaalivahti tästä lähtien, mutta pelkään pahoin Fabianskin olevan maalissa jo ensi viinkonloppuna Stokea vastaan. Jos puolustuspeli halutaan laittaa kuntoon niin Szczesnyn laittaminen maaliin on hyvä alku sille, seuraavaksi Clichyn tilalle kunnon pakki niin ollaan jo pitkällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s