Quickie Blues

Vielä kerran hyvää uutta vuotta ja alkakoon se voitolla St Anrewsilla tänä iltana Birmingham Cityn vieraana. Harvinaisen paljon mielenkiintoista asiaa managerilta ja virallisilla sivuilla varsin kattava paketti kuullusta.

Kun oma ottelumme käyntiin pääsee, Manchesterin joukkueet ovat omat haasteensa kohdanneet. Nähtäväksi jää kykeneekö West Brom horjuttamaan ManUn asemaa kotikentällään, Cityn en jaksa kompuroivan Blackpoolia vastaan. Toisaalta kuten aina, keskittykäämme vain ja ainoastaan omaan tekemiseen.

Paljon puhetta jälleen Arsenen ajatuksista mitä tulee auenneeseen siirtoikkunaan, paljon tuttua puhetta. Voinemme jättää omaan arvoonsa kommentit ettei markkinoilla olisi parempia pelaajia kuin mitä meillä on, managerin vilpitön tarkoitushan on vain motivoida joukkuetta. Ymmärrän funktion hyvin, mutta näkisin myös käänteisen funktion mahdollisuuden missä ’uhka’ ulkopuolelta motivoisi suorittamaan vielä paremmin.

Joutavaa spekulointia yhtä kaikki kun meistä ja Arsene Wengeristä puhutaan.

Liekö sitten tuli aavistuksen yllätyksenä jopa managerille, mutta kylmä fakta on että puolet päästetyistä maaleistamme ovat tulleet erikoistilanteista. Kun tämä fakta esitettiin kylmästi prosentteina, se oli omiaan nostamaan kissan pöydälle.

”We have to take more initiative on the communication side. Sometimes I felt people are not informed enough, when they are alone they could control the ball instead of letting it out. A team is always on the search to improve and communicating is one of the natural ways to achieve that. You have some who talk more than others and people are not so much talkative so you have to encourage them to do it. It’s down to our coaching staff to encourage that.”

Tekisi mieli sanoa että kauniisti aseteltu painavaa asiaa. Vaikkei Arsene varsinaisesti moiti kommunikaatiota, viesti on selvä että parantamisen varaa on paljon.

Valtava määrä muutoksia luvassa kokoonpanoon. Tämä ruletti on epäilemättä ollut viikon suurin puheenaihe ja mielipiteitä on kuultu puolesta ja vastaan. Itse en näkemystäni muuta, kahdeksan pelaajan vaihtaminen Chelsea voitosta Wiganiin oli virhe. Voidaanko sitten sanoa että tänään näemme kentällä ’ykkösmiehistömme’?

Tiedä sitten voidaanko Birminghamia kutsua häikäiseväksi kotijoukkueeksi, mutta ainakin h*lvetin sitkeäksi kotijoukkueeksi joka antaa kaikkensa kotiyleisölle. Voitto Chelsea vastaan aiemmin kaudella ja tasapeli viime tiistailta ManUa vastaan takaavat ettei kotijoukkue epäile mahdollisuuksiaan saavuttaa tänä iltana mitä tahansa.

Paljon puhuttu Nikola Zigic ei ole liigamaaleilla juhlinut – vain kaksi toistaiseksi – mutta asetelma lähtökohtia peilaten saa ihoni aavistuksen kananlihalle. Toisaalta olen vakuuttunut Johan Djouroun pelaamisesta tänään, Sveitsiläinen sai huilata keskiviikkona ja kun alla on suun leveään hymyyn saanut taistelu Didier Drogbaa vastaan, olen sikäli rauhallisemmalla mielellä.

Olisiko Wojciech Szczesnyn tilaisuus tänään?

Pakko mennä, jätän homman Herran ja Peter Waltonin haltuun..

COME ON ARSENAL!!!

0 thoughts on “Quickie Blues

 1. Ja vielä lisäys: Spudsit otti täydet yhdeksän pojoa kolmesta joulun-uudenvuoden matsista, mutta jengi alkoi jo väsyä Fulham-pelissä – harmi vain, että Fulhamista ei ole tällä hetkellä mihinkään. Mutta silti: väitän, että Spudsille tulee vielä ankea kevät.

 2. Uskomatonta , nolla pysyi omassa päässä ! Harvinaista herkkuaa ; )
  Toka jakso oli kyllä täysin hanskassa eikä vastustaja päässyt pahemmin hätyyttelemään. Ainut pelko tosiaan oli että särkevät meiltä liudan ukkoja . onneksi vaihtoivat bowyerin runkkarin pois . Oikea jalkapalloilijan irvikuva koko tyyppi…

  Ainut mitä vähän voi ihmetellä että miks AW ei vaihtanut jo aikaisemmassa vaiheessa ja säästänyt miehiä elintärkeääseen shittypeliin . Vaihdot vasta 78 minuutilla ja jätti vielä yhden käyttämättäkin?

 3. Varmat kolme pojoo perusesityksellä. Ei ollu Brumeista kuin jaloille potkijoiksi. Tämä kanaali-Heinonen tosiaan veti aivan totaaliset pohjat. Jätkä on täysi anti-arsenal. Toivottavasti löytää paskapuheensa keväällä vielä edestänsä. Mistä näitä ”selostajia” löytyy?

  Up the Gunners ja loistava oli tunnelma meidän katsomonosassa. Laulu raikasi ja railakkaasti. Pojilla varmasti mukava kotimatka.

 4. Isse, todella toivon että sussa on ennustajan vikaa.
  Oli tärkeä voitto. Minut kyllä yllätti tuo Birminghamin sikailu. Tiesin, ellä McLeishin porukka pelaa kovaa, mutta että noin sikaa! Toivottavasti murskataan ne paskacupin finaalissa.

 5. Kuullostaa siltä,että hyvä,etten seurannut canalin selostusta,vaan katsoin hienon voiton hyvässä seurassa San Franciscossa. Bay area goonersit hyvin asiantuntevia ja innokkaita goonereita.googlatkaa niiden kotisivut,jos ylimääräistä aikaa;) city-peliä odotellessa.

 6. Hyvin alkoi vuosi, jatketaan samaa linjaa. Matsia en nähnyt mutta kommenteista päätellen hyvin meni

  Hyvät uudet vuodet myös tykkimiehille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s