Let’s stay focused now

V*ttu! Pyykinpesu, imurointi, tiskaus, siivoaminen.. Vastenmielistä kuin David Moyes. Haha! Eilisistä epäilyistä huolimatta täällä taas koneen äärellä, piditte tai ette. Lupaan että huominen on sitten sitäkin epävarmempi. No jos ei Kallion Punavalkoinen friikki yllättänyt olematta täällä tänäänkin ajatuksineen, ei takuulla yllättänyt sekään ettei Moyesista löytynyt miestä toteamaan että asia on loppuunkäsitelty.

Itse asiassa Moyes on kuin kiukutteleva pikkulapsi karkkihyllyllä tai jotain, parempaa en äkkiseltään keksinyt, rasittava. Sen sijaan että Skotti olisi laittanut rehellisen pisteen asialle, hän halusi antaa ymmärtää sen olevan miehekäs tavoitteensa, muttei sittenkään, viimeisen sanan kirous. Kuinka rasittavia ovatkaan ihmiset joiden on pakko saada sanoa viimeinen sana, kuten se lapsi karkkihyllyllä joka tietää äitinsä sen ’tuloksetta’ ohittavan ja parkuhan siitä seuraa. Siis mitä?

”Arsene said there was an unwritten rule that you don’t say things which are in the tunnel, well his player was the one who broke the unwritten rule.”

??!

Oh just f*ck off man! Ensin Moyes antoi vielä ymmärtää että Cesc olisi herjannut tuomarikolmikkoa matkalla limpparille, nyt puhuu neljännestä erotuomarista. Kuten Mr. Moyes tekee selväksi katumalla mm omia kiroiluitaan tuomareita kohtaan, kysymys oli vain ja ainoastaan siitä että neiti koki tulleensa itse loukatuksi, senkin jälkeen että ymmärsi joukkueensa maalin olleen selvä paitsio, mutta oli toki tyytyväinen virheeseen. Err, siis tuomareiden tekemään virheeseen. I just f*ckin’ love to hate these people like Moyes, Phil Brown, Sam Allardyce.. Oops, endless that list is.

Vielä kerran, sanottu on jotain (kuten tunnelissa aina ’kuulumisia’ vaihdetaan), en puolustele kapteeniamme siinä, eikä puolustellut Moyeskaan omaa historiaansa. Mutta jos tunnelissa olisi kuultu jotain niin vastenmielistä kuten Everton manageri asian haluaa antaa ymmärrettävän, siitä olisi raportoitu, oli sitten Lee Mason tai nyttemmin neljäs erotuomari. Ei raportoitu ja äiti ohitti karkkihyllyn epätoivoisesti pillittävästä jälkikasvusta huolimatta.

Asiaan.. Newcastle ja St James’ Park. Loukkaantumistilanteeseen sellainen päivitys että Alex Song on 70% todennäköisyydellä sivussa, Wenger tosin tuskin Kamerunilaista kentälle laittaisi vaikka mies saataisiinkin parsittua kasaan. Mitä muuten kokoonpanoon tulee, niin on sellainen kutina että saatamme nähdä parikin yllätystä.

Abou Diaby ottanee Songin paikan, olkoon etten näe Ranskalaista lainkaan puolustavana keskikenttäpelaajana. Kenties ohje Jack Wilsherelle on pelata aavistuksen puolustusvoittoisemmassa roolissa ja näin vastuu keskikentän vartioinnista olisi normaalia enemmän kahden pelaajan harteilla. Andrei Arshavinin pelaamista Samir Nasrin tilalla pidän pomminvarmana. Sen sijaan arvuuttelin jo eilen josko Nicklas Bendtner nähtäisiin oikealla Theo Walcottin sijaan.

Niin hyvin kuin kaksikko Johan Djourou ja Laurent Koscielny ovatkin pelanneet puolustuksen keskustassa, jälkimmäisen kutsu maajoukkueeseen ynnättynä suureen määrään peliminuutteja, Arsenella on eittämättä kiusaus peluuttaa Sebastien Squillacia. Tämä jo siksi että haluaa todistaa Ranskalaisen olevan kaikista soraäänistä huolimatta hyvä hankinta. Yhtä hyvin se voi tosin olla Djourou joka tekisi tilaa, muistamme Sveitsiläisen pidelleen olkapäätään jo pariin otteseen edellisissä peleissä. Mutta varautukaamme siis Squillacin edesottamuksiin.

Hupaisaa, tai siis ei lainkaan hupaisaa.. Nasrin diagnoosi on tuoreeltaan edelleen kolme viikkoa sivussa, siis viikko sen jälkeen kun se oli, err, kolme viikkoa. Arsenal matematiikkaa, ota siitä selvää.

Ajatus päivän otsikosta syntyi siitä että olemme saaneet nyt kuulla ja lukea kovin monelta taholta seuramme sisältä miten Manchester Unitedin otteluohjelma on etukäteen haastava ja kuinka he tulevat takuulla menettämään pisteitä. Nyt, en epäile lainkaan etteikö ManU tule menettämään pisteitä, mutta niin tulemme mekin.

Kysymys täytyy asettaa siten että kykenemmekö me olemaan niin tasaisia ettemme menetä pisteitä liikaa. Lähtökohdan on pakko olla vain ja ainoastaan omassa tekemisessä, ei vilkuilla ManUn suuntaan, eikä spekuloida heidän pisteiden menetyksellä. Robin van Persie voi vakuutella kuinka paljon tahansa meidän keskittymisestä omaan tekemiseen ja haluan uskoa Hollantilaista, tottakai haluan, mutta ManU pitää unohtaa tyystin.

St James’ Park on meille tuttu paikka jo kuluvalta kaudelta voitettuamme Harakat Liigacupissa peräti 4-0. Mutta vain reilu viikko tämän jälkeen Magpies antoi meille shokkihoitoa Grovella haettua täydet liigapisteet Andy Carrollin maalilla. No Carroll on paitsi loukkaantunut, vaihtanut kuten hyvin tiedämme maisemia, hänestä ei siis tällä kertaa ole huolta, kuten ei Shola Ameobistakaan ja Newcastle painiikiin ongelmien kanssa hyökkäyksessä.

Managerikin on ehtinyt St James’ Parkilla vaihtua sittemmin, Chris Hughton sai väistyä Alan Pardew’n tieltä. Kyllä minä väitän että meidän täytyy kyetä käyttämään hyväksemme ristiriitaisen omistaja Mike Ashleyn tekemiset. Etenkin tämä Carrollin myynti aiheutti Magpies kannattajien keskuudessa suuren kohun kaikkine spekulaatoineen että nuori Englantilainen myytiin vastoin tahtoaan. Se ’kuulunee’ tänään katsomossa ja aivan takuulla pelaajienkin keskuudessa tilanne aiheutti hämmennystä. Tähän meidän täytyy iskeä.

Newcastle ei ole itse asiassa pelannut huonosti ja on sarjan tasaisessa keskikastissa kymmenentenä. Alla on tappio Craven Cottagella, mutta sitä edelsi kaksi tasapeliä ja kaksi voittoa. En tästä huolimatta taivu ainaiseen retoriikkaan siitä miten sama missä pelataan tai ketä vastaan pelataan, edessä on aina äärimmäisen vaikea ottelu ja vaikea vastustaja. Tottakai ymmärrän ettei mitään saa koskaan ilmaiseksi, mutta ollaan nyt rehellisiä, kyllä meidän pitää hakea kolme sarjapistettä tältä Harakkalaumalta ilman ylimääräistä retoriikkaa. sikäli kun taistelemme mestaruudesta, täytyy meillä olla aito itseluottamus Newcastlen voittamiseksi, mikä ei tietenkään tarkoita että sotaan pitäisi soitellen lähteä. Olen vakuuttunut että ymmärsitte mitä yritin ajaa takaa.

Matkaamme siis pitkän matkan pohjoiseen allamme ’tuplavoitto’ Evertonista, näin Arsene sitä eilen kuvasi. Paitsi että Toffees on hyvä joukkue (1. voitto), nousimme voittoon tappioasemasta (2. voitto). Harmillista ettei tätä tuplavoittoa palkittu kuudella pisteellä, jolloin meillä olisi mahdollisuus siirtyä sarjan kärkipaikalle tänään, ainakin hetkeksi. No niin, höpöhöpö sikseen. ManU pelaa ottelunsa myöhemmin illalla Molineux’lla Wolvesin vieraana ja aivan olennaista että hengitämme Fergusonin joukkueen niskaan kahden pisteen etäisyydellä kun ManU ottelunsa aloittaa. Hei, me kannattajat voimme spekuloida ManUn tekemisillä niin paljon kuin kunto ja psyyke kestää.

Kevin Nolan, ehkei ihan kaimansa Daviesin veroinen pahan ilman lintu, muttei kaukana. Eikä siinä vielä kaikki, Joey Barton! Miksikö edes mainitsen? Siksi että Wenger yltyi ATVO:n haastattelussa juttelemaan kuinka hän on aina arvostanut Bartonia, kuinka tämä ymmärtää hienosti lajin nimeltä jalkapallo ja on itse asiassa erittäin hyvä siinä. Arsene, olen järkyttynyt. Tätä ei puolusta edes niin kaukaa haettu selitys että tällaisella lausunnolla Arsene lähettäisi signaalin Bartonille pitää tunteensa tänään kurissa ja nappulat nurmessa, ei Cescin sääressä. Come on Arsene, Joey Barton is a huge f*ckin’ c*nt!

Diabylle joka tapauksessa terveiset, Nolanilla on jo 10 liigamaalia kasassa, vain yksi vähemmän kuin eräällä josta maksettiin 35 miljoonaa puntaa. Aina ihana Phil Dowd yrittää pitää Bartonin herran nuhteessa, vai yrittääkö edes, saati onnistuu? Phil Dowd, saan kylmän väreitä. Siitäkin huolimatta..

COME ON ARSENAL!!!!

0 thoughts on “Let’s stay focused now

 1. Man of the Match, Newcastlen Phil Dowd! Mää en vittu tajua, miten tuommoset hyypiöt voi saada pätevyydet tuolle tasolle! Kyllä Castlen pojat sai rapata ja heitellä meiän pokia, miten halusi pelkäämättä sanktioista Tzesnyäkin heiteltiin sen ekan rankkarin jälkeen, mutta Castlen runkkareille ei tullu mitään siitäkään. Heti ku Castlen wankkerit itki nurmella, tuli heti rankkareita ja vapareita, pakkohan noissa tuomareiden puoluettomuudella on jotaki rajaa oltava!

 2. Käsi on ylhäällä.

  Kaks lahjarankkaria ja Diaby ulos tilanteessa jossa Sika-Barton ei saanut edes korttia. Tätä on Dowdin tuomarityöskentely. Mitä luulette, olisko Manu saanut tällaista kohtelua? Vittu, että voi ihmistä vituttaa. Newcastle sai kohtuutonta etua tuomarilta. Pienen Suomi-goonerin itku ei paljon auta täällä kaukana Härmässä, mutta toivon todella lyhyttä elämän jatkoa Phil Dowdille. Etukäteen tiedetään tämän ihmisapinan anti-Arsenal fiilikset ja silti kokovartalokyrpä saa tuomita meidän pelin ja toteuttaa fantasioitaan. Siis oikeesti kaksi lahjarankkaria!!!! Kirjoitin aiemmin, ettei Newcastle nouse edes tuomarin avustuksella. Olin väärässä. Apuja annettiin niin paljon kuin Newcastle niitä tarvi. HAISTA VITTU PHIL DOWD! HAISTA VITTU JOEY BARTON! HAISTA VITTU JOUNI HEINONEN! HAISTA VITTU PASI RAUTIAINEN! HAISTAKAA VITTU KOKO ENGLANNIN JALKAPALLOLIITTO KUN ANNATTE IHMISAPINAN TUOMITA VALIOLIIGAOTTELUITA!

  Ok, Diabyn teko oli tuomittava ja punaisen arvoinen. Menköön peilin eteen. Keskuspuolustus on huippua parilla JD ja Kos, mutta kun Squillaci tulee sisään niin kaikki murenee ja Arsene ei halunnut tilannetta korjata siirtoikkunan aikana.

  Ja jotta ilta olis täydellinen niin Spudsit teki voittomaalin yliajalla.

  Täytyy sanoa että olisin valmis tekemään jotain hyvin ikävää ja vakavaa Phil Dowd-nimiselle ali-ihmiselle.

 3. Eiköhän tämäkin paineta villaisella ja Diaby järjettömällä teolla josta voidaankin sitten puhua enemmin kuin tuomari työskentelystä! Valioliigan voisi tulla ulkomaisista liigoista parit tuomarit, saataisiin tähänkin selkeyttä.

 4. P:S. Voiko vitutukseen kuolla?
  Vastaan omaan kysymykseeni KYLLÄ VOI! Vitutttaa niin, että vois repiä pään irti, koska Dowd:lta sitä on vaikea repiä täältä Suomesta käsin. Syke ja hermot on ylittänyt 10000% kipurajan!

 5. Oli nyt mikä pelle tahansa dumarina, mutta ei newcastlen tasoista rupusakkia vastaan voi jäätyä tolleen – jätkät ilmeisesti myös väsyivät, mikä on erityisen huolestuttavaa. Newcastle pääsi tuomaan jatkuvasti palloa rankkarialueen sisäpuolelle – katkoja ei nähty ollenkaan.
  Arshavinin vaihto Rosickyyn oli myös huono veto – Rosicky tuli vain aiheuttamaan lisähämmennystä puolustukseen ja oli syyllinen, Dowdin ohella, tokaan rankkariin.

 6. Tuntuu, ja on tuntunut jo vuosien ajan, että tuomarit haluaa ”ulkomaalaiselle”-Wengerille näyttää, että joukkueen voi kasata ulkomaalaisista, mutta he eivät sitä sulata helpolla. Fergusonin pussiin tässä pelataan koko ajan, hänhän sentään on Sir-arvonimen saanut kuningattarelta.

  Diaby vois joo oppia käyttäytymään ammattimaisesti, antoi tuomarille mahdollisuuden näyttää ”meille-ulkomaanpelleille”. Pilkut oli niin että hohhoijaa. Noista jos rupeaa viheltämään, niin saa viheltää kolmetoista tusinasta kontaktista.

  10 pelatessa olisi tarvittu pallonpitäjiä kentällä, mutta joku Eboue.. please!!

 7. Rosicky oli tosiaan ihan kahvilla. Newcastlelta hylättiin yksi maali siinä tilanteessa, jossa Rosicky oli unohtunut alimmaksi mieheksi. Rankkari taas oli tosi kevyt, mutta pitääkö mennä käsillä työntämään?

  Faktahan on, että tämä peli oli jo Newcastlen, Phil Dowdin ja näiden yhdistelmän ulottumattomissa. Ei tuommoista paniikkia pitäisi syntyä edes kymmenellä miehellä.

  Olisihan se todella outoa, jos näiden tapahtumien jälkeen keväällä PL-kannua nosteltaisiin.

  Toivottavasti tämä peli ei täysin traumatisoi joukkuetta, muitakin kisoja on vielä jäljellä ja liigassakin toki vielä pieni sauma. ManUlla on vaikea loppuohjelma, Wolvesin tapaiset jengit toki heittäytyvät rähmälleen, siitä ei ole epäilystäkään. Epäilemättä McCarthy pistänyt avauksen täysin uusiksi illan matsiin.

 8. Sanattomaksi vetää. Laitetaan sitten huushollin kauniimman osapuolen kommentti. :Varmaan harmittaa niitä Newcastlen kannattajia jotka lähtivät kotiin ensimmäisellä puoliajalla.(tv kuvissa näkyi jonkinasteinen joukkopako)

 9. Kesällä pihalle: Diaby, Eboue, Squillaci, Almunia, Denilson, Rosicky.. Ei vaan taso riitä näillä, jotta meillä riittäisi taso liigamestaruuteen.. Nämä tuli nyt ekoiksi mieleen. Aivan varmasti samoilla palkkasummilla saataisiin hyviä sarjajyriä, jotka pystyvät vaikka palloa laittaa pitkälle ja kauas.

 10. Tällasta epäoikeudenmukaisuutta en oo nähny ikinä. Tuomari oli täysi kyrpä, eikä sille enää voi mitään. Usko ei saa horjua, tänä vuonna tulee mestaruus.

 11. Toi joukkue ei edelleenkään ole kehittynyt yhtään mihinkään. Vittu mikä torvi diaby on ja Wengerin reagointi peliin..ottaa nyt vittu eboue kentälle joka on aivan turha tyyppi koko joukkueessa. Ei jumalauta mitä touhua.

 12. No niin, Muna meni 3. minuutilla 0-1-johtoon – eivät varmasti mokaa… Jaahas 1-1.

  Mutta siis: Newcastle teki neljä maalia tokan jakson jälkimmäisellä puolikkaalla – 19 minuutin sisällä! Pistivät paremmaksi kuin me – meni alussa 25 minsaa neljään maaliin. Totta kai tarvitaan käsittämättömän huonoa tsägää, tuomaripeliä ja vaikka mitä, mutta väittäisin, että olisimme kestäneet Diabyn ulosajonkin ja Dowdin viheltelyt, mutta Squillaci (ja Rosicky) oli liikaa.

 13. eniten itseäni ketuttaa se miten sitä TAAS KERRAN uskoi tohon joukkueeseen, niin koko kauden kuin ko. pelinkin osalta. olisihan tässä pitänyt Arsenalia 17v kannattaneena jo oppia siihen ettei mikään ole varmaa ennen loppuvihellystä. ei jumalauta, enpä taas muista hetkeen näin tyhjää tunnetta, täytyy varmaan mennä Pariisin finaaliin.
  tuomarityöskentely oli jälleen kerran käsittämätöntä. en sano tätä sillä että syyttäisin Dowdia tästä kaikesta. 0-4 johdon menettäminen on anteeksi antamatonta, tuomarista viis. jotenkin vain tuntuu käsittämättömältä että samanlaisia tuomareita on brittikentillä vähintään kolme kymmenestä, eikä siihen tule muutosta koskaan. kyllähän tällaisen(kin) pelin jälkeen tulisi FA:n antaa kunnon sanktio tuomarille. tosin nyt Dowdia pelastaa myös meidän oma marakattimme Abou Diaby, Wenkku ja koko Arsenal miehistö tulee syyttämään tästä tuomaria, mutta aina voi vastalauseeksi todeta Diabyn olleen täysin järjetön reaktiossaan.
  mitä taas joukkueeseen tulee, niin kiitos vaan vitusti! Diaby ensimmäisenä, allekirjoittaneella on tätä herraa kohtaan riittänyt kärsivällisyyttä, ei enää. ULOS! sen jälkeen koko joukkue. miten tämä on edes mahdollista? ensimmäisen kerran peliin tuli yritystä vasta kun tilanne oli 4-4 ja lisä-aika käynnissä. ei jumalata. syyllisiä löytyy oikein urakalla, mutta AW, etkö tosiaan voinut hankkia meille puolustajaa? JD:kin ilmeisesti loukkaantui (tosin sillähän ei enää sarjan kannalta ole merkitystä)… samaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta antaa blogistin kuitenkin tehdä työnsä.

 14. Jatkan vielä: uskomatonta oli myös se, että Newcastlen painaessa päälle emme juurikaan saaneet vastahyökkäyksiä. Kerran Theo pääsi ajamaan kohti maalia, mutta veti päin pakkia, kun olisi voinut syöttää avopaikassa olleelle AA:lle. Mutta siinä se melkein oli. Allekirjoittaa sitä, että puuduimme täysin.
  Nyt sit lyhyt maaottelutauko, jonka jälkeen lasketaan sairastuvalla olijoiden määrä. Lisäksi AA saa vähintään ruokamyrkytyksen Iranissa.

  Ja mistä vetoa, että Muna ei ainakaan häviä?

  Nyt ottaa muuten pattiin sekin, että menin 0-3 tai 0-4-tilanteesssa toivomaan, ettei Dowd alkaisi hölmöilemään… Lopetan ennustukset tällä kaudella tähän – ehkä.

 15. Dowd, Squillaci ja Rosicky. Siinä illan pelin ratkaissut kolmikko.

  Meidän joukkue mureni täysin kiun Squillaci ja Rosicky vaihdettiin sisään. Sysipaskoja molemmat ja sekoittivat pasmamme totaalisesti. Hyvin yksinkertaista.

 16. Jep, samaa mainitsin kuin Tapsa. Ois pitänyt ottaa Gibbs sisään.

  Tässä tuore Jackien twiittaus: Inconsistent refereing needs to stop.its killing the game.if Diaby goes..whats the difference between that and Nolan on our keeper!?? #joke

 17. tuomari oli paska ja se on osa syy mut kyllä 4-0 johto pitäs pitää vaikka pysälöimällä se kuuluisa bussi siihen maalin eteen niinkuin pikku seurat joskus tehokkaasti tekee!!!!!Perkele!!manure häviöllä 2-1 mutta todennäkösesti nousee sieltä kuitenkin! Vittu Vittu Vittu!!

 18. Tän pelin kyllä ratkaisi Phil Dowd, siitä ei ole kahta sanaa. Ekan puoliskon tuomarointi oli hyvää, mutta tauolla tapahtui jotain. Diaby teki väärin ja ansaitsi punaisensa, mutta neljän maalin johdossa olis pitänyt peli voittamaan. Kun tuomari antaa kaksi erittäin helposti vihellettyä rankkaria niin kyllähän siinä takaa-ajajalla mieleen tulee että jopa tämä on käännettävissä. Nämä kevyesti tulleet rankkarit meni sitten sisään ja vastustaja sai uskoa eli kyllä tää menee Dowdin piikkiin. Myös sen puolesta että jos linja olis ollut tasapuolinen niin Barton olis omista virheistään kunnon tuomarilta saanut kaks keltaista ja siten joutunut pihalle. Ja peli olis sen jälkeen ollut taas uudessa tilanteessa eikä me enää oltais tätä päästetty tasoihin.

  Olen edelleen suuressa tunnekuohussa, mutta silti pistän lopputuloksen täysin ala-arvoisen tuomaroinnin piikkiin. Meidän leirissä tehtiin kyllä huonoja asioita toisella jaksolla kuten Diabyn tulistuminen ja huonot vaihdot (tai siis vaihtomiehet oli paskoja eivätkä muuksi muutu), mutta silti en aio pätkääkään antaa periksi että me menetettiin kaksi pistettä Dowdin takia. Tuomarin päätökset auttoivat vastustajan maalintekoa ja uskoa nousuun. Ja se on niin saatanan väärin. Joissain peleissä joidenkin tuomareiden yksittäiset tuomiot ovat olleet meille onnekkaasti vääriä (tuomaritkin ovat inhimillisiä), mutta en ihan heti muista että kukaan tuomari koskaan olis antanut meille noin paljon edullisia tuomioita kuin Newcastle sai. Meikäläinen pyrkii omassa elämässään oikeudenmukaisuuteen ja sitä samaa pidän johtoajatuksena kun kasvatan omaa 5-vuotiasta poikaani ja sen takia tän illlan tapahtumia en pysty mitenkään sulattamaan. Katson asioita varmasti erittäin punavalkoisesti, mutta silti koen tässä helvetin suurta vääryyttä. Tämä kaikki menee yli sen mitä mä voin hyväksyä ja ymmärtää.

  Ja tottahan on, että meidän kaikkien goonereiden elämä olis helpompaa jos Arsene joskus osais luopua joukkueen edun nimissä pelaajista, joilla taso ei riitä. Olen itse tehnyt virhearvioita esimerkiksi Koscielnyn kohdalla, mutta meillä on pelaajia, joista ei perkele ole tarpeeksi hyötyä mestaruuden tavoittelun kannalta ja joita Arsene ei tajua myydä; Denilson, Eboue, Rosicky, Almunia, Squillaci. Jos näistä jokainen olisi 10-20% nykyistä laadukkaampi (ok, vaikea asia mitattavaksi) niin meidän mahdollisuudet olisivat helvetin paljon paremmat. Ei auta vaikka joukkueessa on muiden muassa Cescin, Nasrin ja van Persien kaltaisia tähtiä, jos tietyt pelaajat jäävät näiden tasosta liikaa.

  Vittu, mä lähden tästä saunaan löylyttämään itseni. Jälleen kerran goonerina oleminen oli jotain aivan käsittämättömän hienoa 45 minuuttia ja tunti sen jälkeen tekis mieli juoda itsensä tajuttomaksi….VITUTUKSEN TAKIA!

  Saunaan…

 19. Kurinalaisuus on se mikä pojilta puuttuu, edelleen..
  – se johtaa lepsuiluun, etenkin johtoasemassa, näitä on nähty niin monta kertaa vuosien varrella kun kaveri tulee takaa rinnalle tai ohi
  – täällä syytetään yksittäisiä pelaajia (tänään syyllisiä oli diaby, rosicky, squillaci – mutta syylliset vaihtuu pelistä toiseen)

  -> Wenger ei vaan saa näitä jätkiä pelaamaan KURINALAISESTI, mitä vaaditaan voittamiseen!!

  PS. Toisen maalin lahjoitti avustava dumari, eikä dowd..

 20. Dowd on varmaan lahjottu, ei näkevä mies voi muuten noin viheltää. Squillaci on jo nähty ja kuka se nyt korvaa.Missä oli Arsenen ostos.Rosicky myös ihan pihalla. Siinä illan pelin ratkaissut kolmikko.

  Meidän joukkue mureni täysin kiun Squillaci ja Rosicky vaihdettiin sisään. Ei mestarijoukkue tee niin vaikka pelasikin 10 pelaajalla- 15 vastaan.

 21. Vitutti niin vitusti se tasuri. Okey ei pitäis tuijottaa muiden tuloksia vaan omaa napaa. Mut kylhän toi manun tappio lohduttaa. Pakko hakea lohtua edes tuosta ”shokki”tappiosta että mieli kirkastuis.. Tosin voitolla ois saatu kaulaa kivasti kiinni. Jos jotain paskaaki tänään niin hyvä juttu ja fakta on että pisteellä kurottiin sarjajohtoa kuitenkin kiinni!!

 22. Nyt Chelsea pääsee mukaan pokaalijahtiin, jos hoitaa Poolin. No, saimme pisteen kiinni Munaa, mikä ei nyt hirveästi lämmitä. Mutta väittäisin, että Manun tappio… Ei sorry, en tosiaankaan ennustele nyt mtn.

 23. Wengeriltä loistavaa taktista pelisilmää. Manun kaverit tuuditettiin vahingoniloon ja näin saatiin yksi piste kurottua kiinni. Voi ristus.

 24. pooli hoitaa shelskin huomenna ja city on manurella seuraavaks ja me hoidetaan toi wolves…..=)

 25. Melkein voisi sanoa, että onneksi tulee maaottelutauko ja seuraavaksi kotipeli. Nimittäin wenkun kommentti on jokseenkin huolestuttava: Mathematically two points, psychologically the damage is bigger tonight because everyone is very disappointed in the dressing room. Only the future will tell.

 26. Wolves piti meidät vielä mukana mestaruustaistelussa, mutta kyllä Wengerillä riittää miettimistä miten saada rivit kasaan tämän pelin jälkeen. Tuomari auttoi kiitettävästi vastustajaa tänään, mutta se ei siltikään saa eikä voi jäädyttää meidän pelaajia ja peliä näin. Ote annettiin täysin Newcastlelle. Kun meiltä vietiin kaikki pelimerkit, niin olisi tosiaan pitänyt parkkeerata se kuuluisa bussi maalin eteen ja tappaa koko peli. Mutta ei kun ei, Arsenalilla ei edelleenkään ole kuin suunnitelma A…

 27. en ois tostakaan ois uskonu et sarja vika hoitaa sarja ekan mutta toisaalta manure on ollu kyllä peleissään todella onnekas! hitto kun saatas toi Vermaelen takas heti….ikävä….ei ois niin epävarma olo niin kuin nyt…..mut messis edelleen ja kyllä mulla uskoa on edelleen mut täl kaudel on tullu näit et pelataan toinen puolisko ihan paskasti ja toinen loistavasti ihan liikaa! ja pari sysi paskaa peliä. mitenhän pahasti se dojordou loukkaantu…..yö unet menee taas mut menköön! Come on GUNNERS!!!

 28. Sellaista tänään valioliigan ihmeellisessä maailmassa. Vituttaa edelleen niin paljon, että kädet tärisee.

  Kannattajan arki on kyllä toisinaan hyvinkin raskasta. Lohdutuksena ajattelen, että ei ollut kuitenkaan Arsenal-historiani pahin tulos; sekä varmasti tulevaisuudessa tulee suunnatonta vitutusta aiheuttavia pelejä.

  Barton, Dowd… negatiivisia asioita on paljon, mutta tässä vaiheessa niihin on turha takertua – keskitytään mielummin positiivisiin asioihin.
  -45min. erinomaista peliä
  -AA jatkaa hyviä otteita
  -tuomarityöskentely ei voi jatkua tälläisenä loputtomiin, muutos vielä tulee!
  -ottelua ei kuitenkaan hävitty

  -Muiden tekemisiin ei toki pidä keskittyä… mutta, mutta
  -manu hävisi liigan pohjalla olevalle; ja saimme heitä pisteellä kiinni(eilen oli 5p eroa nyt on enää 4p)
  -manu hävisi liigan pohjalla olevalle; jatkossa on aivan turha kenenkään puhua voittamattomasta unitedista – modernissa jalkapallossa on vain yksi Invincibles.

  Ja ennen kaikkea huomenna on uusi päivä ja Arsenal edelleen minun seura!

 29. Vituttaa niinkuin muitakin tykkimiehiä. Sauna ja muutama kalja otettu suruun. Onko meidän joukkue valmis voittamaan jotakin isoa? ei tämänkään päivän perusteella. Meiltä puuttuu johtaja joukkueesta ja AW ei taktisesti pystyny tekemään mitään kun tilanne karkasi käsistä. Tuomari oli täysi PASAKA, mutta silti 4 – 0 pitää riittää ja lisäksi eka puoliskon jälkeen tilanne olisi voinut olla paljon parempikin. Toisella jakoslla Arsenalin pelaajat olivat lammalslauma jota vietiin kuin pässiä narussa. Taistelu jatkuu ja onneksi muna hävisi.

 30. Erittäin, erittäin harvoin olen sitä mieltä, että tuomari ratkaisi ottelun, mutta nyt on pakko olla. Vaikkain jäädyttiin, mutta on otettava tosiaan huomioon nuo Bartonin törkeät sukille vedot varsinkin ekalla jaksolla ja näistä seurasi Diabyn ulosajo. Sen lisäksi nuo kaksi rankkaria olivat täysin käsittämättömät. Nämä kun laskee yhteen, nin kyllä me niihin kaaduttiin – ei omaan jäätymiseen.
  Omalla huonollakin tasolla tämä oltais hoidettu ilman kahta lahjamaalia, eikö? Silloin tämä olis päättynyt meidän 2 maalin voittoon kuitenkin. Maalaisjärjellä on aivan helvetin vaikea tajuta, että 1) miten tuollainen mies ylipäätään voi viheltää ja 2) miten nämä pisteet voivat todella tällä tasolla jäädä voimaan, kun joka perkeleen ihminen näkee, että tuomari hoiti homman? Pitäishän tässäkin jumalauta olla joku protestiaika niinkuin jossain f*ckin hiihtokisoissa satana!!!

 31. Niin, jokin hyllyttämiskäytäntö tällaisen tuomaroinnin jälkeen pitäis ehdotomasti olla olemassa. En tiedä onko, tuskin, mutta jos esimerkiks pelaaja saa huonosta suorituksesta varoituksen tai ulosajon tuomarin toimesta tai penkkikomennuksen manageriltaan ja toisaalta manageri potkut jos joukkue ei pärjää niin eikö olisi vähintäänkin kohtuullista että huono tuomari laitettaisiin parin kolmen kierroksen ajaksi ”jäähylle”. Tai mikä vois ehkä olla vielä ikävämpi ”rangaistus” valioliigatuomarille, että hän saisi viheltää hetken vain Championship-pelejä. Jokin toimintamalli pitää joka tapauksessa ehdottomasti olla, jolla tuomareiden puolueettomuus ja yleensäkin laadukkuus pystyttäisiin pitämään mahdollisimman korkealla tasolla. Tuntuu jotenkin käsittämättömältä, että tällaisen suorituksen jälkeen Phil Dowd saa kenties jo ensi viikonloppuna jatkaa erotuomarina jossain pelissä. Ja ajatelkaapa tilannetta kun tämä pillipiipari seuraavan kerran on meidän pelissä jakamassa tuomiota. Miten siihen voivat suhtautua meidän pelaajat ja manageri. Pitäisikö olla kuin mitään ei koskaan olisi tapahtunutkaan Dowdin tuomitessa meidän pelejä? Entä miten tuomari itse toimii? Pyrkiikö kenties hyvittämään tätä jotenkin jos ymmärtää varastaneensa meiltä pisteitä? Vai onko oikeasti niin anti-Arsenal että yrittää jatkossakin laittaa kapuloita meidän rattaisiin? Varsinkin kun tietää ettei joudu siitä mitenkään vastuuseen. Joukkueella pitäisi ehdottomasti olla valitusmahdollisuus tuomarityöskentelystä (en tiedä tätäkään että onko käytössä jo nykyään) ja mahdollisen valituksen käsittelisi joku ehkä kolmesta-viidestä puolueettomasta henkilöstä koostuva elin, joka sitten antaisi lopullisen lausunnon asiasta. Uusintaotteluitahan ei tietenkään koskaan pelata eikä tulekaan pelata eikä tuloksia muuttaa, mutta jos tämä puolueeton elin toteaisi tuomarityöskentelyn vaikuttaneen olennaisesti pelin kulkuun niin kyseinen tuomari pitäisi hyllyttää määräajaksi. Joukkueiden mahdollinen valitusoikeus täytyisi olla maksullinen ja vieläpä melko korkeaan hintaan sillä muutenhan valituksia tehtäisiin jokaisesta valioliigaottelusta. Mun mielestä on selvää että jos tuomareilla ei ole käytännössä vastuuta tekemisistään niin on turha kuvitella asioiden olevan koskaan täysin puolueettomia ja tasavertaisia eri joukkueille.

  Koko pitkä kausi ollaan odotettu Munan ensimmäistä tappiota ja nyt kun se vihdoin tuli niin siitä ei osaa goonerina edes iloita kunnolla oman pelin ryssimisen takia. PRKL!

  Tämä tappiolta tuntuva tasapeli ei pyyhkiydy mielestä ihan helpolla ja jää kaivamaan yhtä pahasti mielt kuin Spurguille kärsitty kotitappio. Tuntuu helvetin omituiselta, että tän paskan kokemuksen jälkeen me saatiin silti sarjakärkeä kiinni pisteen verran. Huomisen Chelsea-Pool pelissä on jännitteitä yllin kyllin, mutta tän päivän tulokset vain lisäsivät tuon ottelun mielenkiintoa jopa näin goonerin silmissä. Toivon todella, että Pool kykenee varastamaan pisteitä Chelscumilta.

 32. Avataan nyt turpaa täältäkin.

  Päivän absoluuttisesti ainoa hyvä asia oli ManUren pistemenetykset – ja Kifin viimeinen ranskalainen viiva, oli jo kylmä rinki, että josko että ne kuitenkin hoitaa kauden tappioitta… Huh.

  Mutta. Ilman hyytymistä (ja kyllä, räikeän yksipuolista tuomarityöskentelyä, muutenkin kuin lahjarankkareissa) tämä olisi voinut olla todellinen ilon päivä, 3-4:kin olisi ollut, pelaajamenetykset huomioiden, hyvä tulos. Nyt valjuhistorian numeerisesti hävettävin johtoaseman menetys ja vielä PaskaCastlea vastaan. Pakko myöntää että kun TV:ssä kuvattiin parinkymmenen minuutin kuluttua katsomosta poistuvia räkättirastaita niin mietin, että joskohan nämä kuitenkin katuvat lähtöään. Oli vain hassu tunne. Ja voi v-u epäilemättä sitä vehnäsen määrää Keke Armstrongin turpavärkissä kun sai makean (moraalisen) voiton vihaamastaan Arsenalista. S-na.

  Ystävyysotteluita ja sitten B*rcelonan kaatoon, noin pääpiirteessään. Wolveshan hoidetaan välissä helposti vasemmalla kädellä, niinkuin ManUre tänään teki…

 33. Niin, eikö se ole kumma juttu, että kun pelaaja tai manageri sanoo tuomarin olleen paska, niin se saa siitä parikymmpiä sakkoa tai toimitsijakiellon, mutta tuomari sen kun saa olla paska vaan eikä mitään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s