Viimeinen sammuttaa valot..

Varabloggaaja vuorossa. Pari sanaa ranskalaisilla viivoilla tai saa nähdä pystyykö edes siihen tässä tunnetilassa.

– Rosicky avauksessa? Tämän voi vielä jotenkin ymmärtää kun oikein yrittää.

– Rosicky pelaa täydet 90 min ja Arshavin otetaan vaihtoon. Tätä ei voi mitenkään käsittää ja Wenger saa ottaa suuren osan tappiota omaksi syykseen.

– Muutenkin McLeish vei Wengeriä taktiikassa ja vaihdoissa kuin märkää rättiä.

– Bendtner laiturina, eikö vittu tuo ole jo nähty ja olisi aika hankkia oikeita laitureita jos haluaa pelata tällä nykyisellä 4-3-3 taktiikalla

– Pelotti ennen peliä peliä jo, että tänäänkö se ensimmäinen Szczesnyn virhe tulee ja tulihan se. Toki Koscielny saa ottaa vähintään yhtä paljon omaan piikkiinsä.

– Pää ei yksinkertaisesti kestä useimmilla, ainakin Song, Rotsi, Clichy, Djourou pelasivat alle tasonsa. Jos ei pää kestä liigacupissa niin mistään oikeista pokaaleista on turha edes uneksia.

– Taas puhetta riitti kuinka ollaan valmiita voittamaan ja opittu menneistä. Mikä onkaan taas totuus ja yllättikö se enää ketään?

– Alkaa olla mahdotonta nähdä Arsenalin voittavan enää mitään Wengerin komennossa. Todella surullista, että tähän on tultu mutta jos Birmingham ei kaadu niin ei voi tulevaisuudelta paljoa odottaa.

– Tämä kausi oli satavarmasti tässä. Keskiviikkona tulee voitto Leyton Orientistä, mutta se ei enää auta mitään. Barcelona pyyhkii meillä lattiaa puolentoista viikon kuluttua ja siihen perään ManU ja tuomarit antavat isänkädestä Old Traffordilla FA Cupissa. Moniko tuon jälkeen vielä uskoo, että liigassa noustaan Manun ohitse?

– Joskus olisi mukava päästä pelaamaan loppukausi niin, että parhaat pelaajat tai ainakin suurin osa niistä olisi kunnossa, mutta jälleen ollaan viime kevään tilanteessa. Telakalla kauden tärkeimmällä hetkellä ovat Vermaelen, Fabregas, Walcott ja RVP. Yritäpä siinä sitten jotain voittaa. Tosin se, että joukkue rakennetaan todellisten lasinilkkojen varaan kausi toisensa jälkeen on täysin managerin tyhmyyttä.

– Seuraavasta puolestatoista viikosta tulee taas yhtä “juhlaa”. Vielä eilen oli mahdollisuus neljään pokaaliin, mutta ensi viikon lauantaina 12.3 ei ole enää mitään pelattavaa. Oi että tämä Goonerin elämä on usein niin ihanaa..

0 thoughts on “Viimeinen sammuttaa valot..

 1. Menee ehkä huonon päivän piikkiin, mutta olipa surkea päivitys. Hiukan oli asiaakin, mutta ehkä tällaiset itkupotkuteinikohtaukset voisi kirjoitella ihan suosiolla sinne omaan päiväkirjaan.

 2. Kaksi kokematonta pelaajaa teki yhdessä kohtalokkaan virheen, joka ratkaisi ottelun. Tässä se taas nähdään miks jokaisessa menestyvässä joukkueessa on mukana aina muutama kokenut pelaaja. Varsinkin puolustuksessa kokemus yleensä vielä korostuu näissä tärkeissä otteluissa, joissa virheisiin ei ole varaa. Laitapakit pelasivat ihan ok tänään, mutta topparit eivät olleet oikein tehtäviensä tasalla – Djoroulta varmaankin lähes heikoin ottelu koko kaudella.

  Erittäin hyvä vertaus Isseltä. Suomen kumilätkäjoukkueesta löytyy aika paljon yhtäläisyyksiä Arsenaliin – ainakin mitä tiukkoihin peleihin tulee. Aika vaikea on tosiaan uskoa enää mihinkään voittoihin tällä kaudella, jos ei huomioida taloudellisia voittoja. Ensi kaudella kaikki alkaa luultavasti puhtaalta pöydältä, kun Cesc lähtee Barcaan ja Wenkku rupeaa pohtimaan uusia reseptejä menestykselle.

 3. Itekki ihmettelin miksi Shava otettiin vaihtoon, oli kuitenki hyvällä pelipäällä ja olis ollu varmasti vielä annettavaa. Näen kuitenki että on meillä kuitenki vähintäänki Englannin kentillä mahdollisuuksia, mutta tämä nolo tappio pitäis kyllä unohtaa nopeasti. Ok, itekki oon aika pessimistinen UCL:n suhteen (varsinkin jos Theo ei pelaa nou campilla). Mutta kyöllähän nuilla kavereilla olis pitäny voittaa jo kauan ennen kuin tuli pelko perseeseen jatkoajasta. Tänään sattu tietenki ratkasevaan paikkaan *****moinen kämmi molarin ja puolust(ajan)uksen osalta. Tuosta ei tietenkään Wenkkua voi suoranaisesti syyttää (vaikka ei voinu olla mietimättä miten olis ollu jos maalissa olis ollu Shay Given ja siinä topparina G.Cahill.). Olihan meillä paikkoja hoitaa tuo peli jo hyvissä ajoin(tosin tuuriaki omassa päässä muutamaan otteeseen). Cescin ja Theon puuttumisella ei ainakaan tätä voi selittää, olis pitäny pystyä ratkaseen nuilla kavereilla. Kyllä huomas että joillaki jannuilla oli ylimäärästä jännitystä tuossa finaalissa. Sagnalta ja Wilshereltä muuten karmea ajatuskatko ennen Brumin ekaan maaliin johtanutta kulmaa, vaikka Jack mielestäni muuten taas itse varmuus. Pyydän anteeksi mahdollisia kjirjotusvirheitä, mutta aivan ***** kännisä tätä kirjottelen ja huomiselle tuli ylimääränen rapulapäivä, mutta onhan tää jotain aivan sanoin kuvaamattoman järkyttävää tällanen. Alex MCLeish vei taktisen voiton proffasta, ei saatu(paikoista maaleja) sitä saatanan sumppua auki eikä Shavan kentältä pois ottaminen ainakaan auttanu. No, eiköhän tästä kuitenki toivuta, ja kun FAB pääsee taas kipparoimaan niin ainaki tupla otetaan. Cmon Boys and Girls!!!! ManU ainaski syrjäytetään liigan piikkipaikalta!!!!

 4. ”Hyvin” nukutun yön jälkeen on niin vitun mukava lähteä töihin kun tietää että joka ikinen vähänkin jalkapallosta ”tietävä” ryömii kolostaan kyselemään ”että olikos sillä Arsenalilla peliä viikonloppuna” ja on sitten helvetin hauskaa muka……tää on TAAS niitä hetkiä jolloin on todella raskasta olla punavalkoisteen kannattaja.

  Tunteita kuvaa ehkä parhaiten sana tyrmistys ja epäusko , herätessä vielä toivonkipinä että kaikki ois ollu vaan pahaa unta….

  Olisivat pelaajat todella voineet jättää väliin nuo ”olen pahoillani” kirjoitukset twitteriin , olisivat vellihousut näyttäneet kentällä että munaa löytyy .
  Kovasta voittamisen tahdosta kailotettiin kuorossa joka medialle ennen peliäkin …….sanoja ei tekoja.

 5. Kuntokäyrä lähti laskuun barca-matsin jälkeen – ja siihen päälle viime kauden toisto loukkaantumisten suhteen.
  Ainoa syy AA:n vaihdolle täytyy olla se, että heppu oli ihan puhki. Hänhän juoksi ympäri kenttää normaaliakin enemmän – paljolti siksi, että rosicky ei pystynyt pyörittämään peliä.

 6. Noniin, yön yli on nukuttu ja aurinkokin tervehtii heti aamupäivästä. Nyt ulos ja lenkille, siellä mieli kirkastuu.
  Eihän asiat kaiketi niin ole että yhdessä hävityssä finaalissa epäonnistuneet tuomitaan lopullisesti luusereiksi…..vai mitä??
  Eilisen kaltaiselle vitutukselle täytyy antaa oma aikansa ja pettymys pitää saada käsitellä rauhassa, jokaisen tahollaan ja omalla laillaan, mutta ei kai ne kaikki mahdollisuudet eilen menneet?? Haasteita piisaa jatkossakin ja ne on uskallettava ottaa rohkeasti vastaan.

  Nostetaan ylpeänä päät pystyyn rakastamamme seuran puolesta ja katseet eteenpäin…..!!!!

 7. Tai ehkä Mykkikin voisi jättää kommentoimatta, jos ei ole muuta asiaa kuin v*ttuilu ja vielä tuollaista peliä seuraavana päivänä? Mikä idea? Itseni (ja ainakin muutaman muunkin) mielestä tossa on kyllä paljon asiaa, vaikka ymmärrettävästi (vai eikö?!) se v*tutus sieltä paistaakin. Anteeks vaan omasta puolestani ainakin, kun kaikilta ei kotoa löydy sitä henkilökohtaista ilokaasupulloa ja tommosen jälkeen ei välttämättä pysty mahtavaan syväanalyysiin ja hullunmoiseen yltiöpositivismiin. Lähinnä tässä vaiheessa ite ainaki ajattelen, että ihan hyvä, jos tulee edes jokunen sana avaamaan uuden kommenttiosion tälle päivälle niin saa porukka purkaa peliä seuraavan päivän tuntojaan, mut hienoa että joukkoon mahtuu taas monenlaista. Ja ei, ei sillä, etteikö sitä omaa kallisarvoista mielipidettään saisi sanoa, mut jos ei todellakaan oo mitään muuta sanottavaa ku lyhyt v*ttuilupätkä, niin saisi mielestäni pitää kans sisällään.

  Jotain oli peliin liittyen vielä mielessä kirjoittaakin, mutta se menisi varmaan sit samaan, kiellettyyn ”itkupotkuteinikohtaus -kategoriaan”, joten annetaanpa viisaampien hoitaa.

  Suurin usko meni iteltäkin, hyvästi taas hetkeks pokaalitoiveet. Kattellaan ens kaudella taas…

 8. No joo,turha tässä on vittuilla kenellekkään,ei auta asiaa yhtään.Veikkaan että kaikilla on päät painuksissa eilisen tiimoilta,mutta itse ainakin jaksan uskoa parempaan huomiseen.Elämme ankeita aikoja Gooner veljet/siskot.Vielä on monta rautaa tulessa,ja kyllä lopussa kiitos seisoo.Have a little faith!!C’moon Gunners!

 9. Usko on koetuksella. Kocielny ja Szczesnyn vire tuli pahaan paikkaan, muuten pelasivat kelpo ottelun. Rocizkyn pelit on kohta nähty ja Sagnan virheestä lähti eka maali? Ei muuta kuin ultra optimismiä peliin vaikka ei Barcelonasta voi enää mitään edes puoli realistisesti odottaa ja toivottavasti säilytetään edes kakkos sija. Whre is the siverware Arsene- laulu oli ihan oikeutettu lopussa. kellot lyö……

 10. JJ: Lähinnä huvittaa vain tämä asenne. Vielä eilen oltiin mukana neljässä kilpailussa ja tänäänkin kolmessa. Mahdollisuudet on vielä kaikissa. Paitsi tietenkin joidenkin mielestä kaikkiin kilpailuihin meni saumat. Itse olin varmasti ainakin yhtä musertunut eilen, mitä muutkin. Totta kai kolahdus on kova itseluottamukselle, muttei tämä ollut tässä.

  Pahoittelen aiempaa jyrkkää kommenttiani, mutta itseä ottaa päähän tällaiset tuomionpäivänprofeetat, jotka jo HELMIKUUSSA toteavat, että kaikki on hävitty – vain sen takia, että voi sitten toukokuussa todeta, että tiesinpäs. Ja jos jotain voitetaan niin hienoa, eihän kukaan muista, mitä jauhettiin talvella.

  Ja mitä Villen kirjoitukseen niin muotoillaan nyt uudestaan. Omasta mielestäni Suomen johtavaan Arsenal-blogin tulee pystyä parempaan, kuin tähän. Se jonka ääni kuuluu koviten tulisi olla nostamassa meitä tästä alakulosta sen sijaan kuin teilaisi koko joukkueen, kaikki saumat koko kautena…kaiken. Villellä oli hyviä huomioita, mutta kirjoitus meni kasaan loppua kohden. Suosittelenkin kirjoittamaan Henten tyyliin muutamat huomiot pelistä ja sitten nopea lopetus ettei tule tällaista puuroa.

 11. No juu, tuo oli jo kieltämättä enemmän asia(llist)a ja jostain ehkä samaakin mieltä. Eikä tässä nyt oo tarkotus alkaa ’omien’ kanssa vääntämään tommosesta, mut välillä vaan ku ottaa päähän niin tulee avauduttua sit vähän sinne ja tänne ja tuo nyt vaan sattu aikasemmin pistään silmään.

  Mut sitä mieltä oon kyllä edelleen minäkin, että vahva saa olla usko, jos kuvittelee että B*rca tai Muna kaatuu tuolla porukalla, joka jäätyy noin pahasti tommosta sakkia vastaan. Tää ei nyt missään muodossa oo minkäänlaista kuittailua, mut millä mielin Mykki ite oot sit lähdössä tällä hetkellä espanjalaisten kaatoon? Uskot murskavoittoon vieraissa? Niin, toki muutkin voi kertoa. Itseä lähinnä hirvittää.

 12. Mihin me murskavoittoa tarvitaan? Sitkeää puolustusta ja vastahyökkäyksiä. Jos saadaan maali – hienoa. Jos ei tule maalia niin 0-0 riittää jatkoon.

 13. Omasta mielestäni kaikkein kriittisintä on, että loppukauden tärkeissä peleissä sekä RvP että Fabregas ovat terveinä. Se on jokseenkin nähty, että ilman tätä kaksikkoa hyökkäyspeli on hampaatonta. Ja toki myös Walcottin nopeutta kaivattaisiin yhtenä vaihtoehtona, vaikka Theo usein turhautumisen tunteita aiheuttaakin. Eli toivotaan sairastuvalta hyviä uutisia.

  Ero ManUun on kaikesta huolimatta niin pieni, että ManU keskinäisessä pelissä voittamalla – ja se on kauden parhailla esityksillä ja kokoonpanolla ei ainoastaan mahdollista, vaan myös todennäköistä(!) – tarvitaan ManUlta vain yksi kompurointi, niin homma on omissa käsissä.

  Näissä jatkuvissa vastoinkäymisissä on se hyvä puoli, että luulisi pelaajien jo osaavan käsitellä niitä. Joten pakko uskoa siihen, että eilinen katastrofi ei näy pelissä ainakaan enää viikonloppuna. Cupin uusintahan nyt hoituu, vaikka sitten Rosicky olisi avauksessa..

 14. Usein kun sattuu, niin siihen tottuu. Se tässä huolestuttaakin.
  Eilen olisi ollut äärimmäisen tärkeää voittaa, mutta sitä ei nyt saatu. Miten tappio käsitellään ja miten tästä noustaan taistelemaan vielä jäljellä olevissa kilpailuissa? Siinä sitä on Wengerillä hommaa ja pahoin pelkään, että se ei ole miehen vahvimpia puolia. Potentiaalia on, se on nähty jo lukuisia kertoja, mutta miten se potentiaali realisoidaan – se on toinen juttu.

 15. Komppaan Ihistä. Avainkaksikko on ehdottomasti Cesc-RvP. Jos nämä herrat pysyvät kunnossa ja pelaavat yhtä aikaa niin odotusarvo voi huoletta olla korkealla. Huono juttu on se, että jos näistä edes toinen on poissa niin homma menee heti vaikeemmaks.

  Eilisen vitutus on kyllä ihan raskaimmasta päästä. Tänään on saanut kuulla kuittailua kavereilta ihan tarpeeks. Tosin jos me ei voitettu kaljacuppia niin eivät sitä voittaneet myöskään Muna, Shitty, Chelscum, Pool eikä Spudsit. Jäljellä olevissa kilpailuissa me ollaan vielä hyvin mukana ja kaikki on mahdollista toisin kuin esimerkiks Chelskillä ja Loserpoolilla (onhan tää vähän säälittävää selitystä eilisen finaalitappion jälkeen mutta kun muutakaan ei keksi).

  Vieläkin ihmettelen eilisestä että miks Rosicky pelas rakentajan roolia. Miks homma ei langennut Nasrille tai vaikka Wilsherelle. Rosickyn taso ei missään tapauksessa riitä pelintekijältä vaadittavalle tasolle. Rikkovampi rooli ja laita on paikka, jossa tsekkiä enää korkeintaan voi käyttää.

  Ja tosiaan ne vaihdot. Bendyn paikka pitäis ehdottomasti olla piikkinä kärjessä silloin kun kentälle laitetaan. Andrei varmasti raatoi jälleen eilen paljon, mutta kaverin kunto on kova ja olis mun mielestä saanut ehdottomasti jatkaa ainakin 90 minuuttisen loppuun. Chamkhin nykyesityksistä ei ole paljon sanottavaa. Marokkolainen tarjoaa suunnilleen samaa mitä Eduardo loukkaantumisensa jälkeen. Jopa Velasta vois olla enemmän hyötyä kuin Chamakhista. Suosittelisin ehkä psykologilla käyntiä.

  Keskiviikkona sitten sama porukka viheriölle, joka pystyi venymään viikko sitten tasuriin Leyton Orientia vastaan!

 16. No niin, ja samaan saumaan rahapuolen pojat ilmoittivat, että puolen vuoden tulos on tappiollinen pari miltsiä. Mutta hyvässä asemassa ollaan – kuten urheilupuolellakin…

 17. Jos taloudellinen tulos oli nyt tappiollinen niin mitähän se on siinä vaiheessa kun kannattajat (tai ”kannattajat”) lähtevät sankoin joukoin kävelemään lehtereiltä ja paitamyymälöistä eilisen kaltaisten, vakavasti ottaen naurettavien katastrofien jälkeen. Koska Birminghamin kaltaisten joukkioiden pitää kyllä kaatua The Arsenalin täysivaltaisessa käsittelyssä jos hommaan lähdetään tosissaan ja tähtäin pokaalissa.

  Mitä tulee päivän ”sanan” asenteeseen, niin eilisen jälkeen joka sana oli paikallaan. Jos cup-kilpailuissa roikkuminen ei jäljellä olevia pelaajia (ja manageria) kiinnosta, niin reilun viikon kuluessa onkin hyvä mahdollisuus keskittyä ainoastaan liigaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s