Uskottavuus koetuksella – nyt vielä enemmän

Niin paljon sanottavaa, niin rajallisesti aikaa – terveiset yövuorosta. Kiitos Ville, tunsin tuloksen selvittyä sympatiaa pyydettyäni aina luotettavan oikean käteni apua, siis pyydettyäni sitä hyvissä ajoin ennen kick offia tankatessani jo itse vailla huolta huomisesta. Vuorokauden vaihduttua maanantaiksi, ravintola Sports Academyn screeniltä olueen sekoittuneet tyrmäystipat olivat tehtävänsä allekirjoittaneelle tehneet. It was game over indeed.

Wembleyn valloituksessa emme onnistuneet, Sports Academyn kyllä. Kiitos niin ’vanhoille’ kuin uusille Goonereille, tapahtuma oli epäilemättä muutama vuosi takaperin uudistetun Sportin runsaslukuisin Punavalkoinen kokoontuminen. Haluan uskoa että tappiosta huolimatta jokainen paikalle saapunut tulee seuraavallakin kerralla ja tapahtukoon se vielä kuluvalla kaudella.

KIITOS!

Arsene Wengerin projektin uskottavuus laitettiin sunnuntaina testiin. Testi epäonnistui. Tämä herättää luonnollisesti valtavasti kysymyksiä – kysymyksiä mihin minulla ei ole vastauksia. Voin kuten me kaikki kyseenalaistaa Tomas Rosickyn paikan avauskokoonpanossa, voin spekuloida Cescin loukkaantumisella, voin vain ihmetellä mitä Laurent Koscielnyn ja Wojciech Szczesnyn välillä tapahtui, tai ei tapahtunut jne.

Kuuden vuoden apina selässä osoittautui liian raskaaksi ravistettavaksi, valitettavasti. Niin hienosti kuin puolustuspelimme olikin toiminut noin kahden kuukauden ajan, sen hyvän siirtäminen Wembleylle epäonnistui. Heti kättelyssä Birmingham olisi voinut johtaa rangaistuspotkumaalilla Szczesnyn siirtyessä seuraamaan ottelua katsomon puolelta tarvitsematta käydä edes suihkussa. Jotenkin tämä lopulta paitsioksi tuomittu tilanne oli omiaan luomaan vielä ylimääräistä hermostuneisuuden varjoa tekemisen ylle, ihan kuin Wembley ja kuuden vuoden odotus ei olisi sitä tarjonnut riittävästi.

Vaikea kuvitella otollisempaa tilaisuutta kuin sunnuntain Liigacup finaali päättää pitkäksi venynyt odotus, liekö joukkue ajatellut samoin? Bacary Sagna totesi ottelun alla meidän olleen kovin lähellä usein, mutta pelon sitten hiipineen puseroon ja joukkueen jääneen vain odottamaan tuloksia tapahtuvaksi. Mielenkiintoista Sagnan kommenteissa oli se ettei hän kertonut tilanteen olevan nyt toinen, hän toivoi niin.

Arsene tuskin olisi halunnut mediaa kohdata ottelun jälkeen, mutta se oli tehtävä. En halua tehdä sen suurempaa numeroa managerin sanomisista tai sanomatta jättämisestä. Höpöpuhetta mielestäni se ettemme olisi päässeet alussa rytmiin ja tempoon otteluruuhkaan vedoten, tämä oli cup finaali Wembleyllä! Yhtä lailla ihoni menee kananlihalle Arsenen kertoessa miten tämä on (jälleen) mahdollisuus osoittaa henkistä vahvuuttamme, miten vastaamme tapahtuneeseen.

Voisin alkaa tässä kohtaa kritisoida manageria mm naiiviudesta ja kyseenalaistaa useamman pelaajan sopimuksen tai mielestäni vääristynyt pelaajapolitiikka mitä lainasopimuksiin tulee. Pidän selvänä että meillä on asioita mitä seurassa pitää uskaltaa katsoa silmiin – kesällä. Olisin roolissani väärässä paikassa tässä tietokoneen ääressä jos en edes yrittäisi löytää Arsenen jargonista positiivista sävyä ja uskoa.

Tähän väliin kiitos ATVO:n ’Talking Tactics with Stewart Robson’ -osiosta. Muistan jo aiemmin kaudella suorastaan hämmästelleeni miten suoria kommentteja Robson on uskaltanut sanoa seuran palkkalistoilta ja pidän siitä että hän tarjoaa nyttemmin virallisen kanavan taholta meille sohvamanagereille edes aavistuksen jotain ’sisäpiirin’ näkemystä tapahtuneesta ja vieläpä kriittisesti sikäli kuin siihen on aihetta. Ei harmainta aavistusta siitä millaiset suhteet Stewartilla on Arsenen kanssa, toisin sanoen juttelevatko he lainkaan taktisista analyyseistä keskenään. Yhtä kaikki on virkistävää kuulla olkoon sitten ’vain’ ATVO:n painoarvolla avointa keskustelua, kuten se ettei Rosicky ollut mies paikallaan.

Valehtelisin jos hehkuttaisin tässä käsi sydämellä vilpitöntä luottamusta loppukauden tarjoamiin haasteisiin, kuten nyt vaikkapa Robson. Mutta yhtä lailla valehtelisin itselleni jos väittäisin ettenkö toivoisi vielä onnellista loppua tälle sadulle, tälle kaudelle. Neljää mahdollisuutta tarjottiin, KOLME on vielä jäljellä. Kyllä, se ’helpoin’ mahdollisuus oli ja meni ja meidän olisi pitänyt se mahdollisuus käyttää. Mutta jos sen käyttämättä jättämisellä tuomitsisin loput kolme mahdollisuutta, olisin edelleen väärässä paikassa tässä tietokoneen äärellä ja voisin yhtä hyvin katsoa teksti-tv:stä toukokuussa ’lopputulokset’.

Kuka on velkaa kenelle? Seura meille kannattajille jotka maksamme maailman kalleimmista pääsylipuista ja naurettavista määristä kausi toisensa jälkeen lanseeraatuista ’mitä ikinä milloinkin juhlitaan’ -pelipaidoista. Muistitteko, ensi kaudelle on jälleen luvassa uusi paita, 125-vuotis juhlapaita sen jälkeen kun olemme vuoden pukeutuneet yhteen upeimmista Punavalkoisista paidoista vuosiin. Vai olemmeko me kannattajat velkaa seuralle ja pelaajille sen että uskomme kaiken mitä Arsene meille kertoo joukkueen henkisestä vahvuudesta?

Kukin tyylillään, mutta siitä olen täysin vakuuttunut että jokaisen meistä sydämessä on ja elää toivo. Tullaan kesään ja alkakaamme odottaa seitsemättä vuotta, uskallan luvata lähes painokelvotonta tekstiä Wengerin nuorisoprojektista. Toistaiseksi aurinko alkaa kuitenkin vasta sulatella lumia. Mutta älkää ymmärtäkö blogistia väärin, en yritä esittää mitään sokeaa Reettaa. Tarkoittaa esimerkiksi sitä etten arvostele Villen eilistä päivitystä laisin vaikka ymmärrän vallan mainiosti sen provosoivan sävyn. Jos muistelen hetkeä sunnuntain loppuvihellyksen jälkeen.. Muistelkaa jokainen.

Kuinka kiihkeitä keskusteluita ja mielipiteiden vaihtoa kävimmekään jälleen eilen Sports Academyssä, kuten olemme aina tehneet. Kuten politiikassa, tässäkin riitelevät asiat, ei henkilöt. Olemme kaikki yhtä suurta Punavalkoista perhettä mielipiteinemme. Yksi huolenaiheistani vain on että menestymättömyys johtaa siihen että homma menee meidän vanhojen pierujen ’välien selvittelyksi’, eikä meitä dinosauruksia ole haastamassa kasvava nuori sukupolvi.

Ymmärrän (ja otan kritiikin vastaan) jos alkaa kuulostaa tekotaiteelliselta kun alan puhua kannattamisesta kannattamisen vuoksi. Olenko huono kannattaja kun päätin etten hanki tälle kaudelle uutta koti- tai vieraspaitaa vaan kyseenalaistin vastineen rahalle? Olenko huono kannattaja kun olen kyseenalaistanut sen mitä Denilson tai Eddie Murphy tarjoavat seuralle sen hakiessa menestystä? Perustelkaa Brasilialaisen rooli sunnuntaina vaihtopenkillä, oliko se enempää kuin Songin tai Wilsheren korvaaminen loukkaantumisen osuessa kohdalle tai pelikellon näyttäessä 85 minuuttia ja taululla kolmen maalin ’turvallinen’ johto. Tällaisia asioita Arsenen täytyy kyetä kriittisesti pohtimaan kesällä ja miettimään 19 lainapelaajan funktiota.

Mutta emme saa – ironisesti kyllä kuten Arsene sanoo – jäädä tässä kohtaa tuleen makaamaan. Kuten totesin, Liigacupin finaali Birminghamia vastaan tarjosi meille arveluttavaa termiä käyttäen niin ’helpon’ mahdollisuuden pokaaliin kuin kuvitella saattaa. Neljän pisteen takaa-ajoasema Valioliigassa ManUun, samaiset punaiset paholaiset Old Traffordilla Englannin Cupissa JOS.. ja kuin kirsikkana haasteellisen kakun koristeena, B*rcelona Camp Noulla Mestareiden Liigassa. En harrasta vedonlyöntiä mutta jos hatusta kertoimia pitäisi lähteä heittämään suhteessa Liigacupin finaaliin..

Ja ei, emme tästäkään huolimatta saa jäädä tuleen makaamaan, päinvastoin. Olkaamme itse asiassa kiitollisia siitä että heti huomenna pelattaessa jo maaliskuuta, meille tarjotaan mahdollisuutta karistaa pettymyksen peikkoa edes vähän Leyton v*tun Orientia vastaan ja vieläpä Grovella. Olkaamme kiitollisia myös siitä että kolme rautaa on edelleen tulessa ja kaikki järeämpää kuin Liigacup lainkaan vähättelemättä sunnuntain pettymystä tai arvoa, mistä tähän kohtaa reilusti onnittelut Birminghamille. Mikä tahansa jäljellä olevista pokaaleista ja sunnuntai jäisi historian kirjoihin hävittynä finaalina mutta kuitattuna.

On turha alkaa käydä läpi käytännössä koko orkesteria kertomassa meille miten meillä todellakin on nämä kolme mahdollisuutta jäljellä. Jack Wilshere näki painajaisia tappiosta, kiitos samoin. Pettymykseni kiteytyi ehkäpä lopulta pieneen yksityiskohtaan. Obafemi Martinsin tehtyä voittomaalin, Barry Ferguson läpsäisi täysin epäurheilijamaisesti Koscielnya päähän mutta samoin kuin allekirjoittanut, ei reaktiota. Olin niin shokissa etten osannut edes kiihtyä, me kaikki tiesimme virheen maksaneen kuuden vuoden odotuksen jatkumisen.

Ajatus katkeaa nyt kuin kuuluisa kananlento kun pitää poistua takavasemmalle. Liekö sitten muitakin kuin allekirjoittanut jotka jättivät kauden pelipaidat hankkimatta seuran kertoessa tuoreet talousluvut. Kassassa on rahaa, eikä meidän tarvitse huolehtia jollain Cescin pakkomyynnillä, mutta ihmettelen jos hälytyskellot eivät ala soida sen suhteen että Arsenal Football Club tarvitsee pokaalin.

Ymmärrän että moni lainalla oleva pelaaja on kuin osakesijoitus joka on helppo realisoida ja epäilenkin ensi kesänä tätä realisointia tapahtuvan. Sitä saadaanko sijoitetulle rahalle voittoa en uskalla arvioida, mutta herättäköön tämä keskustelun siitä millaisella politiikalla sekä taloudellista tulosta että ennen kaikkea menestystä viheriöllä on viisainta hakea. Itse asiassa toivon että perspektiivi siirtyisi seurajohdossa Grovelle siirtymisen ja kiinteistöbisneksen jälkeen vahvemmin viheriölle. Myönnettäköön että edellinen syntyi tunteella tiedon sijaan.

Tarkoitus ei ollut kuulostaa lainkaan moralisoivalta, tai jos oli niin lähtökohta oli kaiketi vain ja ainoastaan itsekäs, peilin kanssa ajatusten vaihto. Ja vielä kerran, en takuulla olisi tässä ja nyt sormet näppäimistöllä tai olisi tätä hullua omaa projektiani koskaan aloittanut jos en asennoituisi siihen että vaikka vaikeammaksi menee, uskoisi sen palkitsevan. Yhtä varmasti kuin itse nukuin yöni huonosti, Szczesny ja Koscielny tuskin nukkuivat lainkaan.

Tuleva reilu viikko varauksella vajaat kaksi saattavat osoittauta kuluvan kauden legendaariseksi kulminaatiopisteeksi. Vaikka heikottaa – kyllä, myös allekirjoittanutta – ollaan niin täysillä joukkueen tukena kuin mahdollista uskomalla, mikä ei tarkoita eikä saa tarkoittaa etteikö kriittisyydelle pitäisi jättää tarvittaessa jalansijaa. Ymmärtääkseni huomisen uusintaa varten ei ole tänään lehdistötilaisuutta, joten Arsene selviää aina hienovaraisen Dan Roebuckin kysymyksillä.

Nyt hyvää yötä! Ja jos kuume ehätti sunnuntaina pitkälle yli 40 asteen, nyt mittari näyttää niin pahasti alilämpöä että huolestuisin jos sitä ei saapuisi hoitamaan Leytonin lääkärit.. ja Denilson. Rock! Ei nyt oikeasti luovuteta, eihän?

0 thoughts on “Uskottavuus koetuksella – nyt vielä enemmän

 1. Hyvää tekstiä Hente .
  Eilinen päivä meni jotenkin koomassa , olo oli kuin zombiella . Nyt on sellainen tunne että minut (ja kaikki meidät kannattajat ) on petetty …….. tämän pysti piti yksinkertaisesti vain poimia .

 2. Hyvä, siinähän se olikin. Petetty on se tunne, mikä tässä on vellonut viime sunnuntain klo 20 saakka. Ajatukset koko tän toihun tiimoilta on ainakin vielä minulla ihan sekaisin. Miten ne sitten ovatkaan niillä, jotka tuolla kentällä taistelevat. Oho.. taisi tulla valittua hassu verbi. No tiedätte mitä tarkoitan. En tiedä onko, mutta toivon, että seurassa on jonkun sortin psykologi, joka auttaa näissä henkimaailman asioissa. Ellei sitten ole jo itsekin luovuttanut – töitä ainakin luulisi riittävän. Huominen peli ei kyllä tosiaa tule yhtään liian aikaisin. Mikä sitten on joukkueen ilme huomenna? Sitä emme tiedä, mutta se tiedetään mikä sen pitäisi olla. 6-0 voitto on liian pieni. Orientin pelaajien pitää olla sen verran pyörryksissä, että pelaajatunneliin ei ihan äkkiä loppuvihellyksen jälkeen löydetä. Mikään muu ei huomenna kelpaa. Sen jälkeen mietitään, löytyykö sitä uskoa vielä pelaajista ja meistä kannattajista tämän kauden pokeeleiden suhteen. Aika helvetin vaikea on juuri tällä hetkellä uskoa yhtään mihinkään. Ei ainakaan Arseneen. Vieläkö se kaveri North Bankissa on uskossaan, joka sitä aina maalin takana lakanallaan julistaa? Saapa nähdä.

  Mikähän on ”virallinen” ennuste Cescin ja RVP:n paluulle? Huhuja on ollut, mutta multa on mennyt seuran kanta ohi, jos sellaista on sanottu. Eivät ne ainakaan yhtään liian aikaisin palaa, se on varmaa.

 3. Moi!

  Kiitos tosiaan kaikille Goonereille jotka sunnuntaina olitte Sportissa. Oli mukava tavata vanhoja tuttuja ja nähdä uusia.

  Onnistuneet tapahtumat ruokkivat halua järjestää niitä lisää eli perästä kuuluu taas kun syytä on.
  Jatkuvista alennuksista sportissa keskustellaan myöhemmin ja toivon että viimeistään ensi kauden alusta Arsenal Finlandilla on jatkuva diili sportin kanssa.

  Samassa yhteydessä on syytä ilmoittaa että olemme päättäneet siirtää vuosikokouksen syksylle, jolloin päivä on helpompi ajoissa sopia kun fixturet ovat ajoissa selvillä.

  Sunnuntain mielestäni paras juttu oli kuitenkin ensimmäisen Tampereen fanitapahtuman onnistuminen. Iso käsi Juhalle ja paikallaolleille. Sielläkin Pub Höyry toivottavasti jatkaa yhteistyötä tulevissa tapahtumissa.

  Vaikka sunnuntain lopputulos masentaa ja vituttaa edelleen niin perisuomalaiseen tyyliin nokka pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä! Kaudessa on vain voitettavaa!

  t:Peetu

  p.s. Jos joku sai hyviä valokuvia sportissa (tai Tampereella) niin Arsenal Finland kotisivujen kautta Pasiin yhteys niin saadaan kuvia uusille kotisivuille.

 4. Suuret kiitokset niille jotka järjestivät sportin tapahtuman. Oli mahtavaa tutustua saman henkisiin ihmisiin. Vaikka pelin lopputus oli perseestä.

  Seuraavaan kertaan.

  Henteltä taas kerran loistava kirjoitus, täyttä asia kuin aina.

 5. Chamakh on näköjään päässyt kirkkaasti läpi Arsenen lausuntojen antamisen peruskurssin (lyhyt oppimäärä):

  “We are all responsible for the defeat. That’s football. You have highs and lows,” he added.

  Hohhhoijaa… Vielä flashback su-illan katastrofiin: Chamakh ja Bentdner tulivat vaihdosta sisään ja molemmat haahuilivat pääasiassa laidoilla riplaten. Mikä h…vetin logiikka? Hyvin vähän Wengerin taktisista näkemyksistä ymmärtävänä, olisin mielelläni nähnyt, että molemmat tornit olis päivystäneet keskikaistalla, huolehtien laidasta boxiin heitettyjen pallojen sisään niittaamisesta (ja häiriten mm loukkaantuneen Johnsonin tekemisiä). Johnson oli selkeästi vikan vartin rampana, miks sitä ei hyödynnetty / lyöty painetta Johnsonin sektoriin? Wenger sen tietää. Kertokoon sitten joskus jos haluaa.

  Häjyjä (?) mukaillen: Antaa paskan (CC-finaalin) olla, sehän itkeee jo…

  Eteenpäin ja sen p…keleen Leyton Orientin kaatoon. Ja samalla lammasjengillä kuin Brisbane Roadillakin. Saavat näyttää, että pystyvät parempaan.

 6. Juu kiitos vain kaikille Höyryssä olleille vielä kerran. Paikalla oli arviolta 13-15 Arsupaitaa. Osa oli jäsenia ja osa ei, mutta ilmeisesti sana oli vähän kiertänyt. Sen verran juttelin ottelun jälkeen omistajan kanssa, että ei vielä lyönyt lappua luukulle, joten ovi on Höyryssä auki vielä ainakin seuraavalle tapahtumalle, jos saadaan saman verran väkeä lauteille. Oli mukava nähdä ennestään tuttuja ja uusiakin kannattajia. Kertoipa joku siellä ensi viikonloppuna Lontooseenkin matkaavansa. Onnea vain Sunderlandin kaatoon!
  Seuraavan cup -finaalin yhteydessä – toivottavasti vielä tällä kaudella – voidaan ottaa uudestaan.

  Jälkipelit jäivät pelaamatta johtuen tuloksesta, mutta jospa ensi kerralla sitten…

 7. Vela iskenyt kahdesti peräkkäin tärkeän maalin West Bromille. Hyvä sinänsä, että kasvaa korkoa Arsenalille tai sitten hieman nostattaa myyntihintaa jos ensi kesänä halajaa muualle. Tästä toki tulee mieleen, että olisiko noita maaleja voinut Arsenalissakin tulla? Peliesityksistä en tiedä, mutta maalit on aina maaleja.

 8. ”Jätetään paska puuhun, sehän itkeekin jo” -Jäniksen vuosi. Joo kyllä on ollut pari viime päivää vitutus sitä luokkaa ettei mitään rajaa. Vaan ei auta, pää pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä. Sehän meillä Goonereilla on jo arkipäivää. Velasta sen verran, että minusta kaveri on meillä näyttönsä näyttänyt: höyhensarjalainen raskaassa sarjassa(EPL), Espanjan kakkosliigantasoa. Lihoiksi vaan.

 9. Tulipa tämäkin päivä elämässä vastaan. Sitä joutuu tänään toivomaan Chelsealle voittoa.

 10. Vela on tullut molemmissa WB:n matseissa vaihdosta sisään ja iskenyt kaksi maalia. Katsoin eilisen pelin lopun ja Vela vaikutti erittäin pirteältä, kun sai pelata puhtaana kärkenä. Maalitilanne oli selkeä paitsio, mutta sen lisäksi hänellä oli pari muuta maalipaikkaa, joissa vain maalivahdin huipputorjunta esti lisämaalien tekemisen. Ihan hyvin kuitenkin eilen suoritui kokonaisuudessaan siitä n. 10 minuutin urakastaan.

 11. Jo nyt on: suomalainen voittaa hiihdossa, mutta Arsenal ei pysty hoitamaan joitain Birminghamia.

  Ja ihan muuta: aika käsittämätön yhteensattuma: olen kahdesti peräkkäin nähnyt Emiratesilla juuri Birmingham-matsit (lokakuu 2009 ja 2010) ja aina on hoidettu – ei tosin kovin vakuuttavasti.

  Ja lopuksi ns. asiaan: kuten Tapsa mäkin ihmettelin, miksei nilkuttaja-Johnsonin tontin kautta yritetty mtn? Wenger on rehdin urheilun mies ja ei käytä tällaista hyväkseen, niinkö?

  Tämän illan Chelsea-matsi on valioliigan kannalta äärimmäisen tärkeä: jos Muna voittaa, ero on jo seitsemän pojoa (vaikka Munalla toki yksi matsi enemmän). No, Muna pelkää Cashleya, jolla voi olla ilmakivääri takataskussa…

 12. Ihan ekaksi: huhut RvP:n kolmen viikon huilista vaikuttavat todella huolestuttavilta.

  Chelsea on kompuroinnistaan huolimatta ollut kova kotikentällään vuosia, ja uskon vahvasti, että motivaatiota löytyy ja ainakin yksi piste jää Chelskille.

  ManU:ltahan puuttuu Ferdinand, mikä ei voi olla näkymättä.

  Pakkohan tuo matsi on katsoa, vaikka sitten molempia joukkueita inhoaakin 🙂

 13. Bluescums on niitä harvoja, jotka voivat viedä Munalta kaikki kolme pistettä. Täytyy nyt sitten toivoa sitä ihmettä tapahtuvaksi tänä iltana. Jos Viskinenän porukka häviäis niin sen luulis saavan jotain positiivisia fiiliksiä aikaan meidänkin joukkueessa.

 14. Vittu näitä loukkaantumisia taas kerran. Alkaa tuntua siltä että tää kausi kaatuu jälleen kerran niihin. RvP, Cesc, Theo, Song, Koscielny….Vermaelen ei parane koskaan…Pian peli Kataloniassa ja hyvällä säkällä OT:lla. Vaikeeks menee jos meidän pitäis voittaa Denilsonilla, Rosickylla ja nykykuntoisella Chamakhilla.

 15. minimissään 3 viikkoa rvp pois, eli tod.näk sen 4-6 + pelituntuman haku!!!! voi vitun vittu!
  ollut kapun ja jackin kans ylivoimaisesti paras, eikä meillä vaan yksinkertaisesti oo muita ratkaisioita! ei tätä vaan jaksa enää…..aa ja nasri pliiiiiis

 16. Ja nyt wenger saa lopullisesti ottaa syyn niskoilleen finaalitappiosta: Diaby ei ollut joukkueessa, koska AW:n mukaan hänellä oli liian pitkä paussi eikä olisi päässyt ottelutempoon mukaan. Voi perse, jos Diaby (tai Deni…!) ois ollut avauksessa, jackiella hyökkäävämpi rooli ja Roscisky katsomossa, lopputulos voisi olla vaikka mitä. Mutta tokihan on niinkin, että jos lehmällä ois pyörät, se ois maitoauto.

  Jep, RvP ei pariin kuukauteen pelaa – se lienee varmaa. Theo on pois ainakin kuukauden. Cesc tulee barca-matsiin ja on sit loppukauden lasaretissa.

  Näyttää ihan viime kauden toisinnolta – tosin alkukausi mennyt paremmin.

 17. Aivan kuin tuossa nöyryyttävässä tappiossa ei olisi ollut jo tarpeeksi niin eikun lisää paskaa sataa niskaan loukkaantumisten muodossa .
  Vaikka epätoivoisesti yrittääkin uskoa niin taitaa tulla viime kauden toisinto : loukkaantumiset vievät viimeisetkin menestyksen rippeet , ikävä tosiasia.
  Nyt jos koskaan nimenomaan Nasrin ja AA;n olisi noustava vielä pykälä ylemmäksi ja ratkottava pelejä jos meinataan edes haaveilla jonkinmoisesta menestyksestä?

  Niin fantastinen pelaaja kuin RVP onkin , hän ei kertakaikkiaan pysy ehjänä ikinä kuin korkeintaan puolikautta . Jatkokausia ajatellen tämä tosiasia täytyy Wenkunkin tunnustaa .

 18. hassu roskanestosana : muisto

  Ei kykene vieläkään ymmärtää, alas ei voi enää mennä eli suunta ylös (vaikeeta)

 19. Kyllä tää fanittaminen on jännää hommaa. Ei siitä kauan ole kun olimme kaikki aivan taivaassa kun Ba*ca kaatui Emiratesilla loistavan taistelun jälkeen. Sen jälkeen ainoa hyvä asia on taisteluvoitto Stokesta. Nyt nämä loukkaantumiset tuhoavat mahdollisuuksia menestykseen loppukaudesta. Tulis nuo loukkaantumiset edes joillekin Diaby, Rosicky jne. porukalle eivätkä aina meidän ratkaiseville pelaajille kuten Fab, RvP ja Theo. Toki eihän niitä loukkantumisia toivoisi edes Denilsonille.

 20. Onhan tätä täälläkin foorumilla paljon jauhettu että miksi meidän avainpelaajat on niin loukkaantumisherkkiä ? Ei oikein jaksa uskoa pelkkään epäonneenkaan enää heidän tapauksissaan .
  Onko asia vaan kaikessa yksinkertaisuudessaan niin että AW;n suosima pelaajatyyppi on taitava mutta lasinen ?
  Onko lääkintä/huoltohenkilöstö sittenkään ammattikuntansa terävintä kärkeä? (mm. tapaus Verminaattori lukuisine ”little setbackineen” on jo komedia-ainesta)

 21. Ja Ruuna teki sitten ManuRen johtomaalin pitkän painostuksen päätteeksi. Ei hyvältä näytä.

 22. Ihmeiden aika ei ole sittenkään ohi: tärkeässä matsissa Manua vastaan tuomitaan rankkari ja vielä lopussa Vidic ulos kentältä. Kuten Skyn selostaja totesi Lampardin rankkarimaalista: Goal for Arsenal and City.

 23. Kiitos, smurffit. Lampardkin saa synninpäästön ainakin, hmm, tämän illan ajaksi. Ja Vidic lopussa pihalle. Rah, rah. Unbeaten my ass.

  Eli neljä pistettä ManUrea perässä ja peli handussa. Nyt jos koska pitää välttää meltdownia.

 24. ManU hävis ja Vidic lensi ansaitusti ulos. Eipä tule olemaan helppo peli Poolin vieraana ilman Vidiciä ja Ferdinandia.. lisäksi viskinenää jäi taatusti ärsyttämään muutama tuomariratkaisu (kerrankin näin päin).

  Drogba ja kumppanit näyttivät lopussa, miten maalin johto pidetään – siinä ei ManU-timekaan auttanut.

  Hommahan on nyt Arsenalilla täysin omissa käsissä. Valitettavasti RvP:n loukkaantumisuutinen aika lailla nollaa tämän tuloksen positiivisen vaikutuksen..

  Toki, jos Fabregas pystyy pelaamaan loppukauden ehjänä, ja Bendtner löytää jotakuinkin parhaimman vireensä, niin kaikki on mahdollista .. nyt on aika Bendtnerin muuttaa puheet tehoiksi, ja ehkä se onkin mahdollista, kun hän pääsee pois sieltä sivurajalta pyörimästä? Muutakaan toivoa ei oikein ole, Chamakhista ei taida tähän hätään apuja olla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s