Starting 11

Huh! Terveiset yövuorosta hattu nöyrästi kädessä. Ei almujen toivossa (siis teidän lukijoiden taholta, haha), vaan ajankäytön rajat tulivat vastaan. En tiedä mistä paineet valaista asiaa, mutta teen sen kuitenkin. Työskentelen pienessä työyhteisössä ja kymmenen yhteisen vuoden jälkeen tänään perjantaina kolleega on viimeistä päivää töissä.

Olemme yhdessä järjestäneet ohjelmaa tälle iltaa ja tunnustan reilusti että kaikki siihen liittyvä ajoi ohi NewsNown’n. Sanomattakin selvää että kun myöhemmin tänään jossain vaiheessa iltapäivää herään ja suuntaan takaisin konttorille, konttorille minkä jääkaapin eilen alkuillasta latasin oluesta, siitä voi tulla viikonlopun mittainen trippi.

Tiedämme kaikki, tai viimeistään kun menette virallisille sivuille, että loukkaantumisten suhteen saimme kuulla rohkaisevia uutisia. Jos vain suinkin ehdin, päivitän vielä yön tunteina julkaistavan managerin ATVO:lle antaman haastattelun antia, mutta epäilen. Uskaltaisin jopa ennustaa kuulematta että tasaisuus on avain, joskin haluan että Arsene ottaisi reilusti kantaa maalivahtitilanteeseen, eikä arpomalla vaikeuttaisi asiaa entisestään.

Ai niin, uskallan tunnustaa reilusti senkin, että jahka konttorilta kotiudun, otan jääkaapista kylmän oluen ja viritän YLE Areenalta eilisen puoluejohtajien tentin eetteriin. Ottakaa vaikka osaa keskusteluun minkä Eero avasi eilisessä kommentissaan David Rocastlen muistopäivän kunniaksi:

”Rocky menee mulla heittämällä näkemieni Arsenal-pelaajien (noin viimeiset 39 vuotta) avaukseen. Pannaan tähän loppuun keskustelun herättämiseksi oma listani tällä hetkellä (tää tietysti elää päivittäin), muut voi pistää myös omansa.”

Laitetaan laitetaan..

Titi

Bobby – Cesc – Dennis

Razor – Paddy

Winterburn – Adams – Campbell – Dixon

Seaman

Kyllä, valitsin kokoonpanoon nykyisen kapteenimme vaikkei vyöllä hopeaa olekaan kuuden vuoden takaista Englannin Cupin voittoa lukuun ottamatta. Mutta tuntuisi hölmöltä sivuuttaa hänet siinä missä arvotamme nuoren miehen kuitenkin samalle viivalle kuin Cristiano Ronaldon mitä siirtokorvaukseen tulee, Portugalilainen kun sai Kultaisen Pallon vuonna 2008 ja oli hopealla vuotta sitä ennen ja sen jälkeen.

Isse – Denilson ei edes penkillä?!

Hyvää yötä ja vittu että meidän tarvitseekin alkaa saada pohjaa tälle nykyiselle projektille jotta uudet sukupolvet tietävät mistä puhutaan. Katsokaa televisiosta (taulutelevisioista HD:nä) on h*lvetin paljon yksinkertaisempaa komentaa kuin selittää kummipojalle että luota vain kokemukseen ja lukea iltasatuja ajalta ennen WWW:tä. Taidan katsoa vaalitentin jälkeen Bergkampin maaleja, VHS:ltä.

10 thoughts on “Starting 11

 1. hiljaista on uutis-rintamalla, piinaava odotus kaikin puolin jatkukoon.
  Eero: Seamann – Winterburn, Adams, Campbell, Dixon – Vieira, Parlour, Ljungberg, Pires – Bergkamp, Henry
  ->lasken kannattaneeni Arsua suunnilleen vuodesta 1994 (paha muistaa tarkkaan), tämän takia esim Merson on muistissa melko hatarasti, Cesc olisi ollut varma vaihtopenkille, ehkä jopa Lauren, mutta sen kasaaminen kävi kovin vaikeaksi, ilman mestaruuksia ei tuota kk:ta ohiteta. Petit ja Overmars olisivat mahtuneet listalle ilman tuota 5v kriteeriä. ja lopuksi, suuri ihmetys miten kellään muulla ei ole Freddieä listoilla… loistava mies, loistavat hiukset.

 2. Hente, hetken luulin, että olit ansiokkaasti valinnut denin omaan kokoonpanoosi, mutta siellä olikin dennis…

  Harkitsin toki pitkään (useita sekunteja) deniä, mutta sitten päädyin siihen, että historian havinat ovat oma lukunsa.

 3. seaman

  sagna-adams-vermaelen-dixon

  parlour-viera-fabregas-arshavin

  henry-bergkamp

  vaihdos:van persie-nasri-song-keown-pires-konsonantti

 4. Näitä ’dream-team’ -kentällisiä on aina silloin tällöin ihan mukava funtsia. Tässä on mun omat suosikit. (Ja itse olen siis seurannut Arsenalia about. 99-00 tienoilta enemmän tai vähemmän.)

  henry bergkamp (c)

  pires parlour vieira ljungberg

  cole adams keown lauren

  seaman

  subs: szczesny, campbell, sagna, song, fabregas, wilshere, van persie

 5. Ja illan kokoonpano on seuraava:
  Seaman – Winterburn, Adams, Keown, Dixon – Pires, Parlour, Cesc, Vieira (C) – Bergkamp, Henry
  Vaihtopenkki; Szczesny, Bould, Campbell, Ljunberg, Nasri, Wright, Van Persie

 6. henry bergkamp

  pires fabregas vieira ljungberg

  winterburn vermaelen adams sagna

  seaman

  penkki: lehmann, edu, parlour, petit, nasri, van persie,

  pistäkääs vielä listaa huonoimmista pelaajista arsenaalissa. kriiteerinä, että on pelannut säännöllisesti. ite ei nyt kerkee laittaa omaa yksitoistikkoa, mut pistetään tulemaan joku pvä.

 7. Itse seurannut Arsenalia reilut 20 vuotta. Vaikeahan näitä dreamtiimejä on tehdä. Seaman on tietysti ykkösvalinta maaliin. Taisi muuten olla aikoinaan maailman kallein maalivahti kun siirtyi Arsenaliin. Jos en väärin muista hinta oli miljoonakolmesataatuhatta puntaa.(ajat hieman muuttuneet)

  Puolustajistaista ei varmaankaan ole mitään epäselvyyttä. Eiköhän se löydy sieltä Grahamin kokoamasta puolustuslinjasta. Wengerin enemmän ja vähemmän metsään menneistä puolustajahankinnoista mieleen on jääneet Campbell ja Sagna. Olkoon tuossa kuusikossa sitten avauksessa miehet kulloisenkin vastustajan perusteella.

  Keskikenttää kun alkaa miettimään niin jopa alkaa tulemaan ruuhkaa. Tulee ensimmäisenä näin lonkalta mieleen nimet : Merson, Rocastle, Viera, Petit. Nykyisistä tulee mieleen lähinnä Wilshere joka ei tietysti kuulu vielä samaan joukkoon mutta ei epäilystäkään etteikö esitysten jatkuessa samanlaisina nousisi sinne. Taasen tuhnupotku Cesc ei kuulu mielestäni tähän voittajien joukkoon. (tuo liigamestaruus, niin mieleni muuttuu.)

  Myös herra David Platt herättää muistoja. Tai muistothan liityvät siihen kun olin katsomassa elämäni ensimmäistä maaottelua Suomi- Englanti(joskus 1990 luvun alkupuolella) . Tais kuningas tehdä suomelle 1-0, sen jälkeen Platt teki kaksi siihen päätyyn jossa olin katsomassa peliä. Myöhemmin kun Platt siirtyi Arsenaliin, niin mietin että nyt saatiin pelimies. Kuitenkin ura Arsussa jäi puolikkaaksi vaikka seassa oli hyviäkin esityksiä. Sitten tietysti Thomas, josta varmaan jotkut Poolin kannattajat vieläkin näkevät painajaisia, vaikka myöhemmin siirtyikin sinne. Haha! Tää Thomasin aika oli sitä kun aloin seuraamaan Arsenalia, nautin jotenkin perverssisesti kun Liverpoolia kannattavat kaverini kärsivät. Olenko Gloory hunttaaja?

  uefa:n sääntöjen mukaan listaan ei voi laittaa alle 5 vuotta palvelleita. Erikoismaininnan kuitenkin katson kuuluvan Anders Limparille joka heittämättä menisi ykstoistikkoon. Muistan joskus tulleeni koulusta huuli auki, kun olin leuhkinut Limparin tekemällä maalilla muutamalle koulun Liverpool kannattajalle. Vittu eihän siihen aikaan ollut muuta`kuin Liverpoolin kannattajia! On se kumma kun aina pitää uida vastavirtaan, Hehe! (90 luku ,koulu, Arsenalin ruotsalaisen pelaajan hehkuttaminen= turpaan.) Nykyisistä pelaajista jos vertaisin Andreasta johonkin niin ensimmäsenä tulisi mieleen Shava.

  Laitureista olen tykännyt Pireksestä , Overmanssista. Varsinkin Pires oli ihan maaginen joskus vuosituhannen lopussa. Nykyisistä dikkaan Arshavinista joka aina pallon saadessaan on vaarallinen, vaikka paras pelipaikka olisi se kymppipaita.

  Hyökkääjistä neljä nousee ylitse muiden. Smith, Wright,Bergkamp ja Henry. Näistä kumminkin laittaisin aloitukseen Smithin ja Bergkampin. Uskon kuitenkin että van Persie olisi voinut olla parempi hyökkääjä kuin yksikään näistä, jos mies ei olisi tehty lasista.

 8. Toi oli hyvä idea .Näin huhtikuun ekan kunniaksi! autan vähän.

  ————–Fabulous—–
  ——?— Silvestre-Gygan——?
  —–?—-Denilson– —? ——?
  ———Ade——-Suker———

 9. No ei Suker nyt _noin_ huono ollut (siis Arsenalille, Kroatian autteleminen kultaisen kengän verran WC-pronssille ’98 kertoo jo riittävästi). Itse asiassa ”Suker is a gooner” -hengessä siirryin ns. kannattamaan Realia yli B*rcan juuri koska (tai siitä huolimatta että) Suker tuli tästä lahtari-Francon lempparijoukkueesta… Ja hänhän esim. mahdollisti Kanun loistavan tasoitusmaalin C*mp N*ulla ’99. Tuhlasi paikkoja joo, mutta että surkeimpien hankintojen joukossa, WTF?

  Safe Hands
  Dix-Plug-Mr. Arsenal-Niiiigel Winterbuuuurn! (Jumalten rivi ihan muistojen perusteella)
  Sid-Volare!-P0rn Flick-Meepmeep
  God-French King

  Ei s**tana että alkaa v-uttaa kun muistelee näiden em. hemmojen edesottamuksia ja sydäntä ja katsoo tätä nykyistä viime viikojen (pohjimmiltaan vuosien) cruise control -pelailua.

  Mutta: A R S E N A L Forever.

  Huhhuh: profanity control meinasi delata viestin p0rn-sanan takia, mutta onneksi kopsasin ensin leikepöydälle…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s