Odotan..

Kuten tiesin kertoa, en vietä pääsiäistä läppärin äärellä blogiin keskittyen. Yhtä kaikki, pelipäivä ja kyllä se vaikka sitten hyvin lyhyen päivityksen luonnollisesti vaatii. En nähnyt eilistä ManUn ja Evertonin kohtaamista, mutta kuultuani tuloksen oli valitettavan helppo ymmärtää miksi Sir Alexin joukkue kasvatti eron jo yhdeksään pisteeseen, ansaitusti.

Siinä missä me lienemme ainoa joukkue jolta Liverpoolin oli mahdollista riistää piste viikko sitten nähdyllä tavalla, on kuvaavaa kuulla 84 minuuttia, Javier Hernandez ja 1-0 – tehtävä suoritettu. Ja mikä h*lvetti tämä Chicharitokin oikein on, miksi meillä on Carlos Vela joka pääsi eilen toisen kerran avaukseen West Bromwichissa. Ai niin se projekti, pahoillani, unohdin sen.

Bolton Wanderers Reebokilla ja tunnen leikkiväni aasinhännällä ottelun alla. Tiedämme lähes varmuudella kokoonpanon minkä Arsene Wenger tulee valitsemaan ja ’tiedämme’ että sen pitäisi olla lähes ylivertainen illan kotijoukkueen rinnalla. Tästäkään huolimatta ainakaan allekirjoittaneella ei ole aavistustakaan mitä on luvassa. Onko se jotain mitä nähtiin keskiviikkona Sp*rsia vastaan vai jotain mitä nähtiin Blackburnia vastaan Grovella?

ManU on ollut tällä kaudella harvinaisen keskinkertainen kysytään sitä sitten vaikka heidän omilta kannattajiltaan, mutta yksi asia on selvä, ManU ei panikoi. Ferguson vaatii keskinkertaisiltakin pelaajilta niin paljon että joku Darren Fletcher tai Ji-Sun Park ovat sittenkin kelpo pelaajia ja joissain Arsenal blogeissa naureskellaan etteivät mainitut kaverit mahtuisi meidän kokoonpanoon, naurettavaa.

Wenger on luonut sellaisen ’mukavuusalueen’ missä on yksinkertaisesti liian vähän luonnollista vastuunkantoa ja ne muutamat yksilöt joilla tätä olisi turhautuvat mahdottoman tehtävän edessä – aivan kuten Fabregas kohua aiheuttaneessa haastattelussaan. Ja kuinka kävi, syyllinen on Espanjalaislehti jolle kapteeni tuntojaan purki ja niin iski paniikki tällä kertaa managerille suojelemaan luomaansa vapaamatkustajakulttuuria että ampui pallon kirjaimellisesti ja nolosti omaan maaliin.

Tilanne oli oikeasti niin nolo ettei toimittaja kyennyt pidättelemään nauruaan lehdistötilaisuudessa. Ja siinä missä manageri on kovin usein osoittamassa sormella ensimmäisenä median suuntaan, tekisi mieli sanoa että toimittajat päinvastoin säästivät Arsenen pahimmalta nöyryytykseltä perjantaina ’kunnioittaessaan’ tämän viestiä olla keskustelematta aiheesta Cesc siinä tilaisuudessa sen enempää. Kuulostaa tai ei kevätkatkeran Goonerin näkemykseltä, mutta Arsene voi olla kiitollinen toimittajille tässä kohtaa.

Kun vaatimustaso on asetettu ’virallisesti’ olla hopealla seuraavat 20 vuotta, tiukan paikan tullen on turha, eli mahdoton alkaa vaatia kultamitalia ja se on ollut meidän kaikkien nähtävissä viheriöllä ja se on meidän kaikkien luettavissa sarjataulukosta. Nyttemmin manageri vielä hämmentää soppaa lisää itse käyttäytymällä kentän laidalla kuin pikakomennuksen Arsenalin peräsimeen saanut Gordon Strachan. Ensin painavat pelaajat kentällä paniikkinappulaa ja siitä turhautuneena manageri tekee kentän laidalla saman, vastaus tähän ongelmaan on ongelmallisempi kuin Nicklas Bendtnerin rooli laidalla.

Uskomatonta mitä lottoa, enkä muista lotonneeni sitten 80-luvun. Siis lottovoitto on suora seuraus seitsemästä oikeasta numerosta, kyllä, mutta lototaanko me mestaruudesta? Kuinka ylipappi tahtoisinkaan olla, lupaan että rastitatte seitsemän oikein kunhan vain teille numerot paljastan. Tulette dominoimaan Veikkausta siinä määrin viisaudella että on kammottavan kieroa hyväksyä vedonlyöntitoimistojen matalampaa kerrointa Chelsean mestaruudelle kuin meidän mestaruudelle.

Nyt pitää juosta.. Bogey Bolton? Olemme voittaneet epäilemättä monen kummastukseksi viimeiset peräti kahdeksan kohtaamista, mutta sitä kummastusta selittänee se, että vaikka alla on mm kolme voittoa putkeen Reebokilla, näitä kolmea edelsi kolme tappiollista vierailua – I do miss Mr. Allardyce, siis oikeasti. Mutta taisteltiin sitten paikasta vaikka Eurooppa Liigaan, aina on mielessä vain ja ainoastaan voitto.

[Päivitys] En ehdi kommentoimaan Arsenen peräti filosofista pohdintaa pelaajien jatkosopimuksista ja sitoutumisesta seuraan, koko organisaation sopimuksen allekirjoitettuaan, mutta valehtelisin jos ei herättäisi levottomia ajatuksia. Miten vain sanottua pohdin, haistan epävarmuutta ilmassa, eikä tuoksu ole miellyttävä. Aistiiko manageri joukkueessa jotain miksi sanavalinnat olivat mitä olivat?

COME ON ARSENAL!!!

56 thoughts on “Odotan..

 1. Lotosta ja veikkauksista puheen ollen Veikkaus näyttää tarjoavan Boltonin kotivoitolle 4,45 ja jopa tasapelille 3,30 kertoimia. Helppoa rahaa saatavilla..

 2. ville: loistavaa pessimismiä. ei voi kuin ihailla sitä miten pystyt pitämään mielen matalana tuli sitten voittoja, tasapelejä tai tappioita. ja myös vaikkei peliä ole edes vielä pelattu! upeeta kerrassaan.

 3. Voittoja, ai niin tarkotat niitä mitä ManU ottaa kierroksesta toiseen tai ainakin huomattavasti tasaisemmin kuin me. Ollaanhan me toki voitettu kaksi peliä viimeisestä kymmenestä. Nekin niin hurjia joukkueita kuin Leyton Orient ja Blackpool. Mutta toki finnish gunner veikkaa ihmeessä meitä tänään kertoimella 1,75, itse en pidä tuota kovin hyvänä ratkaisuna nykyisessä tilanteessa ja vireessä.

 4. Mulla ei oo tapana veikata omia pelejä. Tuntuis ristiriitaiselta ikinä veikata omaa porukkaa vastaan ja jos sitä voittoa ei sit tuliskaan, niin vtuttais pisteiden menetyksen lisäks se rahan menetys. So there.

  Tuli myös vilkaistua sarjataulukkoa. Meidän pistekeskiarvo näyttää n. 1.94 pistettä per peli, ja mun mielestä se vaatii myös muutaman voiton kauden aikana… Samasta taulukosta on aika helposti myös ynnäitävissä että laskennallisesti jopa mestaruustaistelu on vieä kohtuullisen auki, koska muna pelaa vielä meitä ja chelskiä vastaan.

  Mut jos haluaa väkisin luovuttaa niin antaa mennä. Vie vaan vähän pointtia koko hommasta. Paitsi jos pointtina on vaan tuskailla, pessimisteillä ja narista.

  Vedonlyöntitoimisto BetFred oli kuulemma jo alkanu maksamaan munan mestaruuden veikanneille. Täähän me ollaan jo joskus muutama vuos sitten nähty 🙂

 5. Tää nyt menee vähän sivuun varsinaisesta aiheesta, mutta osaako joku kertoa miks jonkun vedonlyöntitoimiston kannattaa maksaa vielä varmistumattomia voittoja etukäteen.

 6. joo muistan kun manu johti sarjaa jollain 10 pisteellä ja vedonlyönti firma makso manua veikanneille jo siinä vaiheessa =) ja katos miten kävi ARSENAL meni ohi =)))) että sai nauraa ja juhlia!!!!! Come on Gunners!!!

 7. Joo ja saahan sitä sokeasti uskoa vaikka, että lehmät lentää. Toki voidaan voittaa tänään ja toivottavasti voitetaan mutta usko siihen ei todellakaan ole korkealla. Millään pistekeskiarvolla ei voi hirveästi lohduttautua tällä hetkellä, kun totuus on että ManU on yhdeksän pisteen päässä ja kausi murenee taas kevään ratkaisuhetkillä aivan samoin kuin viimeisen parin vuoden aikana on tapahtunut.

  Avaus tänään taäysin sama kuin keskiviikkona. Arshavinin olisi ehkä voinut laittaa avaukseenkin, mutta muuten täysin odotettu ryhmä. Bolton ei ainakaan lähde puolustamaan vaan kentällä kolme puhdasta hyökkääjää, joista Elmander tosin ainakin merkitty keskikentän keskelle. Toivottavasti näin, sillä mitä avoimempi peli tulee niin sitä paremmat meidän mahdollisuuksien pitäisi olla.

 8. Mulla oli viimeviikolla sopcastin kanssa ongelmia. Jonku virustorjuntaohjelman päivityksen takia palomuuri ei päästäny sitä ohjelmaa läpi. Laitoin palomuurit veks päältä ni lähti toimiin. Nyt taas uuden päivityksen jälkee ei oo mitää ongelmia. Eli kokeile laittaa palomuuri pois päältä ni pitäs toimii.

 9. Hohhoijaa, ottelun alussa Boltonin puolustus tyrkytti maalia meille, mutta sitten päätimme antaa avotilanteita niille ja maalihan oli klassikko-osastoa, peruskulma ja jätkät jäätyvät. Käsittämätöntä on kyl sekin, ettö Muamba ei saanut toista varoitusta.

 10. Mikä vittu siin on et toi Van Persie vetää kaikki vaparit 5m yli! Vetäis joskus edes vaihtelun vuoks ohi, tai muuriin!!

 11. Pitääkö ton Rvp:n aina vetää noi vaparit? Eikö välillä vois vaikka Nasri tai Walcott koittaa ko Robinin vedoissa lopputulos on aina sama..

 12. Theo ja Nasri oikeajalkaisia, samoin Cesc. Tuolta puolelta pitää olla vasuri. AA ois, mut ei oo kentällä eikä annettais muutenkaan. Ku RvP vetää katsomoon, ei tuu vaarallista vastahyökkäystä…

 13. Tuli vaan pieneen mieleen (ajattelu ei sovi meikäläiselle) että, missä kohtaa tämä kausi sai tälläisen käänteen ettei mikään onnistu. Kyllähän pojat yrittää(näkyi jo paikallis matsissa) ,mutta näyttää niin aneemiselta TAAS. No saa ISOT POJAT LONTOOSSA miettiä palkkansa eteen tätä.

 14. Clichy olis vasenjalkainen.. Ei kai se ton huonommin vois vetää? VP ei muuten saa mitään aikaan noissa korkeissa palloissa taaskaan, eihän me hirveästi niitä pelata avauksista esim., mutta kun pelataan esim. Szscesnyn avauksissa ei mies IKINÄ voita niitä. Keskitykset ihan oma lukunsa, kun eihän siellä ole edes ketään lähimaillakaan. Jotenkin tuntuu, että hakataan pääätä seinään.

  Oli muuten meidän 21 tolppa/ylärimalaukaus tällä kaudella. Huonoa onnea vai ei vaan tarpeeksi hyvää tekemistä?

 15. Wenger – We are commited to youth policy
  Arsène Wenger may buy in the summer but he will NOT abandon his policy of developing young talent at Arsenal.

 16. Eipä ainakaan voi enää äijä selittää, kuinka hyviä ollaan kun meni tappioton putki komeasti poikki.

 17. Boltonilla kulmissa tehot kohdillaan… ja Nasri ei saanut mistään maaleja. Tavoitteena neljäs sija.

 18. se oli siinä.ens kaudella sitten taas.aika pitkälle sai taas jännittää mut ei ja hiki tuli…ei voi mitään.ens kaudeks parempaa onnee ja pari pelaajaa puolustus suuntaan.kiitos

 19. Viimeistään NYT se oli siinä..
  Vaikeaa on kyllä tälläistä VÄSSYKKÄjengiä kannattaa.. boxin sisälläkin siirrellään vaan palloa eikä kanneta vastuuta ja pistetä palloa pömpeliin

 20. Painostimme melkein koko toisen jakson, mutta silti todelliset maalipaikat jokseenkin tasan. Cesc aina pysähtyi rankkarirajan lähellä ja ihmetteli, minne syöttäisi. Ja sit pallo menetettiin. Taas vois sanoa, että vain Arsenal pystyy sössimään näin: tokan jakson alussa veskarimme torjuu rankkarin ja teemme heti perään tasoituksen, jonka jälkeen vastustaja on paniikissa, mutta eihän me sitä osata hyödyntää.

 21. Vaikka tulos ei tullutkaan suurena yllätyksenä niin kyllä silti koskee hermoon ja kovasti. Näkikö joku jossain vaiheessa nälkäistä ja taistelevaa ja voitonhaluista Arsenalia? Ei lampaat
  susille pärjää vaikka manageri kuinka suojelee.

 22. Ekassa boltonin maalissa Song nukahti tosi pahasti ja tokassa JD.

  VOI LUOJA ! ARSENE OSTA KESÄLLÄ TOPPAREITA.

  TAI LÄHDE POIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

 23. Onneksi itse jätin pelin katsomatta ja menin kavereiden kanssa ennemmin istumaan patiolle, kuin olisin jäänyt katsomaan rupusakin pelejä, ei vaan enää kiinnosta tuo konttaaminen ja munaton Arsenalin esiintyminen! Paljon mukavempaa oli nauttia hyvästä seurasta ja säästä kuin kaataa kaljaa taas armottomaan vitutukseen. WENGER PAINU HELVETTIIN NUORIOPROJEKTIESI KANSSA, SINUSSA EI OLE ENÄÄ MIESTÄ RAKENTAA VOITTAVAA JOUKKUETTA!

 24. ” Tuolta puolelta pitää olla vasuri. AA ois, mut ei oo kentällä eikä annettais muutenkaan.”

  AA on oikeajalkainen. Tai en oo nähny että niin lukis missään mutta näkeehän sen miehen pelityylistä, aina hakee oikealle jalalle. Anfieldilla teki kyl ihan komeen maalin vasurilla. Mutta siis yllättävän huonoja on ollu RVP:n vaparit tällä kaudella, vielä syksyllä ja viime kaudella pallot oli aina ylärimassa, mutta nyt vedot lähtee ihan mihin sattuu. Tosin Van Persie teki maalin seitsemännessä vierasottelussa putkeen ja olisiko nyt sit miehellä 15 maalia 21 ottelussa, joten ihan hyvin on muuten verkot soinut.

  Peli ei yllättäny mitenkään. Ei siitä enempää. Kunhan nyt päästään CL:ään. Tai en tiedä.

 25. Nuorisoprojektissa ei olisi mitään vikaa, jos joukkue koottaisiin tukemaan projektia – nyt projekti on yhtäkuin joukkue. Arshavin on yhä ainoa iso hankinta projektin ulkopuolelta ja sekin vain siksi, että cl-paikka meinasi karata. Ja siitä(kään) ei opittu mitään.

  Melkoista vapaata pudotusta: pari kuukautta sitten tavoittelimme kaikkia pokaaleja, kuukausi sitten valkun voittoa, parin viikon ajan kakkossijaa ja nyt kolmossijaa. Ja näillä esityksillä joudumme seuraamaan jopa spuds-tuloksia – kausi ehkä loppuu ennen kuin menisivät ohi.

 26. Ai joo, sorry, tietysti AA on myös oikeajalkainen, vaikka vasurikin ihan ok. Eli vaihtoehdot noissa vapareissa vähissä.

 27. Kyllä tässä nelos sijaa haetaan kun katselee sarjataulukkoa, jos hyvin käy ettei spuds mee ohi, ensi kaudella sitten enemmän matseja kun karsitaan ellei jostain löydy se kuuluisa peli-ilo vaikka vaikeeta on.

 28. Eihän tätä tietenkään toivonut, vaikka ilmeisesti joku sen kuvan saikin. Totuus on vain joskus hyväksyttävä. Esitys oli taas sama lammaslauma laitumella ja jos puolustaminen ja myös viimeistely on tuota luokkaa niin turha edes uneksia pisteistä saatikka pokaaleista. Erikoistilannepuolustaminen on jo varsinainen vitsi tai ollut sitä jo useamman kauden ajan. Tänäänkin Bolton teki kolmesta kulmastaan kaksi maalia. Olisikohan aika alkaa tehdä niitä muutoksia seurassa/joukkueessa.

 29. wenger

  they are not to blame. If there is someone to blame, it is me. I pick the team and I choose the players

 30. Olisikohan paukkunut pientä painetta päälle ja tällä omaan piikkiin ottamisella tasoitellaan jo lähtöä..? Voi tulla hyvinkin nopsaan.

 31. Katsoin pelin pubissa Fulham-kannattajan seurassa. Hmmm…ei mitään uutta auringon alla. Pitäis voittaa että edes teoreettiset mahdollisuudet mestaruuteen säilyisivät, mutta kas, häviämmekin viime hetken maalilla. Manu VOITTAA viime hetken maalilla. Se on se PIENI ero.

  Hassua, että joukkue joka oli jo pari vuotta sitten parin prosentin päässä koko sarjan dominoinnista pelaa näin huonosti. Hassua, että aina siirtoikkunoiden ollessa auki meille ei kannata hankkia ketään kun ei ole nykypelaajia parempia saatavilla ja silti peliesitykset ja -tulokset on täyttä sontaa, sorry kuraa.

  Mutta ei pojat valiteta, koska Arsenalissa kannattajien mielipietillä ei ole mitään merkitystä. Seura vitut välittää siitä, mitä maksava osasto protestoi tai haluaa.

  Kesän suurta JYTKYÄ odotellessa…

  Ai niin…vieläkö löytyy niitä, jotka allekirjoittaa lakanan tekstin ”In Arsene we trust”?

  Ei enää jaksais valittaa ja huutaa ilmoille samoja sanoja….jos nyt edes kerran vielä. Vaihdetaan manageria ja muutama vapaamatkustaja että saatais edes joskus mekin iloita, vai?

 32. Ei se uusien pelaajien hankkiminen auta mitään, kun kyseessä on jo paras jengi mitä Wenger on koskaan valmentanut. Eikö se saatana niin väittänyt jossain vaiheessa? Sitäpaitsi tämän kauden tappioihin syynä olivat paskat tuomarit ja vastustajien hyvä säkä. Ainoa vaihtoehto on siis valmentajan kenkiminen. Piste.

 33. “In Arsene we trust” meikä vois pyyhkiä perseeni tuolla sloganilla, sen merkitys on kadonnut jo muutama kausi sitten ja luottoa Wengeriin ja hänen liikaidealistiseen nuorioprojektiin ei yksinkertaisesti enää löydy paskankaan vertaa. Ei ole mukavaa olla pessimisti ja kyynikko, mutta Wenger on itse kaivanut kuoppansa ja meikäläinen ei enää halua ensi kaudella kuulla samoja lurituksia ja paskanjauhantaa Wengerin puppelipoikien dominoinnista ja muuta diiba daabaa. Wenger ole hyvä säästä viimeiset ylpeydenaiheet, joita olet saanut aikaan Arsenalissa, eroa managerin pestiltä. Toivottavasti Arsenalin-fanit Englannissa ymmärtäisivät vihdoinkin äänestää jaloillaan ja jättää maksamatta liigan kalleimmista pääsylipuista, muuten Arsenalissa ei tule ikinä tapahtumaan mitään muutosta!

 34. Niin, eikös mekin ole saatu iloita hyvinkin paljon Arsenen alaisuudessa?? Rajansa tietenkin kaikella, siis menestymättömyydellä, mutta muistanpa erään kommentin eräältä hyökkääjältä joskus 2005?? kun hän sanoi että ”teki hän niin tai näin, kannatajat vaati aina enemmän”…..!!
  Tällä hetkellä tuskaa lisää tietenkin se tosiasia että nyt mestaruus olisi ollut otettavissa jokseenkin helposti koska muutkaan kärkiporukat ei ole pelanneet mitenkään kaksisesti. Siitä olen ehdottomasti samaa mieltä että siirtoikkunoiden ollessa auki olisi pitänyt tehdä muutakin kuin ihmetellä, heikoimmat kohdat joukkueessa oli varmasti tiedossa. Vai oliko tiedossa niillä joilla olisi pitänyt olla…..???
  Tämä kausihan mielestäni ”huipentui” 27.2-12.3 pelattuihin otteluihin, sen jälkeinen lama on valitettavasti jatkunut koko kevään. Manageri on varmasti osaltaan syyllinen siihen että joukkueen itseluottamus on ollu jotain surkean ja paskan väliltä, mutta yhtälailla pelaajisto on ollut saamaton sen suhteen että pelaaminen on ollut väkinäistä ja ”pelokasta”. Johtavat pelaajat ovat syväkyykäneet pahasti silloin kuin olisi pitänyt johtaa joukkuetta vaikeista hetkistä eteenpäin.
  Itse uskon vielä Arseneen, mutta on selvää että muutoksia kokoonpanoon pitää tulla.

  Tällaista täältä!!

  UP FOR GUNNERS

 35. Wengerin ”youth policy” on yksi suuri paradoksi: Arsene vakuuttaa, että nuoriin satsataan jatkossakin, mutta toisessa lauseessa nuoruutta käytetään tekosyynä pokaalittomuuteen. ”Keski-ikämme on vain 23 vuotta, odottakaa.” Ei se keski-ikä nouse siitä ikinä, jos ja kun kokeneet pelaajat korvataan aina 17-vuotiailla superlupauksilla.

  Sitä paitsi puheet nuoresta joukkueesta ovat täyttä skeidaa: RvP, Sagna, Clichy, Eboue, Fabianski, Chamakh, – kaikki 26-28 -vuotiaita. Cesc kohta 24, samoin Nasri, Djorou 24, Song 23. Siihen päälle vielä kolmekymppiset Arshavin ja Rosicky. Herranjumala, jalkapalloilijoita parhaassa iässä, ei todellakaan mitään junnuja.

 36. Löytäisköhän Arsene kesällä ketään Ranskan kakkosliigasta pelastamaan tilanteen? Tai jos ostettais joku 14-vuotias teini Afrikasta ja toinen Japanista niin kyllä tästä vielä hyvä tulee. In Arsene we trust….yes fucking indeed!

  Joka vitun vuosi nykyään sama laulu, että ollaanhan me Arsenen johdolla voitettukin. VITTU niin ollaan ja se on helvetin hieno asia, mutta mitä ollaan voitettu viimeisen kuuden vuoden aikana ja mikä helvetti on nykymenolla tulevaisuuden ennuste. Kysynpä vaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s