Sitä sun tätä

Tänään edelleen varabloggaaja vuorossa, mutta huomenna saatatte saada jälleen nauttia Henten kirjoituksista.

Heti alkuun on korjattava eilisen päivitykseen päässyt asiavirhe. Ensi kaudella Red Membershipin omaavien kiintiö liigan kotipeleissä on 3500 eikä 2000 lippua, kuten virheellisesti eilen kirjoitin. Luin huonosti uutisen ja tuo uutisessa mainittu 2000 lippua oli lisäystä vanhaan 1500 lipun kiintiöön.

Joillain tätäkin blogia lukevilla on varmasti tuo seuran punainen jäsenyys, hyviä uutisia ehkä ensi kauden lippujen saantia ajatellen. Toisaalta tälläkään kaudella ei taida olla montaa peliä mihin Red Memberinä ei olisi lippua halutessaan saanut, taitaa jopa Barca peli olla ainut ja nyt puhutaan siis kotiotteluista.

Jotenkin kummastuttaa tämäkin seuran lippupolitiikka. Miksi pitempään jäsenenä olleet Silver Memberit menettävät kiintiöstään tuon 2000 lippua. Eikö juuri tämän eri arvoisen jäsenyyspolitiikan tarkoitus ole palkita pitempään jäsenenä olleet kannattajat. Nyt huonoimmassa tapauksessa joku uusi Red Member saattaa saada johonkin huippupeliin lipun ja paljon kauemmin jäsenenä ollut Silver Member jää ilman lippua. Ei tunnu kovinkaan reilulta järjestelyltä ja toivottavasti näin ei kuitenkaan pääse tapahtumaan käytännössä.

Näkee että kesä alkaa lähenemään, kun siirtohuhut alkavat lisääntyä päivä päivältä. Eilisen huhuissa pyöri jo tutuksi tullut Gary Cahill Boltonista hintalapulla 15 miljoonaa puntaa. Itselläni ei olisi mitään tätä siirtoa vastaan. Ei puolustus varmasti ainakaan heikkenisi Squillacin päivittämisellä Cahilliin.

Toinen huhu oli Porton maalitykki Radamel Falcao 30 miljoonan hintaan. Tähän huhuun tuskin kovin moni uskoo ainakaan kyseiseen hintaan. En voi sanoa juuri tietäväni Falcaosta mitään. Tilastojen mukaan 25-vuotias hyökkääjä on tehnyt hyvin maaleja, mutta mitään muuta paha sanoa. No pitää perehtyä miehen tekemiseen myöhemmin lisää jos huhut osoittautuvat oikeiksi.

Muita siirtohuhuja olivat Jack Rodwell Evertonista sekä John Obi Mikel Chelseasta. Mikelin hinta olisi kuulemma 15 miljoonaa, kun taas Rodwell siirtyisi samalla summalla, mutta myös Diaby matkaisi vaihdossa Evertonin suuntaan. Molemmat pelaajat voisivat olla käyttökelpoisia meidän keskikentälle Songin paikkaajaksi tai tietyissä peleissä pariksi. Taitavat kuitenkin myös nämä molemmat nimet olla enemmän utopiaa kuin todellisuutta.

Jännä nähdä montako nimeä tullaan vielä yhdistämään meihin viime kesien tapaan huhuosastolla. Muistaakseni lista on ollut joinain kesinä yli sadan pelaajan mittainen. Jos eilisen tahtiin homma jatkuu, kun ottaa huomioon että kausi ei ole vielä edes lopussa niin ennätysmäärä nimiä tullaan yhdistämään Arsenaliin kesän aikana.

No nyt ei jatketa yhtään pitempään siirtohuhuilla. Näin loppuun vielä kysymys teille, jotka omistatte Katsomoon kausikortin. Oletteko valittaneet palvelun heikosta tasosta ja jos olette niin kuinka paljon olette saaneet takaisin kausikortin hinnasta? Vai oletteko yleensäkään saaneet mitään vastausta Katsomon puolelta? Itseäni ärsyttää todella Katsomon touhu. Korvausten määrä ja palautteeseen vastaaminen tuntuu olevan aivan päivästä tai tuurista kiinni. Ensi kauden osalta pitää todella tarkkaan harkita kannattaako tuosta palvelusta maksaa mitään jos tämä on taso niin lähetyksissä kuin asiakaspalvelussa.

17 thoughts on “Sitä sun tätä

 1. Nyt kun siirtohuhuista kirjoittelit, niin aikasemmin jossain oli linkki myös Evertonin Leighton Bainesista. En oo ite paljon Evertonin pelejä seuraillut, joten vaikea on kommentoida siirron järkevyyttä. Mut ei kai se ainakaan Clichyä huonompi voi olla 😉

 2. Katsomosta: olen keskustellut Katsomo-palvelusta vastaavan henkilön kanssa. Peruslinjaus siellä on se, että hyvityksenä on ollut CL-ottelukoodeja. Jos asiakas on kieltäytynyt koodeista, lopettanut ongelmien takia ottelun katsomisen yms., sitten ovat palauttaneet rahaa keskeytyneen katselun osalta – nämä summat ovat ilmeisen pieniä. Ja jos on halunnut irtisanoa koko diilin, ovat palauttaneet sitten enemmänkin rahaa. Täällä joku, olikohan Gunner, on saanut puolet maksetusta summasta takaisin, vaikka on jatkanut palvelun käyttöä – se oli kuulemma yli Katsomon ohjeistuksen eli hyvä homma Gunnerille, mutta muille vastaavaa ei ole luvassa.
  Ensi kaudelle palveluun on tulossa muutoksia. Mitä ne ovat, en tiedä.

 3. Joo, jännityksellä odotetaan ensi kauden palveluja, mitä saa mistäkin, Katsomo (PL), Canal+(PL,CL,CC), NelonenPro(CL, FAC) jne..ArsenalTV online nyt kuitenkin on ILMAINEN jäsenille eli redeille, silvereille jne. Siitähän on joutunut myös maksamaan kausimaksun. Siitä plussaa seuralle.

 4. Onhan se jatkossa ilmainen, mutta ihmettelen suuresti, jos jäsenmaksut eivät nouse… Se taas tarkoittaa sitä, että ne jäsenet, jotka eivät juurikaan käytä ko. palvelua, maksavat lisää turhasta.

 5. Sorry, mä taas. Juhan eiliseen kysymykseen: ei pysty tilaamaan. Tilanne voi muuttua, jos EU hyväksyy lontoolaispubin kreikkalaisen katselukortin… Päätöstä asiasta ei ole vielä kuulunut. EU:ssa kun ei periaatteessa saisi olla maakohtaisia diilejä.

 6. Tänks Isse. Tuon Sky Sportsin kun tänne Pohjolaan saisi, se pelastaisi paljolta. Tosin, saattaisi muutama paikallinen maksukanava kärsiä pahasti.

 7. Eurooppa-liigassa Falcao on paukuttanut 15 maalia 12 ottelussa. Hän on aika hyvä pääpelaaja ja muutenkin aika luontainen maalintekijä. Olisi kyllä ihan mielenkiintoinen hankinta, mutta en kyllä jaksa uskoa, että tuollaista siirtosummaa wenkku olisi valmis maksamaan.

  Leighton Baines on erittäin hyvä ainakin hyökkäysuuntaan, selkeästi parempi kuin nykyiset pakkimme. Siitä kertookin jotain tämän kauden 5 maalia ja 11 maalisyöttöä. Baines on hyvä myös antamaan erikoistilanteita, missä ainakin meillä olisi tämän kauden perusteella parannettavaa. Kyllä sekin jotain kertoo, että hän on tämän kauden esityksillä päässyt myös säännöllisesti maajoukkueen mukaan.

 8. Itsensä kiusaamista tai ei, kohta se huhumylly taas alkaa, kesää odotellessa….

  Täytyy ensi kaudelle keksiä jotain tuohon katseluun, maaseudulla kun ovat rajalliset, kai tuo striimillä taas mennään ellei innostu canalia tilailemaan (ojasta allikkoon).

 9. Katsoin koosteen Porto-Villarreal ottelusta, jossa Falcao paukutti neljä häkkiä. Kaveri tuntuu olevan todella suoraviivainen kärkimies, varsinainen fox in the box. Kelpais ainakin mun mielestä näyttämään mallia meidän neppailijoille. Toki Portugalin Liigassa on aika paljon helpompi loistaa kuin Valioliigassa. Sen takia mun mielestä 10 milliä olis ehdoton maksimi Falcaosta.

  Hämmennetään siirtosoppaa vielä vähän vaikka näillä ei ole oikeesti mitään merkitystä ja itseähän näillä liusataan, mutta koska me tarvitaan maalintekijä loukkaantumisherkän RvP:n rinnalle eikä Chamkhista näytä olevan maaliruiskuksi, niin heittäisin ilmoille tällaisen nimen; Lucas Barrios Dortmundista. Synnynnäinen maalintekijä. Kokoa ja voimaa löytyy sopivasti Valioliigan kovaan tempoon. Barrios vois tarttua syöttiin kun tarjolla olis suurseura maailman kovimmasta sarjasta. Toisaalta tuoreella Saksan mestarilla hintalappu lienee liian kova meidän viime vuosien pelaajapolitiikalle.

 10. Muistakeehan kuinka kova sana Chamakh oli lakupaudesta, kun RVP oli klenkka. Mies oli kunnon tikissä ja maaleja syntyi. Oli todellinen uhka. Robinin kuntouduttua ei ole näyttöpaikkoja liiemmälti tullut ja itseluottamus katosi samalla. Ei se Marokkolainen ihan turhake ole, kunhan sais peliaikaa.
  Ei silti, kärkimies tarvitaan joka tapauksessa.

 11. Olen myös sitä mieltä että chamakhilla on vielä annettavaa joukkueelle. Kyllä sen on monen muunkin pelaajan kohdalla huomannut, kuinka iso merkitys itseluottamuksella on suoritukseen.

 12. Joo kyllä Chamakh alkukaudesta näytti että hänestä on valioliigaan , maaleja syntyi mukavasti ja järjesti monta rankkaria ja ulosajojakin vastustajalle terävydellään .
  Mut ei tämä tosiaan poista sitä tosiasiaa että tarvitsemme kärkeen takuuvarman yli 20 maalin pommittajan . Falcao kuulostaisi hyvältä mutta hinta tulee luultavasti olemaan liian korkea jäärän periaatteisiin ?

  Baines kelpaisi myös oikein hyvin , antaa laadukkaita keskityksiä ja toisi varmaan noihin meidän erikoistilanteisiin huiman parannuksen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s