Off the topics

Kirjoitin eilen tarkoituksella jopa aavistuksen provosoivasti, ihmettelen etten saanut lokaa niskaani. Se voisi tarkoittaa joko sitä, että päivityksen luki kaksi ihmistä, tai mikä huolestuttavaa, vaikka tarkoitus oli provosoida, se ei onnistunut.

Tätä kirjoittaessani TV1:ssä alkoi juuri muuan maaottelu, ja olkoon ettei juuri liikuta, sen verran kuitenkin ettei mitään lisättävää eiliseen – poistun sohvalle.

No ok, viitaten eiliseen..

’Theo Walcott Hopes For Signings’

’Theo Walcott fears Arsenal team-mate Samir Nasri will exit the club’

’Walcott wants trophies with Arsenal’

’Djourou not thinking of failure’

’Johan Djourou: Not qualifying for Champions League would be unthinkable’

’Rio Sees Bright Future For Nasri at Old Trafford’

’Rio Ferdinand hails Manchester United target Samir Nasri: He is an excellent player – one of the best around right now’

’Nasri can be the new Cantona – Ferdinand’


’Barcelona can get even better if they sign Cesc Fabregas’

En käynyt läpi edes täyden vuorokauden saldoa, meillä on perustavaa laatua oleva ongelma ja se on menestys, menestys joka on karttanut seuraamme jo pidemmän aikaa. Voimme kuvitella tähtipelaajamme tervassa ja höyhenissä niin paljon kuin haluamme, mistä ikinä lähtökohdista, mutta kaikki, KAIKKI kulminoituu kuuteen kauteen ilman palkintoa tehdystä työstä.

Luitte aivan oikein. En epäile hetkeäkään etteikö seurassa olisi tehty töitä, mutta pelkään kuilun syventyneen mitä tulee realismiin ja romantiikkaan. Onko Arsene Wenger tämän päivän kapinallinen tietoisesti, epäilemättä on, mutta kuinka periksi antamaton ideologiassaan? Niin kapinallinen että tulevan kauden suhteen tärkein tavoite on saavutettu, Pat Rice jatkaa.

Älkää (jälleen kerran?) tulkitko kirjoittamaani epäkunnioittavasti, mutta jos ja kun maailma ympärillä muuttuu, meidän täytyy kyetä muuttua mukana. Nyt en ole varma näemmekö edes muuttuvaa maailmaa ympärillämme, puhumattakaan kyvystämme muuttua sen mukana.

Luin että harjoituskeskuksemme ’päivitetään’ kesällä. Luin että olosuhteet jotka jo aiemmin olivat kaksi pokaalia per kausi tasoa, päivitetään avaruuteen. Luin ettei Rosickyn tarvitse enää pulikoida altaassa, vaan Mozart saa vastedes kuunnella konserttoja iPodistaan painottamassa tilassa kuin kosmonautit konsanaan.

Luin edelleen että pääharjoituskentän nurmesta tehdään identtinen Groven nurmen kanssa ja ainoa se on jo jokseenkin surullista. Ei siksi ettäkö nurmi olisi identtinen, mutta siksi että Arsene joka muutoksesta on vastuussa, kuvittelee kaiketi että Denilsonin kehno suorittaminen oli nurmesta riippuvainen.

Kyllä, allekirjoittaneessa kytee angsti joka ei helpolla hälvene, mutta jos London Colney on vastaus johonkin, mihinkään, kiitos ei. Palaan alun otsikoihin, ne ovat vastenmielistä luettavaa, edustitte sitten AKB:tä tai ette. Meillä on valtava joukko managerin opetuslapsia jotka puhuvat kuin lajista innostuneet junioripalloilijat ymmärtämättä vastuutaan – vastuuta jota junioreilla ei tietenkään ole, eikä pidäkään olla.

Mikä on paras joukkue? Me!

Totta h*lvetissä olemme, mutta meillä on rivissä parhaat pelaajamme jotka eivät usko kun isi sanoo niin. Meidän pitäisi päästää irti iskästä ja antaa valmentajan jatkaa. Hyvä on, kun länsinaapuri vie ottelua 3-0, sen verran katkera olen, että provosoidun jo kaikelle mahdolliselle, jopa omille ajatuksilleni.

Väitän nyt vain, että me tarvitsemme tuuletusta ja kunnolla. Olen edelleen täysin vakuuttunut ettei dilemmaa nimeltä Nasri olisi syntynyt koskaan jos sitä ei olisi itse rakennettu. Samir ei ole ongelma, se on Theo tai kuka tahansa joka saa aikaan otsikot miten ’meitä pelottaa’ otsikot jotka pelosta syntyvät.

Joko nyt oli tarpeeksi provosoivaa? Jos Arsenal olisi jokin suuryritys, se voisi olla Nokia. Ja huomioikaa, tarkoitan koko yrityskenttää, en pelkästään Nokian edustamaa teollisuutta.

En väitä etteikö olisi mahdollista otsikot Cescin tai kenen tahansa seurassa jatkamisen tiimoilta, niin on muualla ja niin on meillä, mutta tällaisten otsikoiden ei tulisi aiheuttaa meille migreeniä. Vaikka sitten lukematta ensimmäistäkään otsikkoa (ymmärrettävästi mahdoton ajatus), lähtökohdan täytyy olla että olemme vahvempia kausi kauden jälkeen, tarkoittaa se sitten sisäistä tai ’ulkoista’ kehitystä.

Olemme pyydelleet jo liiaksi anteeksi, olemme lukeneet jo liian monta vuotta pelaajien toiveita saada tervettä kilpailua (niiden joilla vielä on kunnianhimoa ja sitoutumista seuraamme) ja olemme lukeneet jo liian monta vuotta mitä tahansa perusteluita jotka antavat ymmärtää että neljäs on ok. Mittani on täysi. Jos ei se raitiovaunu aja vahingossa päälleni tänään, harkitsen vakavasti osuvani sporan reitille huolimattomuuttani.

Come on Mr. Wenger!

12 thoughts on “Off the topics

 1. Tuskinpa siitä provon ”epäonnistumisesta” kannattaa huolestua. Ainakin itsellä on vieläkin kovin ”väsynyt” olo koskien seuraa nimeltä Arsenal FC, pieni paussi tekee varmasti kaikille hyvää eikä se tarkoita sitä etteikö uutisia ja asioita seurata, mutta kaikki kuitataan nopeasti luetuksi ja siinä se. Pitkä ja pettymyksien täyteinen kausi vaatii vielä veronsa ja olen satavarma että mielenkiinto nousee, ja sitä kautta alkaa parranpärinä, kunhan juhannustulet hiipuu ja seuralla on esittää jotain konkreettista fiiliksien nostamiseksi.

  Lopuksi toivotetaan lomalaisille hyviä lomia ja muille muuten vaan hyvää kesää!

 2. Koskahan ensi kauden otteluohjelma julkaistaan? Onko tähän ollut joku yleinen käytäntö? Pitäisi lähteä joulun jälkeen lomailemaan Lontoon kautta ja ajattelin pyörähtää Boxing Dayn ottelussa Grovella. Nyt vielä pitäisi saada liput otteluun ja siihen auttaisi, jos tietäisi onko meillä kotipeliä 26-27.12.2011.

 3. Rauhoitu Hente! Se on vain jalkapalloa, kuten vaimoni tapaa joskus sanoa. 😉
  Tosin totean aina takaisin, että SE on kyllä paljon enemmän.

  Nyt on vain tässä seuran ja minun välisessä suhteessa sellainen tila, ettei jaksa innostua mistään, ei myöskään provosoitua eikä mitään muutakaan. Takki on tyhjä viime keväästä ja kesältä kun ei osaa odottaa mitään positiivista, päinvastoin.

 4. Olin juuri linkittämässä samaa kuin Ville, mutta eipä toisteta. Kannattaa tosiaan lukea, vaikka onkin kausikorttilaisen ”valituskirje”.

 5. twitterissä nasri sanoo että älkää uskoko lehtiä!ilmotan kyllä jos jotain tapahtuu. !? =)

 6. Brady, head of youth development at Arsenal, maintains the north London club will soon complete on their transfer targets.

  ”There will be a lot of business done this year and I think we will be spending a bit more money than we have done in past seasons. I think Arsenal will spend this year,” Brady told talkSPORT.

  However, the former Republic of Ireland midfielder maintained signing talent is never easy, given the competitive market.

  ”Where are the players to go around everybody? It is not only the clubs in England, but also all the big European clubs are in the transfer market,” he said.

  Midfielder Nasri last night urged Gunners fans to ignore reports he could be on his way out of the Emirates Stadium.

  The France international has yet to agree a new deal and is said to be a target for both Manchester United and Bayern Munich.

  Brady, though, is confident the 23-year-old will soon commit his long-term future to the Gunners.

  ”We all rate Nasri,” Brady said.

  ”I believe they had extensive contractual talks but not reached a conclusion, but sometimes it takes time.

  ”I am optimistic he will be playing with Arsenal next year.”

 7. Itse piti kommentoida eilen tota Clichy saagaa, oli vaan niinhemmetin kuuma ettei jaksanuta. Tänään myös. Kesemmällä tullee sellaaneen Clichy mielipide.

 8. Blogia luetaan edelleen päivittäin, mutta muuten olen pitämässä pientä taukoa futiksesta – oikein hyvältä sellainen kieltämättä tuntuu.

  Niin, ja onnittelut ”Callelle” sopparista Arsenalin kanssa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s