Rakas päiväkirja

Tapahtui eilen:

Klo 07:47 – Allekirjoittanut töissä.

Klo 16:55 – Kaupan kautta kohti kotia.

Klo 18:24 – Takaisin verstaalla.

Klo 23:26 – Toistamiseen konttorilta kotona.

Loukkaannun mikäli joku epäilee blogistin pakenevan ’velvollisuuttaan’. Tai ihan sama, itse asiassa yhtä sama kuin on UEFAlle tai mille tahansa kattojärjestölle B*rcelonan erioikeudet toimia Unicefin mandaatilla maailmanparantajana. Naurettavaa.

Raportoimme kaksi vuotta takaperin B*rcelonan täysin härskistä toiminnasta, tai ainakin Gazidis antoi niin ymmärtää. On täysin se ja sama miten tuoreimmat (en vaivaudu linkittämään) Katalaanien leiristä tulleet kommentit on käännetty, ne ovat jälleen kerran tuomittavia, kenties tietoisesti ’hoonolla soomella’ julkisuuteen kerrottu.

Tiedättekö, kauniit ajatukset ovat yhtä kuin jalkapallon MM-kisat Qatarissa, pohditaan sitten myöhemmin pelataanko tämä v*tun turnaus kesällä vai talvella. Olen menettänyt täysin uskoni rakkaan lajimme kattojärjestöihin, enkä edes halua perustella mielipidettäni niinkin yksinkertaisilla asioilla kuin mm tuoreella uutisella FIFAn varapuheenjohtajan erosta. Kuinka helppo käsienpesu? Ero ja kaikki syytökset lavuaarista alas – unohdettu ja villaisella painettu, dot.

Jos ja toivottavasti kun Gazidis toissakesänä B*rcelonasta raportoi, voisin kuvitella reklamaation delegoidun Saudi-Arabiaan, yhtä tyhjän kanssa. Se että MM-kisat tullaan epäilemättä pelaamaan Qatarin ’eettisillä’ stadioneilla, se että B*rcelonalla on mandaattinsa ja se että Roman Abramovich on Michelle Platinin ’reiluin’ (toistaiseksi) ystävä..

Herrat Kroenke, Hill-Wood, Gazidis ja Wenger, Queensland Road on valitettavan pieni maa-alue romanttisessa maailmanvalloituksessa. Älkää ymmärtäkö taaskaan väärin. Alue on Highbury Square mukaanlukien kuin maailman kaunein (no sitä se toki on) luonnonsuojelualue, mutta minä en halua jäädä minkään ’aktivistin’ rooliiin todistelemaan maailman kauneutta.

Viimeisimmästä ’klo merkinnästä’ ehti kulua vajaa tunti kun oikoluin päivän saldoa. Ei muuta lisättävää kuin Gael Clichy. Jälleen kerran totean teidän oikeuden olla mitä ikinä mieltä tahansa, mutta tunnen maalaavani vesivahinkoa piiloon.

Myydään Clichy, vieläpä loistavaan hintaan, mutta jos tämä konkretisoituu, tulen analysoimaan siirron hyvin perusteellisesti. Ottamatta kantaa spekuloituihin seuroihin sen enempää.. ManCity, Liverpool ja AS Roma, kertokaa nyt hyvät ystävät minulle missä näitä LD-puita kasvaa, saati mistä löytyy sadonkorjuuta odottava puutarha.

NYT! Nyt vuorokausi vaihtui vain ja ainostaaan päivityksen julkaisemiseksi..

Hyvää yötä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s