Tänäänkö julkaistaan siirtoja?

Fabregasin ja Nasrin tilanteeseen ei tullut mitään uutta eilen tai ei ainakaan kovin merkittävää. Nyt olisi perjantai sopivasti ja silloinhan seura useasti julkaisee siirtonsa. Tosin päivä ennen sarjakauden alkua ei varmasti ole ihanteellisin paikka julkaista kapteenin ja yhden viime kauden parhaan pelaajan myyntiä. Kaukana siitä, mutta valitettavasti tähän on tultu.

Tulopuolella uutena nimenä eilen nousi eteen 27-vuotias brassi Jadson. Ei todellakaan riittävä pelaaja ja nimi korvaamaan Fabregasin ja Nasrin lähtöä. Mata olisi huomattavasti parempi ja korvaisi Nasrin käytännössä suoraan. Cescille ei sen sijaan kannata edes suoraa korvaajaa yrittää hankkia vaan kannattaisi ehkä enemmin kiinnittää huomio kunnolliseen puolustavaan keskikenttäpelaajaan ja toiseen kunnon hyökkääjään.

Unohtamatta tietenkään pakollista toppariostosta ja vasenta pakkia. Vasemmalle ei varmaan ole ketään tulossa, mutta se on täysin idioottimaista toimintaa managerilta. Gibbs on loukkaantunut jo nyt ennen kuin kausi on edes alkanut ja Traoren taso ei riitä alkuunkaan. Vermaelenin siirtämisestä vasemmalle on aivan turha puhua ilman vähintään kahden kunnollisen topparin ostoa ja kun yksikin topparihankinta on näin käsittämättömän vaikea hankkia niin kahta ei ole tulossa vaikka mitä tapahtuisi.

Vasemmista pakeista puheen ollen pari päivää sitten kirjoittamani Jose Enriquen siirto Liverpooliin kuudella miljoonalla alkaa olla selvä. Todella hyvä hankinta tuohon hintaan, kyseessä kuitenkin yksi sarjan parhaista vasemmista puolustajista. Harmittaa todella, sillä olisi ollut enemmän kuin pätevä korvaaja Clichylle ja kun katsoo meidän tilannetta kyseisellä pelipaikalla niin Wengerin aivoituksia on entistä vaikeampi ymmärtää.

Topparipuolen huhuista vahvimmin on esillä viime aikoina ollut Scott Dann. Birminghamin toppari haluaa pelata varmasti Valioliigaa ja hintakin on vain noin puolet Cahillin vastaavasta. Sopisi varmasti budjettiin paremmin, koska yli 10 miljoonan maksaminen puolustuspään pelaajasta näyttää olevan täysin käsittämätön ajatus managerille.

Dann ei ehkä olisi oma ykkösvalintani, mutta mitä olen jonkin verran miehen otteita nähnyt niin mielikuva pelaajasta on positiivinen. Vahva pääpelaaja ja toisi tälle osastolle paljon parannusta. Ei myöskään vanha, vasta 24-vuotias eli keskuspuolustajaksi vielä suhteellisen nuori. Englantilaisuus on aina plussaa ja voi jopa sallia tietyissä tilanteissa hiukan eri säännöt. Toivottavasti näin jos siirto toteutuu, olisihan se mukava jos joku omassakin joukkueessa saisi puolustaa samoilla säännöillä kuin vaikkapa Terry, Carragher tai Ferdinand.

Loukkaantumistilanne on taas huolestuttava ja Arsenal on jälleen itse oikeutetusti loukkaantumislistan kärjessä, ainakin jos Physioroomin tilastoja on uskominen. Kuusi ykkösjoukkueen pelaajaa on loukkaantuneena, Eastmondia en laske joukkoon mukaan. Jos kaikki viisi eli Vermaelen, Gibbs, Wilshere, Walcott ja Persie ovat poissa huomenna niin ei todellakaan ole avaustappio kaukana. Walcott on noista ainut, jolle löytyy suhteellisen hyvät korvaajat. Vermaelen, Wilshere ja Persie ovat täysin korvaamattomia nykytilanteessa ja myös Gibbs vaikkakaan ei omaa hyvyyttään vaan lähinnä managerin jääräpäisyyttä.

Voi olla, että tulemme huomenna näkemään kahden todella sekaisin olevan joukkueen kohtaamisen. Meidän onneksi Newcastlella on pakka myös melko sekaisin. Viime kauden avainpelaajista Carroll, joukkueen kapteeni Nolan ja ilmeisesti Barton ovat poissa. Toki Barton on vielä seurassa, joten periaatteessa saattaa pelatakin. Paljon lähes tuntemattomia ranskalaisia on Newcastleen tullut kesän aikana, kuulostaako yhtään tutulta? Toivottavasti toimii ainakin huomenna yhtä vahvasti kuin on eräällä toisella seuralla toiminut viimeisten vuosien aikana.

Huomenna mahdollisesti tarkempaa ennakkoa pelistä ja kokoonpanoista, kun kuullaan Wengerin loukkaantumisuutiset perinteisessä perjantain lehdistötilaisuudessa. Nyt jäädään odottamaan mahdollisia siirtoja ja tietenkin edellä mainittuja loukkaantumisuutisia.

89 thoughts on “Tänäänkö julkaistaan siirtoja?

 1. Kylläpä on pakka ihan luvattoman sekaisin vuorokausi ennen kauden alkua! Ei oikeen tiedä mitä on lupa odottaa, mutta huomenna Newcastle nurin vaikka väkisin ja taas mennään GO GOONERS!!

 2. Wengerin uskottavuus on todella koetuksella, jos molemmat lähtevät – äijä on kehkonnut, että uskoo molempien jäävän ja että nasria ei myydä toiseen valkkuseuraan.

  Ja sit ne superlaatuhankinnat. Esillä olleista nimistä kukaan ei kuulu siihen osastoon. Jos joku peruspakki dann hankitaan, niin voi nyt helv… Mertesacker kehiin, kele. Tai saman tien lucio interistä – ärsyttävä ruikuttaja, joka runnoo kaiken allensa. Joo, jälkimmäinen oli lähinnä vitsi.

 3. Molemmat ovat lähtökuopissa, Cesc valmis maksamaan itse osan miljoonista että pääsee pois Arsenalista ja nasri ilmoittanut ettei tee jatkosopimusta Arsenalin kanssa. Meiltä ilmoitettu mancitylle että tarjouksia otetaan vastaan.

 4. Huomenna alkaa valju ja odotukset ovat … ei hajuakaan. Ensimmäisen kerran on epäuskoinen olotila kauden alkaessa. Monta kautta puolustus ollut huonoin osa-alue ja mitä tekee Wenger, ei mitään. Junnuja vain pitää haalia, hintalappu ei ole este. Taitaa jäärä elää omassa haavemaailmassaan voittamassa junnuliigaa.

  Täytyy silti viritellä huomenna triimi ja katsella pätkivää kuvaa… kivaa.

 5. Suolaa tuleviin haavoihin tän artikkelin tilastoista:

  http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14491850.stm

  ”Fabregas has created more chances than any other player in Europe’s top five divisions (England’s Premier League, Spain’s La Liga, Italy’s Serie A, France’s Ligue 1 and Germany’s Bundesliga) since 2006-07.

  With 466 chances to his name, he eclipses the likes of Barca’s Xavi, Frank Lampard of Chelsea, Roma’s David Pizarro, Steven Gerrard of Liverpool and Roma’s Francesco Totti.”

  Mutta menkööt – ja menköön Nasri.

 6. Isse,

  What’s this shit about us trying to buy a player, think Ignasi Miquel: It could kill his career.

  Onkohan Wenkku kerenny yhtään keskittymään huomiseen matsiin kaiken siirtomylläkän keskellä… toivottavasti. C’mon nyt jätkät ja patonki!

 7. Jep, odotetusti Jackin toipumisennuste on muotoa ”ei voi tietää, ihmisen fysiologia meille täysi mysteeri”. Pessimistisesti voisi odottaa ensi kaudelle jälleen yhtä LANS (like a new signing)-pelaajaa.

  Onko muuten Koscielny pelikunnossa? Hänhän ei pelannut Benficaa vastaan, eikä hänestä ole mitään muutakaan kuulunut sen jälkeen.

  Onko sitten Newcastlea vastaan kokoonpano tämä?

  Szczesny
  Sagna—Koscielny—Vermaelen—Gibbs
  Rosicky—Song—Ramsey
  Arshavin—Van Persie—Gervinho

  Subs: Fabianski, Jenkinson/Traore, Djourou, Frimpong, Chamakh, Vela, Miyaichi

  Eipä tällä miehistöllä vielä kuuhun mennä, mutta ainakin castlea vastaan ollaan ennakkosuosikkeja. Viime kaudellahan peleistä caste(v), pool(k), manu(v) otettiin yht. 2 pistettä, joten voitto tästä ja ainakin voidaan elätellä ”kaikki on täysin kunnossa”-kuvitelmaa.

  Ja Cescille tosiaan hei, hei. Toivottavasti saa parannettua kaikki vammansa barcan penkillä. Hän antoi Arsenalille 8 vuotta ja samalla Arsenal kehitti hänestä huippupelaajan. Huippupelaaja Cesc onkin (varsinkin JiiäM:n statsella katsottuna), mutta siitä huolimatta hän ei vaan ollut tarpeeksi hyvä johdattamaan Arsenalia pokaaleihin. Ja tätä asia ei enää muuta mikään. Arsenal on voittatut mestaruuksia aikaisemmin ja tulee voittaman niitä myös jatkossa (joskaan ei varmaan tulevana kautena), mutta Cescin Arsenalissa voitettujen mestaruuksien määrä tulee ikuisesti olemaan pyöreä nolla.

  Seura on aina yksittäistä pelaajaa suurempi.

  C’moon you Gunners!

 8. Joukkueen nimeksi voisi vaihtaa, FC AFI:ksi eli FC ankle/foot injury. Uskomattomia lasinilkkoja koko joukkue täynnä.

  Tuli itsekkin hommattua toi veikkauksen kausiennakko. Oli muuten aika onneton räpellys. Ei kyllä voi suositella. Tänään pitää hakea urheilulehden vastaava. Mielenkiinolla odotan millaiset ennakkoasetelmat Röngön poika on saanut aikaiseksi. Toivottavasti Jukka on Manun rankannut ykköseksi. Sehän tarkottaisi vanhat merkit paikkaansapitäen etteivät ainakaan voita.

 9. en ole viitsinnyt pessimismiä hirveästi lähi-aikoina levittää kun aina on joku ollut juttelemassa että ”katsotaan nyt, kauden alkuun on vielä aikaa”. katsottu on ja tulos on se minkä sen on tiennyt jo pitkään tulevan olemaan. superlaatua ja joukkueen vahvistamista. ei jumalauta Wenger. muijan voi vaihtaa seuraa ei. akka olis jo lähteny.
  todellisella innolla odotellaan huomista kauden alkua. paljon mieluummin odottaisin kautta niin että olisi edes yritetty tehdä jotain, ennemmin vaikka pieni niiaus tuloksissa yrityksellä kuin tämä vallitseva tilanne, tiedetään että sijoitutaan sijoille 3-7 eikä edes yrtitetä tehdä mitään eteenpäin menemiseksi.
  tällä hetkellä tuntuu siltä että koko kesä on kustu silmään. tosin tätä on jatkunut jo viimeistään viime joulun valehteluista asti, mutta nyt on ylitetty jo kaikki rajapyykit.

 10. Almuniasta ei ole otettu edes kuvaa uuden peliasun kanssa http://www.arsenal.com/first-team/players/manuel-almunia joten voidaan varmuudella sanoa että mies ei meidän paidassa enää esiinny. Tämä ei sinäänsä yllättänyt ketään. Saatais nyt vaan myytyä/annettua se pois niin Szczesny sais sen ykkösen selkään, varmasti antais vielä sen yhden prosenttiyksikön lisää potkua miehen tekemiseen. Itseasias toi saattaa olla maalivahdille isokin juttu jota ei kannata ollenkaan vähätellä.

  Henkan nimenvaihdolle peukku. 🙂

 11. Tässä nyt hieman huhuillun ”korvaajan” työnäytteitä?
  Jadson

  Sori, jos tää linkki on ollut jo.

 12. Ettehän te nyt voi tosissanne puolustella jonkun Jadsonin hankintaa? Kyllähän fakta nyt on se, että 27v huippupelaaja olisi jo ostettu pois jostain IVY-maan mutasarjasta. Missä on Parker keskikentältä? Miksei AW voi ostaa varmaa ja tasaista laatua vaan valitsee jonkun puhtaan jokerikortin? Ok, siitä saa sulan hattuunsa jos ukko onnistuu, mutta toisaalta nyt pummista saa päänsä mestauspölkylle. Fanit eivät enää kauaa katso epäonnistumisia.

 13. Huomaa että kauden alku on lähellä kun goonerit ovat jälleeen aktivotuneet keskusteluun. Merte ei kuulemma pelannut Saksassa kovin hyvää kautta eikä ollut mukana myöskään Saksan voitokkaassa maaottelussa brasseja vastaan. Joka tapauksessa laatutoppari jonka ottaisin ilolla arsenaliin

 14. Wenger sanoi, että Cescin ja Nasrin suhteen päätös pyritään tekemään ennen kauden alkua (siis tänään) suuntaan tai toiseen. Saapa nähdä.

 15. No en nyt Jadsonia ihan ekana itse valitsis, mutta Hessukin vois herätä 2010 -luvulle ja siihen faktaan, että Ukrainan ja Venäjän liigat on aika kovia liigoja nykyään. Kaveri on kuitenkin joukkueensa paras pelaaja ja kyseinen joukkue tais voittaa viime vuonna mestarien liigan lohkon jossa pelas…Arsenal! Ja Roman pudottaminen jatkosta oli myös ihan hyvin ”mutasarjan” porukalta. Lisäks kaveri pelas Brasilian maajoukkueessa Copa Americassa, joten jos se on Jadson tai ei ketään niin toivotan kaverin avosylin tervetulleeksi.

  Ja ennemmin Jadson ku joku helvetin Parker! En nyt vaan millään ymmärrä mikä helvetti siinä Parkerissa on! Brittifutaajien yliarvostus nostaa taas päätään. Chelseassa kaveri pääs parhaassa peli-iässään näyttämään mihin rahkeet riittää huipputasolla ja eipä ne riittänyt aina edes penkin lämmitykseen.

 16. Parker ja Mertesacker olisivat molemmat erittäin tervetulleita, mutta eivät tule, koska Wenkku diggaa aivan toisentyyppisistä neppailijoista. Jadson = huono vitsi, mutta taitaa tulla. Valitan.

 17. pgooner: yritetään herätä 2010-luvulle 🙂 Mulle nää Kiovan Dynamot sun muut ovat aina olleet jostain syystä tasoa VPS, vaikka asia ei tietenkään ihan suoraan niin ole.

  Parker oli viime kaudella todella kova ja hinnan asettuessa selkeästi alle £10m, olisi hyvä ostos. Toisi kovuutta, kokemusta ja työmoraalia joukkueeseen. Sitä meiltä tällä hetkellä eniten puuttuu. Jadson on toki taitava(ainakin juutuupin perusteella, tosin noista kokoelmista saadaan vaikka Teuvo Palkista huipputoppari), mutta jotenkin olen hyvin skeptinen ukon sopivuuteen Premieriin. Huhut, että Premier olisi maailman fyysisin liiga eivät ole tuulesta temmattuja.

 18. huomenna 3pojoa! Barton ei pelaa? Toisaalta hyvä että alkuun saadaan peikot pois,newcastle ja pari kylä jengiä glasgown ja shannonin vierustalta!

 19. Eräiden lehtien mukaan Jadson on jo Lontoossa, joten kait se on miehestä otettava vähän selvää. Ite en ollut kyllä kuullut sanaakaan aiemmin Wikipedia tietää tämän verran:
  http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1dson

  Ukrainassa pelannut siis nyt 7 kautta maalikeskiarvolla 8,6. Debyytti Brasilian maajoukkueessa tänä vuonna. Työluvan kanssa voi olla ongelmia (wikipedian mukaan) liian vähäisistä kansainvälisistä peleistä johtuen.
  Plussaa on se, että Championsliiga ja Eurooppaliiga ovat jo tuttuja. Pelasi vuoden 2009 UEFA Cupin finaalissa ja oli ”mom”, joten isot pelitkin ovat tuttuja.
  Noiden videolinkkien perusteella melko taitava pelaaja ja osaa tehdä maaleja. Näytti tehneen yhden Spursinkin verkkoon ja se on aina mieltä lämmittävää nähdä!

 20. Ja kyllähän Wenger on ennenkin hankkinut pelaajia sellaisista joukkueista, joita vastaan Arsenal on pelannut. Joten siirto ei yllättäisi yhtään.

  Jadsonista ei mitään mielikuvaa ole, mutta Juhan tarjoaman wikipedia-scouttauksen jälkeen täytyy todeta, että miehen 1,68m. pituus hiukan häiritsee; hänen rinnallahan Arshavin ja Wilshere ovat isoja pelaajia.

 21. Tarkoituksellista väärin ymmärtämista ja provosoitumista? Ei toi Jadson -linkittäminen tänne ollut minkäänlainen kannanotto hankintaan eikä se linkki taida vaikuttaa millään tavoin Arsenalin hankintapäätöksiin. Olipahan vaan linkki koosteeseen äijän tekemisien ennakointiin, jos nyt joku sen päättäisi meille hankkia. Ja mitä Shaktar Donetskiin tulee niin jos lähtöseuraksi vertailuun valittaisiin Parkerin, niin mitä tasoa se tuolla VPS-asteikolla olisi?

 22. JiiäM, en mä siis hyökännyt mitenkään sua vastaan, vaan yleisesti asenteeseen että ”ostetaan kuka tahansa” (tämäkään asenne ei viittaa suhun, mutta tuntuu olevan monella arsukannattajalla).

  Nasrin ja Cescin(jonka lähtöön en vieläkään usko) lähtöjen jälkeen me todella tarvitaan ”super qualityä”.

 23. tuosta Jadsonista. mielestäni käsittämätöntä että kaveria pidetään jonain tuntemattomuutena. 7v Shaktarissa ja siinä ajassa mm. UEFA Cupin voitto, Ukrainan mestaruuksista puhumattakaan. toki tuo Ukrainan liiga ei tason leveydeltä ole kovinkaan kummoinen, mutta kärkijoukkueet ovat hyvää Premier League-tasoa. tätä ko. jamppaahan on yritetty ostaa Shaktarista pois jo useaan otteeseen, siinä on vaan sellainen mutta että joukkueella on metalli-rahaa vaikka muille jakaa, eikä heillä ole ollut mitään intressejä myydä tärkeimpiä pelaajiaan niin kauan kun he ovat tyytyväisiä olleet (tässä Wenkun suuntaan pieni piikki, miten perkele Ukrainassa pidetään huippupelaajat tyytyväisinä, mutta Arsussa ei?). en nyt muista tarkkaan, mutta muistelisin että Jadosinista on viime kesänäkin huhuttu tehdyn yli 10m tarjous. itse olen Jadsonia meille toivonut aikanaan, nyt on tilanne kuitenkin se että joukkue kaipaa jotain ihan muuta kuin pieniä taitureita, lisäksi Jadson on mielestäni enemmän piilokärki tai hyökkääjä kuin pelinrakentaja.

 24. Hessu / No, en mä sitä mitenkään henkilökohtaisesti ottanutkaan.

  ”Super quality”:ä on mun mielestä hyvä tavoite pelaajahankinnalle, mutta senhän taas määrittelee jokainen itse. Se on myös saavuttanut ilmauksena jo vitsin aseman, vaikka sen tason pelaajat oletettavasti tasoltaan olisivat parempia kuin tavalliset tasokkaat ”quality players”. Olen ollut aina sitä mieltä, että joukkueen rosterin täyttäminen ilmiselvillä penkkimiehillä on järjetöntä.

  Tapahtui siirtomarkkinoilla sitten mitä, niin kausi alkaa huomenna. Lähdemme repalaisena siihen, mutta tietyllä tapaa se tekee kauden kiintoisammaksi. Joko karahdetaan kunnolla tai sitten yllätetään. Tylsä keskivertokausi olisi kaikkein pahin vaihtoehto. Titteleitä tai kannuja en odota. (Voisin oikeastaan alkaa pikkuhiljaa maksaa Eerolle sitä ensi keväänä hävityksi varmistuvaa vetoa).

  Sports Academy huomenna 19.30? Ketkä paikalla?

 25. .. ja

  Wenger: ”At the moment we have too big a squad. We are not in a position where we are short of players”

  AAARGH..

 26. Eli homma jatkuu nähdyn kaltaisena aina elokuun loppuun! Ei vastauksia, ei uusia pelaajia ja rutkasti tuulesta temmattuja siirtohuhuja!

 27. Nythän on ilmeisesti alkamassa soutaminen ja huopaaminen siirron ehdoista, kun ManCity ja Barca ovat saaneet Arsenalin viitta vaille julkisestikin myöntämään, että Nasri ja Fabregas on päätetty myydä. Tästä voi tulla vielä melkoinen nöyryytys ja lisäksi kello käy myyjien hyväksi, kun kumpikaan pelaaja ei ole mieleltään tai kunnoltaan pelikunnossa.

  Ymmärrän kyllä hyvin Cityn haluttomuutta maksaa mitää ihmeellisiä summia, Nasri on saatu sekaisin ja Arsenalin bluffi on katsottu. Saa nähdä kuinka alas hinta painuukaan loppujen lopuksi.

 28. Olisihan se ollutkin liikaa vaadittu että asiat olisi saatu selviksi kaksikon osalta . Täytyy kyllä sanoa että pitkän kannattajahistoriani aikana ei näin sekavia ennakkotunnelmia kauden alla ole ollut . Ei tainnut ropsikaan olla näin sekaisin kauden alla?

  Uskomatonta että tällä tasolla tuollainen on edes mahdollista . Toivottavasti pelaajat kääntävät tämän huomenna positiiviseksi energiaksi .
  Jackin poissaolo on paha , hän olisi ollut juuri se paras bensa sytyttämään joukkueen .

 29. Tätä sekoilua päivittäin seuranneena, voin sanoa, että meillä – kuten myös spurguilla – olisi kauteen valmistautuminen paljon helpompaa, jos kesän siirtoaika loppuisi elokuun alussa. Tässä touhussa ei ole enää mitään järkeä ja sitä Chavskit, City ja Barca hyödyntävät surutta sekoittamalla pelaajien päät levittämällä hillittömiä huhuja roskalehtiin, twitteriin ja blogeihin. Ja näitä huhuja levitetään ja painetaan lehtiin ja pikkuhiljaa niihin aletaan uskoa – jopa huhujen kohteina olevat pelaajat.

 30. Cityä varmaan miellyttäisi sekin, että siirto jää viime tippaan ja ylivarovainen Arsene ei uskalla ostaa korvaajia. En keksi mihin ManCity tarvitsee Nasria, muuten kuin kampittaakseen viimeisetkin ilmat pihalle Arsenalista.

  Eiköhän se kääpiöbrassi jää ilman työlupaa, joustovara käytettiin Miyaichiin ja 27-vuotias ei enää ole mikään erikoislupaus. Harmi tietysti, että brassien maajoukkueeseen on kohtuuvaikea päästä ja varsinkin tahkota isoja pelimääriä.

 31. Ihan mielenkiintoiset koosteet tuosta hukkapätkästä. Tosin ensin luulin että pgoonerin linkki on jostain fifasta, samanlainen ympyrä pelaajan alla kuin kyseisessä pelissä.Heh! Vaparitkin näyttivät uppoavan ja useat maalit tulivat 18 metristä tai kauempaa. Siinä mielessä olisi hyvä poikkeus nykyrosteriin. Tosin Ukrainan liiga on aina Ukrainan liiga. Jos herra kuitenkin mahtuu Brassejen maajoukkueeseen, niin kovin huonosta pelaajasta tuskin on kyse. Brassithan eivät yleensä ole kovin hyvin valjuun sopeutuneet, mutta jos Kiovan räntäsateessakin peli on noinkin kauan maistunut, niin tuskin tulisi ilmaston puolesta ongelmia. Eriasia on sitten miten maistuu pelata näitä nimeltä mainitsemattomia rygby jengejä vastaan.

 32. ”Ajattelin, että kyllä hekin muutaman ostavat. Mutta 31. elokuuta on vielä kaukana ja monenmoista voi tapahtua”, Ferguson pohti.

  Näin siis punanenä Arsenalista.

 33. Ota nyt näistä lausunnoista selvää. Puhe ja kehon kieli puhuvat vähän ristiin.
  ”Arsenal manager Arsene Wenger says he does not expect any players to leave the club, despite rumours that Cesc Fabregas is bound for Barcelona and Samir Nasri is set to move to Manchester City.

  The Gunners boss has left the pair out of the squad for Saturday’s season-opener against Newcastle.

  Wenger justifies his decision by saying Fabregas is ”not match-fit” while Nasri is ”sick”.”

  (Page last updated at 10:59 GMT, Friday, 12 August 2011 11:59 UK) BBC
  http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14503249.stm
  ”… one day before the championship starts …” eli ilmeisesti tältä päivältä. En tarkistanut tätä tosin.

 34. no toi nasrin sairastelun mä nielen vielä koska se pelas surkeesti ranskan reeni pelissä eli oisko ollu just saurastelulla osuutta mutta mikähän tos Fabregas hommas kestää!??tottakai haluaisin sen jatkavan mutta must tuntuu et se tosiaan haluu pois =) niin massit barca handuun niin saadaan toi Jadson ja jos se Nasrikin lähtee niin cityn milj. tiskiin ja Mata hankintaan!!

  ai hitto huomen se alkaa ja Wengerkin tietää et se voi olla sen viimenen!! Come on Gunners!!!

 35. Pitää nyt perjantain ja ”aaton” kunniaksi vähän kirjoitella. Jos ja kun Nasri ja Cesc lähtevät niin tilalle,Mata, Jadson ja Cahill. Olen tyytyväinen. Jos se Wenkku jotain Dunnia ja Merdesuckeria ostaa. Niin ei hyvä. Toi saksalainen varmasti olisi hyvä, jos pelattaisiin linkkua(ymmärtämättömille: siis bussin peruuttamista maalin eteen,heh! Vitun huono ei uppoo kuin pohjalaisiin). Nykyisessä pelisysteemissä ei mitään käyttöä. Mieshän kiihtyy nollasta sataan kuin……

 36. Useat lähteet raportoivat ”Barcelona signs Cesc”. On jotenkin huvittavaa, että The Sun on nykyisin Arsenal kannattajille luotettavampi lähde saada infoa omasta joukkueesta kuin meidän oma manageri, joka pokkana puhuu paskaa minkä kerkiää

 37. Arsene Wenger on valehdellut viimeisen kolmen kuukauden aikana niin paljon, että ei enää tiedä itsekään mitä ympärillä tapahtuu. Tämä paskajargon ja valehtelu on kääntynyt Wengeriä raskaasti vastaan ja keltainen lehdistö ottaa kaiken irti.

  Hävettää, harmittaa, v…tuttaa, että rakastamamme seura on ajautunut urheilullisesti näin surkeaan tilaan. Pääsyyllinen on yltiöjäärä Arsene Wenger ja hänen lapsenuskonsa omiin pinttyneisiin ihanteisiinsa jotka eivät päde nykyfutiksessa. Kiitos Arsene…

 38. ensinnäkin se ei valehtele vaan ei halua puhua siirrosta koska sitä EI ole vielä tapahtunut ja se on ollu aina Wengerin ja Arsenalin politiikka! ja Tapsa rauhotu kyl tää tästä =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s