Tänäänkö julkaistaan siirtoja?

Fabregasin ja Nasrin tilanteeseen ei tullut mitään uutta eilen tai ei ainakaan kovin merkittävää. Nyt olisi perjantai sopivasti ja silloinhan seura useasti julkaisee siirtonsa. Tosin päivä ennen sarjakauden alkua ei varmasti ole ihanteellisin paikka julkaista kapteenin ja yhden viime kauden parhaan pelaajan myyntiä. Kaukana siitä, mutta valitettavasti tähän on tultu.

Tulopuolella uutena nimenä eilen nousi eteen 27-vuotias brassi Jadson. Ei todellakaan riittävä pelaaja ja nimi korvaamaan Fabregasin ja Nasrin lähtöä. Mata olisi huomattavasti parempi ja korvaisi Nasrin käytännössä suoraan. Cescille ei sen sijaan kannata edes suoraa korvaajaa yrittää hankkia vaan kannattaisi ehkä enemmin kiinnittää huomio kunnolliseen puolustavaan keskikenttäpelaajaan ja toiseen kunnon hyökkääjään.

Unohtamatta tietenkään pakollista toppariostosta ja vasenta pakkia. Vasemmalle ei varmaan ole ketään tulossa, mutta se on täysin idioottimaista toimintaa managerilta. Gibbs on loukkaantunut jo nyt ennen kuin kausi on edes alkanut ja Traoren taso ei riitä alkuunkaan. Vermaelenin siirtämisestä vasemmalle on aivan turha puhua ilman vähintään kahden kunnollisen topparin ostoa ja kun yksikin topparihankinta on näin käsittämättömän vaikea hankkia niin kahta ei ole tulossa vaikka mitä tapahtuisi.

Vasemmista pakeista puheen ollen pari päivää sitten kirjoittamani Jose Enriquen siirto Liverpooliin kuudella miljoonalla alkaa olla selvä. Todella hyvä hankinta tuohon hintaan, kyseessä kuitenkin yksi sarjan parhaista vasemmista puolustajista. Harmittaa todella, sillä olisi ollut enemmän kuin pätevä korvaaja Clichylle ja kun katsoo meidän tilannetta kyseisellä pelipaikalla niin Wengerin aivoituksia on entistä vaikeampi ymmärtää.

Topparipuolen huhuista vahvimmin on esillä viime aikoina ollut Scott Dann. Birminghamin toppari haluaa pelata varmasti Valioliigaa ja hintakin on vain noin puolet Cahillin vastaavasta. Sopisi varmasti budjettiin paremmin, koska yli 10 miljoonan maksaminen puolustuspään pelaajasta näyttää olevan täysin käsittämätön ajatus managerille.

Dann ei ehkä olisi oma ykkösvalintani, mutta mitä olen jonkin verran miehen otteita nähnyt niin mielikuva pelaajasta on positiivinen. Vahva pääpelaaja ja toisi tälle osastolle paljon parannusta. Ei myöskään vanha, vasta 24-vuotias eli keskuspuolustajaksi vielä suhteellisen nuori. Englantilaisuus on aina plussaa ja voi jopa sallia tietyissä tilanteissa hiukan eri säännöt. Toivottavasti näin jos siirto toteutuu, olisihan se mukava jos joku omassakin joukkueessa saisi puolustaa samoilla säännöillä kuin vaikkapa Terry, Carragher tai Ferdinand.

Loukkaantumistilanne on taas huolestuttava ja Arsenal on jälleen itse oikeutetusti loukkaantumislistan kärjessä, ainakin jos Physioroomin tilastoja on uskominen. Kuusi ykkösjoukkueen pelaajaa on loukkaantuneena, Eastmondia en laske joukkoon mukaan. Jos kaikki viisi eli Vermaelen, Gibbs, Wilshere, Walcott ja Persie ovat poissa huomenna niin ei todellakaan ole avaustappio kaukana. Walcott on noista ainut, jolle löytyy suhteellisen hyvät korvaajat. Vermaelen, Wilshere ja Persie ovat täysin korvaamattomia nykytilanteessa ja myös Gibbs vaikkakaan ei omaa hyvyyttään vaan lähinnä managerin jääräpäisyyttä.

Voi olla, että tulemme huomenna näkemään kahden todella sekaisin olevan joukkueen kohtaamisen. Meidän onneksi Newcastlella on pakka myös melko sekaisin. Viime kauden avainpelaajista Carroll, joukkueen kapteeni Nolan ja ilmeisesti Barton ovat poissa. Toki Barton on vielä seurassa, joten periaatteessa saattaa pelatakin. Paljon lähes tuntemattomia ranskalaisia on Newcastleen tullut kesän aikana, kuulostaako yhtään tutulta? Toivottavasti toimii ainakin huomenna yhtä vahvasti kuin on eräällä toisella seuralla toiminut viimeisten vuosien aikana.

Huomenna mahdollisesti tarkempaa ennakkoa pelistä ja kokoonpanoista, kun kuullaan Wengerin loukkaantumisuutiset perinteisessä perjantain lehdistötilaisuudessa. Nyt jäädään odottamaan mahdollisia siirtoja ja tietenkin edellä mainittuja loukkaantumisuutisia.

89 thoughts on “Tänäänkö julkaistaan siirtoja?

 1. pistin sitten veikkauksella Arsenalin voittaa mestaruuden jo senkin takia et koskakohan on ollu noin iso kerroin =) (kerroin 10) persiellä aika pieni kerroin mut pistin ja sit laitoin mun uuden suosikin Gervinho jolla hyvä kerroin (25,39) =) Come on Arsenal!!

 2. Tapsa: Kaikki muu on oikein, paitsi se kolme kuukautta. Höyrypää on puhunut paskaa jo useamman vuoden! Mata sisään ja nopeesti!!

 3. Mahtavaa jos ebola lähtee, ei vain voi unohtaa spudseja vastaan ottamaa ulosajoa kahdella turhalla suunsoitolla jolloin menetettiin johtoasema, kele.

  Onpas päivä sekä aatto, kukaan ei tiedä mitään ja toi 31 millii punnissa on kyllä pahimman luokan rimanalitus että melkein ilmaiseksi menee jos pitää paikkansa.

  Olutkaan ei maistu oluelle

  ttu mikä päivä

 4. Tilannehan on se, että jos barca-cesc lähtee, wengerin pitää erota. Äijä sanoi päivällä, että kukaan ei ole lähdössä. Nythän sit nähdään, kuinka kova heppu wenksu on.

 5. =D no ei kai nyt sentään isse.se oli oikees sillä hetkellä ei ollu vielä lähössä ja Arsenal on pitänyt kiinni siitä että siirroista ei puhuta ennen kuin on varma juttu!sitä selvästi ärsytti että siitä puhuttiin kun ite ois mielummin puhunu Newcastle ottelusta! oishan sen voinu toisenlailla esittää mut Wenger on aina puhunu noin =)

 6. Kyl nyt sentään, mauce. Poliitikot voivat puhua niin, mutta uskottava manageri ei. Kukaan ei ole lähdössä -toteamus pitää tarkoittaa muuta kuin muutamaa päivää tai vttuilumielessä tehtyä heittoa.
  Onks gazidisilla martin o’neillin kännyro 😉

 7. Näyttää tosiaan siltä, että julkistus ”kapteenin” siirrosta pois seurasta tulee alle 24 tunnin sisällä sarja-avauksesta.

  Huoh, onneksi on muuten perjantai… Olut ja odotus huomisesta pelistä pelastavat tilannetta hiukan.

  Muuten kieltämättä oma henkinen tasapaino huojuu kohtalaisen paljon; pressitilaisuudesta päätellen tosin Wengerilla se huojuu vieläkin enemmän.

 8. Kiduttava vanutus sen kun jatkuu, puheiden mukaan Barca haluaa julkistuksen paikallisen höntsäcupin jälkeen, joka pelataan käsittääkseni sunnuntaina.

 9. Roskanestosanan mukaisesti, nakki pois paniikkinappulalta.
  Huomenna alkaa pelit ja nautitaan siitä, mitä ilman olemme olleet!

 10. Joel Campbell on vahvistanut kotimaassaan siirtyvänsä Arsenaliin. Lentää viikonloppuna Lontooseen medicaleja ym. varten.

 11. Kaikesta kesän turbulenssista huolimatta on aivan mielettömän mahtavaa että uusi kausi on taas kynnyksellä. Riippumatta siitä pelaako Nasri tai Cesc enää alkavalla kaudella punavalkoisissaa on meillä kasassa sellainen nippu etenkin hyökkäyspään pelaajia, että tulosta on kyllä odotettavissa. Vielä kun Wenger sen puolustajan hankkisi, niin joukkue alkaa näyttämään todella hyvältä.

  Tottakai aivan huipulla tulee olemaan ennakkoasetelmien mukaan ennennäkemättömän tasaista, ja kärjessä pitäisi kaiken järjen mukaan pyöriä jopa 5 joukkuetta: Mansesterin kaksikko, Chelski, Pool ja me. Ja jos joku kehtaa ehdottaa että Liverpool olisi yksi mestarisuosikeista, niin silloin ollaan mun mielestä ihan samalla tavalla mekin. Paljos se meidän kerroin veikkauksella olikaan ;)?

 12. Mä nyt viel hämmennän vähän: vaikka kaipaamme kipeästi saksalaista topparia, vielä enemmän tarvitsemme maalipaikkojen luomista. Laitapakit roiskivat keskitykset minne sattuu, pelintekijästä ei ole hajuakaan. Kaikesta tästä huolimatta huomenna newcastle joutuu pyöritykseen – myös toisella jaksolla.

 13. Korjataan Kif: Junnujen tuloa ei voi estää.

  Wenger jatkaa v…ttuilulinjoilla ja täyttää rosteria alle kakskymppisillä pelaajilla. Kukakohan kertois sille, että siellä on huomenna Valioliigan peli? Vai onko sillä mitään väliä? Ei se ketään kuuntele.

 14. Sekoilu pelaajien myynnissä ja varmaan ostoissakin sen kuin kiihtyy aivan kauden kynnyksellä. Ei jaksais enää tätä joukkueen sekavaa tilaa pätkääkään.

  Mä uskon että Arsenal seurana kääntää kurssinsa vasta kun Arsene Wenger ei ole joukkueen manageri. Olen täysin pettynyt kaikkeen siihen mitä Wenger on viime vuosina sanonut ja tehnyt. Tästä piti tulla vilkas siirtokesä ja superqualitya piti hankkiman, mutta kausi alkaa noin 20 tuynnin kuluttua tästä hetkestä ja kaikki mahdollinen on niin sekaisin kuin vain olla voi. Miks asiat Manussa ja Chelseassa on kunnossa, mutta meillä ollaan täysin päin vastaisessa tilanteessa?

  Vastaus: Arsene Wengerin puheet ja toiminta.

 15. Ja tosiaan…Pool koki että niiden puolustus vaatii vahvistusta ja mitä tapahtui. Ostivat Newcastlen viime kauden parhaan pelaajan Jose Enriquen. Meidän puolustus suorastaan huutaa vahvistamista. On tehnyt sitä jo kaksi kautta ja silti uuteen siisoniin lähdetään suorastaan katastrofaalisesta tilanteesta. Meillä ei ole millään mittarilla mitat täyttävää vasenta pakkia. Keskuspuolustus elää ja kuolee Vermaelenin mukana. Täydellinen pelle Squillaci on yhä rosterissa. Ei hyvää päivää tätä Wengerin touhua.

  Jos joku pelaaja jostain Zimbabwen pääsarjasta vielä tulisikin niin onhan se nyt selvää ettei kaveri saa ennen lumentuloa työlupiaan kuntoon. Ja jos saiskin niin sisäänajo uuteen sarjaan, joukkueeseen, maahan, kulttuuriin ja varmaan myös kieleenkin vie niin pitkän ajan että me ollaan jo ulkona tän kauden pokaaleista.

  Kirjoitin jo pian viime kauden loputtua että joukkue pitää olla kasassa ja valmis juhannukseen mennessä. Vittu mikään ei ole valmista vieläkään ja kausi alkaa huomenna!!!! Mun syyttävä sormi osoittaa manageria hyvin ikävästi. Voisko Viskinenä toimia Manussa tällä tavalla? Ei koskaan! Ne teki hankintansa jo ajat sitten ja Ferguson sanoi jo pari viikkoa sitten että ketään ei enää osteta. Taitaa Sneijderkin vähitellen tajuta että on managereita, jotka hoitavat hommat ajallaan ja jos palkasta tai muusta alkaa itkemään niin jää siirto toteutumatta. Tosin miellä kaikenlainen vatkaaminen ja asioiden venyttäminen osataan helevtin hyvin.

  No joo. Jos huomenna tulee Harakoilta turpaan niin toivottavasti Wenger menettää yöunensa. Se on vähintä mitä voi siinä tapauksessa toivia, koska Wengerillä on vastuuvapaus ja koskemattomuus kuten diplomaatilla.

 16. Ja myös semmonen pointti että viskinenän rahat taitaa olla vähän vähissä, sen takia se ei enempiä ostele. Ketäs niille nyt tuli, Young, Jones ja De Gea ja pois lähti van der Sar, Scholes, Brown ja O’Shit näköjään? Eli aika 1:1 menny niidenkin ostelut, jollei jopa pakkasen puolelle, että se siitä argumentoinnista.

 17. Pakkasen puolelle? Millä ihmeen taikalaseilla? Ja jos veskari floppaa, punanenä ostaa tammikuussa uuden.

 18. Young on vähintään Scholesin tasoinen pelaaja, de Gean potentiaali aivan yhtä hyvä kuin van der Sarin ja puolustus osasto parani huomattavasti… lisäksi niiden homojen ikääntyvä joukkue ei enää olekkaan kovin ikääntyvä.

 19. Kyllä sir Alex valitettavasti pesee wengerin joukkueen rakentamisessa 6-0. Hän ilmoittaa alkukesästä minne paikoille hankitaan pelaajia ja ne myös hankitaan. Ei tyhjiä lupauksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s