Uusi päivä, samat kujeet

Pari päivää on kulunut Liverpool tappiosta ja mitään ei ole tapahtunut siirtorintamalla. Ei mitenkään yllättävää ja ellei tänään tapahdu jotain niin sitten on enää viikko aikaa, koska tuskin mitään tulee tapahtumaan huomenna. Vaikea nähdä huipputärkeänä pelipäivänä siirtoja tehtävän, mutta toivottavasti olen väärässä.

Tilanne on enemmän kuin katastrofaalinen ja huhutkin tuntuvat olevan jo vähissä, yleensä niitä sentään riittää mutta nyt on hiljaisempaa silläkin osastolla. Tuntuu, että kaikki seuraan edes jollain tapaa liitetyt pelaajat yksi toisensa jälkeen kumoavat siirtohuhut jo alkuunsa. Esimerkeiksi viime päiviltä voidaan ottaa vaikkapa, Mertesacker, Kaka ja jopa joku hiton M´Vila. Viimeisimmän tapauksessa siirron toki kieltää seura eikä niinkään pelaaja itse.

Kaiken muun hyvän lisäksi Wenger on saanut UEFAlta kahden ottelun verran lisää toimitsijakieltoa. Ajojahti sen kuin jatkuu ja säännöt ovat erit eri joukkueille. Tämä nyt ei tosin tule minään yllätyksenä kenellekään. Ihme olisi jos päätöksissä olisi joku yhdenmukainen linja tai onhan niissä yleensä, kun tietyt seurat saavat tehdä aivan mitä lystäävät niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Wenger aikoo ilmeisesti valittaa tuomiosta, joka sinällään on aivan turhaa. Täysin ymmärrettävää, mutta turhaa. Todennäköisin mitä tulee tapahtumaan on vain, että pelikieltoa tulee lisää yhden ottelun verran aiheettomasta valituksesta tai jostain yhtä pätevästä syystä mitä ikänä keksivätkin Platinin toimistolla.

Huomiseen peliin on nimetty jotain listoja pelaajia, mutta niissä oli käytännössä kaikki seuran kirjoilla olevat pelaajat mukana. En ole perehtynyt systeemiin tarkemmin, mutta myös Nasrin nimi löytyi listalta. Eri asia on kuitenkaan onko mies mukana Italiaan matkaavassa koneessa ja vaikka olisikin niin epäilen vahvasti ettei miestä tulla näkemään kentällä. Kauppa Cityyn saattaisi kaatua siihen tai ainakin mitä todennäköisimmin laskisi hintaa huomattavasti.

Rahakirstun vartijat ja Wenger eivät todennäköisesti tuollaista riskiä tule ottamaan ellei sitten ole jo päätetty, että Nasri pidetään seurassa väkisin tämä kausi ja päästetään ensi kesänä ilmaisella siirrolla jonnekin. Vaikea uskoa tähän ratkaisuun, mutta niin sekaisin on koko seura, että kai tuokin on mahdollista.

Toki jos Nasri tekee vaikkapa maalin ja se varmistaa paikan lohkovaiheeseen niin riski olisi periaatteessa onnistunut. Ei homman pitäisi kuitenkaan olla yhdestä seurasta pois haluavasta pelaajasta kiinni. Ei siis pitäisi, mutta todellisuudessa se hyvinkin saattaa olla. Ei tule olemaan helppo päätös managerilla tuo Nasrin peluuttaminen. Sympatiaa ei tosin hirveästi heru, koska suurin syyllinen siihen, että tilanne on päässyt näin pitkälle on mies itse. Veikkaan, että Nasri aloittaa penkillä ja jos on pakko niin Wenger laittaa miehen kentälle viimeisenä oljenkortena kääntämään pelin.

Uusimpien loukkaantumisuutisten mukaan Djourou saattaa olla pelikunnossa huomenna. En tosin laskisi sen varaan kovin paljon ja on luultavasti vain minuuttien kysymys milloin mies hajoaa uudestaan jos joudutaan puolikuntoisena kentälle laittamaan. Wilsheren tilanteesta kantautuneet uutiset ovat rohkaisevia. Nuori englantilainen on harjoitellut jo muutaman päivän joukkueen mukana ja on mahdollisesti pelikuntoinen huomenna. Toivottavasti sillä mahdollisuus saada tarvittava tulos Wilsheren kanssa olisi huomattavasti parempi. Jos pitäisi valita toinen tämän viikon peleistä niin tämä Udinese peli on tärkeämpi, sillä niin hyvä kuin Wilshere onkin niin hänkään ei pysty estämään sunnuntain tappiota Manun vieraana. Eli huomenna Wilshere kentälle vaikka pienellä riskillä ja lepoa sunnuntaina jos siihen on tarvetta.

75 thoughts on “Uusi päivä, samat kujeet

 1. Mykki itse vastasit omaan kysymykseesi. Sitähän täällä valitetaan, kun ei ketään hankita tilalle. Ja se ei ketään tarkoittaa juuri sitä, että junnula tulee niin v*tusti, mutta pelimiehiä ei. Myynneillä tehdään rahaa ja lyhennetään velkoja, joukkuetta ei rakenneta. Tai rakennetaan, mutta ei voittavaa.

  Ja toinen pointti on tämä tapa ja ajoitukset miten nämä hoidetaan. Ja valehtelut pitkin poikin.

 2. Tottakai on toivottu vapaamatkustajien lähtöä. Kuka niitä haluaisi pitää mukana joukkueessa? Mutta kuten Juha sanoi niin ajoitus on täydellisen epäonnistunut. Fabregas ja Nasri olis pitänyt myydä jo kesä-heinäkuussa jos kerran päätettiin antaa periksi Ba*calle ja Shittylle tai sitten oltaisiin pidetty molemmat pelaajat. Nyt nämä avainpelaajat myytiin juuri vähän ennen ikkunan sulkeutumista että varmasti tulee itselle kiire hankkia korvaajat tilalle jos näitä yleensä edes aiotaan/halutaan korvata. On aivan turhaa valittaa velipoika tästä touhusta. Nämä pelaajasiirrot eivät menneet missään tapauksessa parhaalla mahdollisella tavalla vaikka me oltiin ohjaajan paikalla. Tarkoitan että ko. pelaajat olivat Arsenalin kanssa sopimuksessa ja siinä tapauksessa Arsenal päättää sen myydäänkö pelaajat kesken sopimuskauden vai ei. Sitä eivät päätä Ba*ca, Shitty eikä pelaaja itse. Nyt myyntipäästös tehtiin typerään aikaan eli kannattajien kritiikki toiminta kohtaan on vähintäänkin oikeutettua.

 3. Wenger would prefer to have resolved the futures of Fabregas and Nasri earlier than August but he explained that the timing was out of his control.

  ”It is not naive [to think it could have happened sooner] but what you forget is that it does not depend only on us,” he said.

  ”We wanted to sort all these cases out very early after the summer but it wasn’t possible and the pace is not only dictated by us unfortunately.”

  Elikkäs mitä? Jos ei myydä kesäkuussa niin mieluummin pidetään pelaaja väkisin seuraavaan siirtoikkunaan samalla kun pelaaja ei halua pelata ja fanit eivät jaksa kannattaa häntä? Wenger puhuu asiaa. Myyminen ei ole vain myyjästä kiinni. City selvästi halusi viivyttää ostamista niin kauan, että siitä olisi mahdollisimman paljon haittaa Arsenalille. ja minkäs teet jos pelaaja haluaa pois…myyt sitten kun ostavat tai istutat penkille.

 4. Mykki, yleensä puhut asiaa, mutta nyt menee metsään. wenger ei ole puhunut asiaa enää kolmeen vuoteen. Kukaan ei ole itkenyt vapaamatkustajien perään. Ja kukaan tuskin tulee itkemään, jos Almunialle ja Squillacille vielä löydetään jostain ottajia. Vapaamatkustajista ja Cescistä ja Nasrista ei voi puhua samassa lauseessa. Wenger uskotteli ja vakuutteli jälleen kerran kesällä, että kaksikkoa ei myydä, koska sitten emme ole kilpailukykyisiä. Ja kuinkas kävi? Nyt se sitten vakuuttelee, että huippuhankintojahan on jo tehty. Kukaan vain ei ymmärrä sitä!
  Mancini halusi ostaa Nasrin jo kesäkuussa. Miksi se olis viivyttänyt ja antanut Wengerin peluuttaa Nasria esim. viikonloppuna Poolia vastaan loukkaantumisriskin takia, jos olisi saanut pelaajan jo ennen sitä? Miksei Mancini olisi ostanut jo harjoituskaudelle, jos olisi myyty? Wenger sensijaan halusi vielä uskotella faneille, että Nasri rakastaa seuraa ja viihtyy täällä, koska aikoi vielä pitää Nasrin. Raha vain vei miehen mennessään ja sitten päätettiin kuitenkin pistää mies lihoiksi eikä pitää väkisin ensi kauteen vaikka niin ensin luvattiin.
  Ja itku tällä palstalla olisi huomattavasti paljon laimeampaa, jos myynneistä saadut kymmenet ja taas kymmenet miljoonat sijoitettaisiin joukkueeseen, mutta kun näin ei tehdä. Mieluummin peluutetaan vaika Van Persietä jumalauta vasempana pakkina kuin että ostetaan sinne ketään. Niin, ellei sitäkin sitten myydä.

 5. Tällä viikolla varmaan sitten tiputaan CLstä, ja tuleva tappio manulle tarkoittaa sitä että ollaan ”relegaatio”-tahdissa. = 1 piste kolmesta ottelusta. Sitä on yrittänyt olla positiivinen, mutta ei vittu tästä tule mitään. Historia toistaa taas itseään, sama tapahtui Wengerin ollessa Monacossa. Mitähän tässä pitäis ajatella? It’s only football? …Pää tyhjä…

 6. Tietysti myös huhuttiin, ettei Nasri niin mielellään ollut menossa Cityyn eli kyttäsi ns. parempaa seuraa. Se ei koskaan konkretisoitunut, tai ainakaan Arsenal ei ollut suopea hinnalle. Tavallaan voi ajatella Nasrin tehneen pikku palveluksen, kun ei venyttänyt viime minuuteille, Arsenalin olisi pitänyt tyytyä siihen mitä tarjotaan.

  Rohkeampi seura olisi kuitenkin ennakoinut tämän koko pelin ja ostanut KAIKESTA HUOLIMATTA kesäkuussa pari sopivan tyyppistä tasokasta pelaajaa, oli kauppoja tai ei. Pahimmillaan se olisi tarkoittanut sitä, että käsiin olisi jäänyt hieman enemmän luovia pelaajia. Asiaa olisi voitu tasapainottaa esim. myymässä Arshavin ja Rosicky nyt, jos jostain syystä Fabregasin ja Nasrin kaupat olisi peruuntuneet. Tämä olisi ollut täysin mahdollinen, rohkea siirtotaktiikka, sillä rahaa Arsenalilla oli jo ennestään ja nyt sitä on kymmeniä miljoonia, muttei pelaajia.

  Pelaajat puhuvat, miten isot hankinnat voivat tuoda sähköä ja intoa koppiin, henkisestä boostia. Vastaavasti isot myynnit tuovat lamaa. Jäljellä on Arsenalissa lähinnä naiveja lausuntoja, kuten Jenkinsonilta, miten pikkupojat hoitavat homman. Niin varmaan uskovat, kun eivät vielä tiedä mitä on edessä.

 7. Täällä oli kyllä hyvin paljon puhetta kesällä, että Nasri pitää myydää jos kerran muualle halajaa ja suuri osa keskustelijoista näytti myös vihreää valoa Cescin myymiselle jo sen takia, että muu joukkue saisi olla rauhassa ilman epätietoisuutta.

  Ja en nyt tiedä noista Wengerin kommenteista…voimme joko uskoa miehen selväsanaisen selityksen virallisella sivulla taikka keksiä päästämme muita mahdollisia skenaarioita. Jos jossain on selvä lainaus, missä Mancini sanoo haluavansa Nasrin jo alkukesästä niin sitten asia voi olla eri, mutta kunnes sellainen löytyy (ja mieluiten kohtalaisen virallisesta lähteestä) niin Wengerin sana virallisella sivulla on uskottavampi kuin joku The Sunin tai vastaavan sepite.

 8. Mancini sanoi eilen, että ovat yrittäneet ostaa Nasria jo 40 päivää. Sitä ennen asialla oli ilmeisesti Manu puolet pienemmällä tarjouksella, josta oli vahvoja huhuja jo toukokuussa. En tiedä miksi niin moni haluaa uskoa kaikkia lehtihuhuja roskaksi, kun katsoo koko kaarta Arsenalin myyntihuhuissa, niin helvetin usein ei savua ilman tulta.

 9. Kukaan ei minustakaan tosiaan ole itkenyt ”vapaamatkustajien” perään mutta ymmärrettävästi tyrmistynyt kun kaksi joukkueen parhaimmistoon kuulunutta pelaajaa myydään ja eikä heitä sitten korvata . Ja kauppojen ajoitus oli aivan hanurista.

  AW on viimeiset pari kautta puhunut pelkkää paskaa ja suoranaisesti valehdellut kannattajille .
  Gazidis on myös paljastunut paskaapuhuvaksi pukupelleksi joka vielä alkukesästä syötti pajunköyttä arvostetun kannattajajärjestön nokkamiehelle .

  Seuran johto on syyllistynyt pahimpaan mahdolliseen virheeseen ; aliarvioinut kannattajia ja syöttänyt heille katteettomia lupauksia . Tämä on tuhon tie ja sillä kerjätään kannattajien raivonpurkauksia . Muistissahan on miten mm. poolissa fanit reagoi benitezin ja jenkkiomistajien toimiin .

 10. Woukalta hyvä heitto , että isot hankinnat tuovat lisää volyymia joukkueeseen ja saavat ”rivimiehetkin” nostamaan tasoaan .
  Se olisi juuri se mitä tällä hetkellä tarvittaisiin .

 11. Arsenal-valmentaja Arsene Wenger saa johtaa joukkueensa peliä vaihtopenkiltä keskiviikkona, kun lontoolaiset kohtaavat vieraskentällä Udinesen jalkapallon Champions Leaguen pudotuskierroksella.

  Uefan kuripitoelin tutkii Wengerin toimintaa otteluparin avausosassa, jonka Arsenal voitti 1-0. Toimitsijakiellossa olleen ranskalaisvalmentajan epäillään sääntöjenvastaisesti lähettäneen joukkueelleen ohjeita ottelun aikana.

  Wenger sai Uefalta kahden ottelun pannan euro-otteluihin, mutta toimitsijakielto astuu voimaan vasta kun Arsenalin päätöksestä tekemä valitus on käsitelty

 12. jep jep. sinne lähti nasri.. tokasin äsken vaimolle alahuuli väpättäen. vastaus kuului että ”eikös sen pitäny lähtee jo ajat sitten”.. veti taas hiljaiseksi.

  kovasti luotin joukkueeseen, mutta en kyllä tiedä nyt. fabren lähdön jotenkin sulatin, sillä rupesi jo riittämään tuo barcan pelleily..

  tuo pelinrakentaminen siirtyy nyt kokopäivätyöksi Ramseylle ja Jackille.. taitaa tulla vähän liian aikaisin.. kyllä Nasrin ja Fabren paikkaamiseen maalaisjärjellä pitäis joku ostaa, mutta sen hankinnan pitäis olla sitten Bergkamp luokkaa. mistä löytyy tähän aikaan vuodesta?

  Jos meinataan pärjätä tällä porukalla loppuun asti niin tarvii vähän muutakin kuin talvisota henkeä ja Touren muijan laihdutuslääkkeitä.

  otetaan huomenna voitto ja sitten manua kaatamaan!! ei kait se auta.

  Up the gunners!

 13. ”We are working very hard on the transfer market”. Sanoo Wenger. Tämä on kuultu tämän kesän aikana ainakin 20 kertaa..

 14. maalissa 13. Wojciech Szczesny 17 peliä
  oikea pakki 3. Bacary Sagna 134 peliä
  keskusta 6. Laurent Koscielny 32 peliä
  keskusta 5. Thomas Vermaelen 40peliä
  vasen pakki 28. Kieran Gibbs 19 peliä
  vasen laita 27. Gervinho 1 peli
  keskusta 19. Jack Wilshere 37 peliä
  oikea laita 31. Ryo Miyaichi 0 peliä
  kymppipaikka 23. Andrey Arshavin 81peliä
  kärki 10. Robin van Persie 158 peliä
  kärki 14. Theo Walcott 116 peliä

  vaihdot: Fabianski,calle,djorou,ramsey,song,chamberlain,ping pong

  Frimpong on varmasti erittäin tärkeä kirittäjä meillä ehkä vähän verrattavissa nuoreen vieraan.http://fullhighlights.blogspot.com/2011/08/video-frimpong-red-card-vs-liverpool.html voimaa meiltä nyt löytyy keskeltä.
  Tuollaista ryhmitelmää voisi kokeilla, tai ainakin jotain muutosta ja mielellään ei puolustus voittoista.Pelaajilla ei ole paljonkaan valioliiga kokemusta.Mikä voi näkyä pienenä jännittämisenä, mutta montako voittoa kaverit nasri ja fab meille toivat viime kaudella. Auttoiko Nasri tai fab meitä keväällä? Mikäli pakka pysyy koossa tarpeeksi hyvin on meillä saumat taistella itsemme neljän joukkoon. Liverpool peli kaatui huonoon tuurin ja punaiseen. Robinin maalilla olisi voinnut tulla piste.
  Wenger voisi lopettaa turhat puheet pelaaja hausta ja ilmoittaa scouttaavansa vain junnuja.

 15. Vapaamatkustajia (Denilson, Vela, Eboue) on häipynyt aivan kuten moni gooneri (itseni mukaan lukien) viime kauden päätyttyä toivoi. Rosterissa on vielä samaa B-kategoriaa: Chamakh, Almunia, Squillaci, Rosicky, mutta eivät he lähde kalliiden sopimustensa vuoksi mihinkään ja lainalle heitä ei kukaan huoli. Bendtner on ainakin minulle osittainen kysymysmerkki, mutta eiköpähän hän johonkin lähde ennen elokuun lpóppua?

  Vapaaatkustajia ja kaksi huonosti sitoutunutta pelaajaa on ulostettu ja periaatteessa hyvä niin, mutta ei kai kukaan gooneri pahimmissa skenaaroissakaan voinut kuvitella, että Wenger ei hanki muuta kuin junnuja ja yhden täydellisen jokerin (Gervinho) tilalle.

  Täydellinen shokkitilanne jopa Wengerinkin vinkeet tuntevalle. Olo on totaalisen tyhjä ja v…tutus valtava. Seuraamme ajetaan toiminnallisesti samanlaiseen muottiin kuin esim Ajax on nykyään. Herätys Wenger & co!!

 16. Kiitos jälleen Mykille, ei tarvii itte kirjotella kun joku toinen jakaa pitkälti samat ajatukset.

  Ite en näe tässä mitään kriisiä tai katastrofia. Tilanne heti kauden alkuun on haastava. Samalla tilanne on tavallaan mielenkiintoisempi kuin pitkään aikaan. Enkä kyllä koe, että ainakaan meikää olis tietosesti kusetettu seuran ja managerin toimesta. En epäile hetkeäkään etteikö siellä oikeasti olis taisteltu Fabregasin ja Nasrin pitämiseksi. Molempien tapauksessa ymmärrän myös lähtöjen syyt, tosin en pidä ainoana syynä sitä etteivät miehet uskoneet joukkueeseen ja manageriin. Cescin rakkaus Barcaa kohtaan on varmaan jotain sellaista mitä Wilshere kokee Arsenalia kohtaan. Nasri taas on ammattilainen Ranskasta. Toinen firma oli halukas maksamaan enemmän, selkeästi paljon enemmän. Nasrin siirron venymisen kohdalla saattaa taustalla olla myös se, että mies itse halusi ehkä jonnekin muualle kuin Cityyn. Ja kukaan muu tuskin oli valmis tarjoamaan Arsenalille lähellekään niin paljoa. Enkä epäile lainkaan etteikö seurassa tällä erää oikeasti paiskita duunia hankintojen eteen. Mauce onkin jo useampaan otteeseen laittanut, että jotkut pelaajat mahdollisesti odottavat pääseekö Arsu CL:ään. Sehän on varsinkin monille Manner-Euroopan potkijoille kansallista liigaa tärkeämpi.

  Olen myös hieman eri linjoilla joidenkin ”b-miesten” dumaamisesta. Chamakh ja Rosicky ovat ihan tarpeeksi tasokkaita rotaatioon, suurempi ongelma on pelitapa. Chamakhia on yritetty väkisin istuttaa van Persien rooliin, vaikka miehen vahvuudet ovat jossain muualla. Rosickya on taas yritetty istuttaa wingeriksi ja Cescin saappaisiin. Se, että kyvyt eivät riitä vertailukohtiin ei tarkoita sitä, etteikö kyvyt voisi riittää toisenlaisessa systeemissä. Wengerin lisäksi itse osoitan ”syyttävää sormea” myös Primoracin ja Ricen suuntaan. Taktiikka pitäisi rakentaa niin, että se palvelisi mahdollisimman monen pelaajan vahvuuksia, ei niin että yritetään väkisin istuttaa pelaajia rooliin, joka on luotu jonkun toisen vahvuuksia ajatellen. Muokkaamalla pelitapaa pitäisi olla ihan realistiset mahdollisuudet päästä kohtalaiseen lopputulokseen tämänkin kauden osalta. Lähinnä siis Spursin edellä, mieluusti neljän joukkoon. Ehkä sitten jotain positiivisia yllätyksiä cupeissa.

  Itellä on kova usko siihen, että huomena CL-paikka irtoaa. Oikeastaan siellä on parempi miehistö kehissä kuin ekassa osassa. Jos nyt joku osa-alue alkukaudella on toiminut, niin kyllähän se on ollut alakerta ja sen varaan on hyvä huomistakin rakentaa. Jos taas sitten kävisi niin, että Udinese etenee jatkoon niin ei voi mitään. Taloudellisesti se olisi takaisku, samoin voisi olla hankalampi saada jotain pelaajia ostettua. Toisaalta se saattaisi palvella joukkueen nuorta kaartia. Syksylle tulisi se 6 kansainvälistä peliä, jossa voisi peluuttaa Chamberlainia, Miyaichia, Jenkinsonia ja kumppaneita.

  Hyvä tästä vielä tulee, uskokaa vaan!

 17. Tulipa katseltua sarjataulukkoa ja ilokseni huomasin arryn porukan olevan viimeisenä, mahtaa olla punainen naamataulu … voi arryn sp*ds

  Olikos diablo vielä meillä, pois tuokin joutaa jos on

  ahistaa tuo wenkku päivä päivältä, ei mitään tapahdu ja viikko aikaa, kai tässä pitää odotella tammikuuta

  kuka ottaa huomenna punaisen kortin?

 18. Tuossapa muuten Arsenal.com:n julkaisema lopullinen joukkue Udinese-peliin:

  Mv:
  Wojciech Szczesny
  Lukasz Fabianski

  P:
  Carl Jenkinson
  Bacary Sagna
  Thomas Vermaelen
  Johan Djourou
  Armand Traore
  Ignasi Miquel

  K:
  Andrey Arshavin
  Emmanuel Frimpong
  Aaron Ramsey
  Alex Song
  Tomas Rosicky

  H:
  Gervinho
  Theo Walcott
  Alex Oxlade-Chamberlain
  Marouane Chamakh
  Robin van Persie

  Ei yllätyksiä. Rosicky ei välttämättä ole täysin kunnossa, joten voi olla että aloittaa penkiltä. Djourou aloittaa varmaan riskillä, samoin Traore.

  Vielä en itse taivu Jarkan ja Mykin optimismiin , mutta huomenna suljetaan kaikki muu mielestä ja keskitytään itse peliin sekä kannustetaan Arsenal voittoon!

 19. Ai niin, siitä piti vielä laittaa, että varsin mielenkiintoista on tämä Wengerin yhtäkkinen kiinnostus lainadiileistä. Lucho-huhu vahvistettiin ihan managerin taholta ja ehkä siinä Kaka-huhussakin oli jotain perää. Itelle tuli heti mieleen, että Wenger ei halua ostaa ketään kallista miestä, koska saattaa olla ensi kesänä lähdössä. Mutta niin, mene ja tiedä.

  Höpsis, Diaby tulee olemaan kova luu jos luut pysyy ehjinä =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s