Mestareiden liigassa myös tällä kaudella

Aivan pari sanaa pelistä, koska kello on yli puolen yön ja nyt ei yksinkertaisesti jaksa/pysty enempään vaikka varsinkin toisen jakson esitys olisi sen ehkä ansainnut.

Tappioasemassa samoin kuin Udinesen saadessa rankkarin tilanne näytti erittäin pahalta. Onneksi tällä kertaa ei kuitenkaan käynyt niin kuin viime vuosina on ollut tapana käydä lähes kaikissa vastaavissa paikoissa.

Erityismaininnat pitää antaa pelistä ainakin Szczesnylle, joka oli loistava taas kerran. Todellinen lahjakkuus ja pelaa jo nyt kovalla tasolla pelistä toiseen, rankkaritorjunta oli käsittämättömän hyvä suoritus. Rosicky pelasi hyvän pelin pitkästä aikaa, ehkä alempi paikka keskikentällä sopii paremmin miehelle ainakin europeleissä, jossa vastustajat eivät ole fyysisyydeltään valioliigatasoa.

Jenkinsonilta yllättävän kypsää peliä ja on helppo sanoa, että Eboueta ei ole pätkääkään ikävä. Loistava vaihto kesän aikana, vaikka vastuuta toki tuleekin liikaa ja liian nopeasti nuorelle miehelle. Gervinho oli näkyvässä roolissa taas ja onneksi tehotkin löytyivät, lähes otteluparin ratkaissut syöttö RVP:n viimeistelemään maaliin.

Nyt voidaan jäädä taas kerran odottamaan mitä jos mitään tapahtuu viimeisen viikon aikana siirtomarkkinoilla. Nyt paikka rahakkaassa sieniliigassa on varmistettu niin selityksien pitäisi olla lopussa miksi vahvistuksia ei hankittaisi. Liian suuria odotuksia ei kuitenkaan kannata enää asettaa.

Viimein saimme jotain positiivisuuden aihetta, joten yritetään edes pieni hetki nauttia eilisen tuloksesta samoin kuin muutaman pelaajan esityksestä. Pitkään tämä ei kuitenkaan kestä, koska sunnuntain haaste tulee olemaan jotain aivan eri luokkaan kuin eilinen.

Eilisen kommenttimäärä oli uusi ennätys ellen täysin väärin muista. Kiitokset jälleen kerran loistavista kommenteista, ne ovat juuri se mikä tekee tästä blogista niin hienon yhteisön.

115 thoughts on “Mestareiden liigassa myös tällä kaudella

 1. Joko kuulitte? City on tyytymätön lohkoonsa ja haluaa ostaa Arsenalin paikan. On tarjonnut 80M puntaa! Arsene harkitsee kauppoja, ettei joudu myöhemmässä vaiheessa vaihtamaan ilmaiseksi. On kuulemma halukas silti neuvottelemaan hintaa vähän alaspäin.

 2. Aika omituista kun Arsenal Supporters Trustin sivuilla viimeinen päivitys on 10.7 vaikka kausi on jo hyvässä vauhdissa …………..?

 3. Huntelaar on ihan turha jätkä, jos vastustajalla on kovat topparit. Valitettavasti klubin jätkät juoksivat itsensä putki ekalla jaksolla. Ja nyt herätys wenger, sneijder kehiin, yllätä ökyurpot.

 4. No ei City kyllä Spursia paljon minään pidä, tai ainakaan kilpailijana, kun lainaavat niille uuden ykköskärjen. Ovat varmaan oikeassa, kun Modric myydään ja Harryn vieteri on muutenkin taas loppu yhdessä seurassa, niin itkuksihan se spudseilla taas menee.

 5. Sneijder ei tule. Kolme asiaa. Liian kallis. Liian iso liksa. Eikä tule toimeen van Persien kanssa. Huntelaar myös, ei kiitos.

 6. Kyllä mulle vaan Lasi-Janne kelpais Bendtnerin korvaajaks mikäli tanskalainen on lähdössä. Mut eipä tarvi toivoa. Onko jollain Bendtneristä jotain tietoa vai onko asia nyt tosiaan niin että se pelaa meillä ens kauden?

  Szczesny Di Natalen rankkarista:

  ”I gave him a little bit of stick and was probably not very nice to him but it worked so I am delighted. I told him I was too good for him and that he wasn’t going to score. But in a nice way! I got in his head in the end because he missed the penalty so it worked.”

  I really like this guy!

 7. Pelaajalainoissa on se hyvä puoli, että Greedybayor ei vahvista Spursia Cityä vastaan, mutta muita (esim. Cityn suoria kilpailijoita vastaan vahvistaa. Aikoinaan muuten Chelsea lainalin tusinan verran pelaajia ympäri liiga. Sillä kaudella esim. Birmingham ilman Forssellia oli pari kertaa helpompi kuin Forsselin kanssa. Onko tämä reilu etu? Ei mielestäni! Cityhän vois pohjattomalla kassalla ostaa keskitason jätkiä pari joukkueellista, ja ripotella nämä liigan keskikastin joukkueille.

  Helpottais pärjäämistä, kun ei vastustajien parhaat ei pelaisi niitä vastaan. Ihme kun eivät ole keksineet.

 8. MM2010-kisoissa Sneijderhan mätti hillitömästi maaleja, Van Persie ei yhtään pelitilannemaalia muistaakseni (tai ehkä yhden). Tämä johtui siitä, että sekä Sneijder että laidalla pelannut Robben haki omaa laukaisupaikkaa vaikka kuin paljon. Van Persie Hollannin onneksi pelasi hyvin jatkaen palloa muille –> osoitti kypsyyttä. Hieno mies!

 9. Jos Mirroria on uskominen, Wenger on aloittanut tinkaamisen Cahillista. Kannattaako tuo linja nyt sitten, kun Harry ja Kenny kalastelevat samoilla vesillä? Helposti jää kakkoseksi.

  Traorea huhutaan QPR:ään lainalle. Jos näin on, vasen pakki on varmaan tulossa, eipä ole ainakaan minua Sagna tuolla varamiehenä vakuuttanut.

 10. Ton uutisen kommentit ovat kyllä asian ytimessä – 6-7millin tarjous on aivan surkea suoritus Arsenelta.

 11. Cahillin arvo ei taida kyllä kymmenen miljoonan paremmalla puolella olla. Aika lailla siinä rajoilla. Joku tuolla kommentoi, että £18M on oikea hinta, mutta tuohan on jo naurettavaa. Sopimuksen viimeinen vuosi muutenkin menossa…

  (Päällä koreilee uusi paita Wilsheren nimellä. UP THE GUNNERS!)

 12. Tässä on nyt taas tilanne, että Arsenal tinkii ja myyjä tietää, että Arsenalin olisi oikeastaan pakko ostuu pelaajia. Lopputulos: nostetaan ykköseen lisää junnuja reservistä.

 13. Wenger on reported Cahill bid: ’That [£6m] number is wrong… I believe negotiations are between two parties’

 14. Cahill olis hyvä saada.. Odottais jo tänään ensimmäistä sopimusta, koska tunnetusti Brittienn saarilla ei tapahtu tuolla sektorilla viikonloppuna mitään.. ALKAA TULEEN KIIRE…

  No uskoa löytyy silti…!!!!!!!!!!!!

 15. mistä mauce löysit tuon wengerin tokasun?

  olishan tuo cahill ihan hyvä pakki.. mitä olen boltonin pelejä nähnyt..

  mitä tulee sieniliigan arvointoihin niin minusta on hyvä lohko. odotan kyllä innolla dortmundia. huikee porukka viime kaudella. hyvä mittari meille ja eipähän tule vastaan heti jatkokierroksella. lohkon voittaminen tulee olemaan vaikea, mutta uskon että hoituu.

  city joutu kovaan lohkoon ja toivottavasti tippuu..

 16. se oli twitterissä Arsenal.com pressi eli luotettava lähde =)

  bolton pomo ei haluu myydä ja vääristelee summaa minkä Arsenal tarjos =) johan menee kummalliseks

  He said: ”You only have to sell the player if you are all right with the price. It is not true. You can believe Gartside or you can believe me. It’s not right. It’s not the truth.

  ”If Gartside can say I am lying I am ready to confront him. The truth is that we never speak about our negotiations.

  ”If a club doesn’t want to sell a player it can keep him. When we sign a player we come out here and tell you and keep the price a secret.

  ”They do not need to sell the player, they can keep him. If you ask do I want to buy your house and you are not happy with the price you say no, that’s it.

  ”Why should you feel insulted? I don’t understand. If the player is not for sale they can keep him. I don’t understand the problem.

  ”If we want to buy the player we buy the player. I do not have to explain for how much.”

 17. Owen Coyle confirms low bid from the Gunners for Gary Cahill and doesn’t sound happy: He said: “There was a conversation between [Bolton chairman] Phil Gartside and a representative of Arsenal. I’m only passing this on as a third party, but the word derisory doesn’t even cover it. When I make an offer for a player, I’d like to think in the right ball park, but this wasn’t even close. I spoke to Gary Cahill about it before the Macclesfield game, and he knows everything that’s going on.”

 18. On tässä odoteltu kuukausia Cahill-sotaa ja kun joku aloittaa kaupanhieronnan, eipä ihme että Gartside on päässyt jo vitutuksen puolelle. Menee minne menee, Bolton taitaa joutua kyykytetyksi ellei City tai Chelsea viime hetkellä innostu.

  Tyypillistä tietysti että Arsenal joutuu tällaiseen välikäteen ja taas negatiivisuus-valokeilaan.

 19. Varmaan Bolton pakotettu myymään Cahill, vähän samanlainen tilanne kuin meillä oli Na$rin kanssa. Minne ikinä siirtyykään. Jos tulee Arsenaliin, niin näyttäisi tuo Englantilaisten määrä erittäin hyvältä. Jota kaikki varmasti toivoneet.

 20. tattista mauce. löysin sitten itekkin tuolta skysportsilta.

  ihme säätämistä.. toki ymmärrän jos bolton odottaa kaverista 17 mil ja veikkaan että wenkku ei sitä hintaa maksa kaverista, jolla vuosi jäljellä sopimusta.

 21. no just toi Finn Goonerin linkki niin jäi tää lause mieleen:

  ”I will try to strengthen the squad in depth because at the moment we are a bit short number-wise but if we get two or three players in we have the quality to challenge,” said Wenger.

 22. Ne jotka tietää, voisitteko valaista mitä tapahtui tämän päivän pressi-tilaisuudessa? Liittynee tuohon tarjoukseen Cahillista ja Boltonin pomon twitter-viestiin aiheesta. Luin kyllä kirjoitetut kommentit, mutta niissä ei käynyt ilmi suuttuiko Arsene, vai mitä ihmettä siellä tehtiin?

  tuossa on muutama twitterin tarjoama kommentti:

  MattLawExpress Matt Law
  Arsenal tv press conference absolute chaos today

  MattLawExpress Matt Law
  The entire wording of phil gartside’s retweet was put to wenger – minus the hash-tag. Wenger took it in his stride.

  ashburton_grove Ashburton Grove
  by MattLawExpress
  I have to agree with @MattLawExpress – Arsene Wenger’s broadcast press conference is a car crash. Very unruly.

  johncrossmirror John Cross
  Think there may be some editing of the #afc press conference you see. Pardon my language…

 23. Jahas, kaikkien goonereiden suuri ystävä Joey Barton siirtyi Newcastlesta Ärriin. Tämähän tietää vielä kahta kohtaamista tämän sympaattisen apinan kanssa tällä kaudella.

 24. Ai, Dolly Barton Spursiin? Makeeta! Ade ja Barton vastassa derbyssä. Ei kai ton enempää sähköä kukaa voi toivoa. Hienoa. Tulee sellaanen peli missä punikki ole yllätys:)

 25. No, eihän se sittenkään Spursiin siirtynyt. Meni perjantaipullon piikkiin. Ajatus miehen pelaamisesta tottenhamissa pisti mielen laukkaamaan.

 26. En ihan kerennyt korjata ihis. Tai siis ehdin, mutta roskanestosana meni väärin. Joutui kirjoittaan uudelleen. No kumminkin tekee sähköä lisää ÄRRIEN peliin 🙂

 27. piersmorganPiers Morgan

  by JackWilshere

  Hearing good informed whispers that #Cahill deal is being actively negotiated with #Arsenal … Great news if true. Perfect signing

 28. Pitääkö tässä muka alkaa noita twittereitäkin vielä seuraamaan. Siletä kun tuntuu tuota uutista pukkaavan.

 29. onko jollain kerättynä noita arsenaalin pelaajien twitter sivuja ylhäällä, jossain välissä oli linkki arsenaalin sivuilla nyt en löytänyt.

 30. Tässä on joitain:

  twitter.com/#!/T_Vermaelen05
  twitter.com/#!/JackWilshere
  twitter.com/#!/Sagnaofficial
  twitter.com/#!/Persie_Official
  twitter.com/#!/aaronjramsey
  twitter.com/#!/13Szczesny13
  twitter.com/#!/AbouVDIABY
  twitter.com/#!/JohanDjourou
  twitter.com/#!/SEBSQUILLACI
  twitter.com/#!/craigleastmond
  twitter.com/#!/EmmanuelF4
  twitter.com/#!/luke_freeman92
  twitter.com/#!/BLGlasgow
  twitter.com/#!/Henderson_91
  twitter.com/#!/sanchezwatt
  twitter.com/#!/jamesshea8
  twitter.com/#!/NicoY24
  twitter.com/#!/HectorBellerin

  Ja pari ladya:
  twitter.com/#!/faye_white
  twitter.com/#!/ellsbells89
  twitter.com/#!/kimlittle16
  twitter.com/#!/stephhoughton2

 31. muita mielenkiintoisia Arsenal twitter-sivustoja:

  twitter.com/#!/ArsenalHQ
  twitter.com/#!/arseblog
  twitter.com/#!/YoungGunsBlog
  twitter.com/#!/Arsenal
  twitter.com/#!/gunnerblog
  twitter.com/#!/JamieDalton82
  twitter.com/#!/bbcarsenal
  twitter.com/#!/goonerhood
  twitter.com/#!/GoonerTalk
  twitter.com/#!/jeorgebird
  twitter.com/#!/TheGoonerholic
  twitter.com/#!/DarrenArsenal1
  twitter.com/#!/NinaBracewell
  twitter.com/#!/ashburton_grove
  twitter.com/#!/ladyarse
  twitter.com/#!/arsenalreport
  twitter.com/#!/silviatoomet
  twitter.com/#!/Arsenal_ltst
  twitter.com/#!/JimmyGossard

 32. Siellä se Cesc taas penkkiä kuluttaa!! Luulis jumalauta et olis ollu mukavampaa YRITTÄÄ voittaa jotain kentän kuninkaana, eikä mennä keräilee helppoja pokaaleita vaihtomiehenä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s