Kaksi päivää

Taas ollaan yksi päivä lähempänä torstaita ja siirtoikkunan sulkeutumista. Seura ei tunnu saavan tehtyä tai ainakaan julkaistua edes jonkun korealaisen hankintaa. Kyllä menee talteen kaikkien niiden 20 henkilön palkat, jotka yötä päivää ovat tehneet töitä siirtojen eteen koko kesän ajan.

V*tuttaa niin, että voin antaa ilmaisen vihjeen Wengerille ja noille 20 ammattilaiselle. Samba/Cahill 15m, Baines 15m, Parker 6m, Hazard 30m ja vaikka Di Natale 10m. Joukkue olisi aivan eri näköinen kuin nyt ja rahaa ei olisi palanut edes paljoa enempää kuin kesän myynneistä on saatu.

No turha edes kuvitella, että mitään edellä mainittua tulee tapahtumaan. Mieluummin rahat mykän jenkin taskuihin tai ainakin lainan lyhennyksiin. Tämä on käytännössä sama asia, koska parin vuoden päästä seura on velaton jolloin jenkki voi myydä ostoksensa suurella voitolla. Tosin alkaa tuntua siltä, että jos tämä vapaapudotus jatkuu vielä hetkenkään nähdyn kaltaisena niin seuran arvo velattomuudesta huolimatta saattaa olla huomattavasti pienempi kuin vielä hetki sitten olisi kuvitellut.

Huhut pyörivät edelleen ja varmaan vielä vilkastuvat näiden kahden viimeisen päivän aikana. Chelseasta huhuttiin Alexia ratkaisuksi toppariongelmaan, olisi toki loistava pelaaja mutta uskooko joku tosissaan Chelsean myyvän meille avauksen pelaajansa? Tai toisekseen miksi ihmeessä Alex edes haluaisi siirtyä, kun palkka ei ole ainakaan parempi ja menestysmahdollisuudet huomattavasti heikommat.

Wilsheren tilasta ei ole yllättäen tullut mitään päivityksiä seuran puolelta ja yleensähän tämä tarkoittaa, että kyseessä on pitkäaikainen loukkaantuminen. Toivottavasti ei ihan koko kautta tule missaamaan Vermaelenin tapaan. Kyseessä nuoresta iästään huolimatta nykytilanteessa meidän ehdottomasti paras keskikenttäpelaaja. Koko joukkueessakin Vermaelenin, Sagnan ja puolet kaudesta kunnossa olevan RVP:n ohella pelaaja, jolle ei ole lähellekään mitat täyttävää tuuraajaa. Listaan voisi lisätä toki Szczesnyn, mutta maalivahdit ovat vähän eri asia kuin kenttäpelaajat ja monella muullakaan seuralla ei ole useaa loistavaa maalivahtia, toki huomattavasti parempia kakkosia kuin Fabianski tai Almunia.

Pelataanko typeriä maaotteluja yksi vai kaksi seuraavan reilun viikon aikana? Itse en ole asiaan perehtynyt, mutta kuitenkin kiinnostaa sen verran, että otteluiden määrä korreloi lähes suoraan loukkaantuneina seuraan palaavien pelaajien määrään.

Ei muuta kuin jäädään odottamaan hankintoja tai pikemminkin huhuja, jotka eivät kuitenkaan muutu siirroiksi. Jep ihan niin kuin tämä sama tilanne olisi joskus jo tapahtunut tämän kesän aikana. No eipä tarvitse tämän jälkeen enää odotella kuin korkeintaan huominen, jollain tapaa helpottavaa vaikka tilanne onkin mikä se on.

104 thoughts on “Kaksi päivää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s