Sentään jatkossa

Ainoastaan ihan muutama sana tänään. Ensinnäkin kello tätä kirjoittaessa on kaksi ja toisekseen itselläni meni ainakin ensimmäinen puoliaika ohi. Oletin ArsenalPlayerin toimivan samoin kuin Katsomo eli uusintana katsottaessa voi alkaa katsoa milloin vain ja kelata peliä halutessa. No eipä tietenkään asia ollut näin vaan peliä oli mennyt jo 47 minuuttia kun aloin lähetystä seuraamaan, joten mitään kommentteja varsinkaan ensimmäisestä 45 minuuttisesta en pysty sanomaan.

1-1 kun aloin katsomaan lähetystä ja rehellisesti sanoen se ei yllättänyt yhtään. Vierasjoukkue oli jopa johtanut, mutta lopulta onneksi saatiin tarvittavat maalit ja suuremmalta nöyryytykseltä tällä kertaa säästyttiin.

Pelistä jäi mieleen, että nykyään Djourou on uskomattoman huono pelaajaa. Melkein väkisin yritti pelkästään toisen jakson aikana lahjoittaa pari maalia vastustajalle. Voitosta huolimatta joukkueen tekeminen oli ainakin toisella jaksolla samaa sivuttaissiirtelyä ja neppailua kuin aikaisemminkin vaikka vastustaja oli alasarjalainen. Parempaan pitäisi todella pystyä jos edes vähän kovemmille joukkueille halutaan pärjätä.

Eilisen huolestuttavimmat uutiset sen sijaan olivat Gazidiksen kommentit Wengerin asemasta ja muutenkin seuran suunnasta. Wengerillä ei ole mitään hätää ja managerin vaihtoa ei edes harkita seurassa. No mitäpä sitä vaikka hävittiin suurinumeroisimmin yli sataan vuoteen ja kokonaisuutena kauden aloitus on huonoin lähes 60 vuoteen. Mitähän pitäisi tapahtua, että managerin vaihtoa seurassa voidaan edes harkita?

Samoin peruslässytykset kuultiin, jonka mukaan Kroenke puhuu kun aika on sopiva sille. Joo ihan varmasti ja monesko kerta tämä olikaan kun Gazidis puhuu samat jutut. Junnupolitiikkaa ei olla myöskään vaihtamassa, vaan jatketaan tällä tiellä mikä ei varmasti tulevaisuudessakaan tule pokaaleita tuottamaan.

En tiedä teistä, mutta itsestäni tuntuu että Wenger, Gazidis, Kroenke ja muut ketunmetsästäjät elävät jossain aivan omassa maailmassaan. Kannattajien ääni ei tunnu hetkauttavan ketään edellä mainittuja vähääkään. Tarvitaan selvästi kovempia keinoja kannattajien puolelta ennen kuin mitään muutosta on mahdollista seuran toimintaan saada. Eilen oli jo todella paljon tyhjää stadionilla, vaikka lippujen hinta oli ainoastaan 10 puntaa. Tyhjät katsomot ovat valitettavasti ainoa keino saada ääni kuuluviin, koska mikään muu kuin raha ei näemmä merkkaa mitään.

18 thoughts on “Sentään jatkossa

 1. Djourou on itseasiassa melkein samaa kalustoa kui squi, yksi kausi ok hyvä mutta totuus on karmeeta.

  Katsellaan kun bolton tulloo kyllää kui hyviä ollaan

  Teekulle kiitos linkistä

 2. Siellähän oli koosteen perusteella hyviä suorituksia. Tosin vastustaja oli mikä oli. Joku maalivahti varmaan napannut ne kaksi ensimmäista ,mutta hyvä näin.

 3. Ja 4.kierroksen arvonta kl 14.10 alkaen lauantaina 24.9. Pakko toivoa hyvää arpaonnea.
  Niin ja Spuds tipahti eilen:)

 4. Peräpäällä jälleen käsittämättömiä kommunikaatio- ja taito-ongelmia.

  Toinen puoliaika oli jo peliä ja OC todella hyvä, liikkúi hyvin ja oli älykäs. Selvä vahvistus vaikka nykyiseen ns. ykköskokoonpanoon.

  Hymyilkää, sillä hyvmyilevä ihminen luo ympärilleen positiivista energiaa!

  Lauantaina Grovella todistamassa, kuinka heilahtaa Jussin pussi!

 5. Tuon linkin perusteella ei voi kuin ihmetellä Djouroun puolustamista. Shrewsburyn maalissa sveitsiläinen ei edes hyppää puskemaan keskitystä pois maalilta ja siellähän pallo on verkon perukoilla. Myös toisessa tilanteessa, jossa pallo keskitetään maata pitkin meidän maalille, Djourou melkein liukuu pallon omaan rysään. Ja nämä ovat kaverin esityksiä alasarjalaista vastaan. Mitäs sitten kun vastassa on valioliigajoukkue ja paine vielä paljon kovempi? Tilanteet tulee nopeammin ja vastustajan hyökkääjät voimalla paikalle. Ei hyvää päivää että Djouroun taso on hiipunut huonoksi. Squillaci ja Djourou on molemmat toppareita, joiden ei toivois olevan nykyään ollenkaan kentällä.

  Ihmettelen sellaista asiaa että miksi meillä on todella paljon pelaajia, joiden taso tippuu aikaa myöden kun on meillä pitempään. Näin on käynyt nopeasti miettien ainakin Arshavinille, Djouroulle, Almunialle ja Walcottille. Myös lainalla olevan Bendtnerin käyrä oli alaspäin viimeisen vuoden-puolentoista ajan. Ja sama koski Cesciä (tosin syyn tähän varmaan jokainen tietää). Meillä on aivan liian vähän pelaajia, jotka säilyttävät hyvän tason tai jopa nostavat sitä. Näihin voi laskea RvP:n, Sesnyn, Sagnan, Wilsheren ja Vermaelenin, jonka tasoa tosin on vaikea nykyään arvioida kun mies on enemmän lasaretissa kuin kustannuspaikalla.

  Myös ailahtelevia pelaajia löytyy harmittavasti eli Song, Gibbs, Diaby, Rosicky, Koscielny, Eboue ja Ramsey.

  Ja kaikista surkeimpina ne, joihin Wenger on pitkään luottanut mutta jotka eivät koskaan ole näyttäneetkään Arsenalin tasoisilta pelaajilta…Hölkkä, Vela ja Silvestre.

  Tässä oli nyt mukana muutama meiltä jo lähtenyt pelaaja, mutta laitoin mukaan esimerkinomaisesti ja siksi koska lähdöstä ei vielä ole kovin pitkä aika.

  Jotta sitä helvetin menestystä joskus alkais tulla niin joukkue tarvitsi paljon enemmän tasaisiin hyviin suorituksiin kykeneviä pelureita eikä olis ollenkaan pahitteeksi jos mukana olis entistä enemmän niitä, jotka oikeasti kehittyvät meillä Szczesnyn tapaan.

  Tässä on aika iso ero esimerkiksi meidän ja Manun välillä. Niillä on mun mielestä paljon enemmän tasaisia pelaajia. Ja jos taso alkaa näyttämään hiipumisen merkkejä niin Manussa niistä luovutaan vähin äänin tyyliin Wes Brown, John O’Shea ja Owen Hargreaves.

  Meillä pitäis ehdottomasti alkaa myymään tasoa laskevia pelaajia pois ja ostamaan tilalle sellaisia, jotka ainakin lähtökohtaisesti ovat myytyjä parempia. Ja jos seurassa olis osaava manageri niin hän kaivais jokaisesta pelaajasta vahvat puolet esiin, jotta pelaajan ominaisuudet palvelis paremmin joukkueen etua. Nykyään näin ei mun mielestä ole. Wenger häviää taktisen puolen lisäksi pelaajien henkilökohtaisen ohjeistuksen ja valmennuksen sata-nolla Viskinenälle ja myös Special Onelle silloin kun lusitaani valmensi Blue Scumia.

 6. No eivät ne kaikki tasoaan ole lähtiessään nostaneet. Ihan äkkiseltään tulee mieleen nimet mm. Ljunberg, Hleb, Henry(!!!), Adebayor, Toure, Pires.. ja on niitä muitakin.

 7. Kiitos Teeku kooste-linkistä. Siitä ei kai ole muuta kommentoitavaa kuin että joukkue teki sen minkä pitikin. Ja kuten täällä jo moneen kertaan todettu, tuo Djourou todella huolestuttaa… Chamberlain näytti potentiaaliselta kaverilta, mutta niinhän ne kaikki tuossa iässä. Toivottavasti ei käy ”Walcotteja”, josta tuli mieleen, että toivottavasti lauantaina Theo on penkillä ja Park avauksessa… Mutta näin kun sanon, niin Walcott on avauksessa ja Park penkillä ; )

 8. Jos mun kommenttiin viitataan niin en mä kirjoittanut mitään tason nostosta seurasta lähdön jälkeen.

 9. Park on kyl parempi kui theo

  gunnerille, rivien välistä …

  juha, joka vanhoja ruotsalaisia muistelee, tikulla luomeen

  only, kaksi puolustajaa, verma ja merte, muut on myytävää kamaa

  mut ny paariin

 10. Paznak: Montako Sagnaa parempaa vaihtoehtoa keksit oikealle? Sagna on mielestäni maailman top-10 oikea laitapuolustaja. En lähtisi ihan kevein perustein miestä vaihtamaan.

  Mun mielestä Theo ei oo niin paska kuin puhutaan. Edelleen sen vahvuudet ei oo laidalta sisään haastoissa (toisin kuin Gervinholla) vaan pystyjuoksuissa. Uskoisin että voisi kehittyä maailmanluokan KÄRKIPELAAJAKSI kun annettaisiin vain tilaisuus ja aikaa. Se on niin nopea että pallo ei vaan pysy aina mukana. On kuitenkin antanut ratkaisevia syöttöjä mm. moniin RvP:n viime kevään maaleihin. En ole Walcottin suuri fani, mutta hieman liian kovaa kritiikkiä saa. Viimeistelykin parani huimasti viime vuoden aikana. Pari kautta sitten maaleja ei laidalta juuri tullut.

  Mua ilahdutti kovasti kapteenin maanantaiset kommentit Ryosta:

  ”He loves life, loves playing football and is just a good kid. I am 100 per cent sure he will have a nice, long career at Arsenal because he has everything in him to be a fans’ favourite. He is a positive guy, he wants to work, has good technique, he can dribble and has everything that a fan is looking for. I am really looking forward to seeing him play tomorrow.”

  Uskon että Ryo/Jack/AOC -kolmikko tarjoaa meille monia hienoja hetkiä tulevina vuosina.

  Olipas optimistista taas… DENILSON.

 11. Kyllähän tossa pelissä varsinkin toisella puoliajalla joukkue pelasi varsinkin ylöspäin hyvin. Puolustuspelaaminen on ongelma ja eniten siellä on pulassa Djorou. Itseluottamus jos ei kovin vahvalla tasolla. Nuorta miquelia kentälle vaan ennen Johania niin ei se ainakaan puolustusta heikennä.

  Mutta mitä tulee jatkuvaan napinaan siitä, että RVP ei saa tukea ja keskikenttä siirtelee vanhaan malliin palloa sinne ja tänne on ehkä hieman karkeeta. Toki RVP ei saa palloa samalla tavalla kuin silloin kun Cesc pelasi mutta kyllä sillekin on peleissä ihan kiitettävä määrä vähintään kohtalaisia maalintekopaikkoja luotu. Ei toki aivan huipputontteja välttämättä. Muuten taas jokaisessa pelissä mitä on tällä kaudella pelattu, maalintekopaikkoja on luotu enemmän kuin tarpeeksi ottelun voittamiseen. Manuakin vastaan tehtiin kaksi ja hyviä paikkoja oli 2-3 vielä lisää. Tietenkin viimeistely ei ole onnistunut tarpeeksi hyvin mutta kyllä Blackburn olisi pitänyt 3 maalilla voittaa. Mun mielipide on, että se on myös ilman nasria ja cesciäkin sellaisella tasolla, että pitäisi pystyä pelit hoitamaan. Paikkoja syntyy. Ei nasrilla ja cescilläkään suoranaisesti ollut maalinteko vastuuta vaan pelin rakenteluvastuu. Nyt paikkoja saadaan mutta ne kenen ne maalit pitäisi tehdä ei saa niitä tehtyä tarpeeksi hyvin.

  Puolustus ja sen ongelmat onkin sitten jo ihan oma lukunsa. Gibbs ja sagna on tällä hetkellä ainoat jotka kykenee pelaamaan omalla tasolla. Kos on parantanut viime kaudesta mutta ei ole vielä vaadittavalla tasolla.. tai ainakin taso vielä heittelee liikaa. Marte tarvitsee hieman aikaa mutta on ollut mielestäni hyvä. Vermaelenia on ikävä.

  Mutta uskon joka tapauksessa, että homma kääntyy parempaan. Toivottavasti pelaajien toivoma puolustusvalmentaja hankitaan (wenger tosin voi olla asiasta täysin eri mieltä), maalinteko vastuullisetkin varmasti tulee skarppaamaan. Park on varmasti jatkossa vahvoilla, Chamack alkaa myös löytää vanhaa tekemistä peliin. Theo on suurin pettymys ja AOC vois olla kanssa ihan käyttökelpoinen vaihtoehto. Ja kuten selännekin sanoo, ei mitään hätää niin kauan kunhan saadaan paikkoja! 🙂

 12. Joo, kyllä ensisijainen tehtävä olisi saada tuo meidän puolustus kuntoon. Sehän on koko joukkueen selkäranka. Meidän veteraaneista kyllä löytyy erinomaisia puolustusvalmentajia, Adams, Bould, Keown… Koko porukka mukaan valmennusrinkiin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s