Puheet on puhuttu, nyt olisi tekojen aika

Viimeinkin jenkkiomistajamme sai myös suunsa auki. Perjantaina julkaistu haastattelu tosin oli suorastaan raivostuttavaa luettavaa. Jäi se kuva, että juuri niin kauan kuin seura tekee voittoa joka vuosi niin mikään ei muutu. Myös puheet, että Wenger saa itse päättää kauanko haluaa olla managerina ovat täysin katastrofaalisia. Miten ihmeessä manageri ei ole vastuussa tekemisistään kenellekään. Haastattelu vain vahvisti jo aiemmin saatua kuvaa eli Wenger tuntuu olevan täysin koskematon ja kaiken kritiikin yläpuolella omistajan ja ketunmetsästäjien mielestä. Toisin sanoen Wenger on noussut asemaan, jossa on seuraa suurempi. Menee niin metsään kuin voi mennä eikä ainoastaan tulosten valossa.

Mennään kuitenkin päivän peliin. Taas ollaan saatu perinteisesti kuulla eri pelaajien ja totta kai myös managerin suusta pelin tärkeydestä. Totta varmasti lähes kaikki mitä on puhuttu, mutta nyt on aika muuttaa puheet teoiksi kentällä.

Helppoa tästä ei varmasti tule jo pelkästään tilastoja katsomalla, viimeisin voitto liigassa Spursin vieraana on 2007 vuodelta. Tuon jälkeen on yritetty neljä kertaa huonommalla menestyksellä, toki mukaan mahtuu viime vuoden voitto liigacupissa. Tässä ottelussa kummallakaan ei ollut kentällä kuitenkaan mikään ykkösmiehistö.

Tottenhamin avauksen pelaajista puuttuu ilmeisesti Gallas ja Dawson loukkaantumisten takia. Myös Huddlestone on sivussa, mutta en tiedä olisiko edes avauksen mies terveenä ollessakaan.

Meidän tilanne on se, että ilmeisesti Koscielny ei ole kuntoutunut. Tämä on erittäin paha menetys jos näin todella on, koska siinä tapauksessa Song joudutaan tiputtamaan jälleen toppariksi. Gervinhon ja Walcottin pitäisi kai olla pelikuntoisia ja erittäin mielenkiintoista menevätkö molemmat suoraan avaukseen. Hyvin mahdollista, mutta myös Arshavin tai jopa Benayoun saattaa olla toisen laiturin paikalla.

Keskikentän keskustassa varmat aloittajat lienevät Arteta ja Frimpong. Kolmas pelaaja on todennäköisesti Ramsey tai Rosicky. Se kumpi niin on melkoista arvailua. Kokonaisuudessaan arvaus avauksesta on seuraava:

Szczesny

Sagna-Mertesacker-Song-Gibbs

Ramsey-Frimpong-Arteta

Walcott-RVP-Gervinho

Penkille Fabianski, Jenkinson, Santon, Rosicky, Benayoun, OC ja Chamakh.

Voi vain toivoa, että molemmat sekä Song että Mertesacker pysyvät kunnossa koska seuraava vaihtoehto toppariksi lienee Sagna tai Jenkinson. Ja jos tuohon joudutaan niin jälki tulee olemaan rumaa, vaikka sitä se saattaa olla jo tuolla yllä olevallakin kokoonpanolla.

Toivottavasti Spurs ei kestä tätä yllättävää ja erityisen harvinaista tilannetta, jossa se lähtee peliin ennakkosuosikkina. Asetelman luulisi sopivan meille ainakin siinä mielessä, että kotijoukkue ei varmasti peruuttele vaan hyökkää innokkaasti. Tämän luulisi avaavan hyviä mahdollisuuksia vastaiskuihin. Pitää vain toivoa, että Walcottiin ja Gervinhon kengät ovat oikeissa jaloissa, koska tänään ei ole varaa tuhlata mahdollisia läpiajoja tai muitakaan huippupaikkoja.

Ei muuta kuin jäädään odottamaan pelin alkua ja toivottavasti valta-asema on palautettu normaaliksi Pohjois-Lontoossa kahdeksan aikaan illalla.

COME ON YOU GUNNEEEEEEEEEEEERS!!!

98 thoughts on “Puheet on puhuttu, nyt olisi tekojen aika

 1. Kun ei vaan poikien itseluottaus kokisi kolausta tämän pelin myötä? Ai niin, eihän niillä mitään itseluottamusta ole tälläkään hetkellä.

 2. Ei esitys ollut varsinaisesti surkea tai haluton, liian moni pelaaja ei vaan ole sitä tasoa mihin on totuttu vuosikymmenen Arsenalissa. 12 pinnaa kärjestä, Spurs ja Pool pienessä karussa myös ja peli on sekavaa potkiskelua. Kyllä, kaikki viittaa edelleen Wengerin ajan räikeimpään floppikauteen.

 3. Ei vaan – eihän tässä ole mitään hätää! Ensi vuoden toukokuussa meillä on taas joukkueellinen like-a-new-signingseja ja pienellä loppukirillä sitten saatetaan välttää putoaminen, kunhan ensin Ramseyt, Jenkinsonit ja uudet huippuhankinnat kypsällä pelillään ja Wengerin upealla manageroinnilla ovat jämähtäneet sarjatalukon tyveen. Ei puhettakaan, että tammikuussa olisi tarvetta tehdä mitään.

 4. Tää oli parasta, mitä meidän jengi pystyy esittämään – näennäisesti tasainen matsi, mutta Spudsilla maalitilanteita huimasti enemmän. Toki tylsää, että voittomaali meni muuten loistomatsin pelanneen Konsonantin piikkiin. Loppuun ei saatu edes kunnon painetta. Arteta on kyllä outo tapaus – ekalla jaksolla jollain lailla näkyvissä, tokalla ihan pihalla.
  Tuon parempaan on vaikea päästä, kun ei ole pelintekijää.

 5. Buahhahahahahahaah…Ei jaksa enää ees vituttaa, on niiiiin odotettua… Viimeisen vuoden aikana intohimo jalkapalloa kohtaan on kuollu!!!! Ei näitä peleja enää edes odota innolla kun tietää saavansa turpaan, mut ai niin voitettiinhan me bolton ja swansea, vai mikä rupusakki se ny olikaan! Olis muuten ihan suotavaa jos laitapakki osain juosta, pääseeköhän toi Carl-poju 100m alle 20 sekunnin!?!?! Tai toi ”barbie-Ken” Artetakin on aika sukka!! Mut hei, näillä mennään, ja kivaa on!!

 6. Toinen puoliaika oli kyllä hyvää painostusta kunnes Sagna loukkaantui, sen jälkeen olikin samaa kuin eka puoliaika, ei yhtään mitään peliä, potkupalloa parhaimmillaan.

 7. Jengistä ei löydy YHTÄÄN oman pelipaikkansa top 10 pelaajaa maailmassa!! Punavalkeilla laseillakin katottuna ainoo sellanen meni kylmäks tänään!!

 8. En haluaisi uskoa, että Spursilla on niin paljon parempi materiaali, etteikö matsi olisi voitettavissa jos pelaajat olisivat sillä tasolla, kuin näissä derbyissä voisi olettaa.

  Sczcesnyn imaisun myötä puhtaita papereita ei voi monellekaan antaa. Varmaan Coquelin pelasi lähinnä omaa tasoaan.

  Ramseyn tap-in (Songin erinomainen esityö, VdV kiltisti antoi tilaa) ei ainakaan omissa papereissani nosta miehen esitystä plussan puolelle.

 9. Onneksi Yossi on sentään vain lainalla, olisipa Artetakin. Gervinho on oikeasti penkkitasoa (=Bendtnerin korvaaja kuten kesäkuussa ajateltiin), mutta menköön nykymiehistössä avauksessa kun ei parempiakaan ole.

  Wenger on hyvä rakentamaan pelisysteemiä, tai on ollut. Nyt pitäisi olla helpompaa, kun on hieman enemmän kokeneita pelaajia, mutta ei tunnu olevan edes lähellä iloisen hyökkäävän peli-ilmeen loksahtaminen paikoilleen. Vai syökö heikohkot Cocquelin, Gibbs, Ramsey niin pahasti suoritusta. Jenkinsonin Arsenal-ura näyttäisi jäävän tähän yhteen, jos pitäisi lokakuussa ennustaa.

 10. Jep, näillä mennään – ja kahden viikon päästä Emiratesille. Tosi kiva pohjustus, kundit – onneks flabat on sikaedullisia. Sanonpa vielä senkin, että kauden paras matsi on tähän mennessä ollut – HJK-Schalke. Tuuletellaan nyt sitä, että Klubi varmistanee tänään tuplansa.

 11. Surullista katsottavaa nämä meidän pelit nykyään. Meistä on hyvää vauhtia tulossa keskikastin joukkue, peliesitykset kertovat kaiken. Ei riitä nykytaso ei. Ja nuo Kroenken lausunnot puoltavat ja pahentavat koko tilannetta. Tämän kauden jälkeen kun Rvp, Arshavin ja kumppanit jättävät uppoavan laivan, niin sukelletaan vielä syvemmälle. Mutta eihän tällä ole mitään väliä niin kauan kuin kassavirta on myönteinen. Nyt vittu oikeasti protesti päälle, fanit lopettakaa sälän osto ja lopettakaa peleihin meneminen. Jotain on tehtävä.

 12. phuuh floppi kausi! ei siitä mihinkään pääse. 4 vitun tappioo!! 7 pelissä. ja nyt alkaa puheitten perusteella mietityttää onko Artetasta hommaan!?? Arshavin keskelle kunnes tammikuussa tulee Hazardi! COME ON GUNNERS!!!

 13. Woukka, Jenkinsonin ura jää yhteen kauteen vain ja ainoastaan, jos penkin päässä istuu joku, joka ei jääräpäisesti usko erehtymättömään hankintavaistoonsa.

 14. Otin totena sentään edelliskauden pahimman flopin myyntiyritykset, siis Squillaccin. Ei silti yllättänyt, ettei kukaan halunnut maksaa Arsenalin aiemmin maksamaa 5m euron hintaa. Jenkinsonilla tavoite ei ole niin vaikea, eikös suomalaisupauksesta maksettu reilusti alle miljoona? Esim HJK:lla olisi hyvin varaa, vaikkei tosin pelaamaan ehkä mahtuisikaan.

 15. Kun olisi rahaa niin oikeasti lähes koko jengi uusiksi, ei näytä toimivan yhtään saatana. Koska Cesciä on mahdoton korvata niin täytyy korvata muut huonompitasoiset nykypelaajat. Tiimiin jääkööt avaukseen Szczesny(munauksestaan huolimatta), vermaelen, sagna, wilshere, song ja rvp avaukseen. Penkkimateriaalia koscielny, mertesacker, gibbs(santos), frimpong, arshavin, walcott/gervinho ja varauksella fabianski/mannone. Loput vaan oikeasti ulos ja tilalle siis: huipputoppari(mahdollisesti erilainen puolustuslinja jolloin mertesacker toimisi tässä), vasen pakki, world class pelinrakentaja(ei mikään ramsey. artetakaan ei riittäne). Näiden lisäksi vielä yksi kunnon laituri ainakin ja toiselle laidalle kolmesta laituristamme se parhaan formin omaava ja odotellaan AOC:n kasvua. Penkille vara-oikea pakki sekä maalintekijä (tai vime kauden alun chamakh).

  Eli: Szczesny(Mannone) – Sagna(uusi vahvistus), Vermaelen(Koscielny), Uusi hankinta/Mertesacker, Uusi hankinta(Gibbs) – Song(Frimpong), Wilshere(?), PELINRAKENTAJA(Arteta) – UUSI LAITURI(Arshavin) , RvP(Chamakh?), Walcott?(Gervinho)

  Meinasin pyyhkiä koko tekstin samaa paskaa kun Arsenalin pelikin. Laitetaan nyt kuitenkin

 16. Vittu, kyllähän sen tiesi että Cescin lähtö on katastrofi, mutta en ihan näin isoa katastrofia silti odottanut. Yleensä kun huippupelaaja lähtee niin muut nostavat tasoaan, meillä vaan paljastu että ne muut ovat surkeita ja pärjäsivät vain Fabregasin rinnalla.

 17. Joku väitti, että kausi 53/53 olisi ollut aloitukseltaan seurahistorian heikoin. Tuolloin hävittiin ekasta kahdeksasta matsista kuusi ja päädyttiin kauden lopuksi sijalle 12. Ensimmäiseen saavutukseen ei kyetä, mutta loppusijoitusta voidaan hyvinkin laittaa heikommaksi.

 18. meillä ei oo keskikentällä sitä jakeliaa ja silti pelataan samaa peliä joten wenger oliko Arteta oikee veto…..

 19. Tässä tulee jo Denilsonia ikävä, ei mielestäni ole paljoakaan huonompi kuin Ramsey. Olisi pitänyt laittaa AOC kentälle ja Chamakh lopussa, eikä Arshavinia ja Benayonia.

 20. Tää on outoa! Yleensä mä oon kaikista negatiivisin ja vittuuntunein koko blogilla, mutta nyt on toinen ääni kellossa…
  Kaikki täällä tuntuvat olevan maansa myynneitä, jonka ymmärrän täysin, mutta mää näin pelin aika erilailla!
  Mun mielestä me pelattiin aika hyvin! Tulokset vaan viime aikoina Spursia vastaan on ollut tosi epäonnisia… Gibbs, Sczestny ja coguellin pelasivat mielestäni todella hyvin ! Spurs vieraissa on kuitenkin tällä hetkellä TOSI KOVA vastus kenelle tahansa! Sanoisin, että peli anto toiveita paremmasta tulevaisuudesta! Coguellin ja Gibbs etunenässä saa mun mielen paremmaksi tappiosta huolimatta!
  Vitun maajoukkuetauko taas…No ihan hyvä jos saadaan Verma ja joku muukin takasi tauon jälkeen.
  SAGNAN TILANNE HUOLESTUTTAA TOSI PALJON !

  Keep The Faith My Brothers and Sisters ! Täältä tullaan vie.

 21. Pelattiin todella hyvin ja HÄVITTIIN. Herätys! Täältä tullaan Championship tätä tahtia joo, että Keep the Faith vaan…

  Kuinka syvälle meidän joukkueemme pitää sukeltaa? Ilmeisen syvälle ja sittenkään ei tapahdu mitään. Tänään näin niin huonon Arsenalin, että en muista milloin olisin vielä huonomma (Arsenalin) nähnyt. Olen mykistyneen surullinen ja täydellisen v…tuuntunut Wengeriin, Gazidikseen, Kroenkeen ja Ketunmetsästäjiin. Menkää pois. Kaikki.

  Ja hei, nyt ei ole hyvä hetki postailla tänne mitään ylistävää Wenger-propagandaa tmv p..kaa. Öitä goonerit. Liskojen öitä.

 22. Omasta mielestä Arteta oli ihan kohtalainen, mitä nyt loppua kohden hyytyi. Ei kaihda kontaktiakaan ja sentään yritti, vaikka onkin melko kevyttä tekoa. Fabregasin kanssa tietysti turha puhua samassa lauseessa, mutta ei se nyt asiaa paljon auttanut kun sidekick Ramsey oli aivan hukassa.

  Olen varma, että peli olisi aivan erinäköistä jos Vermaelen ja Wilshere olisivat mukana. Mutta näillä mennään, valitettavasti.

 23. Täytyy myöntää, että ennen peliä olin henkisesti valmistautunut tappioon, mutta kyllähän tämä aivan valtavasti sattuu. ”Enon” ja kumppaneiden takia en viitsi kirosanoja turhaan kirjoittaa, mutta tuntuu ihan hirveältä. Ei pelkästään tappio tänään, vaan tähän tappioon kulminoitunut alkukausi. Tämä on siis taso ja tähän on tyydyttävä myös kannattajien, sillä selkeästä managerille ja omistajille tämä riittää.

  Jos seura tekee samaan aikaan taloudellista voittoa kun taso kentällä on tämä, niin ketä tämä palvelee pitkässä juoksussa? Ei ketään. Kvartaalitalouden ”tee rahaa nyt ja murehdi huomisesta huomenna” ei toimi jalkapalloseuran liikesuunnitelman pohjana.

  Sagnasta sanottua” wenger says arsenal are ”very worried about sagna’s injury”. too soon to say how long he’ll be out, but problem relates to fibula/ankle”

  Jenkinson vai Djourou – uuh päässä pöyrii ja oksettaa eikä se johdu rommista..

  Kuitenkin huomennakin ylpeänä vedän Arsenal-paidan päälle töihin. Tuloksista riippumatta kannatan vain yhtä seuraa täydellä sydämellä!

  Arsenal ’til I die!

 24. on Tottenham’s first goal…
  It is frustrating as well because their first goal was handball. I wonder what the linesmen do in these situations. It is a second yellow card as well because he already had one – for handball, on purpose.

 25. Otetaan nyt vittu se peili kauniiseen käteen eikä jauheta jostain helvetin ”käsivirheistä”!!!!!

 26. Ehkä Fart otti osittain kädellä pallon alas, ehkä ei. Ihan sama, Spudsilla oli joka tapauksessa liuta avopaikkoja, meillä ehkä kaksi selkeää maalitilannetta: maali ja sit ekalla jaksolla Gervinhon ohiveto tyhjistä.
  Mutta Wengerkään ei yrittänyt väittää, että hyvin pelattiin mut huono tuuri. Ja jos taso on jatkossa tämä, skabaamme keskikastin sijoituksista.

  Tammikuun siirtoikkunaan mennessä neljäskin sija saattaa olla niin kaukana, että vahvistuksiin ei edes yritetä tuhlata.

  Edelleen Arteta: millä perusteella hän pelasi hyvin? Pelintekijä, jolta ei tullut yhtään vapauttavaa syöttöä? Kuten aiemmin sanoin, ekalla jaksolla oli jotenkin mukana, mutta tokalla ei ollut edes mukana. Ramsey yritti paikata, mutta kun taidot ei riitä, niin no can do. Nolointa on oikeastaan se, että Coquelin pelasi edes siedettävästi – ja hänen ei pitäisi mahtua edes penkille.

 27. Arteta tulee olemaan todella kevyt kovia joukkueita vastaan, jollaiseksi Spurskin valitettavasti on ainakin kotonaan noussut. Kyllä spanski varmaan ihan avoimien ovien joukkueita vastaan heiluttaa tahtipuikkoa, mutta se ei vaan riitä. Eikä lämmitä yhtään se näennäiskovuus, joka johtaa 10 viikon loukkaantumisiin kauden aikana. Kovuutta pitää olla niillä kahdella kaverilla hänen takanaan ennen kaikkea, eikä sitä kyllä näkynyt Ramseylla ja Cocquelinilla juurikaan.

  Ei ole mitään väliä ketä siellä kärjessä on häärimässä, kun tarjoilu on luokatonta. Eipä silti, olisihan se hyvä jos Walcott ja Gervinho saisivat ihan itsenäisesti joskus jotain aikaan, mutta en suuremmin ärsyynny tästä, he pelaavat nopeutensa ansiosta, ei mistään muusta. Pelin idea on siis ruokkia näitä vauhdissa oikein rajusti jos pelkistetään ja nyt ei mitään syöttöjä näy kun vastus kovenee. Joukkue on ihan perseelleen rakennettu eikä sitä nyt sitten korjata tammikuussa eikä ensi kesänäkään.

 28. Re: Arsenal / Arsene .com

  ”In the first half I felt we played a little but with the handbrake on.”

  Miksi?!

  ”We got it back to 1-1. I felt again that we didn’t push on enough and let them get back into the game.

  Miksi?

  ”We lack a little bit of confidence at the moment.”

  Miksi?

  ”We just need to protect a result when we have one.”

  Niinkö harvinaista se on?

  ”It is frustrating as well because their first goal was handball.”

  Kertoo mies, joka ei yleensä kommentoi mitään ennen vide.. olkoon.

  ”I wonder what the linesmen do in these situations.”

  Minä ihmettelen jotain aivan muuta.

  ”We did not defend properly and we were punished for it.”

  Yllätys?!

  ”I think at the moment we have to set ourselves a realistic target..”

  Sitä saa mitä tilaa. Jos sija numero yksi ei ole selvyys, ei sitä ole myöskään sija neljä pitkällä juoksulla.

  ”If you say today we will win the league it is not realistic.”

  Miten h*lvetissä asian ymmärtäminen saattoi kestää lokakuulle?

  ”We have to fight to come back into a much better position, that’s reality.”

  Indeed!

 29. Ja sekin tässä saattaa olla edessä, että Jenkinson saa jatkossakin peliaikaa. Wengerin täytyy nyt tajuta, että vaikka Santos väärälle puolelle, mutta ei Jenkinsonia avaukseen. Mutta ei se ehkä tajua. Martin O´Neill…

 30. Niin, Jenkinson pelaa pari kuukautta ilmeisesti tai ainakin sen mitä jaksaa. Twitter-huhuissa Sagnan fibula on murtunut ja viikkoja sivussa. Ikävä on Eboueta, on aika kovastikin tässä hetkessä.

  Se joka scouttasi Jenkinsonin valmiiksi nousemaan muutamassa viikossa valioliigan ansainnee potkut.

 31. Ja tämä on meidän ”juhlavuosi”.
  No onneksi sentään moneybayor ei tehnyt maalia. Eikä muuten uskaltanut tulla muiden pelaajien kanssa yhtäaikaa pelaajatunneliinkaan, huomasitteko?

  Nyt ollaan ikävän kyllä tultu siihen pisteeseen, ettei tappio Spursillekaan vituta niin paljoa kuin yleensä.. siis NIIN paljoa. Tottahan se vituttaa.

 32. Mitä jos nyt vaikka Robin ja Song sattuvat vielä loukkaantumaan, niin en voi kuvitellakkaan minkälaista paskaa peli sitten olisi, en sillä etteikö se nyt jo olisi paskaa. Robinin loukkaantuminen täysin mahdollista tulevissa maaotteluissa.

 33. Juni, hold your horses. Jauhan just niin kauan kuin haluan ja erityisesti manageriasiaa. Ja tää petturi ei lähde vittuun, vaan seuraavaan matsiin emiratesille.

 34. Ketä nyt kiinnostaa mikään? Mua kiinnostaa ensisijaisesti Arsenalin menestys – eikä pari lausetta klubista luulisi pahemmin häiritsevän. Jos häiritsee – samoin kuin wenger-arvostelu, niin toki voin siirtyä innocent bystanderiksi.

 35. ja ei tää mitään vitun käsipalloo kuitenkaan oo! vanderille toinen keltanen ja ulos!! onhan muuten aika sähkönen meininki =)

 36. kyllä se on yksinkertaisesti niin, että pelaajien nykyinen taso ei riitä. Kauneudella ei voi valioliigassa korvata mieshormoonin puutetta, jota pelissä tarvittaisiin. Ja johtaja kentälle! Ja vaikka Arsene lähtisi, sama porukka silllä uudellakin olisi!

 37. vielä lisäyksenä edelliseen: kyllä sieltä ojasta on aina ennenkin noustu, jos ei itse niin jonkun avustuksella. Ja ei ne businessmiehet niin tyhmiä ole, ettei ne tajuaisi, missä mennään!
  Ylpeänä edelleenkin Gooner-juhlamerkki takinkauluksessa.

 38. On se hyvä jos joku saa paremman mielen kaivamalla tuomarivirheitä joka kerta kun tulee nokkaan! Oltais varmaan voitettu peli 5-0 jos tuomari olis viheltäny ton virheen pois, juu juu!!
  Ongelman ydin nyt ei vaan ole se että onko tulos 1-1,2-1 tai mitä vaan, vaan se että meidän peli on kauheeta kateltavaa!! Siitä puuttuu lähes kaikki mahdollinen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s