Säälittävään tilaan on Wenger joukkueen ajanut

Ottelun ennakkosuosikki Spurs ei pelannut edes mitenkään erityisen hyvin, mutta sekin riitti voittoon Wengerin lammaslaumaa vastaan. Kotijoukkueella oli maalien lisäksi ainakin viisi tai kuusi loistavaa paikkaa lisäosumien tekemiseen. Meidän hyvät paikat maalin lisäksi oli tasan yksi Gervinhon hukattu avopaikka 0-0 tilanteessa. Todella heikko suoritus kaikin puolin ja kun tähän lisää perinteisen surkean puolustamisen niin eipä sitä ole mitään mahdollisuuksia pelejä voittaa.

Alkuun täytyy taas kerran ihmetellä, että miksi Parker ei kelvannut Wengerille viidellä miljoonalla kesän aikana? Mies oli eilen loistava taas kerran ja pyyhkii kaikilla eilen meidän avauksessa olleilla keskikenttäpelaajilla lattiaa. Ramseyn taso on luokkaa Denilson tällä hetkellä ja se kai kertoo kaiken oleellisen. Arteta ei myöskään pysty pelaamaan ainuttakaan kunnon syöttöä eteenpäin, hidastaa peliä koko ajan ja lisäksi melko paljon harhasyöttöjä ainakin eilen. Paljon kertoo, että keltanokka Coquelin oli kolmikon paras ellei jopa koko joukkueen.

Szczesny piti joukkuetta pitkään pystyssä loistavilla torjunnoillaan, mutta loppujen lopuksi melko helposti päästetty maali tiputti arvosanaa todella paljon. Valitettavasti loistavatkaan torjunnat eivät riitä jos loppujen lopuksi päästää helpon maalin. Tosin vaikka tuolla maalin suulla olisi minkälainen ihmemies tahansa niin tällä joukkueella ja managerionnilla ei pisteitä tulisi juuri yhtään nykyistä enempää. En siis missään nimessä syytä Szczesnyä tappiosta, puolalainen oli ehdottomasti meidän parhaita ellei paras vaikka siihen ei paljoa vaadittukaan.

Gervinho ja Walcott ovat täysiä susia vähänkin kovemmissa peleissä, toki usein myös helpommissa vaikka sellaisia pelejä ei taida edes olla nykyään olemassa. Kummallakaan ei tee yhtään mitään ja kun herrojen puolustusasenne on vielä täysi nolla niin ei muuta kuin penkille tai myyntiin. OC ei voi olla tuon huonompi kuin mitä kyseiset herrat eilenkin esittivät.

Umpisurkean pelin ja tuloksen kruunasi Sagnan loukkaantuminen. Puhutaan ilmeisesti kuukausista ja käytännössä tämä tarkoittaa Wilsheren tavoin Sagnan pelien olevan ohi tämän kauden osalta. No ei muuta kuin Jenkinson tilalle, sillä se puolustus saadaankin kuntoon. Ja edelleenkään se ei ole Jenkinsonin vika, että mies joutuu aivan liian kovaan paikkaan turhan nopeasti. Vastuu on vain ja ainoastaan managerilla.

Optimistisimpienkin kannattajien on hyvä nyt viimeistään unohtaa puheet nelospaikasta. Hyvä jos ollaan sarjataulukon puolen välin yläpuolella kauden päättyessä ja putoamiskamppailu on tällä hetkellä ainakin totisinta totta. Yhtäkään joukkuetta vastaan ei voi lähteä luottavaisin mielin ja myös vastustajat tietävät tämän. Jokainen vastustaja tietää, että vastassa on joukkue joka ei osaa puolustaa alkuunkaan. Arsenalin taktiikka on myös aina sama ja ennalta arvattava, mitään muutosta on turha odottaa oli vastassa kuka tahansa tai ketkä tahansa pelaajat ovat kentällä tai loukkaantuneena. Toisin sanoen olemme unelmajoukkue jota vastaan kaikki suorastaan haluavat tällä hetkellä pelata.

En yksinkertaisesti keksi enää juuri lisättävää eiliseen nöyryytykseen. On vain todella surullista, kun edes Pohjois-Lontoon derbyssä kaikki joukkueen pelaajat eivät anna kaikkeansa kentällä. Puutteelliset taidot lähes jokainen kannattaja hyväksyy, mutta asennevamma on täysin anteeksiantamatonta tämän luokan pelissä ja tietysti missä pelissä tahansa.

Kaiken kaikkiaan, koska koko joukkuetta ei voi vaihtaa niin ainut ratkaisu on vaihtaa koko valmennusjohto niin nopeasti kuin mahdollista. Tulokset eivät yksinkertaisesti voi enää huonontua oli uusi manageri sitten kuka tahansa. Valitettavasti vain pelkään, että tuloksien pitää jatkua tämän kaltaisina tai vielä huonompina pitkään ennen kuin managerin asemaa aletaan edes aletaan kyseenalaistamaan Kroenken tai muiden johtohenkilöiden puolelta.

Niin kauan kuin Wenger jatkaa tätä surullista linjaansa niin mikään ei tule muuttumaan ainakaan parempaan päin. Seuran tila heikkenee entisestään ja se tekee toipumisprosessista vaikeamman ja totta kai pidemmän. Kaikella on rajansa ja tämän touhun rajan olisi pitänyt tulla vastaan jo hyvän aikaa sitten.

50 thoughts on “Säälittävään tilaan on Wenger joukkueen ajanut

 1. Hämmentävää, kattelin BBC:n pelinjälkeisen haastattelun ja siinä Wengeriltä kyseltiin huonosta vierassaldosta joka on jatkunut jo viime kaudesta. AW totesi vaan että oltiin viime kaudella paras vierasjoukkue, ja niinhän se itse asiassa oli. Silti joukkue saa enemmin paskaa niskaan kuin ikinä. Nähdäänköhän täällä kuitenkin asiat pikkasen liian negatiivisessa valossa? Ei sillä etteikö tällä hetkellä muka kritisoitavaa ole, on tietenkin.

  Tai no, paskaa kaikki. Divariin mennään, RVP lähtee ilmaiseksi jo tammikuussa ihan varmuuden vuoksi ettei tartte käydä siirtokeskusteluja kesällä. Wilshere ei pelaa enää ikinä, ja Sagnakin rekrytään viimeistään kesällä Shittyyn. Arshavin jää eläkkeelle ja Mertesacker palaa nahkahousumaahan syömään bratwurstia.

 2. Se peli meni niin. Ite näin vaan jälkimmäisen jakson, joka oli ihan tasaista vääntöä. Toki Spurs pääsi paremmin maalipaikoille. Mutta ei Arsenal mitenkään hätää ollut kärsimässä. Sagnan vamma on kyllä erittäin iso takaisku. Loppuvuosi täytyy mennä ilman kunnollista oikeata pakkia. Saapa nähdä meinaako Arsene nyt peluuttaa tosissaan Jenkinsonia, vai koitetaanko Kos tai Djourou laittaa tuonne. Joka tapauksessa iso aukko jää ja vaikea uskoa että nykyrosterista löytyy paikkaajaa. Näkemäni perusteella Coquelinille peukkua, tuo pelasi ihan hyvää ja varmaa peliä. Junnuissa Coquelin veteli oikeana pakkina, joten ehkäpä sitä kokeillaan?

  Jos mietitään näitä kesän hankintoja, niin kyllä sieltä varma laatu on noussut esiin. Mertesacker on ollut selkeä vahvistus tuohon linjaan. Kaikkien muiden kohdalla onkin sitten kysymysmerkkejä. Toki kuukauden perusteella ei voine vetää lopullisia johtopäätöksiä, mutta ei siellä sitä super-qualitya suuremmin tunnu olevan. Tammikuussa lienee pakko lähteä myös ostoksille?

  Jotenkin nyt koko joukkue on aivan lukossa. Mikä se oikea herätys sitten olisi? Managerinvaihdosko? Joka tapauksessa jostain pitäisi nyt kaivaa positiivinen syke kaikkien tekemiseen. Ei tämä joukkue nyt oikeasti näin huono ole. Jos nyt hakee jotain ”positiivista” tulokulmaa, niin seuran on pakko reagoida tilanteeseen jotenkin. Joko otetaan sekkivihko käteen tammikuussa ja hommataan tarvittavia palasia. Tai sitten myönnetään, että näillä mennään ja mestaruustaistelu on utopiaa. Kuten myös näillä näkymin 4. sija.

 3. joku jo sanokin että mielummin santos oikealle kun jenkinson ja olen samaa mieltä.

  31 peliä jäljellä ja jotain voidaan vielä pelastaa mutta 4 joukkoon en usko enää! mutta ehkä se on tosiaan se herätys wengerille ja muille pomoille et hei kyllä nyt ollaan säästetty väärässä päässä ja tammikuussa hazard,mdvila,cahill ja oikee pakki.

 4. Valmentajaa ei pidä vaihtaa nyt, ellei ole saatavilla oikeasti superqualityä jonka kanssa voisi pystypäin katsomaan pitkälle tulevaisuuteen. Tämä sulkee itselleni lyhytaikaiset ja hermoheikot projektivalmentajat kuten Monnin pois.

  Rönkä on siinä oikeassa, että Wenger ehkä on paras mies yhä pikkuisen korjaamaan kurssia ylöspäin. Sen sijaan alan olla varsin vahvasti epäileväinen, pystyykö enää urallaan nostamaan Arsenalin takaisin UCL-joukkueeksi. Tämä tietysti tietäisi sitä, ettei ura enää kovin pitkään edes jatku.

  Ihan realistista on, että äkillinen valmentajanvaihdos ja joku föönimies voisi jopa tuottaa vielä huonompia tuloksia. Tämä pitää aina muistaa. Joukkue ei ole enää kovin taitava, se on pienikokoinen, loukkaantumisherkkä ja itseluottamus on nollissa. Ei noista asetelmista kukaan tao kovaa voittoputkea. Kesällä katsotaan sitten uudestaan ja lasketaan rahalliset tappiot.

 5. Meillä oli eilen omat hyvät hetkemme, jolloin ottelu oltaisiin voitu kääntää kotiin ja ratkaista. Ekalla jaksolla pallo oli meillä, mutta ratkaisupaikoille ei päästy. Toka jakson alussa oli kunnon mylly, mutta ei tulosta. Viisi vuotta sitten noissa paikoissa oltaisiin mätetty kolme maalia ja Spurs olisi lyöty nurmen pintaan. Pahinta tässä ehkä taas oli se, että kunnon taisteluilmettä ei kentältä löytynyt. Nuori Coquelin taisteli yksin. Tämä muukalaislegioona ei osaa puhaltaa yhteen hiileen – se kusee siihe niin, että savu nousee.

  Onhan tämä meidän loukkaantumislista taas kerran täysin käsittämätön. Olen vuodesta toiseen jankannut täällä sitä, että meillä tehdään systemaattisesti jotain väärin tai jätetään jotain tekemättä. Siitä ollaan oltu pitkää eri mieltä, mutta ilokseni olen huomanut, että pikkuhiljaa alkavat joukot olla samaa mieltä. Seuraavan pelin takalinjojen kokoonpano pelottaa jo nyt. Onko se Gibbs-Song-Merte-Jenkinson? Ei hyvältä vaikuta. Gibbsinkin ohi mentiin eilen heittämällä moneen kertaan. Mertesackerin ja Sagnan yhteispeli ei toiminut ekassa maalissa. Nyt vielä joukkueen varmin suorittaja on 3kk:n huililla, eli todennäköisesti loppukauden. Song pelaa topparina ihan kelvollisesti, mutta kyllä miestä kaivataan keskikentällä.

  Arteta on ollut minulle suurin pettymys. Missä on se Evertonille otteluita ratkaissut taitava keskikentän taistelija? Pelaa ihan tusinaroolissa meillä nyt. Walcottista ei koskaan tullut sitä huippupelaajaa, mikä piti tulla. OC siihen vain paikalle, sillä se mitä mieheltä ollaan nähty, on ollut paljon parempaa mitä Theo pystyy nyt tarjoamaan. Ja missä on SE Gervinho, mikä nähtiin Pre Seasonilla? Eikä pää kestä Valioliigaa? Taitoahan miehellä on. Ramsey… no, turha kait enää sanoa mitään.

  Vaan eipä löydy apuja penkiltäkään. Van Persietä käy sääliksi. Milläs teet maaleja, kun et saa palloja. Ja sitten kun on tulossa pallo lapaan, joku israelilainen vie sen välistä. RVP:n kohdalla vain tilanne on se, että tämä on viimeinen kausi meillä. Ei hyvältä vaikuta ei.

 6. Ketäs siellä muuten voisi olla saatavilla. Sapattia viettävä Ancelotti? Eittämättä näyttöjä on, mutta tuolla on kyllä aina ollut laadukkaat joukkueetkin. Onkos van Gaal muuten vapaana? Olisi toki ehkä aika radikaali vaihdos nykyiseen nähden. Kohta varmaan saisi myös Owen Coylen vapailta markkinoilta.

  Jos nyt ihan tosissaan yrittää miettiä managerin vaihdosta, niin van Basten olisi omalla listalla varsin korkealla. Siihen vielä se Bergkamp aisapariksi ja sitten Adams/Bould kouluttamaan alakertaa.

 7. Olen ollut pitkään sitä mieltä, että topparit näyttävät vielä huonommilta juuri siksi, että laitapakit ovat kehnohkoja ja jos ovat hyviäkin (Sagna useimmiten), ei tukea tule laidassa pelaavalta. Puolusta siinä sitten kahta miestä yhtäaikaa. Songin ei ole vara mennä laidallekin heilumaan, kuvaavaa eilenkin oli että topparina pelaava Song syöksyi päätyyn ja syötti maalin. Ihan kiva asia, mutta kun alakerran varmistuspeli ei yleensä toimi kovinkaan vahvasti jonkun tehdessä reippaita nousuja.

  Nyt laitapakit ovat huonoimpia sitten Nelson Vivasin ja ohi mennään koko ajan, plus sijoittuminen on heikkoa. Jenkinson ja kaksi muuta vasemman puolen sankaria tuottaa kyllä katastrofin keskustaankin. En tiedä onko tässä halpisbrassista ikinä tasaiseen suorittamiseen, mutta ainakin yksi laitapakki tekisi terää tammikuussa. Sellaisen voisi jopa saadakin kevyesti, nämä kaverit ei yleensä ole niitä suurimpia tähtiä, mutta voivat olla tärkeitä lenkkejä, kuten Sagna.

 8. Jep, kyllä nuo meidän uudet ”vahvistukset” ovat olleet pettymyksiä. Arteta, Gervinho, Jenkinson… Mertesacker on ollut ok, mutta mies kyllä toivottoman hidas ja kankea. OCsta en osaa sanoa vielä mitään. Ja taas kerran ihmettelen, että miksi Park ostettiin, kun Wengerillä ei näytä olevan aikomustakaan miestä peluuttaa… Nopeasti ovat uudet kaverit taantuneet muun joukkueen tasolle. Sääliksi käy Sczesnyä ja Rvptä.

 9. Peliesitys ei ollut mielestäni yhtä katastrofaalinen kuin mitä Ville kirjoitti, mutta tulos oli. Ja nyt en tarkoita, että olisimme pelannieet mitenkään loisteliaasti. Sagnan loukkaantuminen syö joukkueen iskukykyä aivan järjettömästi sillä Jenkinsonin taso ei vaan riitä. Wengerin erottaminen olisi hyvä asia ainioastaan siinä tapauksessa, että tilalle saadaan joku todella kovan luokan manageri. Kuka se sitten olisi? Sitä lienee edes turha spekuloida, sillä todellisuudessa Wenger ei ole saamassa kenkää ihan heti. Se mitä voidaan tehdä, on avauskokoonpanon vaihtaminen. Kun Walcott, Gervinho, Ramsey ja kumppanit eivät näytä saavan mitään aikaan niin uusia miehiä tilalle, olivat sitten miten kokemattomia tahansa. Positiivisin asia eilisessä pelissä oli Francis Couquelin. Nuori kaveri pelasi ennakkoluulottomasti ja ennen kaikkea harvinaisen kypsästi. Mielestäni ainakin tällä hetkellä ranskalainen on nokkimisjärjestyksessä Frimpongia edellä.

 10. Olin muutaman päivän sairaalassa leikeltävänä vanhan futisvamman takia ja sain kinuttua itseni eiliseksi kotiin nähdäkseni matsin . Illalla toivoin jo että olisin jäänyt sairaalaan….

  Se on vaan kerakaikkiaan niin että joku vitun spudskin on materiaalisesti meitä edellä selvästi .
  Miten tähän on tultu ? Tässä on tulos kun viime vuosina on systemaattisesti luovuttu tähtipelaajista ja tuotu tilalle pelaajia jotka eivät olekaan sitten nousseet sille vaaditulle tasolle .Kuuluisa sanonta ; Sitä saa mitä tilaa , se on tässä ja nyt .

  Kaiken kruununa omistajana on nyt tyyppi jolle kassa virrat on kaiken a ja o , ei minkäänlaista kunnianhimoa . Tyyppihän on tunnettu keskitason joukkueiden omiatajana ja sinne mekin vajotaan , ei mahda mitään.
  Gazidisin munapään ainut tehtävä on laskea amerikansedän rahoja ja katsoa että tilit pysyy plussalla .
  Manageriamme tällä hetkellä katsellessa en tunne enää muuta kuin sääliä , on hän nykyisin niin surkea ilmestys.

  Tuo Sagnan loukkaantuminen on jo jotain epäuskottavaa , joukkueen tasaisin suorittaja pois luultavasti koko kauden . Jenkinsonin paikka olisi oikeasti aivan jossain muualla kuin ARSENALin tasoisessa joukkueessa . On todellakin oltava joku muu vaihtoehto ketä oikealla peluuttaa , huonompaa ei voi olla . Arteta oli eilen suuri pettymys , oli suorastaan surkea . Ainoat jotka saivat puhtaat paperit olivat Coguelin ja Gibbs , Konsonantin plussan vei se maali……
  Rambon pelaaminen tällä hetkellä on aivan käsittämättömän huonoa .

  Sanokaapa rehellisesti montako näistä nykyavauksen pelaajista oikeasti olisi mahtunut parin-kolmenkin kauden takaiseen avaukseen ?

  Tähän on siis tultu , rakas ARSENALimme konttaa lähellä putoamisviivaa . Managerime jatkaa samaa paskanjauhantalinjaa muina miehinä kuin ennenkin ja on tosiaan jo seuraa suurempi .

  Ja kun kirjotustani syytetään negatiivisesta ajattelusta komppaan Juhaa että sarjataulukkoa katsellessa ei paljon positiivista löydy .

 11. Ei millään pahalla kenellekkään mutta mä en nyt ihan ymmärrä Artetan mollaamista. Evertonissa sillä oli Cahilin tapainen kaveri jonka kanssa peli sujui kuin tanssi. Arsenalissa Arteta edelleen tarvitsee aikaa. Miten kukaan voi odottaa Artetan yksin pelastavan Arsenalin? Vieressä on Ramsey. SUURIN pettymys Walcottin ohella koko kaudella. Eilen maali mutta ei paljon lohduta. Harhasyöttöjä harhasyöttäjen perään. Ei vain ylöspäin vaan myös helpoissa syötöissä viereen. Sitten on Walcott. Ei mitään henkeä, huonoja ratkaisuja jne. Sitten on Coquelin. Pelasi loistavasti mutta on puolustava pelaaja. Gervinho toisella laidalla. Ei ollut eilen kovin vakuuttava. Miten siis kukaan oikeasti voi kuvitella, että Arteta tässä vaiheessa olis joku messias joka yksin nostaisi joukkueen? Katsotaan tilannetta joulun jälkeen. Sitten voi jo odottaakkin jotain.

  RVP saa kaikilta koko ajan synninpäästön. Ei tule paikkoja. Osittain totta. Vai onko? Unohdetaan eilinen peli. RVP:llä on ollut paikkoja ihan riittämiin mutta sihti ei ole totutulla tasolla. Tämä ei tarkoita, että olisi pelannut huonosti mutta ei myöskään aivan omalla tasollaan. Ja kun tuli laidoilta puuttuu niin se puuttuu. RVP ei ole pelkkä maalintekijä kuten monet luulee. Chamakh olisi hyvä ratkaisu tulemaan RVP:tä jolloin RVP saisi enemmän tilaa kun marokkolainen raivaa.

  Eilisessä pelissä meillä oli paljon epäonnea myös. Sagna loukkaantui tilanteessa jossa kontakti oli täysin turha. Van der Vaart olisi useiden tuomareiden normi linjoilla saanut punaisen ennen maaliaan. Ja se maali. Jos se ei ollut käsi niin mikään ei ole. Näitä tulee peleissä ei voi mitään mutta onnekaan meillä ei ole. Nelos paikkaan on 7 pistettä joka ei ole paljon. Jos joku luulee, että chelsea, newcastle ja liverpool jatkaa samanlaisella pistetahdilla niin erehtyy.

  Tosin nyt meidän materiaali ei ole kovin lupaava. Santos pitäisi ehdottomasti pelata jenkinsonin tilalla mutta nähtäväksi jää miten käy. Rahaa pitää käyttää tammikuussa ja se ketä sitä käyttää pitää olla Wenger. Valmentajan vaihdos voi toki auttaa herättämään joukkueen mutta tilastojen valossa se hyvin isolla prosentillä todellisuudessa tulokset romahtaa entisestään.

 12. Itsekin puolustan Artetan esitystä, ei ollut läheskään huonoimpia eilen. Toki 10m hankinnalta voisi odottaa enemmän, mutta vaikeaahan se on ihmeitä tehdä kun koko muu joukkue on niin huono.

  Erityisesti Ramseyn otteet alkavat huolestuttaa, vaikka maalin tekikin. Walcott ja Gervinho ihan ulkona pelistä.

  Ennen kautta toivoin, että Fabregasin ja Nasrin lähdettyä jotkut pelaajat käyttävät tilaisuuden hyväkseen ja nostavat omaa tasoaan. Nyt näyttää siltä, että monilla pelaajilla ei yksinkertaisesti kantti kestä, ja joillain taas ei riitä taso.

  Tammikuussa on pakko tehdä isoja hankintoja, jotta saadaan luotua uskoa tulevaisuuteen. Jos tästä vielä ensi kaudeksi CL:ään päästään, niin se on kuin mestaruus näistä lähtökohdista. Valitettavasti!

 13. Kysymys kuuluu, haluaako kukaan huippupelaaja tulla tammikuussa Arsenaliin, jos tämä rämpiminen jatkuu sinne asti?

 14. Lisäkysymys: Miksi haluaisi? Tää syksy tulee olemaan todella tärkeä meidän tulevaisuuden kannalta. Tulee vaikea kevät jos ollaan vielä tammikuussa sijoilla 10-20. Ja sanomattakin on selvää että siirtoikkunassa on huomattavasti helpompi kalastella pelaajia kun Valioliigamestaruus on(olisi) vielä saavutettavissa. Meiltä tämä on karannut. Huippupelaajia ei enää kiinnosta jos SUUNTA EI NÄYTÄ OLEVAN YLÖSPÄIN. Ja ensi kesänä koittaa pelaajakato jos ei pelata Mestareiden liigaa ensi kaudella. Europelit, Lontoo, ja hieno stadion on ollut meidän valttikortit tähän asti. Saa nähä kuinka rumaksi tämä menee. Meidän peli ei oo koko ajan surkeaa. Meidän pelaajat ei oo surkeita. Joku tässä kuitenkin mättää ja se täytyy valmennusportaassa selvittää ennen kuin on liian myöhäistä. 4.sija on se mihin on vielä hyvät saumat, kunhan peli-ilme muuttuu ja pienet vastoinkäymiset käännetään voitoksi.

  Maaottelutauon jälkeen Valiossa vielä tämän vuoden puolella:

  Sunderland (H)
  Stoke (H)
  Chelsea (A)
  W.B.A. (H)
  Norwich (A)
  Fulham (H)
  Wigan (A)
  Everton (H)
  Man City (A)
  Aston Villa (A)
  Wolves (H)
  QPR (H)

  Seuraavsta neljästä pelistä 7-9p ja ollaan back on track taistelussa Europaikoista. C’MON NYT JÄTKÄT! LOPPUU SE PUPELTAMINEN!

 15. Jos spudsia vastaan joukkue ei syty niin mihin sitten? Toisen puoliajan eka puol tuntia antoi jo suuntaa mutta yksi loukkaantuminen riitti lysähtämiseen, ei pojat ei näin

  Jokohan tää kausi oli tässä? Se on selvää ettei tammikuussa ketää kiinnosta tulla joukkueeseen, paitsi toisten joukkueiden jämäpelaajat jotka tulevat nauttimaan palkasta.

  Voittoja toivon tulevan ennen shelski matsia (kaksi) ja nopeasti laskettuna 8 voittoa ainakin tänä vuonna pitäisi vielä saada kaikkiaan, mutta realismia taitaa olla Wengerin päänpyöritys, niskat tuos menee

  Vaikea uskoa europaikkaan ensi kaudella

 16. hyvä niki! =) jotenkin vaan usko meinaa loppua koska itse en oo tällästä kauden alkua ikinä kokenu ja sitten tuntuu että toi pelin tökkiminen johtuu että Arteta joko ei vielä oo päässy sisään thon nopeeseen peli rytmiin tai sitten se tarvitsis siihen JACKIN viereen koska aaron ja Arteta on mun mielestä liian samanlaiset pelaajat ne osaa hyökätä ne osaa puolustaa. eli koska Jack on poissa niin Arshavin siihen:

  Hyökkäys: Park(gervinho)-van Persie-Chamakh(jompi kumpi englantilais pojista)

  keskikenttä: Arteta(bena/Rosicky)-Arshavin-Song(Frimpong)

  puolustus: Gibs-Kos(verminaattori)-merte-santos

  malilla yksin oikeudella: Szczesny

  ja sit vielä on vielä ryo tonne kärkeen ja ramsey Arshavinin tilalle.

  kuten huomaatte koska Jack on kauan poissa ei Arshavinille oo vara miestä joten tammikuun eka päivä se Hazardi ja pari puolustajaa myös ois hyvä koska keskus pakeille pitää olla ainakin 2 varalla ja sagnalle myös varaMIES kun mua pelottaa toi puoliks suomalainen =O =)

  ps ja jos miguel on kunnossa niin song mielummin kk ja miguel merten viereen.

  Arsenal forever! vaikka vaimo mitä sanois et nei ei kuule sua =) niin nyt huuto vaan kovenee! COME OOON YOUU GUNNERS!!!!!!!

 17. Villen bloggaus ei ollut yhtään liian negatiivinen. Liian realistinen jopa. Me voidaan täällä spekuloida ja haaveilla hazardeilla ja vaikka millä superqualityihmeidentekijäpelaajilla, mutta se on aivan turhaa. Kukaan eteenpäin haluava huippupelaaja ei halua tulla nyky-Arsenaliin. Tilanne on kestämätön. Joukkueemme ui syvällä ja Wenger ei sitä sieltä enää mihinkään pysty nostamaan. Hyvä kun pitää meidät Valioliigassa.

 18. Ainoa millä tällä hetkellä kannattaa spekuloida on, milloin Wenger lähtee. Koska ilman sitä mitään muutosta ei tule eikä paranemisprosessia saada käyntiin. Julistankin tässä veikkauskilpailun Wengerin lähtöhetkstä. En puhu potkuista, koska niitä antamaan kykenevää tahoa ei taida seurastamme löytyä. Oma veikkaukseni on 15.3.2012, koska silloin viimeistään olemme tippuneet tämän kauden metsurien liigasta ja myös kaikki mahdollisuudet selviytyä ensi kauden kilpailuun ovat menneet. On myös viimeinen hetki selvitä kuiville mahdollisessa putoamistaistelussa. Parhaiten veikanneelle (jos useita, voittaja arvotaan) tarjoan Tykin tavattaessa Sportissa viimeistään ensi kauden alussa.

  Pieni präntti: tarjous raukeaa, mikäli Wenger on ensi kesän jälkeen vielä puikoissa tai jos tipumme mestaruussarjaan, koska Sportti ei taida niitä pelejä näyttää. Ja arvauksiin tarkka päivämäärä.

 19. no talous ja olosuhteet on sen verran hyväs kunnossa että kyllä sinne pelaajia saadaan!(ja peli tyyli sekä ehkä toi historia) =) nyt palataas maan pinnalle sieltä luolista murjottamasta =)

  toki mielipiteitä on yhtä paljon kun kannattajia eli miljoonia!

  ja jos wenger lähtee niin lähtee

 20. Eero, tämän kauden päätteeksi. Ja syy on se, ettei ensi kaudella pelata Mestareiden liigaa. Näin ollen jokaisella Arsenen kaudella ollaan pelattu.

 21. Eerolle ; Ilmoittaa erostaankauden viimeisen valioliigan pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa 13.5.2012.

 22. Omasta mielestän Artetaa ei voi lyödä liikaa. Ainoa hyvä syy hänen ostoonsa oli nopea sopeutuminen ja runsas kokemus Englannista ja suorittamisesta yleensä. Ei muita. Artetan Everton ei koskaan tehnyt paljon maaleja ja pelasi puolustusvoittoisesti, mikä mairitteli tätä pelaajaa. Nyt kun pitäisi olla enemmän pallossa hyökkäysvoittoisessa pelitavassa, ei paljon synny. Odottaisi paljon tehoja teoriassa paremmassa jengissä tai ainakin dominoivaa otetta keskikentästä, eikä niitä toistaiseksi näy. Ei miehistö niin mielettömästi paljon huonompi ole kuin Fabregasin aikana, ja silloin syntyi kapteenilta reilusti ainakin maalisyöttöjä. Jos Artetan tarkoituksena on ajella helppoja poikittaissyöttöjä kausi läpeensä, tästä olisi selvitty halvemmallakin miehellä.

 23. Ancelotti jo ilmaisee kyttäävänsäkin Wengerin postia. Aika varauksellinen suhtautuminen nihkeä-Carloon, megahidasta futista ja vanhoja patuja mies suosii, joten koko miehistö menisi nopeassa tahdissa uusiksi. Ei kiinnosta pappa-Arsenal, vaikka junnuprojekti on aika pahasti siipeensä saanutkin.

 24. Hei, vois tässä mennä viä paskemminki.
  Mitä jos kaiken päälle
  Zesny loukkaa kätensä,
  Van Persie teloo polvensa,
  Mertesacker satuttaa selkänsä,
  Gibbs venäyttää reitensä,
  Arshavin nyrjäyttää nivusensa
  ja Chamakh loukkaa niskansa.

  Leuka pystyyn, Wenger lähtee tammikuun 31. päivä.

 25. Woukka: eikös se Arteta ole sopeutunut juuri täydellisesti, eli muuttunut täysin paskaksi? Mä annan ukolle vielä aikaa, mutta esim Shava ja Theo pitäisi purkaa sopimuksistaan välittömästi. Kummallekaan ei ole mitään käyttöä. Gervinho on menossa kovaa vauhtia samaan porukkaan. Miksei se saatanan liimatukka osaa syöttää?

  Merte nyt on ollut todella hyvä, ei siinä yksi mies pysty puolustuslinjaa pitämään kasassa, kun vieressä pelaa keskikenttämies ja molemmissa reunoissa juniori. Verman kun saisi nopeaan tahtiin kuntoon olisi keskusta ainakin tukossa. Se ei tietenkään yksin auta, kun laidoista tullaan sata nolla läpi.

  Voin rehellisesti sanoa: kyllä vituttaa. Minkä helvetin takia tuli eilenkin vaivauduttua Sporttiin? Ei ainakaan taistelevan joukkueen, joka haluaa derbyssä syödä vastustajan elävältä.

 26. 18 viimeisen Valioliigaottelun
  saldo on 19 pistettä.
  Eli se tekee 1,06 pistettä per peli.
  Samaan tahtiin, jos jatketaan,
  ja miksi ei jatkettaisi, mitään muutostahan
  ei ole näkyvissä, niin meillä on tämän
  kauden päätteeksi 40 pistettä.

  40 pisteellä on Valioliigassa sijoituttu näin
  viimeisen 10 kauden aikana:

  2001-02: 17
  2002-03: 19
  2003-04: 17
  2004-05: 16
  2005-06: 16
  2006-07: 16
  2007-08: 14
  2008-09: 16
  2009-10: 14
  2010-11: 17

 27. Harri: mut toihan on kuitenkin ihan hyvin. Jokaisella kaudella ei oltais edes pudottu ja kyllähän Premierissä pysyminen on kuin voittaisi pokaalin.

 28. Ja selitys miksei Rosicky ollut edes penkillä spurs-ottelussa löytynee tästä Young Guns:n viestistä:

  YoungGunsBlog Jamie Sanderson
  Czech media saying Tomáš Rosický and his fiancé Radka Kocurová have lost their baby after a five-month pregnancy.

  Tälläinen hirvittävä tapahtuma kyllä asettaa asiat jälleen kerran tärkeysjärjestykseen. 😦

  Voimia Tomasille rankkana hetkenä elämässä.

 29. Voi Tomasia ja perhettä.
  Aina ei edes tajua ajatella,
  että pelaajilla on elämä kentän ulkopuolella.
  Tollanen suru pysäyttää ja
  pistää miettimään todellakin tärkeysjärjestystä elämässä.

  😦

 30. Veikkaus Eeron kisaan: Wengerin sopimus päättyy 2014 kesällä. Ei potkuja eikä eroa ennen sitä. Johonkin terveydellisiin syihin eron voisi ehkä naamioida, mutta epäilenpä vahvasti sitäkin.

 31. Arsene siirtyy 9.1.2012 urheilutoimenjohtajaksi ja uusi aloittaa vastuuvalmentajana.

  Mozartille ja perheelle voimia meiltä kaikilta.

 32. Yoann Goucuff väläytti Arsenalin yrittäneen ostaa viimeisenä siirtopäivänä hänet. Olisikin ollut huomattavasti lahjakkaampi vaihtoehto, vaikka ehkä floppiriski kuten kaikki alamaissa olevat pelaajat.

  Mutta suuria puhdistuksia vasta ensi kesänä, näillä mennään ja paskaa peliä katsellaan.

 33. Musta on typerää puhua ”hengettömyydestä” sama ku suomen maajoukkue lätkässä ei pärjää ns.huonommalle niin puhutaan että ei ole asennetta(joskus voi olla näinkin..) V*tut se eilinen peli mistään hengettömyydestä puuttunu. Tuskin kukaan pelaaja arsenalissa ei muka haluais onnistua ku joka v*tun suunnasta tulee kritiikkiä ja odotetaan voittoa. Ja tuskin tän joukkueen yksikään pelaaja on voittanu liikaa pokaaleja että ois kylläseks tullu. Kannanottoni vaan villen blogiin että olisiko enemmän että puristetaan mailaa liikaa…

  Kyllä mä muuten allekirjoitan blogin sisällön vaikka aika negatiivinen se olikin 🙂

  Ei auta toivoa ku vyyhti alkais purkautuun ja voittoa alkaa tulla. Kausi ollu jo nyt niin pettymys että voiko tässä kohta enää pettyneempi ollakkaan..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s