Lisää maaotteluja

Täytyy sanoa, että joka kerta maaottelutauot tuntuvat pitkiltä ja tylsiltä, mutta tämän kertainen on ollut erityisen pitkästyttävä. Juuri mitään uutisia ei ole kuulunut moniin päiviin ja kaikki vähätkin uutiset ovat jotain maaotteluihin liittyviä, jotka eivät kiinnosta käytännössä ollenkaan. Yritä siinä sitten naputella tarinaa joka päivälle 🙂

Marokon pelipäivä oli varsin kummallinen eli sunnuntai, mutta kai se johtui siitä, että Chamakhin edustama maa ei pelaa kuin yhden ottelun tämän vajaan kahden viikon aikana. Ottelu päättyi Marokon 3-1 voittoon ja tuolla tuloksella Chamakh lähtee valitettavasti tammikuussa Afrikkaan reiluksi kuukaudeksi pelailemaan. Mies onnistui myös maalinteossa ottelussa ilmeisesti puskemalla joukkueensa avausosuman lähietäisyydeltä. Hyvä, mutta niitä maaleja voisi alkaa tulemaan myös otteluissa, jotka todella merkitsevät jotain eli tietenkin Arsenalin paidassa.

RVP:n tilanne on ollut jonkin verran esillä viime aikoina, joten täytyy kai sanoa oma mielipide asiaan. Hollantilainen on ollut niin paljon loukkaantuneena urallaan ja siitä huolimatta saanut aina uuden ja rahakkaamman sopimuksen edellisen tilalle, että jotain uskollisuutta odottaisi myös pelaajan suunnalta. Tosin tämä taitaa olla enää hyvin harvinaista nykypelaajista puhuttaessa muutamaa todellista poikkeusta lukuun ottamatta.

RVP:n loukkaantumisherkkyys ja se ettei mies ole pelannut koko urallaan yhtään ehjää kautta seuran paidassa olisi pitänyt johtaa toimenpiteisiin jo paljon aikaisemmin. Wengerin olisi pitänyt jo kauan aikaa sitten tajuta ettei hollantilaisen varaan voi yksinkertaisesti rakentaa joukkueen hyökkäystä ja maalintekovastuuta. Tilastot ovat loistavat toki viimeisen puolen vuoden ajalta, mutta pitkässä juoksussa RVP:n poissaoloihin ollaan menetetty liikaa pisteitä ja jatkopaikkoja eri cupeissa.

Pitäisin miehen seurassa jos suostuu jatkamaan sopimustaan kohtuuhintaan ja nopeasti, koska Cesc ja Nasri tapausten kaltainen tilanne on viimeinen mitä kukaan haluaa taas tapahtuvan ensi kesänä. Ilman jatkosopimusta ei muuta kuin myyntiin eniten tarjoavalla ja tilalle kunnossa pysyvä huippuhyökkääjä. No tämä politiikka tuskin tulee tapahtumaan niin kauan kuin mennään Wengerin alaisuudessa tai muutenkin samalla ketunmetsästäjien linjalla, koska sehän maksaisi paljon ja siirroilla ei välttämättä tehtäisikään voittoa. Kiinnostusta näyttäisi löytyvän ainakin Venäjän puolelta.

En ole kovin hyvin perehtynyt aiheeseen, mutta tämä uutinen herätti jonkin verran ajatuksia. Miten tarkalleen ottaen säännöt menevät näissä tapauksissa, koska Walcott on muistaakseni useastikin joutunut edustamaan sekä miesten maajoukkuetta että 21-vuotiaita samaan aikaan tai ainakin näin väittäisin. Ja valittiinhan Theo mukaan myös kesän junnukisoihin, kuten kaikki muistavat ja se ei todellakaan päättynyt hyvin seuran kannalta.

Olisikin mukava tietää tarkalleen pelisäännöt näissä tapauksissa vai oliko tämä taas vain yksi tapaus, jossa Fergusonin valta on suurempi kuin muilla managereille ja säännöt ovat hänelle ja Manulle hiukan erilaiset. Ei olisi todellakaan ensimmäinen kerta ja tuskin valitettavasti viimeinenkään.

Jos uusimmat tiedot Parkin lähtemisestä armeijaan kahden vuoden sisällä pitävät paikkansa niin ei voi muuta kuin sanoa, että ainut mikä on tärkeää seurassa on rahan kerääminen omistajien pohjattomiin taskuun. Ja tätäkään ei osata tehdä kunnolla vai miksei Parkia hankittu ajoissa, jotta mies olisi saatu mukaan Aasian kiertueelle. En tiedä, mutta ei tässä voi olla kuin erittäin huolestunut lähes kaikesta mitä seurassa tapahtuu tällä hetkellä. Tällä kertaa voisi lopettaa tähän Onlinegoonerin artikkeliin, joka kuvaa aika osuvasti viime aikojen tapahtumia ja seuran tilaa.

Ei muuta kuin jäädään odottamaan maaottelukierroksen toisen pelipäivän tuloksia, ei niinkään otteluiden lopputuloksia vaan mikä on tulos loukkaantumisrintamalla pelien loputtua.

2 thoughts on “Lisää maaotteluja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s