Maaottelut ohi taas hetkeksi

Tämä oli viimeinen maaottelutauko tämän vuoden pelikalenterissa jos olen oikein ymmärtänyt. Muutama seuraava kuukausi saadaan nauttia tai nauttia on väärä sana nykyään, mutta katsoa ainakin oikeata jalkapalloa. Jaa eipä se sitten näin ollutkaan, piti oikein tarkistaa otteluohjelmasta. Onhan siellä vielä valitettavasti ensi kuun puolen välin paikkeilla yksi kahden viikon rupeama. Ilmankin olisi selvitty.

Loukkaantumistilanne kiinnostaa tietysti eniten näin typerien maaotteluiden tauottua. Mitään uutisia ei vain ole juuri tullut esille, voi olla että joudutaan odottamaan huomiseen ja managerin perinteiseen lehdistötilaisuuteen asti ennen kuin saadaan varmuus sunnuntain pelaajavalinnoista.

Virallisten sivujen maajoukkuepäivityksen perusteella loukkaantuneita voisi olettaa olevan Rosickyn ja Benayounin. Molemmat ovat yleensä aina maidensa avauksessa ja jopa kapteeneja, mutta tällä kertaa kumpikaan ei pelannut. Ei hyvä ennusmerkki ja jäädään odottamaan tarkempia tietoja, koska Arsenal.com ei jaksa kertoa mikä on pelaajien tilanne. Olisihan se liikaa vaadittu jos joku seurassa viitsisi selvittää ja ihan kirjoittaa kannattajienkin nähtäville mitä maaotteluissa todella on tapahtunut.

Toivomukset RVP:n ja Mertesackerin lepuuttamisista olivat täysin turhia. Hollanti ja Saksa olivat jo varmistaneet kisapaikkansa, mutta siitä huolimatta molemmat pelasivat täydet pelit tiistainakin. Onneksi mitään loukkaantumisia ei ole tullut ainakaan vielä tietoon.

En tiedä miltä tämä teistä kuulostaa, mutta nämä managerin kommentit vaikuttavat todella pahasti selittelyltä kesän täydellisen fiaskon jälkeen. En tiedä mitä hyötyä tällaisten artikkelien julkaisemisesta on. No ehkä tuo selittely edelleen menee läpi osalle kannattajista, mutta suurimman osan luulisi näkevän asioiden todellisen laidan.

Szczesny on valittu toista kertaa peräkkäin seuran kuukauden pelaajaksi ja ihan aiheesta. Ilman miehen loistavia otteita sarjasijoitus taulukossa olisi vieläkin heikompi. Montako pistettä arvelisitte meidän keränneen jos maalissa olisi ollut koko alkukauden Almunia tai Fabianski. Ei ole ainakaan kaukana, että olisimme sarjataulukon viimeinen ja ulkona Mestareiden liigasta.

Tv-rahojen jakautumisesta on noussut keskustelua ja varsinkin Liverpool olisi vaatimassa rahojen jakotavan muuttamista. Nykyään kaikki Valioliigaseurat saavat saman verran ja nyt Liverpool haluaisi suurien seurojen saavan Espanjan tapaan enemmän, koska niiden pelejä katsotaan enemmän. Sinänsä ihan oikeutettu vaatimus, mutta toivottavasti ei mene läpi, koska pitkällä tähtäimellä siitä olisi enemmän haittaa kuin hyötyä. Suuret kasvaisivat entisestään ja erot liigassa kasvaisivat Espanjan ja Skotlannin tyylisiksi.

Englannin hallitus on vaatimassa myös FA:ta muuttamaan toimintatapojaan ja laittamaan seurojen taloudet kuntoon. Vaatimus on annettu, jonka mukaan helmikuun loppuun mennessä liitolla pitää olla jonkin näköinen suunnitelma valmis tai hallitus tulee puuttumaan itse asiaan. Saa nähdä miten tuo tulee vaikuttamaan vai jääkö tämäkin UEFA:n taloussääntöjen tapaan pelkäksi puheeksi. Joka tapauksessa toteutuessaan tämän pitäisi kaiken järjen mukaan olla meille eduksi.

13 thoughts on “Maaottelut ohi taas hetkeksi

 1. toivottavasti rahanjakoa ei lähdetä muuttamaan. Espanjan ja Skotlannin mallin pitäisi kertoa omaa kieltään. Tietenkin pool kuvittelee ja toivoo olevansa real tai rangers. Rosicky lienee ainakin loukkaantunut, muista ei ole tietoa.

 2. Espanjan liigan televisioitavien otteluiden tuotto on noin 600 miljoonaa euroa.

  Real ja Barca neuvottelevat itse tv-sopimuksensa ja saavat tv-tuloista 150 miljoonaa euroa vuodessa kumpainenkin. Atletico Madrid ja Valencia saavat molemmat 50 miljoonaa. Loput 200 miljoonaa jaetaan 16 seuralle

  Jos tulisi samanlainen systeemi kuin Espanjassa, niin Liverpoolhan kuuluisi tuohon 16 joukkueen seuraan 🙂

  En kyllä jaksa uskoa että esitys menisi läpi. Kaikkihan on nähneet miten mielenkiintoinen sarja la liiga on nykyäään. kolmanneksi jäänyt seura on jotain 20 pojoo perässä kakkosta, kauden päätteeksi.

  Englannissa ei ole nykyään helppoja pelejä käytännössä ollenkaan. (ainakaan meille) Minkä takia pitäisi mennä kopeloimaan hyvää tuotetta. Onhan tietysti Englannissakin pari rahatuhlaria viime vuosina juhlineet ,mutta ei silti mitenkään verrannollinen siihen spanski paska sarjaan. Itse veikkaisin Espanjan liigan suosion romahtamiseen lähivuosina jollei siellä tehdä jotain radikaalia sarjan edes hieman tasoittamiseen. Ketä jaksaa kiinnostaa jos pelin ainoa jännitys on :Tekeekö Messi tänään kolme vai neljä maalia jotain Osasunaa vastaan tai kumpi tekee ennemmin 50 maalia messi vai Ronaldo?

  Paskaa sanoi Pentti vaan ja jatkoi mailalla hakkaamistaan……

 3. Tuli harvinainen tilaisuus todistaa Stade Velodromella tuo matsi ja näillä näkymin myös Stoke Grovella seuraavana sunnuntaina. Mutta asiaan: julistan Wengerin lähtöveikkauksen päättyneeksi nyt, kun ensimmäinen päivämäärä alkaa uhkaavasti lähestyä. Tässä havaintojeni mukaan ne veikkaukset, joissa oli päiväys:

  Janne 17.10.2011
  Hente 31.10.2011
  Paznak 15.12.2011
  Eno 9.1.2012
  Maarit 31.1.2012
  Eero 15.3.2012
  Goonermind 13.5.2012
  Jouska 16.5.2012
  Tapsa 31.5.2020

  Lisäksi Juhalla ’kauden päätteeksi’ ja Jakella ’kesä 2014’. Mutta vain päivämäärän laittaneet osallistuvat kilpailuun, eli lähimmäksi päässyt voittaa. Mutta jos Wenger on yhä puikoissa ensi kauden avausottelussa tai pelaamme mestiksessä, tarjous palkinnosta raukeaa.

 4. Mulla mennyt vähän ohi. Päivämääristä en osaa sanoa muuta kuin että Ferguson lähtee ennen Wengeria. Eli luultavasti kumpikaan ei ikinä. Jos kuitenkin olisi pakko veikata niin Wenger lähtee silloin kun sopimus päättyy, jos silloinkaan. Eihän kukaan voi tosissaan uskoa että Wenger saisi kenkää? Höpöhöpö.

  Seurassa tehty viime vuosina virheratkaisuja. Onko Arsene niihin syyllinen vai antaako ainoastaan kasvot riistoporvareiden politiikalle? Mene ja tiedä. Realihan kosiskeli Arsenea männä vuosina tosissaan. Sieltä varmasti on tullut kova tarjous. Silti jäi sylkykupiksi vajaavaisilla resusseilla. Tietäen ettei menestys ole mahdollista. Tai sitten se sai säkillisen kultarahoja TAI Uskoi tosissaan että ladalla pärjää moottoritiellä kunhan vähän viilaa sylinteria ja hyvällä kaasuttimella.(Fabregas) Downforssilla ei niinkään väliä…..

 5. ”We have Jenkinson, we have Koscielny – who has been educated as a right-back – we have Djourou who can play right-back,” Wenger told Arsenal Player.

  Possibilities

  ”Koscielny was always a right-back, so he can play there.

  ”Even (Andre) Santos can play there, I think, so we have plenty of possibilities.”

 6. Aivan, paljon huonoja vaihtoehtoja. No mikäs siinä, turha tuijottaa menneeseen loistoon ja pelataan näillä mitä meillä on. Oikeastaan toivon että uusi nousu alkaa akatemian kautta, mutta ei se siinä tapauksessa tule ihan nyt, kun Jackin lisäksi on ohutta ja JET ja hänen tasoisensa saavat mennä entiseen tyyliin.

 7. kyllä tuo sagnan menetys varmasti näkyy, ellei oikean puolen keskikenttä tue santosia, tai callea tarpeeksi. itse toivon että santos sais peliaikaa ja varmsti rutiinilla osaa pelata varmemmin kuin calle. varsinkin callen ja walcotin yhteispeli oli manua vastaan aika surkeata. tosin koko porukka konttasi.

  tämän päivän villen kirjoituksesta vielä sen verran että kun ville kirjoitti ” En tiedä miltä tämä teistä kuulostaa, mutta nämä managerin kommentit vaikuttavat todella pahasti selittelyltä kesän täydellisen fiaskon jälkeen. En tiedä mitä hyötyä tällaisten artikkelien julkaisemisesta on. No ehkä tuo selittely edelleen menee läpi osalle kannattajista, mutta suurimman osan luulisi näkevän asioiden todellisen laidan.” luin tuon wengerin haastattelun ja olen varmaan niin aivopesty tai tyhmä, niin pakko nostaa käsi pystyyn että luotan kaverin sanaan, voisko joku selventää enemmistöstä mikä se todellinen laita on?
  miten työ ajattelette?

  ps. en muuten kaiva verta nenästä. uteliaisuuttani kysäsin kun kävi silmään.

 8. meilit (kysymykset) mulle goontom@yahoo.com:
  During the coming season Arsenal Player will be carrying out interviews with various players and they have given Supporters Clubs the opportunity to submit 12 Questions that they would like the player to be asked.

  We would like to offer your Club the opportunity to provide 12 Questions for the following player to answer:

  Carl Jenkinson

  It would be appreciated it if the Questions could be unusual but also the type of questions that the players would enjoy answering. Obviously the players would not be able to answer controversial questions.

  The type of questions that have been asked previously are:

  · If you could have played with one Arsenal player who is no longer at the club, who would it be?

  · What are your thoughts about living in London, have you spent much time there?

  · What were your first impressions of the Emirates stadium?

  I am sure this gives you an idea of what is required.

  It would be much appreciated if you could let us have 12 questions that could be put to the Player referred to above. Please email them to me by Monday, 31st October at the latest. Your help in this respect will be much appreciated.

  As you will see where possible we have matched the player with the relevant Supporters Club.

  Your help in this respect will be much appreciated.

  As you are probably aware Arsenal Player is now part of The Arsenal Membership Scheme and all members are able to access it free of charge. We would hope that you would encourage as many of your members as possible to join Red Membership. Arsenal Supporters, who are not members of The Arsenal Membership Scheme, can also pay daily and annual subscriptions to enter the Arsenal Player.

  Full details of The Arsenal Membership Scheme and the Arsenal Player can be found on Arsenal.com.

  If you have any queries please do not hesitate to contact me.

  Kind regards

  Jill

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s