Paluu liigapelien arkeen

Liigapelit jatkuvat jo huomenna, ei tosin valitettavasti meidän osalta mutta kahden viikon odotus on jo paremmalla puolella. Huomenna voimme katsoa jonkun pienen pelin Liverpoolin ja Manun välillä lämmittelynä kierroksen pääottelulle Arsenal-Sunderland sunnuntaina.

Eilen saatiin jo kuulla uutisia loukkaantumistilanteesta. Rosickyn loukkaantuminen oli ilmeisesti lievä ja tämä on ihan hyvä uutinen, koska Ramseyn taso ei tällä hetkellä riitä mihinkään. Ei sillä, että Rosicky olisi mitenkään huikeassa vireessä itsekään. Benayounista ei ollut mitään mainintaa, joten miehen voisi olettaa olevan pelikuntoinen. Toivottavasti sillä israelilainen on ainakin omissa papereissani Rosickya edellä.

Tärkeämpien pelaajien kohdilla saatiin myös päivitystä tilanteesta. Wilsheren ja Sagnan tilanteet tiedetään ja niissä ei ole mitään ihmeellisempää. Managerin aiemmin mainostama Vermaelenin paluu ei yllättäen tapahdukaan, kuten piti näin maaottelujen jälkeen. Kuka olisi uskonut. Nyt uusi arvaus on kaksi tai kolme viikkoa, nuo vain helposti muuttuvat kuukausiksi.

Diabyn tilanteesta tuli myös päivitystä eli noin 10 päivän sisällä miehen pitäisi olla pelikuntoinen. Hyvä sinänsä, mutta eipä miehen varaan voi mitään laskea. Se on taas pari peliä pelituntuman hakua ja sitten kun otteet paranevat niin tulee väistämättä uusi loukkaantuminen. Myyntiin jos joku jotain maksaisi ja mielellään heti tammikuussa.

Wenger puhui myös oikean pakin tilanteesta Sagnan ollessa loukkaantunut. Coquelin ei ilmeisesti tule kysymykseen, joten valinta on kai Jenkinsonin ja Koscielnyn välillä. Toki myös Santosin nimi tuli esille, mutta en jaksa uskoa tähän vaihtoehtoon. Vermaelenin ollessa loukkaantuneiden kirjoissa Jenkinsson on ehkä kuitenkin paras vaihtoehto kokonaisuuden kannalta. Koscielnyn laittaminen oikealle tietäisi keskustan heikkenemistä, kun siellä pelaisi Djourou tai pahimmassa tapauksessa Squillaci. Vermaelenin kuntoutuessa ja Mertesackerin toivottavasti pysyessä kunnossa voisi harkita Koscielnyn laittamista oikealle, mutta ei yhtään aiemmin. Toki Djouroun voisi myös laittaa oikealle, mutta toivottavasti tähän ei mennä.

Kokoonpanosta saatiin muitakin vihjeitä managerin toimesta. OC ei ole Wengerin mielestä valmis aloittamaan liigassa, mikä tarkoittaa lähes varmasti Walcottin olevan avauksessa. Toinen vaihtoehto olisi Arshavin, mutta molemmat ovat sen verran pahasti yössä tällä hetkellä ettei ole juurikaan väliä kumpi surfaa avauksessa.

Sunnuntain pelipäivälle on tarkoitus julkaista jonkin asteinen päivitys, mutta huomisen tilanne on sen sijaan paljon epävarmempi. Älkää ihmetelkö jos jää väliin.

6 thoughts on “Paluu liigapelien arkeen

 1. ”Paluu liigapelien kärkeen” (luin otsikon väärin..)

  Meni peli sunnuntaina miten vaan,
  niin musta tuntuu että mua ei vituta.
  Mää oon paikan päällä ja
  se on pelkästään helmee 😀
  Sagna olis ollu ihana nähdä kentällä,
  mutta toivon että nään Sagnan edes katsomossa ♥

 2. Tuo Ramseyn tilanne on kyllä mielenkiintoinen. Mies on pelannut aivan päin helvettiä koko kauden, mutta siitä huolimatta tehot ovat kovat (7 ott, 1 maali, 3 maalisyöttöä). Miettikääpäs miltä ne tehot näyttäis jos rupeis vielä peli kulkemaan! Samaa miltä olen Villen kanssa siitä, että niin kauan kun Verma on pois, Koscielny on pakko pitää topparina. Paska puoli siinä on se, että yksikään vaihtoehto oikean pakin paikalle ei ole edes kelvollinen. Itse valitsisin Santosin, mutta Wenkku sitä tuskin tekee.

 3. Olenko ainut joka pitää puolustuksen suhteen tilannetta tällä hetkellä katastrofaalisena ?

  Todellinen luottomiehemme ja tasaisin suorittajasoturimme Sagna on poissa ja tilalle ei ole laittaa edes korvaajan puolikasta . Niin puolisuomalainen kuin Calle onkin , se ei nyt auta . TASO ei yksinkertaisesti riitä . Kosia ei todellakaan ole varaa irrottaa keskeltä koska silloin sinne pitäisi laittaa maailaman hauskin pukukoppimeis JD tai Suicide SQ ?
  Ei hyvää päivää sentään .

  Rohkeasti vaan Santos oikealle , ei tässä tilanteessa pysty ainakaan huonoin olemaan ?

  Tuo Vermaelin paluun viivästyminen ei jaksa edes enää yllättää . Eiköhän olisi aika antaa korean ihmeelle näyttöpaikka , jos hänet kerta meille on muuksi kuin paitamagneetiksi aasian markkinoille hankittu . Samaten japanin ihmepoika Ryo kuuluisi ainakin jo penkille . OC vaan rohkeesti avaukseen jäärä , ei ainakaan huonommin pelaa kuin tämänhetkinen Theo ?

  Itse uskon että Arteta näyttää sunnuntain pelissä kunnon kapellimestarin elkeitä….

 4. goonermind: et ole ainoa, täs on jopa ebolaa ikävä vaikka inhosinkin koko äijää ja juhlin kun lähti, en uskois tätä kirjottavan ikinä, muutoinkin samaa mieltä OC:sta ja korean ihmeestä

  Elämme hienoja aikoja, luotto on jo miinuksella, ei tää enää huonommaksi voi mennä tai voi kun tietää wenkun peluutuksen ja jumalaiset vaihdot

  roskis: fressi, sitä kaivataan johtoportaas

 5. Toi Poolin ja Manun tasapeli oli ihan hyvä tulos. Ehkä?
  Suuri huomio ainakin minun silmissäni osui maikkarin aina niin ammattitaitoisiin toimittajiin. Luulin että kesätoimittajat ovat jo menneet takaisin kouluun, mutta firman tietäen en yhtään ihmettele että ns. ammattitoimittaja kirjoittaa tälläistä.

  :Gerrard sai hyväkseen vapaapotkun melko heppoisin perustein. Charlie Adam kaatui juostessaan Rio Ferdinandin jalkoihin, jonka johdosta erotuomari Andre Marriner osoitti pallon rangaistuspilkulle.

  Gerrardin vaparista pallo osui Ryan Giggsiin, joka liikehti ManUn muurissa väärään aikaan.

  No huomenna voitto niin saadaan kärkeä kiinni. Vaikka city näyttää voittavan tänään, en jaksa uskoa niiden lennon jatkuvan koko kautta. Katsoisin sen manun kuitenkin olevan se suurin suosikki mestaruuteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s