Huomenna pelataan taas

Tänään päivitys näin vähän myöhemmin kuin heti perinteisesti vuorokauden vaihduttua. Syy on enemmän kuin hyvä, vaikka jatkossa näitä myöhäisempiä päivityksiä saattaa tulla enemmänkin. Eilinen ilta meni ihan yöhön asti Henten seurassa Ylivieskassa. Loistava ilta ja siitä kiitokset Suomen ainoalle oikealla Arsenalbloggaajalle. Valitettavasti teidän lukijoiden kannalta joudutte edelleen tyytymään varabloggaajan päivityksiin tällä hetkellä.

Huomenna tosiaan vastassa Mestareiden liigassa Marseille vieraskentällä. Ei todellakaan tule helppo ottelu ja eihän rehellisyyden nimissä nykyään tälle joukkueelle mikään vastustaja ole helppo. Marseille on voittanut molemmat pelinsä tähän mennessä eli voitolla olisivat jo hyvin lähellä varmistaa jatkopaikan. Jos miettii kuinka pahoissa vaikeuksissa olimme Dortmundia vastaan avausottelussa niin siitä huolimatta Marseille otti tyylipuhtaan 3-0 voiton saksalaisista. Aika pelottava tulos ennakkoon ajateltuna.

Seuran lääkintäosastosta on ollut paljon puhetta ja ihan aiheesta ainaisten ja jatkuvien loukkaantumisten harventaessa rivejä kaudesta toiseen kohtuuttoman paljon. Täälläkin allekirjoittanut on vaatinut muutosta ja parannuksia. Se millä tavalla muutos saadaan tehtyä parempaan suuntaan ei ole merkittävin asia. Se voi olla henkilökunnan vaihdoksilla tai muulla tavalla.

Nyt seura on saanut valmiiksi harjoituskeskuksen yhteyteen rakennetun uuden medical centerin. Nähtäväksi jää kuinka tämä tulee vaikuttamaan loukkaantumisten määriin ja kestoihin. Positiivista on kuitenkin, että jotain yritetään tehdä jatkuvien ongelmien ratkaisemiseksi. Toivottavasti tulokset alkavat näkyä välittömästi, sillä olisihan se uskomaton parannus jos kaksi tai kolme avainpelaajaa ei olisi koko ajan pitkäaikaisloukkaantuneena sivussa.

Näitä otsikoita on nähty aivan liikaa viime kausien aikana. Jutussa ei nyt mitään kovin ihmeellistä ole, mutta se on tuo otsikko mikä tökkii todella pahasti. Tyhjät puheet eivät mene enää läpi, kun nämä samat jutut on kuullut niin moneen kertaan aikaisemminkin ilman mitään parannusta kentällä. Ennemminkin asiat tuntuvat menevän koko ajan vain huonompaan suuntaan, vaikka kukin pelaaja vuorollaan yrittää parhaimpansa mukaan muuta väittää. Jatkossa paljon vähemmän puhetta ja enemmän tekoja olisi huomattavasti parempi valinta.

11 thoughts on “Huomenna pelataan taas

 1. No ei ollu tuo medical center ihan tavallinen ”poli” 😉 toivotaan että olis apua näihin loukkaantumisiin…

 2. Tämähän on mahtavaa: Wenkku toteaa itsekin että puolet jengistä halusi häipyä kesällä. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2050391/Arsenal-mutiny-Arsene-Wenger-admits-half-dressing-room-wanted-leave.html Miks ei sitä puoliskoa sitten ulostettu? Ihan sama mulle vaikka oltaisiin liigan 13. mutta en hyväksy sitä että joku pelaa meillä vaikkei haluaisi.

  Olis hienoa kun olis nimiä tiedossa. Ainakin Cesc, Eboue, Nasri, Denilson, Bendtner… Almunia, Vela, RvP, Rosicky…? Fabianski? Arshavin? Alko vituttaa.

 3. Oli varmasti managerille vaikea paikka. Hyvä heitto Arsenelta kuitenkin artikkelissa Cityn palkkapolitiikkaan ja menestykseen.

 4. …ja Clichy ei selkeästi myöskään halunnut meillä enää pelata. Olen kuitenkin Clichylle kiitollinen panoksestaan joukkueelle enkä jää muistelemaan pahalla vaikka Cityyn siirtyikin. Vasemman laitapakin tonttia olikin syytä päivittää.

  Tulee vaikea ottelu huomenna. Yksi piste olisi ainakin otettava. Marseillella on tosin Ranskan liigassa vasta 9 pistettä kerättynä kymmenestä ottelusta (ainoastaan yksi voitto), joten kyllä sielläkin on kontattu. Mestareiden liigassa meno on ollut kuitenkin toisen näköistä ja uskon että Marseillen nimimiehillä (Valbuena, Cheyrou, Gonzalez, Diarra, Mbia, Gignac, Ayew, Remy…) on pelihaluja huomiselle. Kaksi haavoitettua joukkuetta kohtaa huomenna joten tunteita ei pelistä varmaan puutu. Ottelu voi päättyä ihan miten vain. Suurin huolenaihe on istelle ainakin se kuinka Jenkinson pärjää puolustussuuntaan omalla laidallaan…

  En ole nähnyt Marseillen pelaavan vielä tällä kaudella joten paha sen enempää on spekuloida, osaako joku muu kertoa mikä Marseillen pelissä on tällä kaudella mätännyt, ja miksi taas Dortmund oli ranskalaisille niin helppo pala?

 5. Vermaelen raapusti nimensä pitkään uuteen pahviin. Hyvä, että jollain pelaajalla on ”sokeaa” uskoa seuran toimintaan.

 6. Kyllä!!! Oma suosikkipelaaja jatkaa omassa suosikkiseurassa tulevinakin vuosina. Vielä kun pysyis paikat kunnossa. Muut pellet ja rahan perässä juoksijat voisi ottaa mallia meidän tulevasta kapteenista. Robin lähtee ensi kesänä -> Vermaelen kapteeniksi. Näin sen näkisin.

 7. Hieno uutinen tuo Verman jatkopahvi, enää sitten odotellaan kun pääsee Merten kanssa hoitelemaan keskuspuolustusta

 8. Verminator on tulevaisuudessakin yksi joukkueen keskeisiä pelaajia ja pelipaikallaan ainakin mun näkökulmasta aivan maailmanluokan toppari. Helvetin hyvä, että belgialainen haluaa sitoutua Arsenaliin. Nykyjoukkueesta ainakin RvP:n, Sesnyn, Sagnan, Wilsheren ja Merten toivois jatkavan vaikka loppu-uransa meillä. Ja onhan siellä toki muitakin… AO-C, Song, Frimpong…. joiden muualle siirtyminen vituttais. Toivottavasti Thomasin esimerkki vahvistaa muidenkin uskoa seuraan ja jatkopahveja tehdään.

  Huomisesta vastustajasta Marseillesta. Peli tulee olemaan hankala, se on selvää. Taisteleva jätkäporukka vastassa. Ja yhtenä pointtina haluaisin tuoda esille että Arsenal jos mikä seura Englannissa on ollut se, jonka Ranskan liigassa pelaavat näkevät parhaimpana väylänä maailman kovimpaan liigaan. Eli näyttöhaluja Arsenalille ja Wengerille Marseillen pelaajilla varmasti riittää. Tälläkin forumilla on usein kritisoitu Arsenalin liiallista ranskalaisuutta ja allekirjoittanut on ollut välillä myös mukana vaatimassa englantilaisempaa linjaa. Olen edelleen samaa mieltä että monestakin syystä meidän pitäis siirtomarkkinoilla suosia kotimaisuutta, mutta esimerkiksi Marseillen porukasta kelpuuttaisin tykkipaitaan ainakin Valbuenan, Mbian, Lucho Gonzálezin ja ehkä kaikista mieluiten Loïc Rémyn. Rémyssä on jotain samaa kuin Henryssä aikanaan. Olen varma että vastustajan pelaajat pelaavat huomenna täysillä omalle joukkueelleen, mutta samalla tietävät olevansa erityisessä näyteikkunassa kun pelaavat meitä vastaan.

 9. Näen ongelmana enemmän sen, että Ranskan liigan parhaat eivät todellakaan halua enää Englantiin, ainakaan yksituumaisesti. He haluavat Real Madridiin ja Barcelonaan, jotkut kuten Taiwo ja Ribery toisten naapureiden ykkösseuroihin. On eri asia pääsevätkö eli riittääkö taso, mutta aika nihkeää on tähyily sumusaarille. Olen melko varma, ettei Hazardkaan siirry Englantiin, ainakin jos UCL-näytöt on odotettua tasoa. Hypetetyt flopit ja sarjajyrät sitten erikseen. Käänne tapahtui jo Nasrin siirron aikoihin ja ainoa iso este on enää ManCityn maine ja tuleva asema Espanjan jättien vastapainona ainakin rahassa ja ehkä jossain vaiheessa euromenestyksessäkin.

 10. Samoin kuin Gunnerille , myös itselleni tulee King.Thierry mieleen kun Remyä seuraa . Näyttää räjähtävää pelitilannenopeuttaan ja oikea-aikasuuttaan samalla lailla . Plussana vielä pääpeli . En todellakaan piståisi pahakseni jos vaikka ensi kesänä Grovelle laskeutuisi ……

  Paha matsi joka tapauksessa tiedossa , jos etukäteen tarjottaisiin pistettä niin ainakin mie tarjoukseen tarttuisin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s