RVP:n jatkosopimus ja AGM

Eilisessä päivityksessä meni tosiaan päivät sekaisin ja liigacupin arvonta ei todellakaan ole tänään vaan vasta huomenna. Tässä vielä jatkossa olevat joukkueet kertauksena, mikäli joku haluaa katsoa mahdolliset vaihtoehdot seuraavan kierroksen vastustajaksi. Seuraava kierros pelataan vielä yksiosaisena, mutta välierät ovat kaksiosaiset. No välieristä on turha puhua vielä tämän enempää tässä vaiheessa. Katsotaan ensin huominen arvonta ja se antaa jo melko hyvän kuvan meidän mahdollisuuksista tässä kilpailussa.

Uutiset RVP:n sopimusneuvotteluiden alkamisesta ovat lupaavia. Ilman muuta asia pitää saada hoidettua alta pois niin pian kuin mahdollista. Tilannetta ei saa päästään mistään hinnasta nasrimaiseen kaaokseen ensi kesän lopulle. Muutenkin seuran uskottavuuden kannalta olisi ensiarvoisen tärkeää saada kapteenin jatkosopimus tehtyä mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti. Se antaisi edes jonkin asteisen viestin ulospäin ettei aivan koko seura ole sekaisin. Ja yksinkertaisesti RVP on loukkaantumisherkkyydestään huolimatta täysin korvaamaton pelaaja tällä hetkellä.

Se kannattaako hollantilaisen varaan rakentaa koko joukkueen hyökkäyspeli on aivan toinen kysymys. Mielestäni ei kannattaisi, mutta Wenger on osoittanut teoillaan jotain aivan muuta jo vuosien ajan. Toivottavasti luotto palkitaan viimein. Valitettavasti vain tämäkään ei todennäköisesti riitä pokaaleihin vaikka RVP pysyisi koko kauden kasassa. Tämä on erittäin suuri jos ja kaiken lisäksi joukkue on heikentynyt niin paljon muuten ettei edes kapteenin unelmakausi riitä pokaaleihin.

Toivottavasti jatkosopimus saadaan aikaan mahdollisimman pian, mutta uuden hyökkääjän pitäisi tästä huolimatta olla korkealla managerin ostoslistalla. Eikä nyt puhuta mistään Ranskan kakkosliigan tason hyökkääjistä vaan laatua tyyliin Benzema tai vastaava. Valitettavasti tämän tapaisen skenaarion toteutumiseen ei jaksa uskoa enää vähääkään. Valitettavaa mutta kun tarpeeksi monta kertaa luvataan samat asiat ja todellisuudessa mitään ei kuitenkaan tapahdu niin tulos on tämä.

Eilen oli seuran AGM. Tätä kirjoittaessa torstain alkuillasta en ole saanut kovin kattavaa tietoa mistään lähteestä miten kyseinen tilaisuus meni. Viralliselta sivulta voi varmaankin lukea perusjargonit self-sustainable modelista ja muusta. Nehän tulevat esiin joka kerta täysin samoina näissä tilaisuuksissa. En lähde linkittämään mitään virallisten sivujen tiedotteita vaan jään mieluummin odottamaan kunnes joku paikallaolija jaksaa kirjoittaa kokouksen tapahtumista tarkemmin. Tiedossa varmasti jotain lukemisen arvoisia asioita. Laittakaa vapaasti kommenttien puolelle linkkejä jos olette löytäneet hyvän raportin AGM:stä.

Tällä hetkellä pelejä tulee tiheään tahtiin, joten edellistä peliä ei tarvitse tai ehdi kovin pitkäksi aikaa jäädä kommentoimaan. Huomenna on vuorossa viikon sisään kolmas peli ja ehdottomasti vaikein näistä. Chelsea vieraissa on lähes yhtä paha paikka kuin Manun kotiluola. Yleensä sillä erotuksella, että tuomarit eivät aivan yhtä räikeästi suosi kotijoukkuetta. Odotukset kuitenkin kannattaa laskea suosiolla melko alas. Tämä vieraspeli on ehdottomasti ihan niitä kauden pahimpia ja kun katsoo meidän saldoa viime aikoina vieraskentillä niin ei kannata kovin paljoa odottaa.

Ei kuitenkaan tämän enempää vielä tänään huomisen pelistä. Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua Suomen goonerit. Huomenna jotain ennakkoa pelistä tai ainakin sen verran juttua, että pääsette kommentoimaan paikalliskamppailua oikean päivän kohdalle.

18 thoughts on “RVP:n jatkosopimus ja AGM

 1. kiitos villelle kun jaksat paikata henteä! Hienoa lukea näitä lähes joka päivä vaikka blogisti lomaa pitääkin! Cheers!

 2. Tässä yksi yhteenveto AGMstä:

  Wenger argumentative at AGM after unprecedented heckling
  By Myles Palmer

  ”Not unanimous!” shouted an angry voice to our left.

  We were voting on the re-election of Stan Kroenke as a director, which he has been for the last three years.

  ”Two against,” allowed chairman Peter Hill-Wood.

  This year there was more discontent, more audible dissent, than I have ever heard.

  The questions were cherry-picked, and few, the answers from the stage predictable and disappointing.

  Ivan spoke, Stan spoke briefly as well, a bust of Ken Friar was unveiled, and Wenger said, ”Let’s stand behind this team.”

  ”I see them every day- they are ready for a fight. We will have a go,” the manager promised.

  And I’m thinking : What if Arsenal finish fifth in 2012? What if Arsenal finish 7th in 2013? What then?

  On one level this AGM was fun for me, since I was sitting, by chance, next to Le Grove and had a natter with him. We had never met before. I met Arsenal Times too. And my website partner Ian Grant was there, as usual, so it was great to touch base with Ian. Always nice to get a hug from Amy Lawrence and say hello to author Alex Fynn, who was doing a Sky Sports News interview outside as we left.

  The Meeting had started at exactly 11.30 a.m and finished at exactly 12.20 p.m

  VERDICT IN 5 LINES?

  1. In my 20 AGMs I’ve never heard such a level of audible dissent.

  2. Hill-Wood is past it now. Really past it.

  3. Stan doesn’t understand football.

  4. Lawyer Ivan Gazidis is Ken Friar with a Cambridge degree.

  5. Never heard Wenger so argumentative, so polemical, at an AGM.

 3. Hyvä Peetu! Voi noita aikoja. Arsene sai hienon 50-vuotislahjan tuosta upeasta voitosta. Selostus sanoi että Wenger oli täyttänyt pyöreitä edellisenä päivänä. Kanu vaihtoi paitaa pelin jälkeen jonkun Chelsean pelaajan kanssa ja aloinpa miettimään ettei nykyään sellaista enää tehdä. Olikohan se tuon ajan ”muotivillitys” vai onko nykyään pelaajilta kiellettyä vaihtaa paitaa pelin jälkeen? Onko kenelläkään parempaa tietoa?

 4. Joo tän Blogin lukemisesta on tullut aika nopeasti tapa,kun tän hoksasin.Mukava gooneroida.
  Niin kyllähän joukkue tietyllä tapaa heikkeni viime kaudesta ,mutta jos tarkemmin miettii niin kuinka paljon oikeasti? Fabu oli edelliset 2 kautta melko paljon vempassa tai puolikuntoinen(varsinkin viimekausi),Nasrin viimekausi oli toki hyvä,mutta toissakaudella sekin oli vielä melko tavallinen tallaaja,toki lahjakkuus.
  Mun mielestä tärkeintä on et nyt meillä alkaa olemaan maailman luokan puolustus+veskari,kunhan Sagna vielä toipuu niin omapää pysyy puhtaampana kuin aikoihin.Kun viime kautta muistelee niin mieleen juolahtaa ne puolustuvirheet mistä tuli välittömästi rokotus ja monasti viimehetken tasotus tai voittomaali vastustajalle,ai että se söi..Tuskinpa niitä enää sillai tulee, silloin ei itsekään tarvitse tehdä kuin ne tarvittavat maalit/maalin.
  Artetakin alkaa päästä vauhtiin,samoin Ramsey.Arshavin vaan aloitukseen ja useammin 10 paikalle ainakin kun pakkomaalien tarve iskee,Arshavinia kun ei paljon paineet paina.Ja Parkia vaihdosta RvP:n tilalle.Uskon että täältä tullaan ja ens vkl tasuri täysin realismia,koska puolustus parantaa peli peliltä,kuten myös koko joukkue ja TV on kehissä.Hermot pitää pitää ,punaiseen ei ole varaa.
  On fakta,että toista superhuonoa jaksoa ei saa Liigassa enää tulla,muuten päästätään ens vuonna kattelee Euroliigan matseja jos niitäkään.
  Loppujen lopuksi nýt alkaa vielä kokoonpanossa olemaan laajuuttakin(kun vertaa viime kauteen),kunhan vielä joskus Jack palaa kehiin,tottakai ostomiesten pitäis vielä parantaa lisää ja toki olis mukava kun olis 2 maailman luokan kärkeä,mut Park voi vielä yllättää.Ja Wenger ei ruukkaa kymmeniä miljoonia kenestäkään maksaa,vaikka joskus se voisi monta juttua ratkaista.
  On selvää,että vasta enskaudella tää koneisto on täysin öljytty ja viritetty ja olisikin tärkeätä ,et mahd.moni pysyis jengissä.
  Eli aika positiivisn mielin mennään olisiko perjantailla osuutta asiaan:).

 5. Vaikka Fabregas viime kaudella olikin paljon telakalla niin kyllä hänen lähdöllään oli hirvittävä merkitys koko Arsenalin pelaamiselle . Koko pelisysteemihän oli luotu hänen varaansa ja hänellä oli sitten kyky ja taito antaa ne vapauttavat maagiset syötöt.
  Niin hyvä ja hieno pelaaja kuin Arteta onkin , hän ei samaan pysty ja koko pelisysteemi hakee nyt uomiaan ja pelityyliään ”jälkeen Fabregasin” ja tämä ottaa aikansa.

  Tällä hetkellä pelintekeminen jakaantuu useammalle yhden selvän kapellimestarin sijaan , Song yrittää tehdä sitä liikaakin sillä hänen avunsa ovat ihan eri osa-alueilla .
  Minäkin näkisin mieluusti AA,n kymppipaikalla myös valkkupeleissä , toisi varmasti uutta ulottuvuutta pelinrakenteluun ?

 6. Gunner: Niinpä, Arsene on syntynyt samana päivänä kuin minä;) No jokunen vuosikymmen aiemmin tietysti:)

 7. A A kymppi paikalle! ja huomenna sportissa huudetaan shelski nurin =) nähään siellä.

  WE ARE ARSENAL!!!

 8. Kyllähän Fabregas oli Euroopan Passmaster no1 ,se on selvää,mutta puolustus ja veska osasto paikkaili miinussuuntaan hienoja maaleja.Olispa nykypuolustus +veska ollut Fabun aikoina ni varmasti pyttyjä olis tullut.

 9. Katselin tossa Peetun laittamaa videota ja huomasin samassa Walcottin videon jossa pelataan Liverpoolia vastaan muutama vuosi sitten taaksepäin. Jotenkin olin unohtanut tuon hienon juoksun. Tuli vain tässä mieleen kun Theota on aika paljon parjattu ja moitittu ja toki hänen kuntokäyrä on ollut laskussa mutta kyllä Theo on mielestäni lahjakas ja kova kundi kun vain saisi vanhan kuntonsa takaisin ja hieman peliälyä mukaan. Tässä vielä video ->

 10. Huominen Chelsea-Arsu tulee Canal+ Aitio kanavalta. Näyttäähän Sports Academy sen? Voiko joku, Peetu? tarkistaa asian.

 11. Sportissa näkyvät kanavat:

  Eurosport
  Eurosport 2
  Pro 1
  Pro 2

  Viasat Sport
  Viasat Golf
  Viasat Hockey

  Toto TV
  TV Viisi / Voice
  ESPN America
  Canal+ Urheilu
  Canal+ Sport 2
  Canal+ Aitio

  Yle 1
  Yle 2
  MTV 3
  MTV 3 MAX
  Nelonen
  FST 5
  Urho tv
  URHO Play

 12. Huolestuttavan paljon maalinteko ollu tälläkaudella valioliigassa Van Persien varassa.

  Maalintekijät kaudella 2011/2012:
  RVP: 7
  Gervinho: 2
  Arteta: 1
  Walcott: 1
  Ramsey: 1
  Song: 1
  Arshavin: 1
  Chamakh: 1

  Euroopassa maalit jakautuneet:

  RVP: 2
  Walcott: 2
  Alex Oxlade-Chamberlain: 1
  Santos: 1
  Ramsey: 1

 13. Veikkaus tarjoaa Arsenalille voittokerrointa 6,05!!!
  Ei saisi koskaan veikata tunteella, mutta nyt on kerrassaan pakko!

 14. Toi matin laittama maalintekotilasto kertoo kyllä karusti miten pahasti olemme Robinin varassa verkonheilutuksen suhteen………
  Tammikuussa on hommattava takuuvarma maalintekijä tietäen ettei RVP koko kautta ehjänä pysy , ikävä kyllä . Park voi sit toimia tuuraajana .
  Chamakh alkaa ikävä kyllä olla jo nähty , tammikkuussa jos joku ostaa niin eikun myyntiin vaan .
  Joku vuokrapestikin ranskan liigaan vois olla hyvä , jospa sais siellä onnistumisia ?

  Kuten täälläkin on paljon puhuttu , maalintekoon tarvitaan apuja myös wingereiltä ja keskikentältä .
  Huippuvuosinahan sekä Bob että Hamstadin Punatulkku paukuttivat maaleja liukuhihnalta .

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s