Meidän Boxing Day on vasta tänään

Eiliset tulokset olivat meidän kannalta paljon parempia kuin olisi etukäteen voinut uskoa. Näillä tuloksilla ei kuitenkaan ole suurta merkitystä jos Wolves ei kaadu tänään. Keskittyminen pitää olla omassa pelissä ja tekemisessä, ainoastaan omat pelit hoitamalla kunnialla voidaan saada jotain hyötyä kilpailijoiden yllättävistä pistemenetyksistä.

Arki on koittanut ainakin osalle meistä juhlapyhien jälkeen ja itse kuulun tähän joukkoon. Brittein saarilla on tänään Bank Holiday ja tästä johtuen peli alkaa jo klo 17.00, vaikka kyseessä meillä normaali arkipäivä. Tuo kannattaa huomioida, ettei peli mene ohi ja toki illallakin tulee vielä ottelu. Se on vain Swansea-QPR ja voin vain kuvitella omalle kohdalle minkä v*tutuksen aiheuttaisi jos luulisin Arsenalin pelin tulevan ja joutuisikin katsomaan tuon sen sijaan. Eli olkaa tarkkana pelin alkamisajankohdan suhteen.

Kuten eilen tuli jo mainittua niin jonkin asteista rotaatiota odottaisi kokoonpanoon tämän päivän osalta. Ramseyn ja Walcottin voisi laittaa penkille ja mahdollisesti yksi kolmikosta Vermaelen, Koscielny, Mertesacker saattaisi saada lepovuoron. Laitetaan seuraavaksi toive avauskokoonpanosta:

Szczesny

Coquelin-Mertesacker-Koscielny-Miquel

Arteta-Song-Frimpong

Benayoun-RVP-Gervinho

Veikkaan Wengerin kuitenkin laittavan Vermaelenin Miquelin tilalle ja toki tämä voi olla pakkokin jos espanjalainen on edelleen sivussa loukkaantuneena tai jostain muusta syystä. Mitään uutisia ei ole kantautunut tilanteesta omaan tietooni asti, joten sanokaa ihmeessä jos tiedätte mikä Miquelin tilanne on tällä hetkellä. Samoin pelkään managerin jatkavan samalla keskikentällä eli väsynyt Ramsey todennäköisesti vetää jälleen avauksessa. Myös Walcottin avauspaikka tuntuu aika varmalta. Ehkä sieltä jotain muutoksia tulee, mutta todella paha mennä sanomaan mitä ne ovat. Periaatteessa tämä voisi olla hyvä peli laittaa OC avaukseen, mutta melko varmasti Benayoun on nokkimisjärjestyksessä edellä ja ehkäpä ihan ansaitusti viime aikojen esityksillä.

Tämän päivän vierasjoukkue ei taidollisesti ole mikään erikoinen, mutta taistelua ja muutamia hyviä yksilöitä löytyy. Mielenkiintoista lähteekö McCarthy peluuttamaan joukkuetta rohkeasti 4-4-2 ryhmityksellä, joka on viime peleissä ollut joukkueen tavaramerkki. Veikkaan kuitenkin enemmän bussin parkkeeraamista ja 4-5-1 ryhmitystä.

Tämä on jälleen niitä pelejä, joista ei yksinkertaisesti kelpaa mikään muu kuin voitto. Voiton pitäisi myös tulla jos asenne on kohdallaan ja mitään katastrofaalisia tuomariratkaisuja ei nähdä. Toivottavasti ollaan seitsemän aikaan kolme pistettä rikkaampia ja näin ollen ohitettu Chelsea sarjataulukossa. Samoin voitto laittaisi mukavasti lisää paineita loskanvalkoisten vieraspeliin Norwichia vastaan, joka alkaa heti meidän pelin päätyttyä.

COME ON YOU GUNNERS!!!

36 thoughts on “Meidän Boxing Day on vasta tänään

 1. Noniin se olis sitten isunpaikka.Voitto kotiin ja kärki tiivistyy.Manulla myös puolustushuolia,tosin toppariosastolla ja Cityn odotettu alamäki alkamassa.But we flying high!
  Ramsey vaihtoon,Bena kehiin ja RVP napsauttaa sen maalin-pari.Alakerta jatkunee ed. kokoonpanolla.

 2. Tuosta rotaatiosta vielä sen verran että Rambolle tosiaa tekis todella hyvää huilata peli tai pari mahdollisimman pian. Nyt siihen olis loistavat mahdollisuudet sillä Wolves ei ole järisyttävän kova vastustaja vieraskentällä eikä uudenvuoden aattona vastaan asettuva R’s mun mielestä senkään vertaa. Nyt siis kierrätystä mahdollisuuksien mukaan. Jos Wenger ei nyt tajua lepuuttaa niin milloin sitten. Fulham ens vuoden ensimmäisessä pelissä kotikentällään on jo ihan tarpeeksi haastava vastustaja ja silloin olis syytä saada ykköstykit kentälle. Rambon lisäks toinen, joka ehdottomasti vaatis pientä huilia on Arteta. Ei sen takia että esitykset olis hiipuneet vaan yksinkertaisesti siksi että kuormitus voi jossain vaiheessa käydä liian kovaksi. Meillä ei ole pelintekijöitä ruuhkaksi asti, joten Wenkku sais nyt käyttää mielikuvitustaan ja keksiä uuden pelinpyörittäjän joko täksi tai lauantai-illaksi. Rosicky? Anyone?

  Illan vastustajasta ainakin meikäläinen aikoo katsoa erityisellä mielenkiinnolla Matt Jarvisin edesottamuksia. Kaveria kehuttiin jo viime kaudella ja on myös kuluvalla sesongilla ollut käsittääkseni joukkueensa kantavia voimia. Veikkaan että Jarvis vaihtaa maisemaa isompiin ympyröihin viimeistään ensi kesänä. Susien kokoonpanosta löytyy myös pari muuta peluria, jotka herättää yleensä aina jonkinlaisia tunteita vastustajan kannattajien keskuudessa eli tietysti Stephen Hunt ja Karl Henry. Henry pelaa kovaa, joskus aivan liiankin kovaa ja Huntin persoona on sellainen että se vaan osaa ärsyttää useimpia vaikka onhan tää kaveri ihan kelpo pelimies. Ainakin yritteliäs ja periksiantamaton. Hyvä että Huntin kaltaisia pelimiehiä on sarjassa. Vaikka en ikinä ottais omaan joukkueeseen Stephen Huntia niin hänen tyyliset pelaajat tuovat otteluihin lisää mielenkiintoa ja väriä ja sehän on aina vain hyvä asia.

  COME ON YOU GUNNERS!

 3. Tätä tän hetkistä vitutuksen määrä ei voi kuvailla…. Uskoakseni tämä peli oli koko loppukaudelle suuntaa antava. Ja wenger kehtaa olla vie tyytyväinen pelaajien esityksiin… Ei jumalauta….. Kehtaako täällä vie joku tukea tai uskoa Arshaviniin???
  Joka ikisen pelin jälkeen tänne tullaan kertoon totuus Arshavinista ja sen jälkeen jotkut (ilmeisesti sokeat) Goonerit tulee tänne puolustamaan häntä. Huomaatteko kuinka sama kuvio on toistunut varmaan viimeisessä 60 pelissä!?!? Helkuttiin tommonen hengetön luuseri..

  Oikeesti kuinka noi jätkät kehtaa pelata tollain kotikentällä!? Äijät tienaa suurinpiirtein 50 000€ keskiarvolla viikossa ja sit kehtaa pettää maksavat fanit tolla tavoin, että ei viitti edes keskittyä…. SIIS KERTOKAA MULLE ansaitseeko kukaan noista tienata perkele 50€ enempää viikossa!? Törkeyden huippu tommoinen asenne ja tahtotila… Osa tästä menee tietenkin Wengerin piikkiin.

  Luulisi, että Wengerkin olisi tajunnut eilisten tulosten pohjalta, että tässä sarjassa ei jaeta ilmaisia pisteitä…. Mutta ei saatana. Mennään takki auki ja housut nilkoissa kentälle ja kuvitellaan olevamme jotain Ronaldinhoja….

  Herätystä saatanan tunarit!

 4. Kato näköjään tämäkin toimii.

  Aika surullisuuden huippu oli tämän päivänen peli. Peli olisi voitu haudata 20minuutissa, mutta ylimielinen ja suorastaan löysä yritys tämän tuloksen ratkaisi.

  Alkaa oleen takki jo niin tyhjä tästä paskasta, että ei jaksa edes enään tänne kirjoittaa.. Usko tähän touhuun on mennyt. Tai no jos 5 sija on tavoite niin hyvinhän meillä menee.

  Terveisin uskonsa menettänyt.

 5. Voi voi voi pojat.

  Ei hävetä Wengeriä ei.

  Arshavin voiton vei. (paskuudessa)

  Van Persien kuntokäyrä jyrkässä laskussa kuin Nokian kurssi.

  Onni meitä todellakin rakastaa.

  Vaikka joka toisen meidän pelaajista pakastaa.

  Keskikenttä pelaajilta hyökkäykseen apuja odottaa.

  Arshavinia vois kengällä monottaa.

 6. Juupa juu. Vitutuksen määrä ylittää jälleen kerran kaikki mahdolliset rajat. Peli, joka oli täysin omissa käsissä onnistutaan munimaan tasuriin. Wolvesilla ei ollut hyökkäyspelissään mitään järkeä eikä osaamista ja silti ne onnistuu tekemään maalin, joka riittää tasapeliin.

  Tää oli jälleen kerran peli, joka meidän olis pitäny osata tappaa jo avausjaksolla. Gervinhon maali syntyi samalla minuutilla kuin Manun eka maali eilen eli 8. minuutilla. Tuon jälkeen Manu tappoi pelin ja lopulta taululla lukemat 5-0. Meidän pelaajat vaan siirteli palloa ja vastuuta ekalla jaksolla ilman sitä tappamisen meininkiä. Wolvesin maali menee osittain RvP:n piikkiin. Robin oli tilanteessa alin mies eikä paitsiota syntynyt vaikka puolustuspelaajat nostivat linjan tarpeeksi korkealle että Fletcher olisi jäänyt paitsioon puskiessaan palloa. Ja tietysti se kurotuspusku onnistui nappiin ja tippui aivan tolpan vierestä sisään.

  Mutta kyllä tää tasuri oli täysin omaa syytä. Ei vastustajan bussitaktiikan vikaa eikä nuoren tuomarin, joka jätti käsivirheen viheltämättä rangaistusalueella. En tiedä oliko haluttomuutta vai väsymystä vai mitä, mutta meidän vauhti oli aivan liian hidasta tuollaista vastustajaa vastaan, joka vaan pyrki sumputtamaan oman alueensa ja saamaan aina pallon alle 8-9 miestä. Se olis vaatinut ehdottomasti nopeita hyökkäyksiä tai pitkiä pistopalloja paitsionrajamailla odottaville kärkipelaajille. Mutta sen sijaan esimerkiks RvP pelas useissa tilanteissa järkyttävän alhaalla eikä ollut maalintekopaikoilla silloin kun palloa oltais sinne oltu pelaamassa. Ihmeellistä kun ajattelee että RvP on ainoa varsinainen maalintekijä nykyjoukkueessa.

  Benayounille annan krediittiä yrittämisestä ja kohtalaisen puhtaat paperit myös Artetalle ja Gervinholle. Sen sijaan ihmetytti Songin höntyily välillä, Vermaelenin jatkuva kuumana käyminen, Djouroun nousut kun mies on hidas eikä omaa tarvittavaa tekniikkaa. Arshavin toi tullessaan vain tehotonta pyörimistä ilman joukkuetta hyödyttäviä syöttöjä tai nopeita laitanousuja. Mikä oli Chamakhin panos tällä kertaa??? Sai melko pian kentälle tultuaan aikaan sen että törmäsi Robiniin ja molemmat hetkeks ulos kentältä. Ja törmäys tuli kaiken lisäksi tilanteessa, josta RvP olis päässyt hyvältä paikalta puskemaan palloa maaliin. Osoittaa managerilta jonkin asteista tyhmyyttä peluuttaa jatkuvasti Chamakhia vaihtomiehenä vaikka marokkolaisesta ei ole mitään hyötyä joukkueelle. En löisi senttiäkään vetoa sen puolesta että Chamakh tekee maalin jos kentälle pääsee. Sen sijaan AO-C ja Park eivät saa edes tilaisuutta yrittää. Jonkun pitäis jälleen kerran puhua Wengerille järkeä. Jotain on managerillakin mennyt jakeluun kun on tiputtanut Squillacin ja Almunian kauas pelaavasta kokoonpanosta (tosin spanski on penkillä pakon sanelemana) sekä laittoi Hölkän Brasiliaan, mutta vielä olis ainakin Chamakh ja Arshavin, jotka pitäis hyllyttää lopullisesti tai mielummin myydä.

  Meille tulee joka kausi mahdollisuus kuroa kärkeä kiinni muiden töpeksittyä, mutta yhtä varmasti me sössitään omat mahdollisuutemme. Tää Boxing Dayn kierros menee täysin Manulle ja pahimmassa tapauksessa myös Spu*seille. Ei ole nykyjoukkueesta nousemaan taisteluun kun paikka olisi. En tiedä olisko Titin laina jonkinlainen ratkaisu vai meniskö pakka entistä enemmän sekaisin. Tuntuu ettei tämä joukkue ainakaan tällaisenaan pysty mitään suurta saavuttamaan. Jotain täytyy tehdä että saadaan joukkueesta maksimitehot irti.

 7. Kyllähän tämä jo eilen tuli mieleen kun näin tulokset. Näinhän tämä aina viime vuosina on mennyt. Heti kun tulee sauma tavoittaa keulaa, pelataan ikään kuin säälistä näin. Tällä meiningillä se nelossija on täysin muiden käsissä – kuten se tietty on ollut jo koko kauden.

 8. Myönnän, että olen itsekin ajoittain syyllistynyt syyllisten löytämiseen, mutta siitä ei yleensä saa kuin pahan fiiliksen. Tämän illan tulokseen tuo ”syyllinen” on helppoakin helpompaa nimetä ja herran nimi on Wayne Hennessy. Ei kahta sanaa. Saimme luotua paikkoja ja joku on täällä puhunut yrityksen puuttesta yms, mutta kyllähän me sentään luotiin hitosti paikkoja (ja tehtiin Hennessystä MoM) ja yritettiin niitä päättääkin. Nyt ei vaan uponnut.

  Meillä ei ole tappajan vaistoa tällä hetkellä vaan luulemme (Wenger luulee myös), että pallonhallinta ja hieromonen kääntää lopulta pelit meille. Aina se ei toimi eikä varsinkaan silloin kun vastustajan mv pelaa elämänsä matsin. Ihan turhaa hapenkulutusta tämä AA:n jatkuva dissaamimen. Ukko näyttää olevan muissa maailmoissa, mutta Wenger ei tiedä/tajua/halua myöntää sitä. Onko vika AA:ssa? Mun mielestä enemmänkin Wemgerissä.

  Ja taas löysin syyllisen…

 9. Hävettävä esitys, Rosicky oli hyvä ja Rvp todella huono. Vahvistuksia tarvitaan, kun ei edes kotona irtoa voittoa Wolwerhamtonista. Vuoden kahdesta viimeisestä pelistä oli pakko saalistaa se 6 pinnaa, mutta tällä hetkellä saldo on 1 piste.
  Ei ratkaisu tilanteeseen ole mikään Henryn parin kuukauden laina, vaan täytyy ostaa pysyvästi huippuluokan kärki Van Persien paikkaajaksi. Erinomainen vaihtoehto olisi jo monta kertaa mainittu monipuolinen Lukas Podolski.

 10. Diniar täysin oikeassa! Podolskia kehiin. Arshavinin myymällä saisi jo suurimman osan Podolskin hinnasta maksettua. Myös Squillaci niin kasassa on jo n. 10-11milliä ja maksettavaa enään n. 5-7milliä. Ei paha!

 11. Hiljaseksi vetää.. Kaikkein eniten ärsyttää ensimmäisen maalin jälkeinen leijuminen ja hölkkäily kun homma olis pitänyt laittaa pakettin prkl!!

 12. Enpä nyt allekirjoita tuota Arshavinin paskuutta. Enemmän huolissani olisin näistä meidän topparilaitapuolustajista. Djourou sentään yritti pari kertaa hyökätäkin ,mutta onhan toi Verman laitapuolustajan pelisuoritus säälittävä hyökkäyssuuntaan. Jos Sagna ja Santos olisivat pelikunnossa Vermaelen olisi penkinlämmittäjä tällä hetkellä.

  Itse olisin tuomarina antanut Songille suoran punaisen keltaisen sijaan. Ei tunnu sekään ikinä oppia pelaamaan joukkueen parhaaksi. Hyvä pelaajahan se nykyään on. Vaikka vitun typerä välillä.

  Ja lopuksi voisi kopioida Antin kommentin. Juuri näin se on.

 13. Nyt sössittiin laajalla rintamalla: wolvesin tasoitukseen asti käveltiin, tasoituksessa rvp jäi nukkumaan alimmaksi pelaajaksi, rvp:llä ennätysjahti puristaa – pääsi kahdesti avopaikkaan eikä saanut edes palloa haltuun, Song kävi ylikierroksilla, samoin verma ja chamakhin ansioksi jäi törmäys rvp:n kanssa.
  Pahinta oli kuitenkin maalin jälkeinen löysäily – ja vaikka siitä noustiinkin tekemään wolvesin veskarista sankari, merkit lopputuloksesta olivat ilmassa. Näitä löysäilyjähän on nähty viime kausilla aika ajoin eikä juurikaan ole otettu opiksi. Vaikka wenkku sanoo, että 20:sta tällaisesta matsista 19 voitetaan, niin ei se silti niin mene. Tässä on nyt vedetty putkeen tiukkoja matseja oli vastustaja mikä tahansa, joten välillä sit käy näin.

 14. Miten helvetissä voidaan taas tulla tänne sättimään munattomasta, häpeällisestä esityksestä ja vetämään ammattilaisten palkkoja tähän? Me hallittiin peliä etenkin toisella puoliskolla ihan suvereenisti ja pisteestään Wolves voi ainoastaan kiittää i) älytöntä kimmoketta ja ii) Hennesyä, joka ei tule ikinä torjumaan tuolla lailla urallaan.

  Masentava tappio, kyllä, erittäin masentava. Peli joka tosiaa olis pitäny hoitaa vaikka silmät kii. Paikkoja voittoon oli ihan riittävästi, mutta kun ei mene niin ei mene. Taaskaan. Jopa RvP näytti yrittävän sitä ennätystä vähän liian hanakasti ja tunaroi 2 loistavaa paikkaa kun ei saanut palloa laukaisupaikalle. Jopa AA:lla oli ihan hyvä vetopaikka mikä on yksi vetopaikka enemmin kuin about puoleen vuoteen.

  Ja dumari oli kyllä harvinaisen paska, tosin aika tasapuolisesti. Kattelin muuten just ennen meidän peliä loserpool matsin lopun jossa anfieldillä annettiin 5 minuuttia lisäaikaa. Mitään mainittavaa lisäajalla ei tapahtunut, mutta silti matsissa pelattiin 96 minuuttia. Meidän pelissä taasen lisäaikaa tuli sama 5 minuuttia ja wolves pelasi aikaa ihan hitosti. Hennesy jopa otti keltaisen viivyttelystä (mikä itseasiassa TUPLASI sen viivyttelyn) ja meidän pelissä pelattiin 5 sekuntia yli 5 minuutin. Näin se menee.

 15. Blogin serverikin on ihan paska jatkuvilla alhaalla oloineen. Ei toki Villen syytä, mutta tulee mieleen näistä tauoista Myles Palmerin viritykset.

  Miten kukaan voi saada hyvää arvosanaa? Korkeintaan Gervinho yrityksellään, vaikka viimeiset syötöt oli aika heikkoja. Yossin ja Rosickyn pelinrakentelu lähinnä itketti, vaikka Yossi onnistui juuri ja juuri olemaan munimatta Gervinhon hyvässä juoksussa paitsiota. Toki alakerta oli topparin ja maalivahdin osalta varma, Wolvesille kävi todellinen joulu maalissa ja muita paikkoja ei ollutkaan.

  Onko van Persien ”jäätyminen” sitten Wengerin väläyttämää väsymystä vai korvien välissä ennätystehtailussa? No ennätys käytännössä meni tänään viimeistään, joten se siitä.

 16. Tavallaan sympaattista että menneiden aikojen suurseurat Pool, Arsenal ja Chelsea (no ei mikään oikea suurseura) konttailee kilpaa ja ikuinen nolla Spurs leikkii olevansa oikeasti mestaruustaistelussa. Joku voi tietysti kritisoida sitä sympaattisuutta, mutta on Arsenalin leirissä ollut pöyhkeyttä ihan liikaa ja nöyryyden ja taistelun kautta uuteen nousuun. Neitipelaajat, haluttomat (Arshavin erit) ja ikivempat voi siivota pois, ajastaan uudella nipulla homma natsaa.

 17. Katoinko minä noin väärin? Mulle kun jäi vaikutelma, että se oli Song, joka ei viitsinyt lampsia purkutilanteessa, jossa Hunt olisi jäänyt paitsioon ja maali olisi jäänyt tulematta? No sama se. Peli olisi pitänyt tappaa jo alussa. Toka jakso oli mun mielestä hyvä. Hennessylle vain sattui tänään se pöljä päivä. Jos sama matsi pelattaisiin uudestaan ja uudestaan, tulos olisi toinen kuin tänään. Ihan riittävästi minusta toka jaksolla oli yritystä ja luotiin tilanteita. Huonoa viimeistelyä ja huonoa tsägää plus vastustajan kerta kaikkiaan loistava maalivahtipeli.
  Gervinho oli pirteä ja loi tilanteita, mutta miltei yhtä monta tilannetta sen lapikkaasta myös hukattiin. Luvattoman monta kertaa mies sössi huolimatomalla ratkaisulla itse rakentamansa hyökkäyksen. Eikä RvP nyt niin paska ollut. Muutama syöttö, josta se olis myös ”pöljänä” päivänä ratkaissut, tuli hiukan taakse ja siihen tuhraantui juuri sen verran aikaa, jotta vastustaja pääsi tielle. Ja ne vedot, jotka maalia kohti menivät, poimi Hennessy.
  Vaan kyllähän tuo ottaa pattiin, kun kerrankin olisi ollut paikka ottaa kärkeä kiinni. Vaan eipä ollut eka kerta kun sössitään omat saumat. No Ärriä vastaan pitää tulla tulosta. Ei muuta kuin leuka alas ja kohti uusia pettymyksiä…

 18. Hahahah, menneiden aikoijen suurseura Chelski :D. 1 mestaruus ennen ryssäaikaa ja viimeks pelannu toisella sarjatasolla vielä ihan 80-luvun lopulla. No, onneks korjasit Woukka itekin :).

 19. Totta munassa (hah!) tokalla jaksolla oli paikkoja, joista osa olisi mennyt maaliin huononakin päivänä – esimerkiksi RvP:n veto etukulmasta, jonka konjakki aavisti väärin ja silti sai jalkatorjunnan. Mutta tokan jakson mahtihallinnasta huolimatta hölmöily ehti tapahtua, kun lopsimme ekan maalin jälkeen tasoitukseen asti. Tää ois hoidettu puolessa tunnissa, jos ei ois alettu maalin jälkeen verryttelemään seuraavaa matsia varten. Mutta onhan se niinkin, että lehmä ois maitoauto jos sillä ois pyörät.

 20. Eli nyky-Arsenal on lehmä ja sitten sellainen oikea Arsenal, joka voittaakin joskus jotain, on maitoauto!

 21. Paikkoja oli riittävästi ,RVPllä vissiin paineita enkasta.Vikas mestassa taisi vielä äijä olla Chaman töötistä niin pihalla,että aikaili.AA loi parit mestat ja antoi vaan parit vapauttavan syötöt, eikä käsittääkseni ollut ekalla puoliajalla kehissä,silloin kun peli olisi pitänyt jo tappaa.Fakta on,et susiveska oli jäätävä ja vedot olivat sen metrin liian helppoja. Miksiköhän RVP ei yrittänyt vaparista etuyläkulmaan?Lisäijan pituus kans ihmetytti,ainakin 50% olis pitänyt antaa vielä lisää aikaa.No olihan siinä 20min aikaa miehen ylivoimalla toki ennen sitä.Sveitsin pojan vikat ratkaisut jäivät kans mieleen.Tällä pelillä tulee vielä kuitenkin paljon voittoja.

 22. Spurs pelaa rästipelinsä 11.1 ja jos silloin on 8 pinnaa hyvää old Twitchylle niin todella tiukkaa tekee ottaa kiinni. Vaikka Spursin kevät tuleekin olemaan syksyä huonompi, mutta kuinka huono sitten onkaan puhkipeluutetun ja mestaruus- ja UCL-taistelusta pudonneen Arsenalin.

  Jälleen; ensi kauden uudelleenrakennuksen on alettava sunnuntaina. Heti, Eiköhän se ole kaikille selvää ketkä ensimmäisenä ovesta lähtevät 3-4 pelaajaa sopisi olla.

 23. Enon sanoin, VMP. Ei saaneet kaverit paikoista sisälle, ei sitten millään. Ne RVP:n pari paikkaa, joissa ei päässyt vetämään, olis Robin parempana päivänä pistänyt sisälle. Syötöt tulivat kyllä hieman taakse ja väärälle jalalle, joten ei kai RVP:tä voi kuitenkaan ihan kokonaan ristiinnaulita suoritusten osalta. Ei tosin paljoa lohduta.

  Mun mielestä Arshavin pelas pirteämmin kuin aikoihin, vaikka syyllistyikin turhaan neppailuun kuudentoista rajalla.

  Sattuiko muuten kukaan muu kiinnittämään huomiota Canalin selostajan tavallisen Arsenal-vastaisuuden lisäksi erityisen suurta Djouroun vastaisuutta? Omasta mielestä selostajan kommentit meni jo huumorin puolelle…

 24. Mun mielestä tän päiväsellä selostajalla
  oli koko otteluvastaisuus.
  Puhu Mertesackerista kurjaan sävyyn,
  ja jotenki tuntu että se oli pakotettu sinne studioon.
  Kocielny ja Vermaelen meni sillä koko aika sekasin.
  Eikä se tuntenu Robinia eikä Benayonia.
  No, ei se tuntenu kyllä Wolvesin pelaajiaka.
  Melkeen tuli Taivaistakin ikävä. No ei sentään.

 25. Voi voi , ei voi muuta sanoa . Sähkökatkon takia jäi viimeinen varti näkemättä mutta säästi varmaan vähän hermoja…….
  Paikkoja oli jo siihen mennessä käsittämätön määrä joista olisi kyllä pitänyt ratkaisu upottaa vaikka vastustajan molari oli miten hyvä tahansa .

  Ketunmetsästäjien pokaali ; Neljäs sija , tulee olemaan todella tiukassa tänä vuonna vaikka pakko se on uskoa että paskanvalkoisten wankereiden lento jossain vaiheessa loppuu.

 26. Selostaja voi puhua mitä vaan mutta onhan toi Djouroun touhu laitapuolustajana melko hupaisaa! Joku huippulaituri tekis aika rumaa jälkeä sitä vastaan! Mut eipä sille mitään voi kun ei parempiakaan pakkeja ole tarjolla.

 27. Liverpoolissa huudetaan jo uutta hyökkääjää, kun 55m kärjet laukovat tyhjää, varsinkin Carroll ja ”huippulaituri” Downing, eikä Suarezkaan kovin usein paikoistaan viimeistele. Varmasti Arsenal on paljon pahemmassa pulassa kärkiensa kanssa, vaikka van Persie on tähän mennessä pelannut liki täydellisen kauden? Gervinhon loppukauden vireestä ja terveydestä ei ole mitään takeita savannicupin takia ja van Persie on putkipelaajana vähän altis kuivalle kaudellekin. Heidän takanaan on pelkkää tyhjää, jos ajatellaan maalintekoa.

  Edes Henryn lyhyt laina ei ratkaisisi paljon. Tarvitaan tulivoimaa koko kevääksi. Chamakh ja Arshavin ulos, yksi laatupelaaja sisään. Loppu täytetään sitten pakosta O-C:n ja Yossin kaltaisilla jokerikorteilla, kahteen kärkeen ei varmasti kukaan usko.

  Edelleen kaivelee City-häviö, sillä tätähän tämä kauden toinen puolisko nyt sitten on: ihmetellään Chelsean, Spursin ja Poolin virettä ja vilkuillaan niitä sijoja 3-6 kullakin kierroksella. Nyt jos Robinin hirmuvire talttuu, nähdään entistä enemmän Chelsea-tyylisiä tuskaisia esityksiä Arsenalilta. Uuh.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s