Manchesterin eurohuumaa, loukkaantumistilanne ja Onlinegoonerin artikkeli

Yleensä tulee harvemmin katsottua Eurooppa-liigan pelejä, mutta eilen katsoin molemmat Manchesteriläisseurojen ottelut. Kyllä kannatti. Todella huvittavaa nähdä molempien lähtevän laulukuoroon myös Euroopan jämäcupista. ManU:sta varsinkin näki, että peli ei kiinnostanut ja vastustaja pelasi taas todella hyvin. Fergusonin poppoon nöyryytystä on aina ilo katsella. Cityn olisi luullut kääntävän otteluparin melko helposti kotonaan, mutta toisin kävi. Loppujen lopuksi pääsivät parin sentin päähän jatkopaikasta, kun kaikista pelaajista Hart oli tehdä maalin lisäajan viimeisellä sekunnilla. Ei kuitenkaan maalia ja öljysheikit ulos turnauksesta. Hieno päätös illalle.

Vaikka emme pelaa viikonloppuna ollenkaan niin saimme kuulla hieman lisätietoja loukkaantuneista pelaajista. Santos pelasi 60 minuuttia reserveissä ilman takapakkia ja on valmis palaamaan kokoonpanoon. Todella hyvä asia, koska Gibbs loukkaantuu aivan kohta, koska ei perinteisesti kestä pari peliä enempää putkeen kunnossa.

Wilsheren kuntoutuminen menee kuulemma aikataulussa, mutta paluupäivää on vielä liian aikaista sanoa. Jo kauan sitten heitetty arvaus, että mies ei tällä kaudella pelaa on melko lähellä toteutua. Ehkä parempikin jos se säästäisi miehen kesän EM-kisoilta. Meidän kannalta olisi todennäköisesti paljon parempi, että mies saisi alle kunnon pre-seasonin kisojen sijaan.

Sen sijaan varmuudella kausi on ohi Mertesackerin kohdalla. Saksalaisvahvistuksemme tuskin toipuu pelikuntoon enää tälle kaudelle ja jos itsekkäästi ajatellaan seuran kannalta niin ei hirveästi haittaisi, vaikka myös kisat jäisivät väliin. Mitä vähemmän pelaajia kisoissa pelaa niin sitä parempi seuralle, sillä valmistautuminen seuraavaan kauteen kärsii väkisinkin kisoista.

Coquelin on parin viikon päässä paluusta takareisivamman jälkeen, joten mies ehkä ehtii muutaman pelin vielä pelata tälle kaudelle. Toki avaukseen mahtumisen suhteen tekee tällä hetkellä todella tiukkaa. Ennemminkin vaihdosta voisi olla jotain minuutteja tarjolla. Diaby taas on ehkä palaamassa ensi viikolla pelikuntoon ja hakee todennäköisesti tuntumaa reservien pelistä. Miksi ihmeessä viimeksi ei toimittu näin vaan koko kauden sivussa ollut pelaaja otettiin suoraan kokoonpanoon Liverpoolia vastaan? Muutenkin reservipelejä tai harjoitusotteluita pitäisi saada useampi alle ennen kuin paluusta ykkösjoukkueen kokoonpanoon pitäisi edes keskustella.

Uutisten suhteen on todella hiljaista, vähän kuin typerien maaotteluiden aikaan. Ei tilanne onneksi ole kuitenkaan niin paha, kun eilenkin sai nauraa molempien Manchesteriläisten esityksille. Viikonloppuna myös pelataan liigaa ja FA Cupia, jotka voittavat maaottelupalloilun selvästi, vaikka meidän peliä ei ohjelmasta löydykään.

Onlinegoonerista löytyy kohtalaisen hyvä artikkeli, joka on tosin pari viikkoa vanha ja kirjoitettu Milan ja Sunderland tappioiden jälkeen. Positiivinen artikkeli ei todellakaan ole, mutta noiden pelien jälkeen sitä tuskin pystyi olemaan. Varsinkin puolustuksen osalta voi olla lähes täysin samaa mieltä kirjoittajan kanssa. Voittoja on tuon jälkeen tullut, mutta siitä huolimatta useat esille otetut asiat pitävät paikkansa. Ei pari voittoa vielä todellakaan muuta kokonaiskuvaa ratkaisevasti tämän tai useamman kauden ajalta.

4 thoughts on “Manchesterin eurohuumaa, loukkaantumistilanne ja Onlinegoonerin artikkeli

  1. Hieno uutinen! Nyt täytyisi saada vaan Parkista samoja tehoja irti mitä on nähty Monacossa ja maajoukkueessa. Ja jos taitotaso ei riitä Arsenaliin niin sitten myyntiin, mutta jotain näytönpaikkoja täytyisi miehelle ennen sitäkin antaa mikäli meinataan edes muutama lantti saada siirtosummasta takasin.

  2. Kasoin ton koosteen tosta ressupelistä ja on kyllä shamaani synkässä yössä jos ei mikää onnistu edes tolla tasolla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s