Pelaajien erilainen kohtelu kannattajien toimesta

Palataan vielä lauantaihin ja siitä osittain syntyneisiin kommentteihin. En ottanut maanantain päivityksessä Vermaelenin roolia tappiossa esille, vaikka mies oli yksi pääarkkitehdeistä ja varmaan se suurin yksittäinen syy tappioon. Vermaelen on ansainnut paikan monen kannattajan sydämessä taistelullaan ja periksi antamattomuudellaan aivan oikeutetusti. Siitä huolimatta tasaisin väliajoin miehen otteissa on näkynyt pahoja virheitä niin sijoittumisessa kuin tilanteiden arvioinneissa. Nämä ovat valitettavasti yleensä maksaneet pisteitä tai jatkopaikkoja. Kokonaisuutena kuitenkin Vermaelen on ollut loistava ostos ja erittäin tärkeä pelaaja joukkueelle. Lisäksi miehen maalit ovat todella tärkeitä joukkueelle, koska kukaan muu ei tunnu onnistuvan erikoistilanteista tekemään maaleja päällä ja muutenkin puolustajaksi mies tekee todella paljon maaleja. Tilastojen mukaan eniten koko liigassa.

Tietysti olisi tasapuolista kaikesta huolimatta haukkua Vermaelen maanrakoon yhdestä tai parista huonosta pelistä. Itse en kuitenkaan pysty sitä tekemään. Ehkä olen puolueellinen, mutta näin se vain menee kannattajan näkökulmasta. Pelaajat kuten Vermaelen tai vaikka RVP saavat huomattavasti helpommin virheitä anteeksi hyvien esitystensä takia. Hyvää on niin paljon, että muutama virhe silloin tällöin ymmärretään. Ero on siinä, että jollain Ramseylla ja Djouroulla asiat ovat toisin päin. Hyvät esitykset ovat harvinaisuuksia ja huonot niitä joihin kannattajat ovat joutuneet tottumaan. Ehkä Rmasey ja Djourou eivät olleet parhaita mahdollisia esimerkkejä, mutta periaate on kuitenkin tuo.

Lauantaina QPR:n ensimmäisessä maalissa Vermaelen oli toki pahasti pihalla, mutta rehellisyyden nimissä tuollainen syöttö ei saisi tulla koko keskikentän läpi niin ettei kukaan keskikentällä ole edes lähellä katkaista sitä. Suurin syyllinen on totta kai Vermaelen, mutta onhan tuo koko joukkueelta tai ainakin keskikentän keskustalta surkeaa puolustamiselta jälleen kerran. Sama toistui toisessa maalissa, kun Vermaelenin liukastumisen jälkeen Mackie pelaa pallon toiseen aaltoon Diakitelle, joka on aivan vapaana. Missä ihmeessä ovat Diakiteä vartoivat pelaajat eli Song ja Arteta? Molemmat hölkkäävät hiljalleen kohti omaa boksia, kun Diakite niittaa pallon kaikessa rauhassa maaliin aitiopaikalta. Toki Vermaelenin liukastuminen aiheutti ongelman, mutta on muillakin maalissa peiliin katsomisen paikka.

Jos kunnolla lähdetään jossittelemaan niin myös RVP:tä voisi tai pitäisi syyttää tappiosta. Mies oli läpi 1-1 tilanteessa, mutta ei onnistunut ohittamaan Kennya QPR:n maalissa. Pallo tuosta paikasta sisään ja pisteet olisivat hyvinkin voineet matkata Pohjois-Lontooseen. En kuitenkaan missään nimessä halua tai edes kehtaa pahemmin alkaa kapteenia syyllistämään tuosta hukatusta paikasta. Se ei vain yksinkertaisesti tunnu oikealta, vaikka periaatteessa niin voisi tai jopa pitäisi tehdä.

Tietyt pelaajat ovat aina saaneet ja todennäköisesti myös jatkossa tulevat saamaan kannattajilta enemmän anteeksi kuin toiset. Yleensä näitä pelaajia ovat joukkueen parhaat tai erityisen taitavat hyökkäyspään pelaajat. He eivät ole kuitenkaan ainoita, sillä usein kannattajat antavat vähemmän taitaville pelaajille paljon anteeksi jos heidän asenne on aina sataprosenttinen. Tästä esimerkkinä tulee mieleen Ray Parlour. Mies ei ollut mikään maailman taitavin pelaaja, vaikkakin ehkä mainettaan hiukan taitavampi. Siitä huolimatta mies tuli täysin ansaitusti tunnetuksi pelaajana, joka antoi joka tilanteessa ja pelissä kaikkensa.

Huominen jää ainakin näillä näkymin väliin, mutta yritän ehtiä taas kirjoittaa normaalin päivityksen perjantaille.

42 thoughts on “Pelaajien erilainen kohtelu kannattajien toimesta

 1. Hyvä aihe ja hyvä kirjoitus, ajatukset ovat aika lailla samat mutta ehkä tappiossa ei tarvitse syyllistä rueta kaivamaan ollenkaan. Koko joukkue voi katsoa peiliin ja QPR:lle loistava taisteluvoitto = parempi joukkue kun voittaa niin se on myönnettävä reilusti.

 2. ilmeisesti kielitaidosta hyötyä =)

  According to recent reports, the German international forward snubbed Manchester United because Arsenal boss Arsene Wenger speaks fluent German

 3. Katselin tässä muutama viikko sitten youtubesta vanhoja Arsenal-pätkiä, ja satuinpa tsekkaamaan parhaat, tai tässä tapauksessa pahimmat, palat myös tuosta surullisen kuuluisasta Stoke-matsista, jossa Ramseylla kävi miten kävi. Jos joku olisi minulle tuolloin sanonut, että reilun kahden vuoden kuluttua poika a) pelaa valioliigaa ja b) saa OMILTA faneilta paskaa niskaan viikosta toiseen, niin olisin pitänyt sanojaa hulluna. Mutta futiksessa kaikki on näköjään mahdollista.
  En minä väitä, että Rambo olisi tällä kaudella erityisen hyvin pelannut, mutta lähtökohdat huomioon ottaen (loukkaantuminen, liian suuret saappaat, Wengerin peluutus) niin sanoisin että antakaa pojalle vähän löysää.
  Joo, tiedän kyllä, että suurin osa arvostelee enemmänkin Wengeria kuin Aaronia itseään, ja tämä on tulosurheilua ja jos taso ei riitä niin muualle harjoittelemaan jne., mutta kyllä tässä Ramseyn lyömisessä on, historian tietäen, jotain todella häiritsevää.
  No, tämä nyt on vaan tälläsen vanhan kansan futis-romantikon mielipide…

 4. Villeltä hyvä päivitys.

  Kyllä kai asia on sillä tavalla että jokainen pelaaja on pitkässä juoksussa haukkunsa tai kehunsa ansainnut. Jokaisella meistä goonereista on mielipiteensa ihan jokaisesta Arsenal-pelaajasta ja taustalla saattaa vaikuttaa erilaiset asiat. Joku ehkä on itse joskus pelannut vaikkapa puolustajaa ja siksi katsoo ja ehkä arvostaa puolustuspelaajia muita enemmän. Joku toinen taas saattaa pitää hyvää pelinrakentajaa joukkueen tärkeimpänä kaverina tai pelistä toiseen gamesavereita esittävää veskaa. Ja varmasti kaikki tykkäävät hyökkääjästä, joka kliinisyydellään venyttää vastustajan verkkoja a la RvP.

  Tuskin meistä kukaan lähtökohtaisesti pitää Ramseyta huonona pelaajana tai edes Hölkkä-brassia tai ”marokkolaista maalitykkiämme”. Moitteet ovat tulleet siitä mitä kentällä on nähty ja mielipiteet perustuvat varmasti aina enemmän kuin yhteen ainokaiseen otteluun.

  Hyvää on kuitenkin se, että jokainen pelaaja voi kehittyä. Näin on käynyt esimerkiksi Alex Songin kohdalla. Myönnän itse kirjoitelleeni tänne about kolme kautta sitten Mustasta Surmasta ja tarkoitin veljeksiä Song, Diaby ja Eboue. Kolmikko oli huono enkä ainakaan itse uskonut kenenkään noista nousevan tarvittavan hyvälle tasolle Arsenalissa. Olin väärässä Alex Songin suhteen. Toki Kamerunin hitaimmaksi mieheksikin tituleerattu pelaaja ei nykypäivänäkään ole täydellinen pelaaja eikä edes paras tontillaan Valioliigassa, mutta hurjan tasonnoston Alex on silti tehnyt. Eboue ei koskaan noussut ainakaan mun suosikkipelaajaksi ja yksi iso osasyy oli että EE oli näyttelijä ja käsien levittelijä. En ole koskaan arvostanut futiksessa pelaajia, jotka yrittävät kalastella vapareita ja rankkareita. Näin jälkikäteen ajateltuna Ebouen ainoa hyvä puoli on the pitch oli monipuolisuus. Kaverin saattoi laittaa useampaan rooliin kentällä ja hän selviytyi välttävästi. Diaby taasen on joutunut kärsimään kohtuuttoman paljon loukkaantumisista urallaan ja se on varmasti vaikeuttanut paljonkin pelaajan kehitystä ja pidän oikeastaan ihmeenä että Diaby yhä on meidän rosterissa. Joku voisi ajatella että kannattais kuntouttaa erittäin loukkaantumisherkkä pelaaja myyntikuntoon ja päästää menemään kunhan kohtuullinen tarjous tulee.

  Yhtä kaikki olen sitä mieltä kannattajilla on nyt ja aina ollut mielipiteensä pelaajista ja se että Ramseyta on moitittu niin siihen on kyllä perustellut syynsä. Aaron on kuitenkin nuori pelaaja ja henkilökohtaisesti olen näkevinäni kuitenkin että kyseessä on pelaaja, josta kannattaa pitää kiinni. Kaikille parasta olisi että Rambo pääsisi tässä vaiheessa uraansa pelaamaan lainalla hieman pienempien paineiden alla. Sarja ja joukkue täytyisivät olla sellaisia että peliaikaa tulisi varmuudella runsaasti. Koska Rambo on walesilainen ja Cardiffin junnuja niin näkisin että juuri Bluebirds olisi oikea paikka hänelle aloittaa ensi kausi. Laina jouluun asti ja sen jälkeen katsotaan onko kehitystä tapahtunut ja onko meidän keskikentällä tarvetta Rambolle ja ennen kaikkea olisiko peliaikaa luvassa tykkipaidassa. Jos vastaus on ei niin jatkot lainadiiliin myös kevään ajaksi. Cardiff olisi Championshipin ylemmän keskikastin joukkueena sopivan haasteellinen paikka Ramseylle kehittää itsestään entistä parempi pelaaja. Tokihan walesilaiset saattavat vielä nousta Valioliigaankin, mutta lähtökohtaisesti tää olis mun suositus meidän moititulle walesilaissoturille.

  Vielä lyhyesti aiheeseen liittyen. Joukkueessa on aina pelaajia, joita kehutaan paljon kuten RvP:tä ja moititaan usein kuten Denilsonia (Isse, sä olet omituinen poikkeus 😉 ), mutta on myös niitä jotka jäävät liian vähälle huomiolle tasaisen hyvistä esityksistään huolimatta. Bacary Sagna on esimerkki pelaajasta, joka ei saa ansaitsemaansa huomiota tarpeeksi. Jos Sagna jostain syystä joutuisi jättämään paljon pelejä väliin tai vaikkapa myytäisiin niin kaverin tärkeys huomattaisiin ehkä vasta sitten. Bacary on mun mielestä yksi tämän joukkueen avainpelaajia. Laatu, tasaisuus, vähän varoituksia eikä taida juuri koskaan valittaa mistään eikä myöskään aiheuta joukkueelle harmia käytöksellään (kuten vaikkapa Diaby taannoin). Todellinen tähtipelaaja ilman kunnon arvostusta!!!

 5. Kaikki lähtevät samalta viivalta oli sitten jalka ollut poikki tai ei.Jos taso ei riitä niin penkin tai lainan pitäisi kutsua.Toki se,että on avauksessa ja väärällä pelipaikalla on Wenkun päätös.Ramseylle paras paikka varmaan olisi keskikentän pohjalla…mutta kun Song on jo siellä.Kun miettii vaan nimilistaa niin mun mielestä Ramseyn ei vaan pitäisi mahtua avaukseen.Miten OX ja Gervis voivat olla vaihdossa ja Ramsey kentällä…se ei vaan mene mun kalloon.

 6. Totta turiset Gunner.
  Ja päivän paras uutinen on, että Jack palaa viheriölle tänään reservien ystävyysottelussa.

 7. Ramseyn arvostelussa tulee mieleen monien suuresti arvostama Scott Parker, joka vasta nyt kolmekymppisenä on edes suurinpiirtein vakiinnuttanut rimansa suurjoukkeiden vaatimalle tasolle. Suuren osan urastaan hän on ollut täysin päätön koheltaja, joka ”tsempillään” on enemmän sotkenut kuin auttanut joukkueensa puolustuspeliä. Siinä mielessä Songin ja Ramseyn varhainen kehitys on lupaavaa, vaikkei heitä suoraan voi johonkin Parkeriin verrata pelityyliltään. Briteillä nousu maailmanluokkaan, jos sitä ikinä tapahtuu, käy yleensä verraten myöhään. Rooney ja Wilshere ovat pikemminkin poikkeuksia. Silti voi kyllä olla, että jalkamurtuma on pitkälti pilannut Ramseyn uran ja jarruttaa esim. tuiki tarpeellista fyysistä pelaamista alitajuisesti.

 8. Jamie Sanderson‏@YoungGunsBlogVastaa
  Uudelleentwiittaa

  Suosikki
  ·Avaa

  Arsenal XI v #BCFC: Fabiański, Jenkinson, Squillaci, Djourou, Santos; Chamberlain, Özyakup, Benayoun; Park, Chamakh, Gervinho. No Wilshere.

 9. Hyvä että Ville mainitsi tuon RvP:n mokan. Meinasin jo aiemmin mainita, että ottelun paras maalintekopaikka oli RvP:llä, mutta koska se oli RvP:llä, se hyväksyttiin. Jos saman mokan ois tehnyt vaikkapa Chamakh, huuto olisi melkoinen.

  Mutta niinhän se toisaalta pitääkin olla. Mokia hyväksytään, jos onnistumisia on enemmän kuin mokia.

  Verma: on tosiaan toppariksi tehokas hyökkäyspäässä, mutta olen hänen saapumisestaan asti ollut hieman epäilevä puolustustaidoista. Tässä hiukan vertaisin Barcan (sorry) Dani Alvesiin. Vaikka onkin täydellisen idiootti, hänen peluuttamisensa on mielenkiintoinen: hyökkää enemmän kuin puolustaa. Ja tämä on mahdollista, koska barca puolustaa pääosin kolmella ja Alves osallistuu jos ehtii. Jos Arsenalilla olisi uskallusta vastaavaan, Vermalle löytyisi parempi rooli.

 10. Empä muista kyllä koskaan nähneeni että ”Alvesin roolia” pelais toppari, ei se ees voisi käytännössä toimia koska edessä on niin paljon sekä omia että vastustajia tukkimassa hyökkäyssuuntaa, laidallahan Vermaelen on aika turha. Santosin rooli Arsenalissa on aika lähellä Alvesia Barcelonassa.

 11. Omasta mielestäni 99% tämän palstan kirjoittelijoista (itse mukaanlukien) tuntuu olevan täysin suuruudenhulluja ja epärealisteja. Meillä pitäisi mukamas olla jokaiselle paikalla Messin tasoinen pelaaja, joka ei tee yhdessäkään pelissä yhtäkään virhettä. Lisäksi jokaisen pelipaikanpelaajan kuuluisi jostain syystä olevan vähintään 20miljoonan arvoinen valmis-tähtipelaaja. Eikä myöskään pelaajalla saisi olla yhtään heikkoutta, ei sitten yhtään.

  Sit kaiken lisäksi jotkut tuntuu täällä vielä oikeasti uskovan noita satutarina-siirto-huhujuttuja, joita lehdet keksivät jokaikinen päivä. Joka päivä meille ollaan tuomassa jotain 20-50millin pelaaja ja sit tänne tullaan kertomaan innoissaan näistä ”faktoista” ja postamaan linnejä. Ei voi kun ihmetelllä missä satumaailmassa, jotkut tämänkin palstan kirjoittelijoittelijoista elää???

 12. Joonas, Arsenal on voittoa tuottava seura jonka liikevaihto on Euroopan top5 noin keskimäärin. Ei siinä ole mitään haihattelua, että JOSKUS seura ostaisi 20-30m pelaajan, kun se täsmävahvistuksen tarvitsee. Ei toki joka pelipaikalle, mutta Manun tyyliin joskus syntyy paha aukko, joka pitäisi paikata tyylikkäästi eikä tyyliin Cygan, Ranskan kakkostason tähtipelaajalla.

  Itse suosin selkeästi sitä, että annetaan piiskaa pelaajille, joilla ei oikeastaan ole vahvuuksia, kuten Eboue. Monilla muilla on vahvuuksia ja pitää sitten näin amatööripohjalta arvoida vahvuuksia ja heikkouksia.

 13. Gooner Joonas, erilaisiakin mielipiteitä on kyllä esitetty tuosta suuruudenhulluudesta. Useita meistä on väitetty myös pessimisteiksi Fever Pitchin hengessä.

 14. rupee vähän jänskättää Jackin tilanne……Hazardi takas kuvioihin jos siis jos pieni suuri mies Jack ei kuntoudu…..no Jack lepuuttaa loppu kauden ja jättää EM kisat väliin niin on kunnos kun kausi alkaa. Come on Jack Wilshere!!

 15. Itseäni kyllä huolestuttaa toi Jackin homma, mikä tulee olemaan miehen pelin taso kun pääsee taas pelaamaan, jotenkin tuppaa olemaan enemmän sääntö kuin poikkeus kun nuori lupaava pelaaja loukkaantuu niin oman tason etsimiseen menee muutavuos sen jälkeen. Toivotaan että Jack on poikkeus.

 16. Päivän aiheesta: ite en kyllä tajua minkä hiton takia pitää heti olla haukkumassa virheen tehny pelaaja maan rakoon. Tai ymmärrän, tavallaan, mutta en näe siinä hitonkaan järkeä. Kritiikki on sallittua tottakai, mutta aivoton haukkuminen ja lokaaminen on mun mielestä vähintäänkin typerää. Kaisse sit vaan on sitä et pitää huutaa koviten että tulee mielestään kuulluksi.

 17. Kiva lukea, että joitakin muitakin harmittaa
  pelaajien haukkuminen, oli sitten syytä tai ei.
  Mun mielestä ne ei oo koneita,
  jokka suorittaa kentällä,
  vaan ihmisiä, joilla on hyviä ja huonoja päiviä.
  Huippu-urheilijatkaan eivät aina onnistu,
  voisin yhdenkin oikein hyvän esimerkin sanoa iha muusta lajista,
  mutta täällä ei taida sellasia saada kirjottaa 😉

  Gooner Joonas varmaan vähän liiotteli,
  mutta ilmottaudunpa silti siihen yhteen prosenttiin,
  jonka rima ei ole niin korkealla,
  että voittojenkin hetkellä harmittelisi
  kun ei tällä(kään) kaudella saada pokaalia
  tai kuinka joku yksittäinen pelaaja oli taas iha paska.
  Jos me voitetaan joskus paskalla pelillä,
  niin onko se niin kauheeta ?
  Voitettiin kuitenki !
  Ja ne on aina meidän pojat siellä kentällä,
  jokka tekee parhaansa.
  En ny kuitenka tarkota, että kritiikkiä ei sais olla,
  mut kritiikillä ja haukkumisella on eronsa.

 18. Tony Adams oli kone, Thomas Vermaelen ei. Ray Parlour oli kone, Alex Song ei. Charlie the Champagne oli kone. Bailaamisessa. Abu Diaby on kone. Loukkaantuneena olemisessa. Squillaci on kone. Ihan muuten vaan.

  Kuulun siihen promilleen Goonereista joita ei harmita pitkä pokaalittomuus. Mua v…tuttaa se. Fever Pitch!

 19. Enpä voisi olla enempää samaa mieltä kuin Tapsa. Lisäisin, että Songista voi tulla kone.

  Mä olen fanituksesta tänne vääntänyt yhden ns. kolumninkin, mutta todetaan nyt, että faneja pitääkin olla monenlaisia. Ja on aika turhaa ja tarpeetonta kritisoida jonkun tapaa fanittaa.

  Sitten vielä siitä, saako yksittäisiä pelaajia kritisoida. Ei saa – nappulaliigan junnuja. Kymmeniä tuhansia puntia viikossa ansaitsevia ammattipelaajia – totta helvetissä saa. Vaikka sillä olisi kuinka huono päivä tahansa, esim. Porschen stereoista on tullut paska biisi tai jotain muuta ikävää.

 20. Mä oon pitkälti samoila linjoilla
  tämän Frimpongin ajatuksen kanssa:
  ”You can be the worlds worst player but if u show passion and desire ur fans will cherish you forever”

  Mutta jostakin syystä viime vuosina meidän
  pelaajaringissä on ollut paljon sellaisia pelaajia,
  jotka eivät kentällä anna itsestään kaikkea.
  Siltä se ainakin on soffalle näyttänyt.
  Mutta onhan koko seuran toiminta ollut
  samanlaista viime vuodet.
  Täysillä ei panosteta.

 21. Tiedoksi, jos jo ei ole, että ensi keskiviikkona Canal ei näytä wolves-matsia vaan Canal+Urheilulta tulee city-wba ja Aitiolta aina kiinnosta Juve-Lazio…

 22. Enpä nyt ole mihinkään aivottomaan haukkumiseen täällä törmännyt juurikaan,ehkä muutamalla on ollut ns.vihat päällä vielä pelin jälkeen ,kun on tekstiä naputellut ja silloin voi tulla pieniä ylilyöntejä.Suomalaiseen tyyliin kuuluu reilu haukkuminen ja vittuilu ja pienemmässä roolissa on sitten kehut ja kiitokset.Vaikkakin kaikki niin ajatteliskin.Ne on vaan vaikeampi sanoa tai kirjotitaa.Varsinkin kun kohde ei sitä saa ikinä tietää…ellei Calle käy täällä lukemassa tätä blogia,mut eipä siltäkään vissiin suomenkieli oikein taitu.
  Mun mielestäni täällä oleva kritiikki on ollut 95 prosenttisesti asiallista ja asiantuntevaa.Se on myös mielestäni sitä raapaisua pintaa syvemmältä ja pohdiskelua jota varmasti moni halajaa.Ja provothan ne vasta keskustelua saakin aikaan.
  Aika hyvin jengi täällä miettii ,mitä kirjoittaa ,osa varmaan useampaankin kuin kahteen kertaan ja kyllähän se suurimmaks osaks näkyy.
  Ja jos Gordon on pelannut tasoonsa nähden liikaa niin se on pelannut liikaa.Se ei ole haukkumista vaan fakta.

 23. Ei hyi helvetti ei voi pitää paikkaansa! Aivan järkyttävän ruma. Valitettavasti nää keväiset spekuloinnit pelipaitojen osalta ovat vuosien varrella käyneet myös aika usein toteen. Ei mitään mustaa meidän paitoihin joku järki! Valot päälle siellä Nikellä nyt!

 24. Tuo paita on kyllä susiruma! Näyttää Manun padalta ja kaupan päälle Egyptin lippu hihoissa. Eieieieieihyvä… Tästä ei tarvitse edes suurempaa paitaboikottia vääntää kuten viime kesänä. Ostamatta jää joka tapauksessa.

 25. Juu, ostamatta jää mikäli tuo tulee. Tämän kauden paita on mielestäni lähes täydellinen, 125v-logon tilalla kun olisi 70-luvun tykki niin se alkais olee siinä.

  Laittakaa nyt sit herran tähden heti linkkiä jos joku löytää internetin syövereistä jonkun muun version ensi kauden paidasta kuin tämän. Tahdon mielenrauhan. Mä en kestä kattoo meidän pelaajia Manupaidoissa.

 26. Pahaa pelkään, niki, että joudut
  tuota paitaa kattelemaan.
  Tämä kuva on ollu jo jonku aikaa liikkeellä.
  Jostakin Niken tilaisuudesta ilmeisesti.

 27. Pelaajahuhujen vastapainoksi paitahuhuja… Juu, mäkään en osta. En oo kyllä ostanut aikaisempiakaan, kun Tapsa on varannut kaikki Deni-paidat.

 28. HYIIIIII. Siis niin munapaita kun olla ja voi. En tiliä tosta niken dumppaamisesta mut oon varma että adidas haluaa lisää kärkipään joukkueita omaan laariinsa kun potkivat huippu esityksiin venynyt poolin pois. Lainaten King Kennyä ”hyvä paitadiili on yhtä tärkeä kun pokaalit”

 29. omalla kohdallani ei lompakon paksuuteen vaikuta, paita- (kuten muukin oheissälä) boikotti pitää, kunnes seura näyttää jo pitkään kaipailtua kunnianhimoa muuallakin kuin tiliotteella. toisaalta kesällähän voi sellainen satu syntyä että boikotti kaatuu, mutta tuota paitaa en ostaisi siinäkään tapauksessa. käsittämätöntä muutenkin että joka saatanan kausi yritetään rahastaa faneilta näillä uusilla paidoilla, ikään kuin sitä rahastusta ei jo riittävästi olisi, mm. maailman kalleimmat liput… roskanesto mauton sopii vallan hyvin tilanteeseen.

 30. kuulostaa paremmalta.

  Jamie Sanderson‏@YoungGunsBlogVastaa
  Uudelleentwiittaa

  Suosikki
  ·Avaa

  I’m told Jack Wilshere not had a setback, just not fit yet. Yesterday’s match only arranged as game between Reserve fixtures.

 31. Isse, frendi ilmoitti just Lontoosta, että kaupunki tyhjä Denilson-sälästä. Syy: Suomalaiset Deni-fanit suorastaan repineet tavarat kauppiaiden käsistä. Paitaa vähän haikailin, mutta jäi haaveeks. Täytyy pukeutua tulevanakin kesänä feikkiin Adebayor-t-paitaan (We beat the scum)…

 32. joudut paznak ensi kaudella ostaa paidan. =)
  vielä tommosen aika ruman.. =)

  ite miettinyt että tommonen 125v juhlakalu paita vois olla tämän kevään ostoslistalla.
  van persie selässä.. aijai sitten olis kahden suuren hollantilaisen gunners- paidat.

  muna rikasta pääsiäistä Suomi- goonerit!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s