Wigan illalla ja jotain muuta yleistä asiaa

Lauantain päivityksessä arvelin kuinka paljon ManU tulee saamaan apuja omassa pelissään tuomareilta. No jos katsoitte eilistä peliä niin siihen rankkarin saamiseen meni juuri ja juuri viisi minuuttia. Young vaihteeksi kalasti todella tökeröllä tavalla pilkun ja yleensä todella haluttomasti kortteja tai rangaistuspotkuja jakava Halsey antoi tietenkin tässä tapauksessa rankkarin välittömästi kotijoukkueelle. Ei yllätä enää pätkääkään, koska kuvio toistuu joka kaudesta toiseen samana ja vähän liioitellen jopa pelistä toiseen samana. Yritä siinä siiten voittaa ManU, kun pelaat 11 pelaajaa ja neljää tuomaria vastaan.

Se Manusta ja keskitytään päivän ja kierroksen pääotteluun. Illalla Wigan vastassa Grovella, kuten tiedämme. Voitto on tietysti ainoa mitä lähdetään hakemaan ja muut tulokset ovat todellisia pettymyksiä. Välttämättä pistemenetys ei vielä tarkoittaisi kolmospaikan kannalta mitään ratkaisevaa, mutta se lisäisi tarpeettomasti paineita muutenkin vaikeisiin Chelsea ja Stoke peleihin.

Tottenham on vapaassa pudotuksessa ja eilen tuli lähtö FA Cupista Chelsean murskatessa loskanvalkoiset 5-1. Kaiken huipuksi 2-0 maali ei koskaan ollut edes kovin lähellä ylittää maaliviivaa, mutta silti avustava jostain käsittämättömästä syystä tuomitsi tilanteen maaliksi. Väärin meni ja todella pahasti, mutta kun kyseessä on Tottenham niin eipä pahemmin haittaa. Toki hyötyjä oli Chelski, joten se hiukan vähentää vahingoniloa.

Ja jos taas palataan illan peliin. Wiganin miehistöstä en lähtisi nostamaan kovinkaan montaa tai oikeastaan ainuttakaan pelaajaa mitenkään suuremmin esille. Tällä kaudella ei ole tullut katsottua montaa joukkueen peliä, joten paha sanoa juuri mitään. Yleensä joukkue on pyrkinyt Martinezin johdolla pelaamaan maata pitkin eikä roiskimaan. Näin olettaisin asian olevan tänäänkin, vaikka vaikea vierasottelu saattaa tarkoittaa, että taktiikka on hiukan kotiotteluista poikkeava. Manun kaadosta johtuen vierasjoukkueen itseluottamus on kuitenkin varmasti kova ja mitään ei tulla saamaan ilmaiseksi.

Jos pääsemme sille tasolle millä olemme viime aikoina pelanneet pääasiassa lukuun ottamatta QPR peliä niin pisteiden pitäisi kaiken järjen mukaan jäädä Pohjois-Lontooseen. Se ei kuitenkaan tapahdu itsestään ja joukkueen on taas tultava oikealla asenteella kentälle. Nämä ovat hyviä mittareita, kun puhutaan ja katsotaan onko kehitystä tapahtunut. Huippujoukkueen, joka haluaa menestyä on yksinkertaisesti voitettava tämän kaltaiset kotipelit lähes 100% varmuudella. Toki joskus sattuu myös kaikille huippujoukkueille pistemenetyksiä, mutta meidän kohdalla ne ovat viime kausina olleet enemmän sääntö kuin poikkeus.

Tämän säännön muuttamisen voisi aloittaa tänään hyvällä esityksellä ja ottamalla tärkeät kolme pistettä putoamistaistelussa olevalta Wiganilta. Peli alkaa illalla klo 22.00 ja tällä kertaa myös Canal+ näyttää meidän pelin. Pakko kun muita pelejä ei pelata samaan aikaan. Ilmaisia striimejä löytyy perinteisesti täältä.

Hyvää alkavaa viikkoa Suomigoonerit ja toivottavasti viikko jatkuu hyvänä tämän illan jälkeenkin.

COME ON YOU GUNNERS!!!

128 thoughts on “Wigan illalla ja jotain muuta yleistä asiaa

 1. Ihan saa taas roskanestosanaan, eli peiliin katsella vähän joka äijä. Olis vaan kiltisti pitäny mennä nukkumaan 0-2 -tilanteessa.

 2. Siinä oli sitä V***N mental strengthiä taas niin maan perkeleesti! HYI HELVETTI MIKÄ ESITYS JA TULOS!!!!!

 3. Ei tämän joukkueen asennetta tunnu muuttavan mikään. Surullista. Näennäistä yritystä olin näkevinäni aika monella mutta ei sydäntö ja se kuuluisa taitoylivoimakin oli aika näennäistä, vaikka Wigan oli pelkästään joukkue joka oli opetettu käyttämään tilaa taitavasti.

  Jälleen voi todeta, että vaikka hyökkäys oli aivan surkeaa, silti jos puolustus olisi hoitanut edes säällisesti hommansa, 1-3 pinnaa olisi tullut.

 4. EROA WENGER JA HETI SAATANAN JÄÄRÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ramsey ja Walcott jälleen kerran täysin aliarvoinen suoritus, suorastaan häpeällinen. Jumalauta ton Ramseynkin kanssa, ei saatana mikä turhake. Kaveri ei viitti edes yrittää. Maailman turhin pelaaja, joka ei tuo puolustukseen eikä hyökkäykseen yhtikäs mitään.

  Mutta Wenger jälleen kerran todisti loistavat motivointi taitonsa.

  Walcottista en viitsi edes sanoa mitään. Täysi turhake.

 5. Arteta ei olisi tätä muuttanut miksikään. Tässä on turha pettää itseään. Arteta ei ole mikään jatkuva maalipyssy.

  Alkaa oma mental strenght pettää, vielä tulee turpaan Chelsealta ja Stokelta ja sitten keräilläänkin itseään vitossijalta. Helvetti miten nolottaa kun hienon joukkueen pääasiassa hienot pelaajat nolaa itseään.

 6. Ekalla jaksolla oli paikat tulla tasoihin – tokalla ei ollut kuin pari puolittaista. Meni kolmannen sijan metsästys tosi vaikeaksi – chelskillä on onneksi CL-matsi keskiviikkona eli ei niilläkään paras mahdollinen tilanne.

 7. Ei jumalaake nyt meni hermot ja usko Wengeriin viimeistään. Niin kauan kun Wengeri on saa¤¤¤na meidän valmentaja me emme tule voittamaan Valioliigaa, koska joka helvetin kausi häviämme jollekkin saakelin Wiganeille ja Wolveseille jne. Mental Strength joo, vai mitä Wenger!

  On se kyllä käsittämätöntä, että ihminen säästää v###tu vuoden päästäkseen katsomaan Arsun peliä ja sit se on tollasta paskaa ja kaiken lisäksi joku helvetin Aaron Ramsey ei viitsi edes yrittää, VOI JUMALAUTA! Tuntuu samalta kuin vi#### niskaan olisi kustu 90 minuuttia putkeen. Kiitos ja hyvää yötä!

  P.S. Jos Wenger eroat nyt ja viet samassa Walcottin ja Ramsey-ressun niin säästytään puolin ja toisin häpeältä kauden päätyttyä kun teidät kolme passitetaan maitojunalla kotiin.

 8. Ei tämä joukkue kerta kaikkiaan kykene pelaamaan näitä alakerran jengejä vastaan. Ihan käsittämätöntä p..kaa oli tekeminen. Turhaa kitistä mistään Wiganin ajanpeluusta tai muusta p…kasta. Just noin piää vierasjohdossa altavastaajan pelatakin. Martinez vei Wengeriä taktisesti 100-0. Vai huomasiko joku jotain uutta taktista piirrettä pelitavassamme kun haimme tasoitusta? Ja nyt en tarkoita siirtymistä kolmen puolustuslinjaan joka tehdään jo D-junioreissa kun haetaan tasoitusta. Rajoittunutta on meidän muuntautimiskyky kesken pelin.

  Meidän vaihdot ei tuoneet oikeestaan yhtään mitään uutta peliimme, toki kaikki tietävät mitä Artetan pakkovaihto Ramseyyn tarkoitti. Artetan kentällä olo saa Songista parhaat puolet esiin. Tänään Song oli Aaron the Greatin rinnalla tykinruokaa. Gervinho on ainakin allekirjoittaneelle totaalinen mysteeri. Mitä hän tuo peliimme? Maalintekovoimaa, juoksuvoimaa, juonikkaita syöttöjä, hyvää kahden suunnan pelaamista tai sitten ei mitään. En minä tiedä.

  Tehtiin loppukausi aivan hemmetin vaikeeks. Toivottavasti Mikel toipuu pian.

 9. Ja vie se piti sanoa, että Ramsey on paskempi kuin Denilsson, sillä Denilsson edes joskus yritti syöttää eteenpäin, Ramsey ei.

  Nyt on upeaa lähteä taivaltamaan takasin Suomea kohti. Jihaa! Vi#### pari vuotta oon pienistä tuloistani sääsänyt, että pääsis Emiratesille toteuttamaan pikkupoikamaisen unelman ja sit kun vihdoin ja viimein tämä toteutuu niin Wenger kusee niskaan.

  Ja lippuhan ei maksanut kuin n. 150€. Kyllä sillä kelpaa maksella Ramseylle ja Walcottille saatana hyviä liksoja ja myös niin ansaittuja. Toivottavasti 150€:ni menisi suoraan Ramseyn pankkitilille ja hän älyäisi ostaa sillä lipun jonnekkin kauan pois.

  Tuulta ja uusia pettymyksiä kohti! Adios!

 10. OC olis pitänyt ehdottomasti ottaan Artetan tilalle sisään…olis ollut ihan eri peli.OXissa on vaan niin paljon terävyyttä ja se osaa puolustaakin.
  Ramsey tais vaan saada liian pahan trauman siitä jalkapoikkitaklauksesta ,pieni pelon jyvänen on kaikessa tekemisessä läsnä,paitsi kantapääkikoissa…ainakin vielä.Lainalle vaan voittamaan mörkönsä.Enkä tosiaan Theonkaan perään itkis.On niin monessa matsissa ollut todella surkea.

 11. Joko nyt saa olla huolissaan RvP:n maalihanojen hyytymisestä? Vielä pari peliä sitten sitä vähäteltiin. On edellisestä pelitilannemaalista jo vähän aikaa.

 12. Samaa mieltä Teron kanssa siinä että Denilsonkin on parempi kuin Ramsey. Denilson osaa ampua kaukaa ja tosiaan edes koitti syötellä ylöspäin. Ramsi ei osaa mitään muuta kuin kantapääkikan jonka seurauksena pallo on vastustajalla. Ei tuu tosta pojasta yhtikäs mitään.

 13. jep… Wengerhän se taas kusi.. Wigan tais just voittaa manun ja poolin ja olis voittanu chelskinkin ilman tuomareiden apua. Eikä tuo kolmas sijakaan tietääkseni tänään menny? Mutta exclusive paljastuksena; Wenger on Tiitisen listalla (nimimerkillä ”Arsi”), Walcott rikkoi Johanna Tukiaisen avioliiton ja Ramsey rahoitti Kehittyvien Maakuntien Suomea.

 14. Aika uskomatonta, että täällä taas ladataan täyslaidallinen paskaa sellaisen pelaajan niskaan, joka ei ollut edes kentällä vastustajan maalien syntyessä. Mutta kaipa se on helppo hypätä sellaiseen bandwagoniin, jossa tietää kirjoittavansa sellaista asiaa, jonka enemmistö hyväksyy. Nyt on kyllä Ramseyn lisäksi muillakin pelaajilla peiliin katsomisen paikka.

  Ensimmäiseen maalin johtanut tilanne lähti ehkä kahden kauden parhaan pelaajan epäonnistumisista. Van Persien kulma osui ensimmäiseen puolustajaan ja Sagna yritti pelata pallon takaisin kapteenille, mutta sekin pusku jäi Wiganin pelaajalle, joka käynnisti nopean vastaiskun. Tämän lisäksi joku laukojana ollut pelaaja jäi lönköttelemään ylös. Toisessa maalissa Sagna toimi pujottelukeppinä vailla Walcottin tukea ja tämän lisäksi molemmat topparit ja maalivahti oli keskityspallossa täydellisen kuutamolla.

  Tälläkään kertaa vaihtopenkiltä ei löytynyt ratkaisun avaimia vastustajan puolustuksen murtamiseen. Vaikka täällä hyvinkin moni pitää Oxia Jumalasta seuraavana, niin pitää todeta hänenkin tekevän vielä hyvin paljon vääriä ratkaisuja. Tässäkin ottelussa yritti puskea keskeltä läpi, menettäen pallon vastustajalle. Tämän lisäksi hän pyrkii liian usein yrittämään keskityspalloa väkisin. Jottei tästä nyt jää väärää kuvaa, niin en lähde ylistämään tästä ottelusta yhtäkään pelaajaa, koska kukaan ei sitä ansainnut. Pelaajat murenivat tappioaseman aiheuttamassa paineessa, eikä kukaan kyennyt sytyttämään joukkuetta. Myöskin valmentajan ratkaisu laittaa Song toppariksi tappioasemassa oli väärä, koska Songia olisi tarvittu ylempänä keskikentällä.

 15. Sanonpa vaan että tulee todella kusiset paikat loppupeleissä jos Arteta ei pelaa. 0 pinnaa on hyvinkin mahdollista loppukauden pistesaaliiksi jos Ramseyllä joudutaan menemään.

 16. Chelsea antaa kaikkensa Barca-peleissä ja kierrättää satavarmasti lauantaina pelaajia. Jos Arsenal ei niitä vastaan pärjää ja pää pettää taas kerran, ei se kyllä ansaitsekaan mitään UCL-palloa. Kevään ratkaisuhetkillä velttohyppely ei vaan kelpaa mihinkään ja minkäänlaisesta menestyksestä ei kannata edes keskustella.

  EI voi olla 1-2 miehestä kiinni, ettei peli suju. On siellä koppi täynnä miehiä, joiden pitää pystyä tekemään se ero. Joka kausi tulee ihan liikaa näitä matseja, joissa joku putoajaehdokas pelaa ns. hyvin ja saa Arsenalin näyttämään huonolta. Joko Arsenalin taitopeli on täysi kupla tai joukkue on liigan ylimielisimpiä valmennusjohtoa myöden.

 17. Wenger kätisee, että takaiskumaalit syntyivät, kun pelasimme 10:llä – ekassa arteta oli loukkaantuneena kentällä, tokassa ramsey ei vielä ehtinyt kentälle. Mun mielestä eka oli selkeä peruskämmi, joita meille tulee, kun kulmapotkutilanteissa melkein koko joukkue parkkeerataan boksiin.
  No, ero on yhä viisi pojoa. Toki maanrakoon (iPad halusi vaihtaa sanaksi Naantaliin…) lyöty spuds saattaa saada uutta intoa taaperruksestamme. Ja Newcastle ainakin saa. Kolmossijan otamme anyway.

 18. Vaikka vituttaa, kuin pientä oravaa jonka käpy on jäässä. Niin toivon että Wigan pysyy sarjassa. Wigan,Swansea…. Loistavaa futista pelaavat.

  Stoket ja Blackburnit pitäisi huuhtoa vessasta alas. Wolveshan sieltä tippuu, mutta kahdesta muusta paikasta on kiva kilpailu. Ei muuten tule Spursille helppoa reisssua Loftus Roadilla.

 19. eka maali: miks dojorkin oli noin ylhääl!? Kos tietää et kun verma on ylhääl pitää ite olla alhaal sagnan kanssa!! toivottavasti se Vertonghen ois tulossa niin näis loukkaantumis tilanteis ois peli mies paikkaamas. ja van Persie on lopettanu maalin teos niin on se vaikeeta täl hetkel.

  Jamie Sanderson‏@YoungGunsBlogVastaa
  Uudelleentwiittaa

  Suosikki
  ·Avaa

  Arsenal fans clapped Wigan off the pitch – and rightly so. Excellent tactics and spirit, football without fear at bottom. Full credit.

 20. en tiedä koittiko pojat tehdä saman tempun kuin wolvesia vastaan eli ratkaista peliä heti alussa. hinkua oli maalille ja kulmapotkun jälkitilanteesta Wigan sai kehiteltyä ekan maalin, joka oli aikamoinen shokki koko porukalle. toinen maali tuli ensimmäistä sulatellessa. Tämän jälkeenhän tuo peli oli yhtäpäätä ja Wigan puolusti hienosti.. Ennen peliä Wenger nosti esille etenkin mosesin vaarallisuuden ja olihan tuo Sagna aika pahasti tuuliajolla vikkelän mosesin kanssa. tosin eipä Walcott hirveästi antanut apuja Sagnalle.

  Ox ja Gervinho oli pettymyksiä. kuskaamista ja kuskaamista ja pallon menetyksiä. viimeistä kymppiä kun katseli niin tuli mieleen että onkohan tuo paras taktiikka mättää kaikki mahdolliset hyökkäyspään pelaajat tuonne viimeiselle kolmannekselle, 11:sta Wiganin pelajaan sekaan? tilaa ei juurikaan ole ja pelaajat eivät tiedä mitä paikkaa he varsinaisesti pelaavat. menee hieman seisoskeluksi ja keskityksien odotteluksi.

  Wigan pelasi hienosti ja toivottavasti säilyttävät sarjapaikkansa.

  jos jotain posiitiivista pitää hakea niin Rosickyssä on sitä loppuun asti pelaamista ja taisteluilmettä, jota on hieno seurata. ja toinen juttu. nyt kun hävittiin niin onpahan jännitettävää sitten loppukaudelle ja varsinkin chelsea peliin.

  Päätä pystyyn pojat!

 21. onhan valioliiga kyllä niiiin paljon parempi sarja kuin noi muut 2-3 loukkueen sarjat!ei tuhaan sanota kovimmaks sarjaks maailmassa.

  qpr-tot 1
  tot-black. 1
  bol-tot X
  ast-tot X
  tot-ful X 6pts

  new-sto 1
  wig-new X
  che-new 1
  new-man c 2
  eve-new X 5pts

  Ars-che 1
  che-qpr X
  che-new 1
  liv-che 1
  che-black 1 7pts

  Ars-che 1
  sto-Ars 2
  Ars-nor X
  wes-Ars 2 10pts Come on you Gunners!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s