Arsenal Finland SC blogi tiedottaa

Hyvät ystävät SuomiGoonerit jotka jostain omituisesta syystä eksytte tätä tiedotetta lukemaan. Kuten epäilemättä tiedätte, afsc.ajatukseni.net kaatui viikko sitten. Tämä täysin allekirjoittaneesta tai Villestä riippumattomista syistä. Ylläpito ei ole vastannut lainkaan palautteeseen mitä olen aiheesta antanut, enkä tiedä vastaako. Yritin ’kirjautua’ kaatuneeseen blogiin pelastamaan mitä pelastettavissa olisi, tällä hetkellä en tiedä onnistuinko. Mikäli onnistun taikoa kaiken vuosien työn talteen, ajatuksena on siirtää kaikki uuteen palveluun, juurikin tähän. Mikäli en, se oli sitten siinä.

-hente-

16 thoughts on “Arsenal Finland SC blogi tiedottaa

 1. Haa, loistohomma. Suomigoonerit ovat odottaneet blogin paluuta kuin pokaalia Arsenalille – hieman, vain hieman liioiteltuna.

 2. Toivottavasti kaikki vanha data ajatukseni -alustalta on vielä löydettävissä. WordPress -pohjaisten blogien välillä siirron pitäisi toimia. Tsemppiä ja onnea pelastushommiin. t JiiäM

 3. Tosiaan, toivottavasti saadaan vanhatkin kirjotukset takas! Ja ei muuta kun uusi blogi käyntiin entistä ehompana! -Jouska

 4. Kyllä tuon vanhan satan palautus pitäisi onnistua, jollakin mennyt siihen jopa kuukausi.

  Jostain syystä Issen kommentti piristi päivää, blogittomuus melkein kuin pokaalittomuus, hah

 5. Mulla siis uusi nimimerkki tää gunnertre, koska tää väitti rekisteröityessä että vanha nimimerkkini Gunner olisi jo käytössä. Eli jatkossa Gunner kommentoi ainakin tällä forumilla nimimerkillä gunnertre.

 6. No niin! Pitkään se kesti, mutta hieno homma, että ollaan mukana meiningeissä kauden ratkaisuhetkillä!

 7. Ja ns. asiaan: eipä saatu Boltonilta apuja, vaikka tokan jakson alussa jässin jengillä oli mahkut nousta johtoon. On jokseenkin pakko voittaa viimeiset matsit.

 8. Harmi jos kaikki meni Blogista.Josko 3.sija tulis kuitenkin…No jännäks menee!!Hyvä,et löyty uusi mesta.

 9. Norwich kaatuu ja sunnuntaina selviää, onko myös WBA:n pakko kaatua viimeisellä kierroksella. Hodgsonin häipyminen kyllä helpottaa tilannetta merkittävästi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s