NYT on aika!

Voisin jaaritella ummet ja lammet jälleen kerran vaikkapa siitä kuinka Jack Wilshire ajaa vaikka sitä miten katsoisi Emmanuel Ebouen ohi.. Tai kuinka hyväksyn että joku voi olla täysin eri mieltä.

Koska allekirjoittanut ei saa palkkaa tästä, lupaudun antamaan itselleni oikeuden maistella punaviintä ja unohtamaan tämän foorumin Punaiseksi sekunniksi, eikös ne flavonoidit vai mitä olivatkaan tee hyvää keholle?

Ennen kuin nukahdan mietin kuitenkin seuraavia:

”I believe we have quite a strong squad now. If we can add one or two players, we will do it, but not more.”

Jälkimmäinen lause ei takuulla yllättänyt ketään mutta ensimmäinen kuulosti vaaralliselta. Työskentelen itse elokuva-alalla ja käytännössä silläkään ei ole mitään merkitystä sikäli että jokainen voi pohdiskella mikä on ’ihan ok’ elokuva ja mikä Oscar ehdokas, saati voittaja.

”We have a squad which is very ambitious. We have the basic quality, they have international quality and are under 23, so their best time is now. We have developed a style and culture of play that everybody accepts, so I feel confident and very strong.”

Jos manageri vihjaa että ennen tulevan viikonlopun Valencia ottelua paketti on kasassa, voimme odottaa mielenkiintoista viikkoa. Toisaalta ja ennen kaikkea.. ’time is NOW’!! Mahdoton sanoa missä määrin Arsene haastaa oman sopimuksensa mutta kovan haasteen mies ääneen sanoi ja hyvin epätyypilliseen tapaansa.

PS. Ei takuulla tarvitse kertoa kuinka vajavainen päivän anti oli mutta valelkaa olkapää bensiinillä ja tuikatkaa tuleen ja kokeilkaa sen jälkeen ohjata samainen käsi näppikselle ja kertokaa sille miten syntyy iso kirjain näppärästi shiftin kera! Ja missään tapauksessa en voi unohtaa kiittää kaikkia teitä jotka saavuitte Painobaariin eilen. Yllättävän runsas osanotto mikä kertonee ainakin siitä että kausi on ovella ja että etukäteen kritiikistä huolimatta kirves ei takuulla osoita kaivoon.

0 thoughts on “NYT on aika!

 1. Palaan hetkeksi tuohon Patrik Vieira -tapaukseen kun en peliä voi kommentoida, sillä en sitä nähnyt. Henk koht olen kyllä sitä mieltä, että takas vaan ja äkkiä. Meissä faneissa kun on viime kesän jälkeen ollut sellainen pikkuisen varovainen suhtautuminen rakastamamme seuran manageriin. Lontoon päässä se alkoi näkyä alkutalvesta jo siinä, että kastomosta alkoi löytyä tyhjiä paikkoja. Miksikö, no syyt me varmasti tiedämme. Wenger paikkasi tilannetta hankkimalla taskuraketin ja onneksi teki niin, vaikka miltei onnistui munaamaan senkin diilin viime jaardeilla.
  No nyt on taas myyty, myyty ja myyty. Ja vielä kerran myyty. De-ja-vu. Paddyn osto olisi tietty markkinakikka, mutta loistava sellainen. Kukaan ei varmasti ihmeitä odota, mutta positiivista potkua kumminkin. Enkä yhtään epäile, etteikö joukkue (ja fanit nyt tottakai) tästä jotain kicksejä saisi. Tulisi kylllä sellainen isähahmo kentälle opettamaan Ranskalaisena sitä brittifutiksen pelaamista ja myös voittamisen kulttuuria. Nämä nuoret jannut kun eivät ole voittaneet vielä koskaan mitään, nyt kun Tourekin on myyty.
  Ei muuta kuin Welcome Home Paddy!

 2. Voin jakaa blogaajan tuskan ainakin osittain, tosin vaivani ei ole yhtä dramaattinen.. Itse kärsin kietäjäkalvosimen tulehduksesta oikeassa olkapäässä ja viime yö oli ensimmäinen jossain määrin nukuttu yö sitten torstain. Käsi ei nouse edes näppäimistölle, joten yksi kätisenä mennään täälläkin.

 3. Emirates-cupin voitto sitten tuli, toivotaan että päästään nostelee muitakin pyttyjä tällä kaudella kun tosipelit alkaa……..
  Wilshere oli suorastaan maaginen tänään. Jäitä kuitenkin hattuun, tosipelit ovatkin sitten aivan eri asia. Tosin kyllä noilla esityksillä voi jo odottaa ihan mukavasti peliaikaa.

  Big-phil on sitten vissiin myyty? Ja Vermaelen loukkaantunut ja sivussa kauden avauksesta joten äkkiä ei olekaan enään ylitarjontaa toppareista. Yhtäkkiä huomaammekin että Silvestre se siellä puolustuksen keskustassa luutii luottomiehenä : (

  Hangelandia oli taas väläytelty ja Vela menisi vaihdossa. Taitaa vaan olla että norski ei eurocupeja enää saisi tällä kaudella pelata joten epätodennäköiseltä tuo siirto tuntuisi.

  Ensi viikolla sitten siirtorintamalla tapahtuu jos on tapahtuakseen. Yksi puolustava keskikenttäpelaaja kiitos Arsene.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s