Täysin sähkökatkoista lomalta

Alan oppia olemaan pahoittelematta, olen lomalla.. Avattakoon päivän blogi illan tapahtumille ainakin allekirjoittaneen silmin lähtökohdista jotka kutisevat joka solussa varmasti enemmän kuin koskaan kun vastaan asettuu Hull City.. kategoriassaan Burnley, Bolton, Blackburn jne.. Ymmärrätte kyllä.

Pidättäydyn täysin eilisessä tuntemuksessa minkä aistin Arsenen lehdistötilaisuudessa, jokainen peli on joukkueelle nyt elämä ja kuolema, sikäli kuin ainakin itse pelkään kuollakseni jos kuluva kausi päättyy lohduttomasti, ilman pokaalia. Hull, West Ham, Birmingham ja Wolves, siinä seuraavat neljä liigaottelua ennen lyhyttä reissua Pohjois-Lontoon väärälle puolelle. Ja siinä 12 pistettä jotka meidän pitää repiä selkänahastamme ja pisteet jotka me tulemme repimään jos emme lähde rakentelemaan pilvilinnoja.

Minua pelottaa vain illan keskikenttä, miten selviämme Cescin ja Songin ollessa poissa? Olkoonkin lupaavia esityksiä, meiltä puuttuu kaksi talismaania rooleissaan.. Haha, ei nikottelua kutsuessani Songia talismaaniksi. Diaby ja Nasri, luotan täysin mutta mikä on murheellisen Denilsonin panos? Onko brassi yksi yhdestätoista, vain näkymätön pelatessamme ’vajaalla’, vai onko hän oikeasti kokoonpanossa?

Kotiyleisö ja kotikenttä voi olla ylimääräinen pelaaja mutta tänään tarvitsemme oikeasti täyden vahvuuden, me emme voi antaa tasoitusta niin että Diaby roolissaan nöyrtyy hyvää hyvyyttään korvaamaan jo valmiiksi korvaajaa vain joukkueen edun puolesta. Toki kaunis ajatus ja hatunnosto siitä mutta me tarvitsemme Diabyn panoksen muualle. Kirjoitin eilen mielipiteen Denilsonin haasteesta minkä hän ehkä sittenkin yllättäen joutuu nyt kohtaamaan, suljen silmäni ja toivon vilpittömästi onnistumista. Sen verran julma saatan olla että koen toivottavan onnistumisen palvelevan enemmän kokonaisuutta, en yksilöä, jos toki sitäkin.

En ole ollut tänään netissä lainkaan, en tiedä käytännössä ensimmäistäkään uunituoretta uutista jota kommentoida. Kun juuri hetki sitten käynnistin koneen, ihmettelin kuitenkin aavistuksen silmieni eteen ilmestyneitä Cescin kommentteja.

”We haven’t seen Robin for four months, we don’t know anything about him but Gibbsy and Johan we see them all the time and they would love to be in our position, so that is making us more united as a team.”

Ymmärrän irroittaneeni lausunnon kokonaisuudesta (kokonaisuus kaikkien luettavissa) ja vielä enemmän häiritsee se että olen vain lukenut ylipäätään kirjoitettua, en ole nähnyt ja kuullut viitaten asiaan. Tiedämme että van Persie on kuntouttanut itseään Hollannissa takuulla perheen ja ystävien hyvässä seurassa mutta olenko ainoa jolla heräsi asian tiimoilta jotain kysymyksiä?

Edelleen haluaisin olla tekemättä mitään johtopäätöksiä mutta jos ja kun aina rehellinen olen, Cescin kommentti luettuna kuulostaa aavistuksen ’syyttävältä’. Siinä missä koko perhe elää nyt kevättä kohti unelmaa, kaikkien mielessä on Ramseyn loukkaantuminen, Cesc puhuu Gibbsy boysta ja jopa Djourousta, Robin on jossain, ei läsnä?

En takuulla halua pilata mitään kohti iltaa mutta jos ja KUN Robin on meidän kirjaimellisesti kuningas kuninkaitten joukossa, olenko sitten väärässä jos perään kuulutan solidaarisuutta että van the man olisi tykönämme auttamassa joukkuetta siinä missä mahdollista, vaikka sitten nilkka istukkaan käärittynä. En tiedä, tällainen ihmeellinen negaatio heräsi ja tällaista en olisi kaivannut nyt, en h*lvetissä, olkoon sitten vaikka henkilökohtainen tunne, en sittenkään.

Haha, onko PR osastomme hereillä.. En olisi lainkaan yllättynyt jos huomenna / ylihuomenna.. lähipäivinä virallisille sivuille ilmestyisi Robinin tuoreet kuulumiset, heh, en olisi yllättynyt jos Robin olisi lennätetty tänään kentän laidalle.

Oops.. älkää odottako tähän.. hetkinen.. Jaloviinatunnelmaan allekirjoittaneen järkevää kommenttia managerin ihan tuoreimpiin lähentelyihin tuomareita kohtaan.. Tai että Lukaz Fabianski, hmm. Bendtneriä minulle ei tarvitse kehua kenenkään, omistin oikean numeron 26 selässäni jo vuosia sitten.

V*ttu ymmärtäkää pojat, ei tämän parempaa..

COME ON YOU GOOOOOOONERS!!!!

0 thoughts on “Täysin sähkökatkoista lomalta

 1. KC ei ole tällä kaudella ollut helppo paikka, Chelsea jäi tasuriin ja City otti pataan. Silti luotto Tykkimiehiin on vahva, Brownin porukalla on sen verran huono vaihe menossa. Ekalla jaksolla olisi toiveissa takoa jo se 2-3 maalia Myhillin selän taakse. Ettei sitten tarvi väkisin ottaa riskiä Fabregasin kanssa. Täytyy toivoa, että välillä Denilson ja Silvestre esittäisivät hyviä otteita. Luulisi sen päivän joskus paistavan risukasaankin.

 2. Vaaramomentti on tosiaan olemassa ,tunnetusti sieniliigan jälkeiset pelit on vaikeita ja pelkästään Syltyn nimi kokoonpanossa nostaa niskavillat pystyyn.
  Mutta kyllähän hullin wnkerit pitää hoitaa, ei kahta sanaa….

  COME ON YOU REDS!!!!

 3. Hyökkäyspeli on toiminut jonkin aikaa sen verran hyvin ja laajalla rintamalla, että usko voittoon Hullin puolustusmuuria vastaan on vankka. Toisaalta kun on mahdollista, että sekä Denilson että Silvestre ovat avauksessa, ei oman maalin puhtaana pitäminen ole ihan ongelmatonta..

  Kun vertaa reilun kuukauden takaisiin aikoihin, ovat lähtökohdat peleihin reippaasti paremmat, kun normaalin Arsenalin lyhytsyöttö”jauhamisen” (boksin rajalla) lisäksi ovat vaihtoehtoina Bendtnerin fyysisyys ja Walcottin nopeus.

  COME ON GUNNERS!!!

 4. Campbell luutii alakerrassa:

  Hull: Myhill, Mendy, Zayatte, Mouyokolo, Dawson, Fagan, Boateng, Bullard, Marney, Vennegoor of Hesselink, Altidore Subs: Duke, Barmby, Garcia, Kilbane, Zaki, Cooper, Olofinjana

  Arsenal: Almunia, Sagna, Campbell, Vermaelen, Clichy, Denilson, Diaby, Eboue, Nasri, Arshavin, Bendtner Subs: Fabianski, Eduardo, Walcott, Silvestre, Traore, Merida, Eastmond

 5. Kumma juttu, että Theo ei ole taaskaan avauksessa vaikka läpimurto saattais olla käsillä kun hetken meni niin helvetin hyvin. Ja oikeestaan ihmetellä täytyy, että miksei Craig Eastmond saa nyt näyttöpaikkaa vaan hölkkäbrassi on kuin taiottuna taas tuolla mukana. Onneks Sol pystyy pelaamaan. Kyllä tossa on kokoonpano, jolla Brownin pelleporukka pitäis kaatua. Toivottavasti danish dynamite on taas liekeissä.

 6. Merida penkillä. Hänen sopimustilanteestaan ei ole vähään aikaan kuulunutkaan – nythän peliaikaa saattaisi olla hieman enemmän tiedossa Ramseyn loukkaantumisen 😦 takia. Lähinnä siis syksyä 2010 ajatellen.

  Ehkä Meridasta ei ole mitään maailman huippua tulossa, mutta kuitenkin sen verran hyvä pelaaja että päästäminen ilmaiseksi olisi ”huonoa bisnestä”.

  Toivottavasti Campbell ei joudu kovasti spurttailemaan..

 7. Ei tullu sitten West Hamilta apuja vaan Chelski voitti odotetusti. Ei ole helppo peli tulossa, mutta pakkovoiton paikka ehdottomasti. Liian usein vain Mestareiden liigan pelin jälkeinen ottelu varsinkin vieraissa on ollut todella tuskainen.

  Campbell onneksi pelikunnossa ja Silvestre penkillä. Denilson kuitenkin odotetusti avauksessa, koska muita todellisia vaihtoehtoja ei ole enää jäljellä, eikä junnuosastolta haluta heittää kehiin Eastmondia tai Meridaa. Ei välttämättä olisi ollut ollenkaan huono ratkaisu ottaen huomioon Denilsonin nykykunnon.

  Toivottavasti tästä ei tule juuri niin tuskaista kuin ainakin itse pelkään..

 8. Eboue on pelannut myös hyvin ja tekee hyviä juoksuja boksiin pallon kanssa. Samaten keskittää paremmin kuin Walcott. Jos Walcott ei ole parhaimmillaan, on isompi vaara että hän on ”turisti” kentällä. Jos tarvis on, Walcott voidaan ottaa super-subina kentälle juoksemaan väsyneistä Hullin pelaajista ohi. Ei tuo ”penkkikomennus” mikään yllätys mielestäni ole.

 9. Rp oli vitsi. kaksi tuomarivirhettä. Dawsonilta tappotaklaus. J…lauta! Punaisen paikka, mutta nippanappa sai keltasen. Tulee vielä paljon kortteja ja toivotaan, että ei mene luita poikki. AA tekee vielä pari…

 10. Hullilla ollut yksi ainoa maalintekopaikka, eli se rankku joka tuli kahden peräkkäisen tuomarivirheen jälkeen. Tuomarityöskentely on muutenkin ollut niin jäätävän paskaa, että kyllä voitto tuntuu hyvältä kun se sieltä tulee..

  HAH! Boateng pihalle, jotain sentään huomaavat .. toivottavasti Sagna on OK :-/

 11. Boateng ois pitänyt heittää pihalle jo sählätessään B52:n kimpussa. Onneks edes nyt. Tuomari oli tosiaan vitsi tuohon asti: vihelsi kyllä vaarattomissa paikoissa, mutta rankkarialueella vain Hullille. Tokalla jaksolla ei kannata varoitettujen ottaa riskejä, ettei tule hyvitysulosajoja. Mut kyllähän Arsenalkin löysäili AA:n maalin jälkeen ja teki tästä vähän hankalan.

 12. Jumalauta että mulla on tunteet pinnassa. Tää on täys sikailu porukka. Voi vittu. Sormet silmään, lukuisia myöhästyneitä taklauksia, joiden tarkoitus vain vahingoittaa meidän pelaajia, Sagna kaadettiin pallottomana niskalenkillä takaapäin ym. ym. ym. En muista hetkeen nähneeni näin sikamaista porukaa. Tähän ei pysty edes Bolton. Nää apinat on jotain aivan muuta kuin futaajia. Paska joukko kertakaikkiaan ja johtajanaan oikea Iso Paska. Kaiken lisäks tuomarit täysin kuutamolla. Rankkari tuli selvästä paitsiotilanteesta ja Solin kontakti tilanteessa oli joka tapauksessa todella kevyt. Toisessa päässä Clichyn kaataminen oli paljon selvempi tilanne, mutta kuten selostaja sanoi, niin ”Clichy went down late”. Pulssi hakkaa kahtasataa ja kädet hikoaa pelkästä raivosta Hull Cityn ja tuomareiden takia, perkele. Toinen jakso tulee olemaan yhtä maalia kun se Boatengin runkkari ajettiin onneks kentältä.

  Varsinainen jalkapallon kehto tämä Hull Cityn kotikenttä KC Stadium. Amerikkalaisen jalkapallon viivoja menee siellä täällä. Eikö ne tollot osannu niitä edes pyyhkiä pois ainoan oikean futiksen tieltä. Toivon todella, että Hull tippuu alasarjojen syövereihin. Noita vastaan peli on aina enemmän painia ja tappelua kuin futista. Kusipää Brown on varmasti käskyttänyt noi ”pelaajansa” tekemään sikatemppuja. Ei tule tätä paskasakkia ikävä kun tippuvat toukokuussa Championshipiin.

 13. Erikoistilanne pelaamisemme on tänään ollut toistaiseksi suorastaan surkeaa.Hullin kaltaisia joukkueita valioliiga ei kaipaa.

 14. Kyllä on ollut heikko toisen puoliajan alku, ja Campbellin pitää nyt olla tarkkana.

  Ei mene nyt syötöt omille ollenkaan..

 15. Walcott tulossa kentälle – onhan se Denilson, joka tulee pois, onhan? Ollut taas niin huono että huh huh. Vaikea uskoa, että hän edes haluaa olla kentällä, itseluottamuksen puute näkyy kotikatsomoihin asti.

 16. Vaatis Hullilta viielä yhden miehen ulos, että päästäis ylivoimalle…
  Wengerin vaihdot ei kyllä mene ihan jakeluun. EE oli ok ja aktiivinen, Nasri saattoi olla hiukan väsyneen oloinen. Denilson sen sijaan ei kun porskuttaa (lue häviää kaikki pääpallot, kaksinkamppailut ja on muutenkin täysi turisti). Bendtner kuvittelee, että aikaa ja tilaa on yhtä paljon kuin Portoa vastaan vaan eipä ole. Nopeampia ratkaisuja boxissa juutilta. Vähiin käy aika…

 17. Denilsonilta jos voi odottaa jotain positiivista, niin se on kaukolaukaus. Bendtner kärppänä paikalla.

  Pari minuuttia vielä ja sitten toivottavasti Fabregas juoksee mustassa hupparissa kentälle juhlimaan..

  Toinen puoliaika oli kyllä tosi huono, käy tässä miten tahansa. Mestaruusjuna melkein karkasi.

 18. Ekan kerran tyytyväinen 6 minuutin lisäaikaan ja se kannatti

  Paska peli, tärkein tuli eli 3 pistettä

 19. HUHHUH. Kyllä olisi v*tuttanut rankasti ilman Bendtnerin lisäaikamaalia..

  Ekan jakson tuomarivirheet sikseen, kyllähän toi homma olisi pitänyt hoitaa huomattavasti aiemmin toisella puoliajalla.

  Denilson: heikko, mutta tärkeässä roolissa voittomaalissa
  Diaby: ”vanha” Diaby valitettavasti – toivottavasti vain väliaikaisesti
  Nasri: Vaisu esitys erinomaisen Porto-matsin jälkeen
  Eboue: pelasi OK, olisi saanut jäädä kentälle
  Arshavin: maali, mutta sen jälkeen viimeistely todella heikkoa
  Bendtner: maali pelasti kaiken, ei parhaimmillaan mutta yritti kuten aina
  Puolustuslinja OK, paitsi että Campbellilla vaikeuksia

  ja vaihdosta
  Walcott: ihan hyvää yritystä, mutta pari käsittämätöntä syöttöä
  Eduardo: siis oikeasti, tuon huomaamattomampaa esitystä ei voi olla. Ei saanut aikaan YHTÄÄN MITÄÄN. Huonompi kuin Denilson.

  No, 3 pistettä on pääasia. Mutta parannettavaa jäi rutkasti. Eka puoliaika oli hyvää peliä, mutta jotenkin se aiheeton pilkku ja Hullin sikailu taisivat viedä pelihuumorin, vaikkei niin tietysti saisi käydä.

  Mutta tervemenoa Championshipiin tuolle roskajengille.

 20. Pokaalista kisaava joukkue hoitaa myös nämä paskamatsit! Melkein puoli tuntia meni toista jaksoa ennen kuin jonkinlainen ote löytyi. Ja nyt sotken pakkaa: etenkin toisella jaksolla Denilson teki pari hyvää (tärkeää) pallonriistoa. Mutta mikä AA:n lapikkaissa on? Porto-pelissä vetäis avopaikasta taivaan tuuliin, samoin nyt pari kertaa.
  Toivottavasti Hull lähtee ja lujaa alasarjoihin – tosin managerin vaihdolla liigan idioottimaisin taktiikka toki voisi vaihtua.

 21. Olipa hirveä peli katsottavaksi. Tästä meinas tulla todellinen painajainen tai sitähän se olikin 93 minuuttia, mutta se voittomaali tuli kuin tulikin. Tällä joukkueella on oikeasti mahdollisuus voittaa mestaruus. Huonollakin pelillä pystytään kaivamaan pisteet. Tyylillä ei oo väliä vaan tuloksella. Nicklasin maali oli kyllä kaikkea muuta kuin kaunis. Varsinainen sohaisu sinne päin, mutta onneks tuuri oli meillä kerrankin. Hull sai just sitä mitä ansitsikin. Toivottavsti tää vaan vauhdittaa niiden menoa alaspäin. Niin paljon vituttaa toi jengi. Meidän pelaajista muutamasta sananen. Man of the match oli kyllä Clichy ja hyvänä kakkosena tuli Sagna. Muut olikin aika tasapaksuja tänään. Denilson on se mikä on, siitä ei enää tule pelimiestä. Valitettavasti samaa täytyy sanoa Eduardosta. Ei tuonut juuri mitään vaihdosta tullessaan. Yks ainoa hyvä pystysyöttö toki mutta siinä kaikki. Theosta oli enemmän ilo päästyään kentälle. Diaby hautoi palloa ärsyttävän paljon tänään enkä ymmärrä, että miten Andrei onnistui samassa pelissä kolme kertaa osumaan jalallaan pallon alle ja pallo taivaisiin. Andrein maalissa mies kyllä osoitti maagisia taitojaan. Hullin puolustaja ei tiennyt että mistä puolelta se venäläinen ohjus pyyhältää ohi.

  Thank you Boys. Good bye Hull City. Hope that we never see again.

 22. Ei tämä Denilsonin huonoin peli ollut (semmoisia korkean profiilin virheitä ei tullut) mutta olen kyllä sitä mieltä, että tämänhetkinen Denilson vie tosi pahasti terää koko joukkueelta. Tietyllä tavalla Arsenal pelaa vajaalla Denilsonin ollessa mukana. Toivottavasti rooli voittomaalissa toisi Denilsonille vähän itseluottamusta, miehen peliä on todella ikävä katsoa tällä hetkellä.

  Ja tällä kertaa tämän matsin hoitaminen jäi lopulta ihan tuurin varaan. Mitään kunnon paikkoja ei pystytty ylivoimalla luomaan, mutta pääasia on 3 pistettä ja toivottavasti meno on jatkossa terävämpää. Jos sitä Bendtnerin maalia ei olisi tullut, niin mestaruushaaveet olisi saanut haudata.

 23. Olipahan matsi. Kyllä tälläset sika porukat saa tippua. Tuomari toiminta oli luokatonta.Onneksi saatiin maali lisäajalla. hyvä niin.

 24. V*ttu ei ikinä ole v*tuttanut näin paljon, mut tulihan se maali sieltä onneks..
  Välillä kun kattoo tota Arsun peliä, tekis mieli sanoa että YRITTÄKÄÄ EDES!
  Se tsemppi ja taistelu mikä löytyy paskoiltakin jengeiltä puuttuu usein ja se pistää raivon partaalle.
  Pikkunätti junnumainen syöttökikkailu ei toimi, pitää TAISTELLA ja pistää se pallo vaikka väkisin pömpeliin prkl!!

 25. Viime kauden kauhukvartetista kaikista paitsi Denilsonista on kehittynyt pelimiehiä, vaikka pelasi viime kaudella eniten. Tuo juokseminenkin näyttää niin jäiseltä ettei voi ymmärtää. Onko sitten ne selkävaivat vai pelien puute

  Jotain positiivista sentään oli tuo ”Brazilian ankles” potku josta B maalasi

 26. Isse, kiitos jäniskevennyksestä! Ostan sulle Denilsonin paidan kun seuraavan kerran käyn Grovella. Feikkipaidan, siitä teltasta joka on heti nenän edessä kun noustaan metrosta…

 27. Pelistä lienee jo kaikki sanottu, joten jotain muuta. Olipa mukava kuunnella tuota englanninkielistä selostusta ja kommentointia! Huomasitteko – meitä ei dissattu lainkaan! Selostajat olivat hereillä ja tilanteen tasalla. Ja ymmärsivät lajista jotakin. Tilannetaju toimi myös. Toivottavasti näitä saa lisää.

 28. Pitkästä aikaa taas mukana 🙂

  Juhan kanssa samaa mieltä – selostus/kommentointi oli erinomaista.

  Täytyy myöntää ääni on käheä huutamisesta ja ilosta, hattu pois pojille kentällä, että uskoivat voittoon aivan loppuun asti, toisin kuin setä Oulusta 🙂 . Hentekin pääsee huomenna taas hehkuttamaan B52:sta 😀

 29. Huh, olipahan tuskanen matsi kattoa mutta onnex lopussa kiitos seisoi ; )
  Pelistä ei sen enempää kun edellä on jo niin hyvin ja asiantuntevasti kaikki kommentoitu.

  En kyllä ennen muista että valioliigatason matsissa kentällä olisi näkynyt vielä jotkut vitun rugby vai jenkkifutisviivat, ei jumalauta. Tosiaan tuommonen paskasakki joutaa lähteäkin divariin…

 30. Tuli katsottua toinen puoliaika ja olihan tuo uskomatonta nyhjaamista. Pallo ei liikkunut mihinkaan ja ideat loppuivat kokoajan kesken. Sitten alkoi tulevaan poolmaisia pitkæ paatyyn ja peraan -ratkaisuja. Keskikentta rukoili cescia ja songia. Se nakyi joka tilanteessa. Denilson ei kuulu joukkueeseen ja sen tuntuu ymmartavan myøs muut pelaajat.

 31. Kun katsoo Denilsonin kaukovetoa uusintana, niin hieman kyllä miettii että mikä järki siinä on, veto tulee kuitenkin 30 metristä ja kallisarvoista lisäaikaa jäljellä reilu 3 minuuttia.

  Tällä kertaa kävi hyvä tuuri, kun pallo meni maalia kohti, maalivahti sylki sen suoraan eteensä, Bendtner oli ekana pallossa ja pisti (ei ihan helpon) irtopallon maaliin.

  Jos veto olisi mennyt ohi, niin olisi mennyt helposti minuutti, ennen kuin pallonhallinta oltaisiin saatu takaisin.

  Mutta nyt kävi onneksi näin, ja selvästikin Denilsonilla on kova luotto laukaukseensa. Kun siitä itseluottamuksesta edes osa tarttuisi muuhun pelaamiseen. Pahoin pelkään, ettei sekään pitkälle riitä, jos liike on noin hidasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s