Taukotarinaa

Kaksi yötä Jouluun on, laskin ihan itse.. eilen. Laskin muuten väärin. Tämän täytyy olla pahempaa kuin maaottelutauko, nimittäin maaottelutaukoon on mahdollista valmistautua siinä missä tämä kärsimys iski lähes kirjaimellisesti kuin salama kirkkaalta taivaalta. Err, paitsi että taivas oli kaikkea muuta kuin kirkas. Eh.

Katsoin ohjelman stand up koomikko Ismo Leikolasta ja hänen esiintymisestään, häikäisevän lahjakas taiteilija. Niin, tämä nyt juolahti mieleeni vain koska tässä istun vailla ensimmäistäkään ajatusta, edes Denilson ei onnistu enää inspiroimaan allekirjoittanutta, siis se Brasilialainen Arsenalia edustava jalkapalloilija joka oli Twitannut huolestuneille kannattajilleen ettei ole siirtymässä mihinkään tammikuussa. Huh, ehdin aidosti huolestua.

Cheers Jamie Sanderson from Young Guns! Mielenkiintoinen artikkeli tästä meille siirtyvästä Japanilaisesta hot shotista Ryo Miyaichista. Mielenkiintoinen sikäli että 18 vuoden ikään ehtineenä lupaavaa pelaajaahan täytyy pitää jo lähes aikamiehenä meidän mittapuulla ja valehtelisin jos väittäisin etten suhtaudu suurella varauksella hankintaan.

Ei ole mikään salaisuus että näen siirrossa vaarallisen paljon puhdasta markkinataktiikkaa. Epäilemättä kuvani lahjakkuuksista Arsenalin kannattajana voi olla matkan varrella vääristynyt sikäli kun edes puolitosissani kuvaan 18 vuotiasta nuorta miestä aikamieheksi. Mutta rehellisyyden nimissä on pakko udella pelaajan meriittien perään. Lyhyet visiitit Kölnissä ja Amsterdamissa, joitain minuutteja meidän reserveissä, mutta varsinainen pelikokemus koulusarjoista kotimaassaan.

En missään tapauksessa lähde tuomitsemaan etukäteen, mutta kuvittelin että puhuttaisiin jostain maajoukkueen portteja kolkuttelevasta J-Liigan nousevasta tähdestä. Toivottavasti vahvuuteemme on liittymässä sekoitus Bobby Pires’tä ja Marc Overmarsia, mutta toistaiseksi suhtaudun hyvin varauksella koko siirtoon ja ennen kaikkea tarkoitusperiin.

Hmm.. Jos yrittäisin jotenkin kommentoida tai tehdä syvällistä analyysiä siitä että Samir Nasri on luottavainen menestyksemme suhteen tai että Nicklas Bendtner aikoo todistaa olevansa peliminuuttien arvoinen.. Totta h*lvetissä ovat luottavaisia molemmat, jeee!

Tämä oli sen sijaan mielenkiintoinen artikkeli jo useampia kausia keskustelua aiheuttaneesta aiheesta. Jos allekirjoittaneelta kysytään, olen yhä vahvemmin sitä mieltä että Valioliigassakin olisi syytä lanseerata talvitauko muiden Eurooppalaisten huippusarjojen tapaan. Ymmärrän perinteet, mutta sitten niitä pitäisi myös kunnioittaa.

Kinkunsulattelua legendaarisena Tapaninpäivänä – OK – mutta me pelaamme televisioyhtiöiden vallassa ottelumme Chelseaa vastaan maanantaina, siinä on kinkut ehtineet jo sulaa työpäivänä ja kaunis ajatus perinteistä ei kyllä istu kuvaan. En sulkisi lainkaan pois sitäkään ajatusta että Valioliigan suosio pelaajien silmissä kärsii talvitauottomuudesta, tai ainakin siitä pitää maksaa palkoissa bonusta. Jos yhä kasvava määrä ulkomaisia pelaajia pääsisi tauon myötä vetämään toviksi henkeä kotimaihinsa perheidensä pariin, uskoisin sen näkyvän koko sarjan tasossa.

Thankyou Carlos Tevez! Haha mikä soppa Cityssä. Harmi ettei Emmanuel Ad*bayor ollut mukana, siitä olisi voinut kehittyä eilen jotain kivaa kun viheriöllä olisivat kirmanneet yhtä aikaa niin Tevez, Adewhore kuin Mario Balotelli Evertonin nöyryyttäessä ’sheikkejä’ kotikentällä.

0 thoughts on “Taukotarinaa

  1. Tiedoksi tv-asiaa: Nelonen lopettaa vuoden vaihteessa surkuhupaisan Sport-kanavan. Sen tilalle tulee maksullinen Pro 2. Samalla Sport Pron nimi vaihtuu Pro 1:ksi. Tietää ainakin sitä, että Englannin cupin matseja tulee melkein tuplasti lisää. Molemmat kanavat veivataan myös HD:nä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s