Ystävät Goonerit

Peräti aavistus itserakkautta ilmassa, toivon että teitä lukijoita joita on vuosien saatossa kertynyt mittava joukko ärsyttää allekirjoittaneen vallitseva ’saamattomuus’ blogin suhteen, mutta voin käsi sydämellä vannoa että se suurin ärsytys asuu blogistissa itsessään. Edelleen käsi sydämellä voin kertoa että tunnen lähes pakoilevani velvollisuuttani, mutta voin vain toivoa teiltä nöyrästi kärsivällisyyttä.

Päivityksiä ilmestyy kun ilmestyy, nyt jatkan lomaani, työntäyteistä lomaa. Tänään kaskesta kaivautui kanto numero kaksi.

Kiitos!

6 thoughts on “Ystävät Goonerit

  1. Juu. Hyvää lomailua. Oot sen ansainnut. Senverran tässä henkseleitä paukuttelen, että black labelia pakko ottaa pieni hörppäys. Tänään palautin opinnäytetyöni hyväksyttynä ja viiden ja puolen vuoden ”opiskeluaika” viimein ohitse. Terve ja näkemiin.

  2. Unohda se jalkapallo hetkeksi ja keskity siihen sukulaispoikaan, kantoon ja kalastukseen. Ensi kausi alkaa kuitenkin taas kesän jälkeen.

  3. Joo hente nimenomaan keskity siihen kantoon numero 2 😉 Ja huomenna otetaan lätkässä maailmanmestaruus ni kaikki näyttää paljon valoisemmalta ?

    Shittykin näköjään on voittanut ja päässyt pokaalikantaan ……

  4. Siis ei vittu edelliseen mikun linkkiin viitaten…. eihän nyt jumalauta näinkin suuren seuran managerin suusta voi tuommoista tekstiä ……olemme sentään niin iso seura ettainut tavoite pitää olla vain ja ainostaan mestaruus , ei kahta sanaa.
    Jos todellakin on niin että kaikkien jäärien äiti , joka sattuu olemaan managerimme tyytyy kakkossijoihin sovinnolla tulevina vuosina niin synkältä näyttää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s