Sunnuntain nopea katsaus punavalkoiseen maailmaan

Hente on vapaalla ja varabloggaaja näppiksen äärellä. Toivottavasti viikonloppu on mennyt hyvin vaikka ilmat ovatkin viilentyneet, näin siis ainakin täällä Länsirannikolla. Tämän päivän päivitys on melko lyhyt monestakin syystä.

Ja sitten asiaan. Aloitetaan Melon tilanteen spekuloinnilla. Monet varmasti pitivät miehen kirjoittamaa jatkosopimusta Fiorentinan kanssa varmana merkkinä, että siirtoa ei tule tapahtumaan. Itse tosin en vieläkään siirtoon usko, mutta huhut saivat eilen aivan uutta tuulta purjeisiin. Tämän huhun mukaan Viola olisi valmis neuvottelemaan siirrosta jos Arsenal antaisi vaihtokaupassa Ebouen. Kaupat tuli jos samaan hintaan pääsee EE:stä eroon. Tosin toinen kommentti Melon agentin suusta väittää, että mitään neuvotteluja ei ole edes käyty. Tiedä tässä mitä sitten pitäisi uskoa.

Real Madrid on puolestaan aloittamassa ylimääräisten pelaajien (alennus)myyntiä. Olisiko kyseisessä joukossa kenties sopivia pelimiehiä myös meille?

***

Mitä muuta tälle sunnuntaille. No eipä juuri mitään tule mieleen. Katseet ja odotukset ovat hyvin pitkälti suunnattu siihen kaikkien jo kyllästymiseen asti jauhettuun puolustavaan keskikenttämieheen.

Kaiken kaikkiaan täytyy sanoa, että ainakin allekirjoittaneella on jostain oudosta syystä (alkoholi 🙂 ) juuri tällä hetkellä melko luottavainen tai ainakin toiveikas olo tulevan kauden suhteen. Älkää kysykö miksi, mutta siltä vain tuntuu juuri nyt. Ja eihän tässä ole enää kuin vajaa kaksi viikkoa ensimmäiseen harjoituspeliin. Kauden avaa perinteinen ottelu Barnetia vastaan.

Lyhyestä virsi kaunis tällä kertaa ja nauttikaa sunnuntaista, mikäli satutte olemaan vapaalla. Hente palaa jälleen huomenna ”työpaikalleen”.

0 thoughts on “Sunnuntain nopea katsaus punavalkoiseen maailmaan

  1. Mulla heräs myös sama ajatus kuin Villellä UnRealin halusta päästä eroon tietyistä pelaajistaan. Lähinnä joku kolmikosta Wesley Sneijder, Klaas-Jan Huntelaar tai Rafael van der Vaart kiinnostais mua eniten tykkipaidassa eikä vähiten sen takia, että uusi laadukas hollantilaispeluri vois saada Robin van Persien motivaation, sitoutumisen ja tehot huippuunsa. Sneijderia mä olen pitkään ihallut kaverin yllätyksellisyyden takia ja onhan sillä myös laadukaita laukkauksia ja upeita maaleja tilillään. Loukkaantumisaltis tyyppi vain taitaa olla kyseessä. Huntelaar taas selkeänä kärkenä osoitti jo Hollannissa olevansa hyvä viimeistelijä, mutta UnRealissa ei ole tainnut avautua kunnolla mahdollisuutta näyttää kykyjään kun esimerkiks seuraikoni Raulilla on ollut taattu avauskokoonpanon paikka piikissä. Van der Vaartista voi sanoa, että kaveri osaa sekä viimeistellä, että järjestellä paikkoja muille, joten kuka tahansa tästä kolmikosta olis jopa ikänsä puolesta hyvä vahvistus meidän porukkaan. Veikkaan, että hintalappu näillä pelureilla on 15 millin luokkaa per äijä. Ilmaiseksihan tän luokan valmiita pelimiehiä ei mistään saa, mutta jos oikein herkutellaan asialla niin Adebayor voitais kaupata Milaniin suunnileen sillä summalla mikä jouduttaisiin maksamaan jostain näistä hollantilaispelureista. Ehkäpä paras korvaaja pipopään paikalle olis juuri Huntelaar, sillä näiden kahden muun rooliin meillä jo on pelaajia omiin tarpeisiin. Ja koko kakun vois kruunata tuolla ihanalla 🙂 huhulla siitä että Fiorentinasta tulis sitten kuitenkin brassi Melo keskikentän pohjalle ja mustan Afrikan helmi Ebola lähtis vastavuoroisesti Toscanaan. No, unelmoidahan saa ja pitääkin että (jalkapallo)elämä maistuis vieläkin makeammalta 🙂

  2. Ai makia jo saatas Huntelaar ja Melo. 100% varmasti buustais samalla v.Persien toimintaa ja sais minutkin odottaan kiljuen tulevaa kautta =P. Tosin Adebayorista pitäs saada huomattavasti suurempaa summaa jos meinaa sen poistaa ~20-30milj £ vois olla realistinen…

  3. Aivan sama minne nuo Madridin hollantilaiset menee. Onko meillä kenellekään käyttöä / tarvetta?
    Tuo Melo-Ebola-kuvio sen sijaan vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Ja eipä noissa Sky Sportsin huhuissa joissa Adea tyrkytetään Milaniin ja vaihdossa Flamsteria osamaksuna meille ole mitään vikaa…
    Flamster ja Melo, molemmat kelpaavat, koska keskikentällemme tarvitaan tasapainoa ja laatua. Noista hollannin ihmeistä ei kukaan oikein sovi sellaiseen pelaajatyyppiin jota me olsimme vailla. Ja ainahan Bendtnerin voi heittää laitalinkiks;)

  4. En itse pidä kauhean hyvänä ideana tuota Melo-passmaster kuviota. Se vaan ei oikein nyt toimi. Se, että törkätään rahaa ja vielä Eboue päälle, että saataisiin rähisijä Melo joukkueseen on sinällään kohtalainen idea ottaen huomioon että puhutaan Ebouesta. Ongelma kuitenkin on se, että Eboue on Sagnan ainoa kunnion korvaaja. Toki Hoyte pystyisi myös osaansa, mutta löytyisikö monelle luottoa? Ebouella sentään olisi kokemusta. Eriasia olisi, jos Senderos + cashhhh swap Melo. Sitä vois harkita. Kuitenkin on olemassa kovempiakin raatajia keskikentälle kuin Fiorentinan brassi!

  5. Sikälihän Eboue-Melo-vaihtis olisi tasapainossa, että punaisten korttien määrä per kausi pysyisi vakiona… Täällä melkein kaikki olivat savustamassa Eboueta ulos viime kauden aikana, mutta nyt on toinen ääni kellossa. Ja toki sikäli syystäkin, sillä Sagnan tuuraajat ovat kieltämättä vähissä. Sen sijaan vasemmalle puolelle on useampikin vaihtoehto, kun Vermaelen voi pelata myös sitä paikkaa.

    Mutta tää Melo-case saa jatkuvasti uusia näkökulmia: La Gazzetta dello Sportin mukaan Fiorentina haluaa myös Gallasin vaihtodiilissä ja tässä ongelmana on mukamas se, että Billyn liksa on yli Violan maksimin. No joo, uskoo ken tahtoo.

  6. Ei millään pahalla ketään vastaan,mutta toi flamini homma ei ainakaan lämmitä mua.Kun kerran on halunnut pois seurasta ,niin ei sitä takasin tarvi ottaa.Melon ”rähinöinti” keskikentällä taas vois olla ihan tarpeellinen homma,antais vähän suojaa Fabregasille.Mutta katotaan mitä tapahtuu.Odotellessa…… hyvää kesän jatkoa kaikille. 🙂

  7. Kuten Isse tuossa mainitsi niin kannattajien suhtautuminen Eboueen oon kääntynyt positiiviseksi. Itsekin olin talvella täysin leipääntynyt koko mieheen mutta kieltämättä kevään esitykset sulattivat tämänkin jäärän sydäntä ainakin jonkin verran.

    Näkisin EE;n roolin tulevaisuudessa nimenomaan Sagnan tuuraajana ja todella tärkeänä vaihtomiehenä. Hän on kuitenkin äärettömän energinen ja atleettinen joka vaihdosta kentälle tullessaan tosiaan pystyy sekoittamaan vastustajan puolustuspelin kuten keväällä muutamassa pelissä nähtiin.
    Eikä Billyä tosiaan myöskään kannattaisi vaihdossa antaa, Big-Phil kyllä mut ei taida violalle kelvata?

  8. Täällä taas Eboue saa edelleen painua vittuun..ja Sneijder tilalle vaihtopenkkiä kuluttamaan.Huntelaar voisi myös olla huomattavasti kovempi luu kuin Bendtner.Ja Adekin pois,ei tule ikävä.Asenne huono ja sellaista ei tarvita meillä.

Jätä kommentti