Freedom?

Blackburn – ARSENAL 1 – 2 (1-1)

Ystävät Goonerit! Ville viettää venetsialaisia pitkän kaavan mukaan ja allekirjoittanut sooloilee Kallion yössä ihan tinnerissä. Suonette (haha, ei ole paljon vaihtoehtoja) blogihiljaisuuden ja väitän h*lvetin ansaitun vapaahetken ylläpidon duolle.

Todella arvokkaat kolme pistettä pohjoisesta luolasta ja mikä tulee mieleen, loistavaa että tällainen saavutus heti näin kauden alkuun. Voisin kuvitella että ainakin jonkin kokoinen apina tai mörkö putosi loppukautta silmällä pitäen sikäli kun mm media jaksaa toistuvasti ’pelotella’ etukäteisarvioissa juuri näitä pelireissuja.

Cesc, siellä oli peli! Noh, ilmeestä näki että kapteeni oli itsekin kaikkea muuta kuin tyytyväinen päivän panokseensa. Ja toivottavasti todellakin ilme puhui vain peliesityksestä.. Oh dear Robin! Jäitä ja istukoita!

Chelsean kalusto toimii pelottavan harmoonisesti.

0 thoughts on “Freedom?

  1. Tänään on hyvin nähtävissä, mihin Canalin yhden kanavan valioliigameininki johtaa: Bolton-Birmingham ja Everton-Villa näytetään, Poolin ja Cityn matseja ei, koska lähetykset menevät päällekäin. Katsomossa toki näkyy kaikki em. matsit. Eilen Katsomon lähetys toimi muuten moitteettomasti, mutta noin 60 minsan kohdalla tuli minuutin katkos. Ja sori vaan, anti-Innaset, mutta Innanen selosti jälleen hyvin.

  2. Joo tänään kyllä toi analin uudistus on ihan perseestä , tällä kaudella varmaan muutama Arsunkin peli jää näkemättä ton yhden kanavan systeemin takia .
    Poolin ja shittyn faneja jotka ovat analin varassa tänään varmaan kuitenkin vituttaa eniten ; )

  3. Mä komppaan Isseä. Innasen selostus eilen oli hyvä. Kaveri on mun mielestä jo jonkin aikaa meidän peleissä ollut selvästi neutraalimpi. Ehkä välillä selostanut muutamat tilanteet jopa puna-valkoiset lasit päässään. Selvästi on nähtävissä, että Innanen on vieraillut taajaan Henten blogia ja näitä kommentteja lukemassa. Ei Arsenalin pelejä tarvi selostaa niin, että tykkimiehiä mielistellään. Normaali neutraali selostus riittää. Mutta kreditit Innaselle eilisestä.

    Joo (C)analin palvelun taso on laskenut, se on selvää. Tän johdosta mä hommasin Katsomon ja sen laajemman systeemin eli pelejä kyllä näkyy. Toistaiseks ei ole ollut hirveesti valittamista. Viime keirroksella katsoin jonkun pelin tallennetta jossa ei ollut ääntä ollenkaan mukana, mutta muuten on homma skulannut ihan hyvin. Suosittelen Katsomoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s