Maksimi tulos tuolla esityksellä

1-0 voitto on huomattavasti parempi kuin 2-1 ja päästetty vierasmaali. Peliesityksen perusteella saamme olla jopa tyytyväisiä, että ylipäätään voitimme ja pystyimme pitämään oman maalin puhtaana. Kiitos tästä kuuluu etenkin Szczesnylle, Sagnalle ja Vermaelenille. Unohtamatta kuitenkaan Udinesen kohtalaisen heikkoa viimeistelyä, onneksi näin tai muuten tilanne olisi enemmän kuin tukala.

Nyt yksi vierasmaali riittää todennäköisesti jatkopaikkaan, tuskin Udinese kuitenkaan kolmea onnistuu tekemään kotikentälläkään. Tai jos meidän kokoonpano on saman kaltainen kuin eilen loppuhetkillä niin silloin tuokaan vaihtoehto ei ole mitenkään mahdoton.

Vermaelenin pelaamisesta vasempana pakkina keskusteltiin ennen kauden alkua ja kuinka sen ei pitäisi olla mikään vaihtoehto. Nyt kuitenkin jo kauden toisessa pelissä oltiin tilanteessa, jossa belgialainen jouduttiin siirtämään vasemmalle. Tuliko tämä kenties yllätyksenä Wengerille? Kenellekään muulle jalkapallomaailmassa Gibbsin lasinilkkaisuus ei ole yllätys. Managerin mukaan me emme tosin tarvitse uutta vasenta pakkia, joten ilmeisesti Vermaelen pelaa siellä lähes koko kauden tai siihen asti kunnes itsekin loukkaantuu. Samalla tämä vain tarkoittaa Squillacin nousemista avaukseen ja me kaikki tiedämme miten siinä tulee taas kerran käymään.

Jo tässä vaiheessa aivan kauden alkuhetkillä saamme todistaa kuinka kipeästi olisimme tarvinneet vähintään sen yhden topparin ja vasemman puolustajan kesän aikana, mielellään jopa kaksi topparia. Wenger ei kuitenkaan näe asiaa näin ja Liverpoolia vastaan ilmeisesti mennään Squillaci topparina. Toinen vaihtoehto on Jenkinson vasemmalla, tämä toki ehkä parempi mutta ei missään nimessä hyväksyttävä ratkaisu jos menestyksestä tosissaan haluttaisiin taistella.

Keskikentällä tilanne on myös yhtä kriittinen. Rosicky liittyi ilmeisesti loukkaantuneiden kirjoihin, joka sinänsä ei kuitenkaan heikennä joukkuetta yhtään. Joukkueen pelintekijä ei varmaan saanut eilenkään ainuttakaan eteenpäin menevää syöttöä hyökkäyskolmanneksella. Aina joko sivuttain, alaspäin tai sitten perinteinen pallonmenetys. Ei paljon tarvitse ihmetellä jos hyökkäyspelistä ei tule mitään kun kapellimestareina häärivät Rosicky ja nykykuntoinen Chamakh.

Liverpoolia vastaan mennään ilmeisesti keskikentällä, joka koostuu Frimpongista, Ramseysta ja Lansburysta. No mitäpä noita hankintoja tekemään, kun rinki on todella laaja managerin mukaan. Vaikea tehdä hankintoja, koska parempia pelaajia ei yksinkertaisesti ole saatavilla koko maailmasta. Eihän tuohon keskikentälle mahtuisi kuin hankinta, joka on sitä ehdotonta superlaatua.

Pelin ohella siirtorintamalla tapahtui eilen asioita, totta kai ovi kävi ulospäin. Vihdoinkin Ebouesta päästiin eroon ja henkilökohtaisesti voin sanoa että ei hetkeäkään liian aikaisin. Todellisuudessa monta kautta liian myöhään ja ei todellakaan jää ikävä miehen luokattomia esityksiä ja ainaista filmaamista.

Vela on siirtynyt myös lainalle Espanjaan Real Sociedadiin. Ehdottomasti toinen kaveri, jota ei todellakaan tule ikävä. Ainut asia mikä harmittaa Denilsonin tilanteen tavoin on ettei siirto ole pysyvä vaan vuoden kestävä lainasopimus.

Vielä kun päästäisiin eroon Almuniasta niin kesän voisi sanoa olleen kohtalaisen onnistunut tältä osin. Toki aivan ihannetilanteessa listaan lisättäisiin vielä ainakin Rosicky, Squillaci ja Traore. Tämä voi olla kuitenkin liikaa vaadittu ja jo Denilsonin, Velan ja Ebouen saaminen pois joukkueesta on selkeä parannus edelliseen.

Nyt ei muuta kuin jäädään kauhulla odottamaan tarkempia tietoja loukkaantumisista ja tietenkin milloin Nasrin siirto julkistetaan. Uusia hankintoja tietysti voi odottaa, mutta se odotus saattaa olla melko pitkä, kuten kesän mittaan olemme saaneet huomata.

34 thoughts on “Maksimi tulos tuolla esityksellä

 1. Primoric istuu aina ylempänä katsomossa ja kommunikoi varmasti penkin kanssa näkemästään. Ei tuosta millään voi olla seuraamuksia. Mielenkiintoista on tosin se, miten englanilainen tv-yhtiö yrittää saada mahdollisimman paljon Wengeristä syyllisen. Kujanjuoksua ja Wengerin lähtöä brittimedia yhä selvemmin valitettavasti näköjään haluaa.

  Vaikka Wenger tekee virheitä, en kyllä todellakaan halua miehelle samanlaista arvotonta kepitystä Arsenal-uransa päätteeksi mitä Poolissa ja Chelseassa on harrastettu vähemmän merkittävien valmentajien kohdalla.

 2. Itse ainakin muistaisin huutaneeni koko eilisen ottelun ”KOSSSCIELNYYY!” Hyvällä tavalla. Taisi tehdä eniten tärkeitä katkoja ja oli koko ajan paikkaamassa Songin höntyilyä. Harvinaisen huono esitys yleensä perusvarmalta kamerunilaiselta – jos näin voi sanoa. Jälleen kerran loistopelaamista Koscielnyltä, ihme jos muilta meni ohi. Vermaelenin ja Sesnyn vois laskea myös ottelun ehdottomiin onnistujiin. Niin kuin aina. Frimpongille myös peukkua. Vaikutti kypsemmältä kuin Jenkinson ja Wenger (katsomossa) yhteensä.

  Walcott oli ihan pirteä, mutta siinä kohtaa kun käsien levittely alkoi, alkoi vituttamaan todenteolla. Sama homma Chamakhilla sillä erotuksella ettei hän tainnut olla pirteä missään kohtaa. Gervinholta taas yritystä, mutta vähän tulosta. Siinä tilanteessa missä Vermis oli noussut boksiin ja oli aivan vapaana olisi Grr voinut pitää vähän silmiä auki. 2-0 olis ollu enemmän ku lähellä jos belgi olisi pallon saanut. Ramseyn suorituksissa en nähnyt samaa loistoa mitä moni teistä näki, paitsi avausmaalin osalta. Rosickylta perus Rosickypelaamista. Energiaa, mutta vähän mitään konkreettista. Ei näyttänyt hyökkäyspeli taaskaan kummoiselta, vaikka tilaa oli kentällä ihan helvetisti enemmän kuin perus Valioliigaottelussa. Ei hyvältä näytä.

  Gibbs oli mun mielestä aika kuutamolla eilen. Välillä väläytteli, mutta aivan liian epävarman oloista on. Jenkinson vielä enemmän. En ole oikeastaan koskaan nähnyt kenenkään Arsenalin CL-debytantin jännittävän noin paljoa kentällä. Toki pelipaikka oli Callelle se ei niin mieluinen vasen laita. Kohtalaisesti hän siitä kuitenkin loppujen lopuksi suoriutui vaikka alussa näytti tosi huonolta. Vermis sai tehdä kunnon päivätyön pitääkseen vasemman laidan kasassa.

  Ja sitten siihen mikä vitutti koko ottelussa eniten: Eikös Wenger sanonut ennen ottelua että hän ”aiko kunnioittaa banniaan” ja olla kuin yksi katsojista. Mielestäni viittasi jollain asteella Fergusonin tuliseen lankapuhelimen käyttöön viime kaudella ja ylipäätään valmentajien työskentelyyn katsomosta käsin. Silti äijällä on sihteeri vieressä kirjoittamassa tekstareita alakertaan, vaikka hän ”kunnioitti” banniaan. Vai ymmärsinkö jotain väärin? Ehkä. Myös Wengerin käsien levittely ärsytti suunnattomasti.

  Positiivista oli ennen kaikkea lopputulos. Thank you bottom triangle.

 3. Wenger tekee niin kuin muutkin!kaikki muutkin tossa tilanteessa käyttää puhelinta mutta tuntuu että meijä jengiä seurataan oikeen suurennuslasilla! =)

  joo hyvä voitto ja taas nolla omissa!

  ja nyt kun saadaa joukkuetta pienemmäks niin se pari pakkia ja keskikenttä mies hankintaan!

 4. Kieltämättä erikoista, miten Eboue myytiin kiireesti, ennen kuin Jenkinson on ehtinyt esittää yhtään mitään. Vaikka nyt se toppari tulisikin, niin laitapakkien kohdalle siirtyi sitten se karmea tasoero avauksen ja varamiesten välillä. Eikä Gibbsinkään näytöt avauksessa vielä ole kummoisia, tosin on ainakin minun mielestäni juuri sitä Wenger-tyyppiä joka parantaa rutkasti kun saa paljon pelejä ja vastuuta.

  Keskikentän organisointi on kyllä puolustuksellisesti iso huoli. Peliä rauhoittamaan viikonloppuna debytoinut 19-vuotias Frimpong? Ramseyn ja Rosickyn puolustusnäytöt on kevyitä ja Songilla on viime kauden tapaan alussa kuriton jakso tai ainakaan roolien vaihto puolustushyökkäys muiden kanssa ei toimi yhtään.

 5. Kieran Gibbs and Johan Djourou suffered minor hamstring problems during the game and could miss Saturday’s Premier League fixture with Liverpool.

  Meidän keskikentän peli oli kaameaa. Sieltä tultiin läpi miten päin vain ja ylöspäin mentäessä puuttui mielikuvitus. Puolustus selvisi kohtalaisen hyvin s konsonantti oli taas mies paikallaan. SQ:a ei saa missään nimessä päästää avaukseen. Vähemmän vahinkoa tulee siitä, että Jenkinson menee vasempaan laitaan.

  Eipä ole suurensuuret odotukset näillä miehillä Poolia ja ManUa vastaan. Onneksi RvP saadaan kehiin, mutta kuka syöttää sen pallon jalkaan?

 6. Aika pitkälti samoilla linjoilla Villen kanssa, paitsi Rosickyn suhteen. Mies ei todellakaan korvaa Fabregasta, mutta tässä tilanteessa on paras vaihtoehto keskikentälle Wilsheren paikalle. Puolustus ei ollut yhtä vakuuttava kuin Newcastlea vastaan, mutta toisaalta vastassa oli astetta luovempi joukkue ja yksi maailman parhaista hyökkääjistä.

  Plussat:

  + Szczesny: jos joku vielä haluaa priorisoida siirtomarkkinoilla uutta maalivahtia niin ihmettelen suuresti. Aivan loistava peli!

  + Vermaelen: Meidän ainoa maailmanluokan toppari

  + Walcott: Välillä turhautti, mutta miettikääpä miltä meidän hyökkäys olisi vaikuttanut ilman Theoa. Ajatuskin puistattaa!!

  + 1-0 voitto: tuloshan oli esitykseen nähden hyvä.

  Miinukset:

  – Chamakh: en vain pysty edes kuvittelemaan tilannetta, että tämä kaveri enää koskaan tekisi maalia. Mitä on tapahtunut?

  – Song: Älytöntä höntyilyä. PYSY SIELLÄ OMALLA PAIKALLA P*****E!

  – YLE:n studiotiimi: Kaikki vähä aika käytettin Udinesen ylistämiseen, vaikka joukkue hävisi. Kuinka voi olla mahdollista, että häviävä joukkue on yksimielisesti parempi kuin voittava joukkue?

 7. Vähän katsellut arvioita ja ihmisten mielipiteitä eilisestä ottelusta. Vermaelen oli mielestäni jopa jäätävän hyvä. Di Natalie näytti pennulta, jolta Vermanaattori vei karkin kerta toiselta jälkeen. Ja millä tavalla?! Kylmän viileitä ratkaisuja, jotka aiheuttivat Koscielnyn ollessä vieressä sen että pitkästä aikaa ei puolustuslinja kylmännyt.

  En oikein Gibbsin arvosteluja ymmärtänyt. Muutamia maailmanluokan nousuja ja ei hänen puoleltaan heittämällä läpi tultu mielestäni kertaakaan. Myös Koscielnyä haukuttu, mutta muutamaa merkkausvirhettä lukuunottamatta aika vakuuttava esitys (okei.. joku voisi sanoa, että tällä tasolla ei moisia merkkausvirheitä vaan saisi tulla).

  Katsokaapa tätä

  http://www.skysports.com/football/match_report/0,19764,11065_3437524,00.html

  Skysportsin ”asiantuntijat” nostaneet Walcottin ja Songin Arsenalin parhaimmiksi pelaajiksi. Rosicky valittu huonommaiksi, vaikka omasta mielestäni Mozartilla oli hyvä asenne läpi ottelun.

 8. Songia ei parhaaksi pelaajaksi kyllä saa millään. Ei ottanut mitään vastuuta pelistä, jäi vain seisoskellen odottelemaan syöttöjen valumista itselleen, mistä Udinese useamman kuin kerran katkoi syötöt. Tilastoihin nämä sitten menevät kaverin harhasyötöiksi. Udinesen pelaajan läpiajotilanne lähti siitä, kun Song boksin rajalla nosti pallon suoraan Udinesen miehelle, josta käynnistyi vastahyökkäys. Laitapakit sitten hölmöilivät, kun molemmat jäi vaan katkomaan syöttöä ja kaveri pääsi juoksemaan helpolla.

  Mielestäni Frimpongin tullessa kentälle, peli kääntyi takaisin meidän hallintaan. Liekö Udinesella jo hieman virtavähissä, mutta lisäksi Frimpong otti heti keskikentän herruuden parilla taktisella rikkeellä. DEEENCH!!

 9. Toivottavasti Bendtneriä ei myydä, ellei sitten Wenger halua ostaa laatuhyökkääjää. Chamakh on kyllä varsin järkyttävässä vireessä ollut keväässä lähtien eikä kesä ole mitään muuttanut. Se oli kieltämättä negatiivinen yllätys, yleensä kesän jälkee sujuu edes vähän aikaa tämäntyylisillä pelaajilla.

 10. Tuolle Chamakhille täytyy oikeasti tehdä jotain. Penkittäminen ei ehkä oo paras ratkaisu sillä silloin kaverista ei koskaan enää tuu mitään vai kuinka. Toisaalta peliminuutteja on kyllä annettu tarpeeks eikä suorittaminen ole antanut pienintäkään vihjausta paremmasta. Mielummin Bendy tilalle jos juutti ei ole vaihtamassa maisemaa. Tuntuu että jopa Velasta olis ollut enemmän hyötyä kuin marokkolaisesta. Nyt se vaihtoehto ei ole mahdollinen.

 11. Kiitosta eilisestä sinne minne kuuluu, Verma-Kos oli hyvässä iskussa, mikä lupaa hyvää kautta ajatellen. Kumpikaan ei ole erityisen loukkaantumisherkkiä, mikä sekin on hyvä uutinen. Ongelmana vasemman pakin paikka. Miksei Enrique kelvannut kuudella miljoonalla… Enpä tiedä. Nyt tuo ostos olisi ollut erinomainen, eikä olisi tappanut ketään.

  Eilisessä pelissä oli paljon hyvää, vaikka lähinnä huonoista asioista on puhuttu. Positiivisena näen sen, että voitimme manumaisesti ottelun jossa olimme aivan paskoja. Tätähän meille ei ole viime kausina juurikaan tapahtunut. Myös Frimpong oli kentälle tullessaan hyvä, kuten oli myös Djorou kaikki ne reilut 5 minuuttia, jotka ukko oli kentällä. Huonoa oli keskikentän otteet kauttaaltaan. Kolmikko ei saanut kylliksi rauhoitettua peliä, joka sitten näkyi hurlumheipelinä oikeastaan läpi ottelun. Chamakh oli edelleen huonohko ja ilman RvP:tä hyökkäys on melko aseeton. Onneksi herra tulee ensi viikon otteluun jo mukaan..

  Toppari, vasen pakki, keskikentän moottori ja hyökkääjä. Lista on pitkä, aika on lyhyt mutta rahaa meiltä löytyy. Toivoa ei ole vielä menetetty ja kausi olisi voinut alkaa paljon huonomminkin. Leuka pystyyn ja lauantain aikaisessa ottelussa voitetaan Liverpool Grovella 2-0.

 12. Do these comments sound familiar to you? Do they perhaps sound like the frustrated sulky French manager that the media loves to hate?

  ”The amount of pushing and grabbing in the box is out of this world.

  ”We are okay to deal with Stoke’s set plays, we know the amount of goals they have scored everywhere with them, but I think there’s a limit to the pushing and grabbing, and it makes things impossible. They pushed the boundaries of pushing and grabbing, for sure.

  ”It’s difficult because you have to have an eye on the ball, you have to be aware of certain situations, but maybe in this case maybe the referees need some extra help. Maybe other assistants, maybe the fourth referee, maybe they need more focus on this situation.”

  No, actually, not the words of Arsène ’Whinger’, but new Chelsea manager Andre Villas-Boas, only 90 minutes in to his first season in English football and he’s complaining about Stoke’s tactics, and that’s without seeing one of his brightest young talents leave the pitch in an ambulance.

  Does he get crucified like Wenger? Is his team branded a bunch of soft, moaning foreigners? Apparently not, as I’ve only heard about these quotes from Stoke boss Tony Pulis himself. Surely he’ll be laying into his opposite number and defending his ’not that kind of lad’ players?

  ”I listened to some of the comments that he made in the press room afterwards and they have been blown out of all proportion and I mean that.

  ”He’s actually said I think there was pushing and shoving in both boxes, but obviously it’s only been reported there was pushing and shoving in our box and that’s the press being the press, they have to do what they have to do.

  ”Chelsea are as strong and physical as we are and they don’t try and hide away from that fact. We are both competitive teams. They have got where they have got because they have got great players but they have also got competitive players.”

  Incredible stuff really. Readers on here will know I’m not Wenger’s biggest fan these days, but the way he is targeted and unsettled by the press is completely unfair and I feel for him on that. He might make his own mistakes, but he has to deal with more crap from the media than any other manager in this league.

  Written by Mark Brus on Tuesday, August 16, 2011

 13. Songille tuli pari pallonmenetystä, mutta hoiti puolustavan keskikenttäpelaajan hommat hyvin – tukki omalta osaltaan syöttölinjat, auttoi puolustusta jne. Sen sijaan Rocisky oli jokseenkin kammottava: piti olla pelintekijä, mutta syötöt aina sivulle tai alaspäin. Ja tässäkin Song tuli apuun eli pyrki pystysyöttöihin. Ramsey taas ei pystynyt puolustussuuntaan pelaamaan juuri ollenkaan – kammottava aukko puolustuksen ja keskikentän välillä.

 14. Plaaplaaplaa…wenkku taas latelee tuttua tekstiä , rahaa kulutetaan JOS löytyy oikeita pelaajia ……..
  Ukkoa kun myydään ja loukkaantuu ei käy enää kohta tekosyyksi edes iso rinki mutta kyllähän hän tunnetusti taas jotain keksii .

  Osta nyt huru-ukko se pelintekijä ettei tarvitse enään eilisen tapaista mielikuvitoksetonta pelinrakentelua katsella . RVP kun palaa niin täytyy olla joku joka osaa hänelle ne paikat syöttää .
  Toppariosastolla olemme taas YHDEN loukkaantumisen päässä siitä että Q on kehissä ……
  Pikkuhiljaa pitäis niitä ukkoja ruveta tulemaan sisäänpäinkin.

  Greedybayor on lähellä kaikkien aikojen inho-pelaajan titteliä jos spudsiin siirtyy .

 15. On tämä tragikoomista. Songille ja Gervinholle kolmen pelin panna ja Bartonille varoitus. Wenkulle tulossa toimitsijakieltoa, mutta sir Fergie saa soitella vapaasti ja Mourinhoa istua vaihtopenkin vieressä katsomon puolella, josta ojentelee lappusia apulaiskoutsille. Miten niin maailma on muka oikeudenmukainen?

 16. Redknapp myöntää Totteringhamin olevan kiinnostuneita Adebuymesta ja neuvottelut ovat käynnissä. Vittu mikä mercenary…

 17. Wengerille voisi vakavasti suositella mediapimentoa Fergusonin tapaan eli suomeksi murjottamista.

  Deinin aikana nämä kabinettipelit eli Arsenalin suhde tuomareihin ja FA:han oli muistaakseni paljon paremmassa kunnossa. Fiszman on tässä suhteessa vätys, joka ei osaa jyristä samaan malliin kuin Manun pomot.

  Pientä parannusta on tulossa, kun englantilaisia on avarissa kohta pilvin pimein. Harmi, etteivät Ramsey ja Frimpong edusta FA:n suosikkikansallisuutta.

 18. Millon viimeks on tullu näin paljon pelkkiä negatiivisia otsikoita, kaikki vitun uutiset on negatiivisia!! Ei kauaa pää kestä!

 19. Woukka ; Danny Fizman on ollut jo mullan alla kotvan aikaa joten paha sieltä on jyristä ?
  Ja hän ei tosiaan ollut vätys vaan aito Gooner henkeen ja vereen .

 20. Mahdolliset kokoonpanot poolia ja munaa vastaan jos Wilshere, Djourou ja Gibbs ei ole pelikunnossa, Nasri lähtee, eikä Arsene osta ketään:
  Eli niin sanottu worst case scenario…

  Szczesny

  Sagna-Koscielny-Vermaelen-Jenkinson

  Ramsey-Frimpong-Rosicky

  Walcott-RVP-Arshavin

  Subs: Fabianski, Squillaci, Miyachi, Chamberlain, Lansbury, Chamakh, Bendtner
  (Traore tainnu loukkaantua reservipelissä 9′ ja vaihtoon)

  Olen mielestäni aikamoinen optimisti, mutta nyt alkaa taju lähteä!

  Silti lupaan laulaa kurkku suorana lauantaina Emiratesilla!
  Ja pidän vieläkin lupaukseni: Jos Wenger ei osta ketään lauantaihin mennessä niin ostan Squillacin paidan!

 21. Joo, sorry kyseessä puhdas ajatusvirhe, tarkoitin tätä eteläafrikkalaista ihmemiestä eli Gazidista.

  Dein nousi jopa FA:n vara-chairmaniksi Spursin vastustuksesta huolimatta ja hommat sujuivat. Nyt Arsenal ei ole missään suhteessa vahvoilla UEFA:n tai FA:n suuntaan, päinvastoin turpaan tulee joka käänteessä. Mutta tuskin Kroenke tätä näkee tärkeänä, keskitytään finansseihin.

 22. Sinänsä on pakko pakottautua vähän positiivisemmaksikin, oikean suuntaisia huhuja. Valbuena olisi väkisin ainakin kohtuullinen vahvistus, jollei sentään uusi Pires. Remi Garde voisi myydä flopanneen Gourcuffin kaverilleen Arsenelle? Jättirahalla Hazard voisi irrota, ainakin pitkäaikainen kiinnostus tuntuu aidota Wengerillä. Cahillista lähtee varmasti viimeisinä päivinä tarjous, mutta niin lähtee takuulla myös Redknappilta ja Dalglishilta, joten tässä on pakko olla plan b.

 23. Early on..

  ”We are building a stadium, so I will get young players in early so I do not find myself exposed on the transfer market without the money to compete with the others.

  I build a team, and we compensate by creating a style of play, by creating a culture at the club because the boy comes in at 16 or 17 and when they go out they have a supplement of soul, of love for the club, because they have been educated together.

  The people you meet at college from 16 to 20, often those are the relationships in life that keep going. That, I think, will give us strength that other clubs will not have.”

  Early July..

  ”Imagine the worst situation – we lose Fabregas and Nasri. You cannot convince people you are ambitious after that. You cannot pretend you are a big club.

  A big club holds onto its big players and gives a message out to all the other big clubs that they just cannot come in and take [players] away from you.”

  Dear supporter, keep the faith.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s